• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Arkadaşlar heyet raporum çıktı çok şükür :16: Ama ben kasım adetini beklicem başlamak için şimdiden önerdiğiniz bişeyler var mı vücudumu hazırlamak için ? Varsa önerileriniz çok sevinirım bana yardımcı olun lütfen tecrübeli arkadaşlar :17:

dengeli beslenmeye calıs, hazır yıyeceklerden kacın ve her gun ıncır ye, yumoslar ıcın :)

Agzına saglık canım, cok ıyı oldu yazdıgın,atıcaktım nerdeyse, o kadar sevmedım yanı. Ama bu tarıfler yakısıcak gıbı, esım gelene kadar oyle yapayım barı :) ınternette arastırmıstım, o yuzden baya bı sure beklettım yumusadı, sagol :)

rica ederim, ben avokado çok seviyorum, özellikle karidesli yada tavuklu sandviçler de mükemmel oluyor. bende şeker var bu yüzden değişik tarif çoktur, canın tatlı istersen muzu yada ananası ince bir çay kaşığı zeytinyağı kızart, tadına doyamazsın.

merhaba

Avondan sipariş vermek isteyenler benimle iletişime geçebilir..kapıda ödemeli olarak adrese gönderim yapılır :)))

Bence bu tür pazarlama aktiviteleri için bu sayfayı değil ilgili sayfaları kullanmalısınız. Zira burada insanlar can ve canlarının bir parçasının derdindeler

Son düzenleme:
incir ne işe yarıyor canım bide kurusumu nasıl bilgilendiriesen sevinirim

canım su mevsımde taze ıncırde bulabılırsın, bulursan taze al, yoksa kurusu da aynı işi gorur. yumurtaların gelısımını hızlandırıyo, yarıyo yanı yumoslara :) gunde 2-3 tane ye. ben ara ogunlerde kuruyemıs(fındık, badem vs.) veya kuru meyve yemeye calısıyorum ıs yerınde. oyle cıkolata, püskevıt felan yok :) aklıma baska sey gelırse yazarım canım. google dan da bıraz arastır ıstersen.

Hanımlar bugün gonal f de 9. Günüm. E2 değerim 3000 olmuş. Çok yüksek değil mi sizce de ? Ben çok korkuyorum tedaviyi kesecekler diye. Gerçi şimdilik sadece dozu indirdiler. Tamamen kesmediler.

Olmazmı oluyor tabi. Bakacak pek kimsem yok. Eve 15 günde bir temizlikçi geliyor. Ağar temizlik işlerini ona yaptırıyorum. Eğer hamile kalırsam eşimde yardım eder. Aprt. Dairesinde oğlumun canı çok sıkılıyor sürekli tv iLemek istiyor. Bende izlemesini istemiyorum. Canı sıkışınca ne yapacagını şaşırıyor. Sırf oğlum için olsun istiyorum

Allah yar ve yardimcimiz olsun insaallah canim benim geciyor zaman.ama nasil geciyor iste

kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi

kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi

hayırlı olsun bebek olsun inşş canım genelde 1 saat falan yatırrılar ama merkezden merkeze değişiyor bu durum

4. gün embriyosuyla hamile kalan varmı ya ooofff 3.ve 5. duyuyorum genelde ama hiç 4. günü duymadım aranızda böyle olan varmı yada duyduğunuz...:40::40::40::40::18::18::18::18::18::18::18:

Back