2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benımde az once jelımle karışık içinde uzayan akıntı geldi rengi pespembe, nası desem açık pembegecen gunde çok az gelmişti ama bu seferki çok:18::18::18::18:

doktorumu aradım kötü bir şey mi bu diye kötü de diyemeyız iyi de diyemeyız dedı Allahım çıldırmak üzrereyim

canım öyle olup hamile kalan arkadaşlar var bu formda lütfen kötü düşünme

Kizlar transferim gerceklesti...2.gun embriyosu 3 hucleli.doktor 2 gune gore iyi dedi rabbim hayirli haber almayi nasip eder ins...

sağol canım ya çok rahatladım benim cuma yada cumartesi toplanacak herhalde kısmetse:15::15:
bende geçtiğimiz cumartesi toplattım.. Ve benim içinde ilk di hiç anestezi de almamıştım daha öncesinde baya panik yaptım ama korkulacak bişey yokmuş... Damar yolu açıyolar ilacı veriyolar iki sn sonra sen uyumuş oluyorsun sonrasında bi uyanıyorsun yatağındasın 45 dk yada 1 saat yatıyorsun sonra ayrılıyorsun merkezden

benımde az once jelımle karışık içinde uzayan akıntı geldi rengi pespembe, nası desem açık pembegecen gunde çok az gelmişti ama bu seferki çok:18::18::18::18:

doktorumu aradım kötü bir şey mi bu diye kötü de diyemeyız iyi de diyemeyız dedı Allahım çıldırmak üzrereyim

benimki beyazdı o jel kireç beyaz ya onun gibiydi aradım dr umu drum akıntıdır dedi daha beebeği görmenizin mumkunatı yok dedi

bende geçtiğimiz cumartesi toplattım.. Ve benim içinde ilk di hiç anestezi de almamıştım daha öncesinde baya panik yaptım ama korkulacak bişey yokmuş... Damar yolu açıyolar ilacı veriyolar iki sn sonra sen uyumuş oluyorsun sonrasında bi uyanıyorsun yatağındasın 45 dk yada 1 saat yatıyorsun sonra ayrılıyorsun merkezden

Hayırlı olsun canım transfer ne zaman olacak oldu mu yoksa transfer için kaç gün bekliyorlar ki

lekelenmen varmı peki derinsu

benimki beyazdı o jel kireç beyaz ya onun gibiydi aradım dr umu drum akıntıdır dedi daha beebeği görmenizin mumkunatı yok dedi

kanama olmuş bende cnm doktorum oyle dedı. akıntı da sumuk gıbıydı uzayan bişey, ama jelın kalıntıları pespembe geri geldi ben bu jelden daha öncede kullandım yumurta takibi yaptırrken hiç böle olmamıştı hayra yorıyım dıyorum ama çok korkuyorum:18::18::18:

şok oldum cnm baya geldi doktorum da sağolsun çok rahattı bi yorum yapmadı:53:

Allahın izniyle hamile kalıcaksın ondandır inşallah..hem genelde okuyorum hep herkesden damla kan,leke,pembe leke, geldi diyenler hamile oluyo.. inşallah seninde öyle olucak canım bence öyle diye tahmin ediyorum bak görrsün:16::16::16::16:

Allahın izniyle hamile kalıcaksın ondandır inşallah..hem genelde okuyorum hep herkesden damla kan,leke,pembe leke, geldi diyenler hamile oluyo.. inşallah seninde öyle olucak canım bence öyle diye tahmin ediyorum bak görrsün:16::16::16::16:

ahh cnm ne güzel söyluyosun inşallah öyledir 1 hafta kaldı testıme ınsallah daha da gelmez bu son olur yoksa kalbım yerinden çıkacak gibi :17:

3. gün emriyosu için 9. gün değerin bence gayet güzel... süper bilgili değilim bu konuda ama 5. gün olanlar için deniliyor 9. gün çıkar diye, ki doktor onlara bile 10. güne veriyor kan testini, 3. gün için 12. gün kan testi; sen 9. günde bu değeri görmüşsün, maşallah diyorum... inşallah katlar değerin iki gün sonra

aminnnnnn gülüm teşekkür ederim rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasip eylesin

canım benimki 5. Gün olacak.. Perşembe günü gidiyorum bebeğimi almaya...

Kaçıncı gün olacağını onlar arayıp söylüyorlar

Hmm ozaman hesap yapmamama gerek yok beklemem lazım demekki hayırlısı olsun tatlım iyi haberleri burdan birbirimize veririz inşallah:16::16::16::16::16:

size bana anlatılanları yazıyorum yazılı olarakta elimde kağıt var adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir,kasık ağrınız ve lekelenme tarzında kanamalarınız olabilir bunlar normal... denildi ayrıca kızlar folik asit kullanımınıda gece yatmadan önce yaparsak daha iyi olurmuş.. çünkü
iştahı çok açıyomuş o yüzden yatmadan önce alınmasını tavsiye ettiler...:16::16::16::16:

Kizlar transferim gerceklesti...2.gun embriyosu 3 hucleli.doktor 2 gune gore iyi dedi rabbim hayirli haber almayi nasip eder ins...

Allah yar ve yardımcın olsun canım, inşallah pozitif sonuçlanır. ne haber alırsan al emin ol "hayırlısı" olacak... tatlım yumurta sayın kaçtı, kaç tanesi döllendi ve nerde yaptırıyorsun tedavini hangi merkez

Son düzenleme:
Back