2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ben az önce wc ye gittm idrar yaparken ince uzun koyu beyaz birşey idrarla geldi şeffaf değildi jelden dolayı akıntımıdı öle acaba bebekmidi çk korktum dra ulaşamadım henüz sonra silinirken iğne ucu kadar 2 tane tırmızılık vardı peçetede bi daha gittim wc ye o kırmızılık yoktu bi daha nolur yanıt bebek öle koyu beyaz olmaz dimi top gibi şeffaf die duymuştum şuan elim ayağım titriyor vallahi

Sultancım hayırlı olsun dün takip ettim cevap yazamadım telefondan zor oluyor Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inan çook sevindim darısı bizlerin başına inşallah...idrar testinde baktınmı çıkıyor mu çok merak ediyorum acaba çıkar mı diye

Benimde kısmetse cuma günü toplanabilirmiş yumurtalar nasıl alıyorlar anesteziylemi acaba hiç sormadım sizinki nasıl oldu:18::18:

Cok gecmis olsun bisey yoksada korjuyla olur sakin ol ilk once hangi asamadasin bilmiyorum ama bizim tedavimizde boyle akintilar oluyo korkma dj ulasmayi debe gecmis olsun

Cok gecmis olsun bisey yoksada korjuyla olur sakin ol ilk once hangi asamadasin bilmiyorum ama bizim tedavimizde boyle akintilar oluyo korkma dj ulasmayi debe gecmis olsun

transferiimin 5.günündeyim 2.gün embriosu konmuştu zaten hücredir daha dimi düşük olmaz

iyimi kötümü onuda bilmiyorum 21 eylül transfer tarihim 3. gün embriyosu 2 embriyo koymuşlardı

3. gün emriyosu için 9. gün değerin bence gayet güzel... süper bilgili değilim bu konuda ama 5. gün olanlar için deniliyor 9. gün çıkar diye, ki doktor onlara bile 10. güne veriyor kan testini, 3. gün için 12. gün kan testi; sen 9. günde bu değeri görmüşsün, maşallah diyorum... inşallah katlar değerin iki gün sonra

serap panikleme güzelim ama bende bilmiyorum bilen arkadaşlarımız yardımcı olur sen doktoruna ulaşmaya çalış

canım sakin ol sümüksü yapıda şeffaf saydam akıntımı geldi korkma ondan o bende de var normal o kanama olmadı sürece korkmayın

benımde az once jelımle karışık içinde uzayan akıntı geldi rengi pespembe, nası desem açık pembegecen gunde çok az gelmişti ama bu seferki çok:18::18::18::18:

doktorumu aradım kötü bir şey mi bu diye kötü de diyemeyız iyi de diyemeyız dedı Allahım çıldırmak üzrereyim

Arkadaslar genetik test yaptirn varmi.ne gibi islemler oluyo ne kadar surede sonuc aliyorum oncesi ve sonrasi hakkinda bilgi verirmisiniz

kızlar bu arada transferden sonraki 5. gunum transferle birlikte 6 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…