- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.721
benımde az once jelımle karışık içinde uzayan akıntı geldi rengi pespembe, nası desem açık pembegecen gunde çok az gelmişti ama bu seferki çok:18::18::18::18:
doktorumu aradım kötü bir şey mi bu diye kötü de diyemeyız iyi de diyemeyız dedı Allahım çıldırmak üzrereyim
Kizlar transferim gerceklesti...2.gun embriyosu 3 hucleli.doktor 2 gune gore iyi dedi rabbim hayirli haber almayi nasip eder ins...
bende geçtiğimiz cumartesi toplattım.. Ve benim içinde ilk di hiç anestezi de almamıştım daha öncesinde baya panik yaptım ama korkulacak bişey yokmuş... Damar yolu açıyolar ilacı veriyolar iki sn sonra sen uyumuş oluyorsun sonrasında bi uyanıyorsun yatağındasın 45 dk yada 1 saat yatıyorsun sonra ayrılıyorsun merkezdensağol canım ya çok rahatladım benim cuma yada cumartesi toplanacak herhalde kısmetse
canım öyle olup hamile kalan arkadaşlar var bu formda lütfen kötü düşünme
benımde az once jelımle karışık içinde uzayan akıntı geldi rengi pespembe, nası desem açık pembegecen gunde çok az gelmişti ama bu seferki çok:18::18::18::18:
doktorumu aradım kötü bir şey mi bu diye kötü de diyemeyız iyi de diyemeyız dedı Allahım çıldırmak üzrereyim
canım sakin ol sümüksü yapıda şeffaf saydam akıntımı geldi korkma ondan o bende de var normal o kanama olmadı sürece korkmayın
bende geçtiğimiz cumartesi toplattım.. Ve benim içinde ilk di hiç anestezi de almamıştım daha öncesinde baya panik yaptım ama korkulacak bişey yokmuş... Damar yolu açıyolar ilacı veriyolar iki sn sonra sen uyumuş oluyorsun sonrasında bi uyanıyorsun yatağındasın 45 dk yada 1 saat yatıyorsun sonra ayrılıyorsun merkezden
benimki beyazdı o jel kireç beyaz ya onun gibiydi aradım dr umu drum akıntıdır dedi daha beebeği görmenizin mumkunatı yok dedi
şok oldum cnm baya geldi doktorum da sağolsun çok rahattı bi yorum yapmadı
canım benimki 5. Gün olacak.. Perşembe günü gidiyorum bebeğimi almaya...hayırlı olsun canım transfer ne zaman olacak oldu mu yoksa transfer için kaç gün bekliyorlar ki
Allahın izniyle hamile kalıcaksın ondandır inşallah..hem genelde okuyorum hep herkesden damla kan,leke,pembe leke, geldi diyenler hamile oluyo.. inşallah seninde öyle olucak canım bence öyle diye tahmin ediyorum bak görrsün
canım sakin ol sümüksü yapıda şeffaf saydam akıntımı geldi korkma ondan o bende de var normal o kanama olmadı sürece korkmayın
3. gün emriyosu için 9. gün değerin bence gayet güzel... süper bilgili değilim bu konuda ama 5. gün olanlar için deniliyor 9. gün çıkar diye, ki doktor onlara bile 10. güne veriyor kan testini, 3. gün için 12. gün kan testi; sen 9. günde bu değeri görmüşsün, maşallah diyorum... inşallah katlar değerin iki gün sonra
canım benimki 5. Gün olacak.. Perşembe günü gidiyorum bebeğimi almaya...
Kaçıncı gün olacağını onlar arayıp söylüyorlar
gözün aydın canm inşallah 2 ye katlar allah tamamını erdirsin cnm
Kizlar transferim gerceklesti...2.gun embriyosu 3 hucleli.doktor 2 gune gore iyi dedi rabbim hayirli haber almayi nasip eder ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?