2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

akşamdan alayım bari kayısıyı.. ben incirde aynı işi görür diye düşündüm ama... bir an önce kabızlığımı çözmem lazım.. kullandığımız ilaçlar kabızlık yapabiliyormuş

kayısı çok ii geliyor ama turuncu olanı kımyasal bir maddeyle sarartıyorlarmış en sağlıklısı rengi kahverengi olan ve diğerine göre daha çabuk çözüyor kabızlığı:26:

KIZLARRRRRrrrrrrrr YUMURTALARIMI SABAH SABAH TOPLATTIM GELDİMMMM....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

İşlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16: RABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN YÜCELİKLER YAPARSIN KİMSE SANA BENZEMEZZ....:34::34::34::34::34::34:

hayırlısı olsun canım inş hepsi döllenir sana tutunurlar canım :16::16::16::16:

KIZLARRRRRrrrrrrrr YUMURTALARIMI SABAH SABAH TOPLATTIM GELDİMMMM....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

İşlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16: RABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN YÜCELİKLER YAPARSIN KİMSE SANA BENZEMEZZ....:34::34::34::34::34::34:

maşallah canım hadi geçmiş olsun kaç yumurtan toplandı :16::16:

kayısı çok ii geliyor ama turuncu olanı kımyasal bir maddeyle sarartıyorlarmış en sağlıklısı rengi kahverengi olan ve diğerine göre daha çabuk çözüyor kabızlığı:26:

gün kurusu deniyor ona evet en doğalı o bulursam ondan alıcak zatiii

ayy yarinda benim toplanacakk cok heyecanliyimm nasıl gecti canim kac tane topladilarr hadi bakalimm hayırlısı

benim cumartesi günü toplandı 11 tane toplanmış içlerinden 7 tanesi döllenmeye uygun olgunlukta imiş onlardan da 5 tanesi döllendi... Perşembe günü de bebeğimi alıp geleceğim geri kalanına ne yapacağıma o gün karar vereceğim artık

benim işlem sonrasında ve o gün içerisinde ağrım sızım olmadı ama iki gündür sağ yumurtalığım acıcık ağrıyo belliki en çon ordan almışlar diğer tarafta bi sıkıntım yok

malesef bende grip oldum.ve çok üzgünüm.grip bebeğimi etkilermi?tam yavruma kavuşmuşken onu kaybetmek istemiyorum:(allahım nolur yardım et...

bugün transferimin 3. günü transfer gününü sayarsak 4 sol kasığımda ara sıra sancı oluyo az öncede sağ göğsüm sızladı şimdi geçti.... oooffff gerçekten beklemek zor

Ayy yarinda benim toplanacakk cok heyecanliyimm nasıl gecti canim kac tane topladilarr hadi bakalimm hayırlısı

16tane toplandı kızlarrrrrrrr :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: Çooookkkk güsellllllll geçtiiiiiii hiçbişeeee hissetmisosunnn cnmmm hemen bitio zatennnn sonrası adet olucakmışım gibiii sırtım ve yanladım hafifff agrıoo,, onun içinde agrı kesici verio, ama ben almadım gerek yokkk,,, hemşire bana diokiii sen kafada bitirmişsinn dioooo ağrım yokkkk hiçbişeyim yok diorum kendimeee,,,, çnküüüüü rabbim vericekkkk ,,, kafamda zerre kadar şüphem yokkkkkk :34::34::34::34: Rabbin ellerine bırakın o planlasın o yapsın embriyoloğun haberiniiiii heyecanla bekliorummmm ilaçlara gelicek olursak,,, bir torba ilaç aldımmmmm isimlerini şuan bilmiorummmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

oğlum küçük oldugundan çok giremiyorum. Benide aranıza alırmısınız kızlar ? cumartesi dondurulmuş embryo ile transfer yapılacak ama sanki olmuycak gbime geliyor. donmuş oldugundan sanırım. Bazende çok saçma düşündügümü düşünüyorum. Nolur bişeyler yazın ya, saçmamı düşüünüyorum?:44:

oğlum küçük oldugundan çok giremiyorum. Benide aranıza alırmısınız kızlar ? cumartesi dondurulmuş embryo ile transfer yapılacak ama sanki olmuycak gbime geliyor. donmuş oldugundan sanırım. Bazende çok saçma düşündügümü düşünüyorum. Nolur bişeyler yazın ya, saçmamı düşüünüyorum?:44:

bnmde donmuşş ve ben hamileyimm:49::49:

Gerçktenmi maşallah :)) 1 embriyomu transfer ettiler? bende ilk bebeğim gibi heyecanlanmaya baladım. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)

Masallah allah bagislasin benimde 4 yasinda kizim var simdi transfer sonrasi 5. Gunum seninki cok kucukmus zor olmuyomu yada sana ve ogluna bakan var

malesef bende grip oldum.ve çok üzgünüm.grip bebeğimi etkilermi?tam yavruma kavuşmuşken onu kaybetmek istemiyorum:(allahım nolur yardım et...

Cok gecmis olsun benimde transferimn 3. Gunu grip oldum merkezi arayip sordum grip etkilermi diye tutunmayi etkilemezmis merak etme

Hayırlı ve geçmiş olsun canım, nş güzel haberler gelir yarıınn :1::1:

Back