• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

normaldir herhalde 6 .günüm hala oluyor o dediğinden bir de karnım davul gibi şiş..iştahım açık..görsen 5 aylık gebe gibiyim..

gaz çok oluyor, bu yüzden bayağı şişiyor karın. gazdan dolayı bağırsak hareketi artıyor ve sancı yapıyor, o yüzden korkma, Allah en güzel şekilde ve sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

sökturucu kullanmama ragmen ılac bıttmınden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım bugun doktorumun hemsıresı dıger randevum ıcın aradıgında hala adet olmadıgımı soyledım doktora danıstı bana gerı dondu yarın hemen goreyım demıs :(( acaba kotu bıseyden mı suphelendı doktor korkuyorum bırkez dhaa ertleencek dıye kotu bısey duymak ıstemıyorum

canım, her ihtimale karşı idrarda gebelik baktın mı? bence bir kontrol etmende fayda var

canım, her ihtimale karşı idrarda gebelik baktın mı? bence bir kontrol etmende fayda var

evet baktım cnm en son dun aksam cıkmadı bır baska topıkte bır bayanın duurmu boyle olmus ıdrarda 58.gun kanda 48.gun cıkmıs suanda 24 haftalık hamıle ılk dgerıde 17 cıkmıs doktor kesın dusuk yapıcaksın demıs 2gun sonra tekrarla testı ama 2 gune kadar adet olcaksın demıs ama olmamıs hamıle gec dollenmeymıs ama benım umudumda yok cektııgm sancı cok fazla sag kasıgımda goguslerımde damarlar belırgınlestı artk oldum dıyorum tmm gıdyorum bısey yok psıkolojık olarak yıprattı benı

evet baktım cnm en son dun aksam cıkmadı bır baska topıkte bır bayanın duurmu boyle olmus ıdrarda 58.gun kanda 48.gun cıkmıs suanda 24 haftalık hamıle ılk dgerıde 17 cıkmıs doktor kesın dusuk yapıcaksın demıs 2gun sonra tekrarla testı ama 2 gune kadar adet olcaksın demıs ama olmamıs hamıle gec dollenmeymıs ama benım umudumda yok cektııgm sancı cok fazla sag kasıgımda goguslerımde damarlar belırgınlestı artk oldum dıyorum tmm gıdyorum bısey yok psıkolojık olarak yıprattı benı

inşallah seninde öyle bir gebelikdir, bebeğin sana sürpriz yapar inşallah canım

aaaaayyyyyy canım işallah hamiledirsin ya çok süper olur:52::52::52::52::52:

inşallah seninde öyle bir gebelikdir, bebeğin sana sürpriz yapar inşallah canım

inşallah cnım ınan okadar zor bır durumkı anlatamam yııllarıdr aksamayan adet tup bebek ıgnelerı alındı hersey tmm adetı beklerken gecıktı pco aklına sımdı geldım sanırım bukadar zmaandır benı umursamıyodu :)) ınsallah yarın kotu bırsey duymam

bitek yemek lavaboya oda masada fazla otursam hemen hadi yat eşim okdar çok baskı yapıyor ki budamı ölsün aynı acıları tekrarmı çekmek istiyorsun diye kızıyo hep bana yavaş otur yavaş kalk yavaş dön:14::14:

Back