2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kabızlık var şuanda bende transferden önce atlatayım diye uğraşıyorum .. kuru incir yaş incir kavun yedim hatta cı bile yedim ama banamısın demedi...

hadi hayırlısı 3-4 güne bende bebeğini alırsın ...

canım kayısı suyu iç kola felan asla içme şeftali yeme kabız yapacak şeyler sıvı şeyler tüket aç karnına kayısı ye suyunu iç bide burda okudum 2 3 tane kuru kayısıyı cezvede haşla hem kendini ye hem suyunu iç bide annemde çok kabızlık çeker oda akşamdan ıslar kuru kayısıyı sabah aç karnına onu yer o suyu içer iyi geliyo diyor dikkat et

canım kayısı suyu iç kola felan asla içme şeftali yeme kabız yapacak şeyler sıvı şeyler tüket aç karnına kayısı ye suyunu iç bide burda okudum 2 3 tane kuru kayısıyı cezvede haşla hem kendini ye hem suyunu iç bide annemde çok kabızlık çeker oda akşamdan ıslar kuru kayısıyı sabah aç karnına onu yer o suyu içer iyi geliyo diyor dikkat et

akşamdan alayım bari kayısıyı.. ben incirde aynı işi görür diye düşündüm ama... bir an önce kabızlığımı çözmem lazım.. kullandığımız ilaçlar kabızlık yapabiliyormuş

sultannnnnnn eliffffffff bişi deyin canım ya hangi gün yapcaz şimdi testi ne zormuş ayol
gel yarın yaptıralım olmadı perşembe de yaptırırz.
kızlar merkezden aradılar yumurtam dölenmiş yarın duruma göre arayacaklar

oleyyyyyyyyy oleeeeeyyyyyyyy hadi gözün aydın darısı o embirişlerin bebiş olarak kucağına gelmesi dileğiyle...

akşamdan alayım bari kayısıyı.. ben incirde aynı işi görür diye düşündüm ama... bir an önce kabızlığımı çözmem lazım.. kullandığımız ilaçlar kabızlık yapabiliyormuş

evet malesefff:50: sen dikkat et kendine kaldı 2 günün inşallah allah yardımcın olsun ben iyiolsam kaynatırdım bir komposto sana geçerken al derdim tatlım ama alacagın olsun lousa şerbetin benden:52::52::52::9::9::9::9:

kızlarrr benm evi b...k götürüyor.ve cnm hiç temizlemek istemıyor.oğlanda ananeye gitti...belimde çok ağrıyor midemde çok bulanıor tam gebelik belirtileri yaffff.....napcam şidm bu pis evde ben .

kızlarrr benm evi b...k götürüyor.ve cnm hiç temizlemek istemıyor.oğlanda ananeye gitti...belimde çok ağrıyor midemde çok bulanıor tam gebelik belirtileri yaffff.....napcam şidm bu pis evde ben .

bırrrak bok götürsün ya sen hamile olda dert ettigin o olsun olmadı alırsın yaptırırsın asla temizlik yapma dikkat et bak pişman olacan şeyleri yapma sakın

bırrrak bok götürsün ya sen hamile olda dert ettigin o olsun olmadı alırsın yaptırırsın asla temizlik yapma dikkat et bak pişman olacan şeyleri yapma sakın

valla kadında bulamıorum ki hepsi dolu.ama ev çok pis eşimden utanıorum gerçi eşimde yapma diyor kızıyor annemede kıyamıyorum geldiği zaman hiç durmuyor

valla benim evde dün öyleydi.. transfer gününden önce son temizliğimi yaptım ....

evet malesefff:50: sen dikkat et kendine kaldı 2 günün inşallah allah yardımcın olsun ben iyiolsam kaynatırdım bir komposto sana geçerken al derdim tatlım ama alacagın olsun lousa şerbetin benden:52::52::52::9::9::9::9:

valla sen bi güzel doğur da şerbetin benden olsun...

valla kadında bulamıorum ki hepsi dolu.ama ev çok pis eşimden utanıorum gerçi eşimde yapma diyor kızıyor annemede kıyamıyorum geldiği zaman hiç durmuyor

bende transferden önce yaladım yuttum heryeri ama 10 gü sonra bu hale geldi bende bide 2 yaşında yaramaz bi oğlan var maşallah :D 10 çocuğa bedel

eşin dokunma diyorsa hiiççç dokunma derdin ne... kadın bulsan tam gün değilde en azından yarım günlüğüne alırdın iyi oyurdu...

benim eşimin elinden gelir sanırım ben yapmasamda o bi süpürür en azından

eşin dokunma diyorsa hiiççç dokunma derdin ne... kadın bulsan tam gün değilde en azından yarım günlüğüne alırdın iyi oyurdu...

benim eşimin elinden gelir sanırım ben yapmasamda o bi süpürür en azından

dünden bu yana aradım bi kaç kişi yok hepsi dolu.bugün tam gün alıp iyi bi temizletecektim oğlanda yokken....eşim beceremıyor ya yapamıyor ..

KIZLARRRRRrrrrrrrr YUMURTALARIMI SABAH SABAH TOPLATTIM GELDİMMMM....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

İşlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16: RABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN YÜCELİKLER YAPARSIN KİMSE SANA BENZEMEZZ....:34::34::34::34::34::34:

kızlarrrrrrrrrrrrr yumurtalarımı sabah sabah toplattım geldimmmm....:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Işlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16: Rabbimmmm sen büyüksün yücelikler yaparsın kimse sana benzemezz....:34::34::34::34::34::34:
hadi hayırlısı bakalım kaç yumurtan toplandı hangi ilaçları verdiler nasıl kullanacaksın

5. gün mbriosumu öyleyse 2 gün sonra yaptır ögren test tarihin ne zaman cumamı

evet 5.gün embriyosu.canım test günümde cumartesi günü..

canım sağol allah razı olsun CANIM SORMUŞSUN YA 9. GÜN ÇIKARMI DİYE EVET ÇIKAR TEST YAPTIR KANDAN

amin cümlemizden...yarınıda bekleyeyım yarın yaptırayım merkeze uzak evım..tüp bebek merkezide uzak bana 3 vesait..bugünde sabredeyim yarın erkenden çıkıp yaptırayım. aç karnamı yaptırmak lazım..

Back