- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
cnm çok sevindim sonucun temiz çıkmasınakızlar dün histeroskopimi oldum sonunda,
çok şükür temiz çıktı,
bu ay ve agustosta normal denicez olmazsa eylülde tüp bebek tedavisine başlıcaz,
inşallah daha fazla beklemeyiz. bu arada anestezi almak çok acayip birşeymiş neyse sorunsuz atlattık çok şükür..
merhaba arkadaslar,
ben de buradakiler gibi kısmetse dondurulmuslarla deneyecegim.kısaca ben de anlatayım derdimi :)
2006 da evlendik eşimle.o zmanlar hiç aklımda bile yoktu bebek falan.taki 2010 a kadar.bi baktım 30 yasını geliyorum.hadi deneyelim dedim ama olmadı.sonra dr gidelim dedik.eşimin spermleri cok az ve tembeldi malesef.asılamay bile uygun degildi.tüp dediler direk.biz de acaba mı derken capa tıpa baslayalım dedik ama bizi delirttiler malum.sonra süleymaniyeye gidelim rapor için dedik.ama biz de nerde o sabır.öğretmeniz ama kredi astı bizi.neyse dedik bi de ona cekeriz kredi cektik te.
ve bir arkadasımın tavsiyesiyle istanbul tüp bebek te ozan beyle görüştük anlastık.rahim filminde 1cm lik polip cıktı.onu aldıralım 1 ay sonra dedik esimin köyüne gittik.malesef orada dah önceden varolan ıtp hastalığım vardı o tekrar etti 6 sene sonra.bir tür kan hastalıgı.pıhtının az olması kanda.hastanede yattım.az kalsın dalağımı alacaklardı.
neyse ki eski dr mu bulduk aldırmadım tedaviyle düzeldim.kortizonla.
bu yaz bari baslayalım dedik ve bismillah dedik.dr hersey cok güzel dedi 16 yumooşum vardı.6 tanesi 1. kaliteymiş.2sini 10 temmuzda transfer ettiler.ben dayanamayıp 20 temmuzda baktırdım kanda negatif.5.gün embriyosuydu.3 gün önce hastanede baktıralım dedik.yine aynı.bu sefer 3 tane buz bebkleri deneyecağim artık kısmetse aynı tarihlerde insallah.adetim oldu hemen zaten ama ağustos sonu gibi...
insallah burada hep beraber seviniriz arkadaslar....
kızlar hoşgeldinizzzbu arada beni de listeye alın arkadaslar ya.31 yasındayım.2. denemem dondurulmuslarla olacak insallah.dr um fulyada istanbul cerrahi merkezine gectiği için ordayım.sperm aazlıgı sorun.istanbul bayrampasadayım.ne de cok insan var bizim gibi bilseniz.azınlık degliz yani üzülmeyelim.bu arad dondurulmuslarla tedavi ne kadara gelir acaba bileniniz varmı.
polip ameliyat 1500
tedavi + ilaclar 5500
dondurma 500 ıvır zıvır simdiden 8000 tl gitti bende
selamlar
bu arada beni de listeye alın arkadaslar ya.31 yasındayım.2. denemem dondurulmuslarla olacak insallah.dr um fulyada istanbul cerrahi merkezine gectiği için ordayım.sperm aazlıgı sorun.istanbul bayrampasadayım.ne de cok insan var bizim gibi bilseniz.azınlık degliz yani üzülmeyelim.bu arad dondurulmuslarla tedavi ne kadara gelir acaba bileniniz varmı.polip ameliyat 1500tedavi + ilaclar 5500dondurma 500 ıvır zıvır simdiden 8000 tl gitti bendeselamlar
sana da günaydın şekerim nasıslınnnngünaydın arkadaşlar,
herkese hayırlı cumalar Allah gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin
sana da günaydın şekerim nasıslınnnn
inş şu cumlar yüzüsü hürmetine rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizlere.........
kadıköy şifa da oldum cnm benım özel sağlık sigortam olduğundan sadece işlemin %15 ini ödedim 260.-TL, ama benımkı tanısal histeroskopiydi. yanı ameliyatta parça alınırsa yapışıklık açılırsa yani mudahale etmeyi gerektiren birşey olursa fiyat artıyormuş. benımkı normalde 1.700.-TL ama ben %15 ödedim cnm. daha tüp bebek hiç denemedim içim rahatladı en azından.
