- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.761
Arkadaşlar heyet raporum çıktı çok şükürAma ben kasım adetini beklicem başlamak için şimdiden önerdiğiniz bişeyler var mı vücudumu hazırlamak için ? Varsa önerileriniz çok sevinirım bana yardımcı olun lütfen tecrübeli arkadaşlar
dengeli beslenmeye calıs, hazır yıyeceklerden kacın ve her gun ıncır ye, yumoslar ıcın :)
Agzına saglık canım, cok ıyı oldu yazdıgın,atıcaktım nerdeyse, o kadar sevmedım yanı. Ama bu tarıfler yakısıcak gıbı, esım gelene kadar oyle yapayım barı :) ınternette arastırmıstım, o yuzden baya bı sure beklettım yumusadı, sagol :)
incir ne işe yarıyor canım bide kurusumu nasıl bilgilendiriesen sevinirim
valla ben mevsimi diye yaşından ve kurusundan bol bol yedim ve hala da yiyorum. taze ceviz de çok önemli
her sey iyi olsun ınsallah yeter. Içini ferah tut. Allah yardımcın olur
inşallah bak maşallah o umudumuz dayan miniciğimiz annen seni almaya gelicek
transferiimin 5.günündeyim 2.gün embriosu konmuştu zaten hücredir daha dimi düşük olmaz
merhaba
Avondan sipariş vermek isteyenler benimle iletişime geçebilir..kapıda ödemeli olarak adrese gönderim yapılır :)))
ne güzel yazmışsın annen seni almaya gelecek diye
incir ne işe yarıyor canım bide kurusumu nasıl bilgilendiriesen sevinirim
evet canım tabiki alıcaksın allah ona güç kuvvet vericek ve hamiş olucaksın inşallah ben inanıyorum buna...
evet canım tabiki alıcaksın allah ona güç kuvvet vericek ve hamiş olucaksın inşallah ben inanıyorum buna...
Olmazmı oluyor tabi. Bakacak pek kimsem yok. Eve 15 günde bir temizlikçi geliyor. Ağar temizlik işlerini ona yaptırıyorum. Eğer hamile kalırsam eşimde yardım eder. Aprt. Dairesinde oğlumun canı çok sıkılıyor sürekli tv iLemek istiyor. Bende izlemesini istemiyorum. Canı sıkışınca ne yapacagını şaşırıyor. Sırf oğlum için olsun istiyorum
kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
cnm senınde pembe bır akıntın olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?