• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi

aaaa ben böyle bişeyi ilk defa okuyorum... bana kafanı bile kaldırma dediler sonra sedyede yattım bi süre sonra yarım saat dinlenip eve yolladılar...bacaklarımın oldoğu yerde yüksek duruyodu....:53::53::53::53:

evet oldu canım korkmaa acıkk pembe gıbı çok acık maxmm 2 damla peçeteye geldi hemn yattm ve geçti annda

benım daha fazla geldı cnm ya:(
jel kullanıyorsan bılırsın hanı tortu seklınde ara sıra geri geliyor ya avuç içi kadar, iste pespembe geldı geri komple,
arada uzayan akıntıda vardı hani yumurtlama akıntısına benzer, neyse artık kaderimiz neyse yaşıcaz görcez az kaldıı:18::18:

4. gün embriyosuyla hamile kalan varmı ya ooofff 3.ve 5. duyuyorum genelde ama hiç 4. günü duymadım aranızda böyle olan varmı yada duyduğunuz...:40::40::40::40::18::18::18::18::18::18::18:

canım 3lede kalan var stres yapma 4 3den daha iyi tabıkı nekadar kalsa okadar ıyı senn 4mü olacak nıye 5.gunu beklemıyolarki dayanamaz dıyemı sor doktoruna

4. gün embriyosuyla hamile kalan varmı ya ooofff 3.ve 5. duyuyorum genelde ama hiç 4. günü duymadım aranızda böyle olan varmı yada duyduğunuz...:40::40::40::40::18::18::18::18::18::18::18:

canım 2. gün bile tutan var hiç takılma bu duruma (4. gün gayet iyi) rabbim yüzünü gülüdürüsn inş

benım daha fazla geldı cnm ya:(
jel kullanıyorsan bılırsın hanı tortu seklınde ara sıra geri geliyor ya avuç içi kadar, iste pespembe geldı geri komple,
arada uzayan akıntıda vardı hani yumurtlama akıntısına benzer, neyse artık kaderimiz neyse yaşıcaz görcez az kaldıı:18::18:

öyle leke geldikten sonra 1 gun jel kahve geldi geçti ama o dıger akıntıdan korkma doktoruna haber ver bol su istiaat dıkkat et ınsallah yerleşmedirr bbnmkı gıbı:1::1:

canım 3lede kalan var stres yapma 4 3den daha iyi tabıkı nekadar kalsa okadar ıyı senn 4mü olacak nıye 5.gunu beklemıyolarki dayanamaz dıyemı sor doktoruna

transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:

transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:

stres yok bak a kalıte çok şükür daha ne istiyon bebişin senle ve sen şuan hamilesin dua et bebegn sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı olsun transfern canm

öyle leke geldikten sonra 1 gun jel kahve geldi geçti ama o dıger akıntıdan korkma doktoruna haber ver bol su istiaat dıkkat et ınsallah yerleşmedirr bbnmkı gıbı:1::1:

inşallah cnm saol:34:
doktorumu hemen aradım normal dedı transfer sonrası oluyor dedi iyi bişey de kötü de diyemeyız bekleyıp görücez dedi cnm:25::25:
iznim bitti cnm malesef çalışıyorm ben , ama masadayım yani yorulmuyorum hiç

Hanımlar bugün gonal f de 9. Günüm. E2 değerim 3000 olmuş. Çok yüksek değil mi sizce de ? Ben çok korkuyorum tedaviyi kesecekler diye. Gerçi şimdilik sadece dozu indirdiler. Tamamen kesmediler.

Böyle birşey yaşayan olmadı mı aranızda hiç? Ben biraz endişelendim. Ilk denememiz olacak bizim de o yüzden merak ediyorum herşeyi.

ohh cnm ne güzel iki tane :nazar:
çok şanslısın hiç boşuna stres yapma her şey güzel olacak:34:

neden toplanamadı canım? sorun mu vardı? izin mi alamadın?

yok izinle alakalı değil canım. bende erken menapoz tehdidi varda yumurta rezerv kısıtlı iğnelerle yumurtam oluştu 2 tane yumurta toplanma sırasında yumurtalar boş çıkmış yumurta hücresi yok dedi doktor olmadı dedi yarım kaldı tüp bebek tedavim:( yaşım 24

stres yok bak a kalıte çok şükür daha ne istiyon bebişin senle ve sen şuan hamilesin dua et bebegn sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı olsun transfern canm

sağol canım hayılısı olsun kendi adıma pek umudum yok olucak gibi gelmiyo...Allahtan ümit kesilmez tabi görelim mevlam neyler ne eylerse güzel eyler

Arkadaşlar merhabalar uzun zmn oldu giremedim. Bende 2nciyi yaptirdim simdi sonuc bekliorum nasipse bu cuma 12nci gunu oluo doktorum öle istedi dondurulmuş baby olunca biraz gec bakalım dedi.gerci geçen pazartesi (24eylul) transfer oldu.12 gün olmasi için transfer gununude saymak lazim mi??? Bilgisi olan varmı? Bide değer yükselir mi? Bikaç arkadaşta gördüm 9uncu gunu çıkmamış, 12nci günü çıkmış:(((offf iyice kafam karıştı.

bende şans yok yaa bakalım nasipte varsa olur... inşallah senin güzel haberini alıcaz önce

inşallah cnm sırayla hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşş., hem öyyle deme bakıyımm sen çok şanslısın iyi kalitede 2 embrıyon var sonu da ii olucak cnm hıc merak etmee

Arkadaşlar merhabalar uzun zmn oldu giremedim. Bende 2nciyi yaptirdim simdi sonuc bekliorum nasipse bu cuma 12nci gunu oluo doktorum öle istedi dondurulmuş baby olunca biraz gec bakalım dedi.gerci geçen pazartesi (24eylul) transfer oldu.12 gün olmasi için transfer gununude saymak lazim mi??? Bilgisi olan varmı? Bide değer yükselir mi? Bikaç arkadaşta gördüm 9uncu gunu çıkmamış, 12nci günü çıkmış:(((offf iyice kafam karıştı.

canım 24 ünde olduysa transferin bugün 7. günün oluyo transfer gününü saylmıyo

Arkadaşlar transferin 9. günü adetim başladı maalesef çok üzgünüm alt üst oldum :( test günüm çarşamba günüydü ama çok fazla kanamam var bebek filan durmaz :(:2:

evt yarım kaldı tedavim yumurta rezerv sorunum var benim. iğneyle 2 tane oluştu ama toplama sırasında yumurta hücresi gelmemiş. transverim gerçekleşemedi malesef

allah yardımcın olsun canm kısmet inşallah sennın içinde hayırlı bir vakit vardır allah yar ve yardımcın olsun üzülme sakın asla sadece hayırlısını iste allahtan o herşeyin eniyisini biliyor:24::24::24:

Back