2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bu arada beni de listeye alın arkadaslar ya.31 yasındayım.2. denemem dondurulmuslarla olacak insallah.dr um fulyada istanbul cerrahi merkezine gectiği için ordayım.sperm aazlıgı sorun.istanbul bayrampasadayım.ne de cok insan var bizim gibi bilseniz.azınlık degliz yani üzülmeyelim.bu arad dondurulmuslarla tedavi ne kadara gelir acaba bileniniz varmı.
polip ameliyat 1500
tedavi + ilaclar 5500
dondurma 500 ıvır zıvır simdiden 8000 tl gitti bende
selamlar

cnm çok sevindim sonucun temiz çıkmasına
anestezi çokkk acayip bişey sanki boşluktasın ben 11 sene önce çene ameliyatı oldum ameliyat 9 saat sürdü tabii anestezi aldım bayağı uyudum yanianlıcan tuhaf bişey aman sağlıkla atlatalım da gerisi inş çorapğ söküğü gibi gelecek
inşllhh tüp bebeğe gerek kalmadan senin meleğin süpriz yapar size....

kızlar hoşgeldinizzz
inşlh sizlerde burda bizlerde hepimiz hamile oluruz sağlıklaaaaaaaaaaa

Geçmiş olsun canım. Allah Subhenehu Tealen bu tedaviyle bebeğini kucağına almanı nasip eylesin.

Ben de İstanbul Cerrahide tedavi görüyorum. Doktorum Serdar bey. Bir kere donmuşlarla denemiştik, o zaman 1000tl ödemiştik. Fiyatların değişeceğini sanmıyorum. Ne zaman tedaviye başlarız bilmiyorum, ancak belki zaman denk gelirse görüşürüz.

Benim 5.denemem olucak. Sorum sperm hareketsizliği. Eylül ve ya ekim gibi başlarız inşeAllah, artık vücut ne zaman toparlanırsa.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar Allah gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin

günaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar Allah gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin
sana da günaydın şekerim nasıslınnnn
inş şu cumlar yüzüsü hürmetine rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizlere.........

anladım cnm ben bı kez tup denedım olmadı neden olmadıgını arastırmak ıcın doktorum ıstedı bnmde tam olark bılgım yok sen bızler gıbı sıkıntı cekmeden ıns ılk denemende bebegıne kavusursun cnm

inş canım saol.
basit bir işlem merak etme. benım lekelenme şeklinde kanamalarım bugun de devam ediyor. Normalmiş böyle olması rahim ağzını açıyolar ondan kaynaklıymış heralde, inş seninki de temiz çıkar haber verirsin burda öptüm

korkum yok cnm tesekkur ederım sıkıntı maddı acıdan ıkk denememde 10 lıra harcadım ustune sımdı ev aldık kredı cektık tadılat fln hem vakıt hem nakıt yok anlıcan bıde tup denemek ıstıyoruz napcaz bılmıyorum allahım yardımcı olur ıns

İlk denemende 10 bin lira çokmuş gerçekten,
biz de ev ödüyoruz cnm anlıyorum seni.
ama çocuk için yapmamız gereken ne varsa hiç vakit kaybedilmemeli bence,
inşallah ikinci denemende olur cnm burdan birbirimize müjde veririz inş..
sen nerde oturuyosun istanbuldamısın?

canım beni de listenize ekler misiniz yaşım 27 eşim 28. pko luyum. 3 kez aşılama denedim sonuç yok o yüzden ilk tüp bebek denememi eylülde Erzurum şifa da yaptıracağım...