anladım cnm ben bı kez tup denedım olmadı neden olmadıgını arastırmak ıcın doktorum ıstedı bnmde tam olark bılgım yok sen bızler gıbı sıkıntı cekmeden ıns ılk denemende bebegıne kavusursun cnm
inş canım saol.
basit bir işlem merak etme. benım lekelenme şeklinde kanamalarım bugun de devam ediyor. Normalmiş böyle olması rahim ağzını açıyolar ondan kaynaklıymış heralde, inş seninki de temiz çıkar haber verirsin burda öptüm
korkum yok cnm tesekkur ederım sıkıntı maddı acıdan ıkk denememde 10 lıra harcadım ustune sımdı ev aldık kredı cektık tadılat fln hem vakıt hem nakıt yok anlıcan bıde tup denemek ıstıyoruz napcaz bılmıyorum allahım yardımcı olur ıns
Geçmiş olsun canım. Allah Subhenehu Tealen bu tedaviyle bebeğini kucağına almanı nasip eylesin.
Ben de İstanbul Cerrahide tedavi görüyorum. Doktorum Serdar bey. Bir kere donmuşlarla denemiştik, o zaman 1000tl ödemiştik. Fiyatların değişeceğini sanmıyorum. Ne zaman tedaviye başlarız bilmiyorum, ancak belki zaman denk gelirse görüşürüz.
Benim 5.denemem olucak. Sorum sperm hareketsizliği. Eylül ve ya ekim gibi başlarız inşeAllah, artık vücut ne zaman toparlanırsa.
cnm çok sevindim sonucun temiz çıkmasına
anestezi çokkk acayip bişey sanki boşluktasın ben 11 sene önce çene ameliyatı oldum ameliyat 9 saat sürdü tabii anestezi aldım bayağı uyudum yanianlıcan tuhaf bişey aman sağlıkla atlatalım da gerisi inş çorapğ söküğü gibi gelecek
inşllhh tüp bebeğe gerek kalmadan senin meleğin süpriz yapar size....
kızlar hoşgeldinizzz
inşlh sizlerde burda bizlerde hepimiz hamile oluruz sağlıklaaaaaaaaaaa
selam,sümeyye008
sorunumuz aynı galiba.demek aynı hastanedeyiz.tüm denemelerini orda yapmadın heralde değil mi?dondurulmuslardan sonra da mı oraya geldin acaba?
eşim pek begenmedi burayı nedense.bahceciye gidelim diyo.ama dondurulmuslarımız var onları denemeden olmaz.bende eylül ekim gibi oraya gelicem tekrar insallah.insallah tanısırız.rabbim bizim de kucağımızı doldusun insallahhhhhhhhhhhh
İlk denemende 10 bin lira çokmuş gerçekten,
biz de ev ödüyoruz cnm anlıyorum seni.
ama çocuk için yapmamız gereken ne varsa hiç vakit kaybedilmemeli bence,
inşallah ikinci denemende olur cnm burdan birbirimize müjde veririz inş..
sen nerde oturuyosun istanbuldamısın?
Burda tanıdıklar varmış:)......
haklısın cnm ama suan ev tadılatta ben toparlanıyorum tasınıcam fln o arada zor bıraz bayramdan sonra hıstereskopı fln 2 ayda oyle beklıcem uzıcak anlıcan ben yalovada oturuyorum cnm sen nerde ıstanbldasın herlde
Benim tüm tedavilerim İstanbul Cerrahide oldu, 2 ay içinde fikrim değişmezse inşeAllah 5.'yi de orda yaptırmayı düşünüyoruz. 2 tane donmuşum var. Ya onları deniyceiz, ya da yeni baştan. Tam karar veremedim daha. Doktorumu değiştirmem için geçerli bir sebep yokdu. İşinin ehli bir doktor, az konuşur, tüm sorularını dinler ve cevap verir, samimi ve her zaman pozitif, ne zaman ararsam ulaşa biliyorum, eli çabuk ve çok hafif. Merkez de iyi bir merkez, küçük ancak tam donanımlı, başka merkezlerde yapılan tüm işlemler yapılıyor. Her seferinde memnun kaldık. Nihayetinde veren Allah. Hepsi birer vesile.
Biz de inşeAllah sorun çıkmazsa eylül-ekim gibi düşünüyoruz. Belki tanışırız.
acıkcası cok sasırdım tüm denemelerinin orada olmasına.ama demekki çok güvenilir.ben de tanısmayı cok isterim aslında.kendinden bahsetsene biraz.istanbuldasın heralde kac yasındasın vs.
tabi sakıncası yoksa :)
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?