- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.741
kızlar bi şii diycem ya, bazı arkadaşlar yazıyor ya hani transferden sonra mesela 3. günüm, transferle birlikte 4. günüm diye; transferle birlikte diye bi şey yok, transfer gününü saymayın arkadaşlar....
size bana anlatılanları yazıyorum yazılı olarakta elimde kağıt var adet ağrısı gibi ağrılarınız olabilir,kasık ağrınız ve lekelenme tarzında kanamalarınız olabilir bunlar normal... denildi ayrıca kızlar folik asit kullanımınıda gece yatmadan önce yaparsak daha iyi olurmuş.. çünkü
iştahı çok açıyomuş o yüzden yatmadan önce alınmasını tavsiye ettiler...
onu yazan bendimevet biliyorumda bazı aradaşlar yazıyo diye bende öyle yazıyım dedim
Masallah allah bagislasin benimde 4 yasinda kizim var simdi transfer sonrasi 5. Gunum seninki cok kucukmus zor olmuyomu yada sana ve ogluna bakan var
Cok gecmis olsun benimde transferimn 3. Gunu grip oldum merkezi arayip sordum grip etkilermi diye tutunmayi etkilemezmis merak etme
ya valla kalbinizi kırmak istemiyorum hiç, alınmadınız umarım, sadece sana değil bende gördüm bayaaa da, o yüzden dedim acaba yanlış mı biliniyor diye
Evet canim 0 gormektense 28 cok guzel zaten senin test gunun.iki gun sonrA o zamana kadar degerin. Olcacak ins 100
kızlar bi şii diycem ya, bazı arkadaşlar yazıyor ya hani transferden sonra mesela 3. günüm, transferle birlikte 4. günüm diye; transferle birlikte diye bi şey yok, transfer gününü saymayın arkadaşlar....
inşallah bu yumurta seni utandıracak bak dün ne kadar ümitsizdin dimi
ben güveniyom inşallah a kalite olacaakkdevam et yumoşum 5. gün dayan şu annen görsün
gel yarın yaptıralım olmadı perşembe de yaptırırz.
oleyyyyyyyyy oleeeeeyyyyyyyy hadi gözün aydın darısı o embirişlerin bebiş olarak kucağına gelmesi dileğiyle...
CNMmm SEN NE zmn yumurtalarını toplattın,,, transferinnn ne zmn olucakkk??? acaba aynı günmü oluczzzzzz
ayyyy kızlar bi yerde okumustum avakado iyidir diye, aldım yiyim dedım yarasın diye. 2 ısırık aldım bıraktım su an yaa, hıc yenmıyo buu :S su transferım olsa da ananas yesem bol bolya bu gülücükleri falan nasıl yapıyosunuz ben becereıyorum yapmayı ((
kızlar sağolun EĞER YARINDA BÖLÜNMEYE DEVAM EDERSE TARNFER OLACAK DEDİ EMBİRYOLOĞ BEN SABAH SİZİ ARARIM DEDİ
kızlar sağolun EĞER YARINDA BÖLÜNMEYE DEVAM EDERSE TARNFER OLACAK DEDİ EMBİRYOLOĞ BEN SABAH SİZİ ARARIM DEDİ
ayyy evet bende bunu öğrenmek istiyorduuum sabahta sordum buraya...ben valla o günüde sayıyordum.
tatlım avokadoyu o şekilde yememelisin. eğer yeşil ve sert aldıysan bir kenara koyup yumuşayıp kararmasını beklemelisin. sonra kabuğunu soyup,çekirdeğini çıkart ve limon sarımsak sirke tuz karabiber ile havanda döv yada rondodan geçir ,diğer yöntemde soyup çekirdeği çıkar, fırın poşetinde tuz karabiber ile fırınla,1.tarif et ve tavuk yemekler için 2.tarif ekmek üstüne sürmek için. avokadonün kendi ülkesinde adı fakir tereyağıdır ve çok besleyicidir. bende aldım, kenara koyup kararmasını bekliyorum. şifa olsun canım
Kacinci gun yaptrdin testi benimde 3. Gun embriyosu 2 embriyo transfer edildi 11.gun degerim 28 idi ama 2 gunde bi yukseldi hickorkma stres yapma ins degerin yukselir seninde bu arada hayirli olsun bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?