selam,sümeyye008
sorunumuz aynı galiba.demek aynı hastanedeyiz.tüm denemelerini orda yapmadın heralde değil mi?dondurulmuslardan sonra da mı oraya geldin acaba?
eşim pek begenmedi burayı nedense.bahceciye gidelim diyo.ama dondurulmuslarımız var onları denemeden olmaz.bende eylül ekim gibi oraya gelicem tekrar insallah.insallah tanısırız.rabbim bizim de kucağımızı doldusun insallahhhhhhhhhhhh

tesekkür ederim......amin bu güzel cuma vaktinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Benim tüm tedavilerim İstanbul Cerrahide oldu, 2 ay içinde fikrim değişmezse inşeAllah 5.'yi de orda yaptırmayı düşünüyoruz. 2 tane donmuşum var. Ya onları deniyceiz, ya da yeni baştan. Tam karar veremedim daha. Doktorumu değiştirmem için geçerli bir sebep yokdu. İşinin ehli bir doktor, az konuşur, tüm sorularını dinler ve cevap verir, samimi ve her zaman pozitif, ne zaman ararsam ulaşa biliyorum, eli çabuk ve çok hafif. Merkez de iyi bir merkez, küçük ancak tam donanımlı, başka merkezlerde yapılan tüm işlemler yapılıyor. Her seferinde memnun kaldık. Nihayetinde veren Allah. Hepsi birer vesile.

Biz de inşeAllah sorun çıkmazsa eylül-ekim gibi düşünüyoruz. Belki tanışırız.

haklısın cnm ama suan ev tadılatta ben toparlanıyorum tasınıcam fln o arada zor bıraz bayramdan sonra hıstereskopı fln 2 ayda oyle beklıcem uzıcak anlıcan ben yalovada oturuyorum cnm sen nerde ıstanbldasın herlde

evet cnm istanbuldayım ataşehirde oturuyorum,
histeroskopiden sonraki ay denemelisin zaten duruma göre ama önemli birşey yoktur inşallah,
ben artık çok sıkıldıım 1 yıldır korunmadık olmadı, son 5 aydır yumurta takibine de gittim yine yok, geçen ay aşılama yaptırdım olumsuz oldu o da
öyle yani cnm hakkımızda hayırlısı olsun

acıkcası cok sasırdım tüm denemelerinin orada olmasına.ama demekki çok güvenilir.ben de tanısmayı cok isterim aslında.kendinden bahsetsene biraz.istanbuldasın heralde kac yasındasın vs.
tabi sakıncası yoksa :)
sevgiler...

29 yaşındayım, 7 senedir evliyiz, azeriyim, Baküden. 1 senedir işle bağlı İstanbula geldik, ayağımızın tozuyla da tüp tedavisine başladık. ilkini geçen temmuz ayında. Biliyorsun bu işler bir az psikoloji işi, kendini en iyi nerede iyi hiss edersen... Ne kadar güvenilir olduğunu en iyi Allah bilir, ben çok abartmıyayım. Biz sadece sebepsiz yere hastane ve doktor değişmek istemedik. Doktordan da çok memnun kalınca, sonuna kadar gitmek istedik.
İlk başta doktorun önerisi ile eşim tese amelyatı oldu (spermlerde hiç haraketlilik yoktu,). Tedaviler hep sorunsuz ilerledi. Bir kere dışında (onda daha fazla stress vardı), hep 5. gün transferi oldu. 4. denemede de hamilelik oluşmasaydı, belki de değiştirirdim, bilmiyorum. 4. denemede genlerine bakılınca en sağlıklı gözüken embrioların aslınca ciddi genetik anomalili olduğu (birinde trizomi 13, ikisinde monozomi 18, birinde de monozomi 16) anlaşıldı. Sağlıklılar transfer edilince de tuttu. Ancak hayırlısı bu imiş ki, bebeğimin biri 7. haftada gelişimini durdurdu, diğeri de 18. haftaya kadar geldi, ancak suyu gittiği için suni doğumla kayb ettim elhamduLillah. Bir de bir kaç ay önceye kadar hastanenin daha huzurlu bir ortamı vardı, şimdi aynı kata bir çok doktor taşınmış, ortamın bir az tadı kaçmış.

Siz neden memnun kalmadınız? Sizdeki sorun neydi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…