2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))

şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....

Anaaaaaaaaam ne güzellllll ya çok sevindim haberin güzelliğine bak hem miyom ii yerde hemde ice göbüşeeeeee:52::52::52:
İce çözündğkten sınra dışarda tutacakmıymış direk göbüşe mii??
Ay çok heyecan yaptımmmmmmmm:32::32::32:
Ne güzel ne güzel başlıoz gün saymaya desene:9::9::9:

Gunaydin anne adaylari :) kan testi yapticam deger artacak mi armayacak mi die cok korkuyorum

Yarın değil miydi kuzum senin kan testinnnnn???
O stres çok fena sonrada kese görcek miyim başlıo anam ne bitioki adı değişio herşeyinnnnn ben anlamadımmm:26::26:

Benim karın ağrım aynen devam ama çok okudum dün akşam herkes kanama ve kusma ateş vs gibi semptomlar olmadan korkulcak bişiy yok demişler her yerde yerleşiomuş bebişler yer açıomuş kendine içerdeki karın ve rahim kaslarıda geriliomuş..tek taraflı bıçak saplanır gibi olusürsa dış gebeliğe delaletmiş felan falan

İşe başladık gebelik semptomları derken eskisi kadar giremiom farkındayımm ama hepinizi takip ediom yeni gelenlere hoşgeldiniz yumyum takibindikilere göbüşünüzün acısı geçecek az sabır opusu olanlara geçmiş transferi olanlara hayırlı olsunnnnn diyentoplu bir selam çakayım..
Birde arkadaşlar ben 90küsur sayfalarda yazmaya başladım topiğe gazıma çişine kadarda her olayımı yazdım keza bütün arkadaşlarım öyle hani mesela opuyu soruyorsunuz orda yazdığımız kadar detaylı cevap almıyorsunuz emin olun özet geçiyoruz sizlere geçmiş sayfaları kitap okur gibi hızlıca okursanız sizin için daha faydalı olur inanın ben yüzlerce yüzlerce sayfa okumuşumdur burda bu iş böyle maalesef en doğru en güzel bilgi için az çaba lazım bence tabi siz bilirsiniz zaten farkındaysanız herkes kimsenin sorusunu havada bırakmaz elimizden geldiince sizin yanınızdayız:34:

benim pzt transfer oldu... yavaş yavaş yemek yapmaya ev işleine başladım.. yalnız ben de ne kasık ağrısı ne başka bir ağrı var sadece gece bel ağrısı..normal mi ki bu??? ve günde 2,5 lt su içmeyi başarıyor musunuz başarıyorsanız nasıl yapıyorsunuz bu işi???

regl dönemindeki gibi sivilceler arttı yüzümde:( negatif düşünmek istemiyorum ama dün gece de kasıklarımda bi ağrı ki sormayın.regl döneminde hiç olmaz ağrım.zaman şuan ilaç kullandığım için sonuç negatif de olsa hastalanamam.şaşırdım kaldım.test günüme -pazartesi- kadar zor beklicem..

Ben sürekli yatmayı doğru bulmuyorum, çok sağlıksız bir durum bence

dün oldu transferim memorial ataşehirde, yarın işe başlayabilirsin dedi doktor :D ben çalışmıyorum gerçi ama sonuçta demek ki abartmamak lazım dinlenme olayını

evdeyim fazla iş yapmıyorum ama süreklide yatmıyorum dün biraz yattım sonra yemeğim vardı da yanına salata filan yaptım eh masayı hazırladım makinayı yerleştirdim sabah boşalttım filan kan dolaşımı açısından iyi bence hafif bi spor gibi :)

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama hiç yazma fırsatım olmamıştı bir buçuk yıllık evliyim izmir ege doğum evinde tedavim devam ediyor. bende pco var die başladık ama bu süreçte öğrendik ki eşimin sperm sayısı ve hareketi az testler tekrarlandı ve doktorlar artık tek şansımızın tüp bebek olduğunu söyledi. pzt günü için çağırdılar başlıcaz inşallah. benim adet düzensizliğim var bir kaç doktora göründüm kimisi pco var diyor kimisi sadece yumurtlama da problem var diyor kimisi de bi problem yok diyor anlayacağınız dr.lar da tam bi teşhis koyamadı şimdi bu süreçte yumurta takibi yapılırken sanırım tam olarak anlayabiliriz problemi. ben çalışıyorum bu yüzden merak ediyorum tüp bebek sırasında çok fazla izin almam gerekecek mi yumurta takibi transfer vs. için. stres en son ihtiyacım olan şey ve şu an bu konudan daha önemli hiçbirşey yok benim için gerekirrse işimi bile bırakabilirm ama tabi malum hayat koşulları yüüznden de devam edebildiğim yere kadar etmek istiyorum işime. Alahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah önce göbişinizde sonra kucağınızda sevgisini başka şeye değişemeyeceğimiz bebişler olur :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama hiç yazma fırsatım olmamıştı bir buçuk yıllık evliyim izmir ege doğum evinde tedavim devam ediyor. bende pco var die başladık ama bu süreçte öğrendik ki eşimin sperm sayısı ve hareketi az testler tekrarlandı ve doktorlar artık tek şansımızın tüp bebek olduğunu söyledi. pzt günü için çağırdılar başlıcaz inşallah. benim adet düzensizliğim var bir kaç doktora göründüm kimisi pco var diyor kimisi sadece yumurtlama da problem var diyor kimisi de bi problem yok diyor anlayacağınız dr.lar da tam bi teşhis koyamadı şimdi bu süreçte yumurta takibi yapılırken sanırım tam olarak anlayabiliriz problemi. ben çalışıyorum bu yüzden merak ediyorum tüp bebek sırasında çok fazla izin almam gerekecek mi yumurta takibi transfer vs. için. stres en son ihtiyacım olan şey ve şu an bu konudan daha önemli hiçbirşey yok benim için gerekirrse işimi bile bırakabilirm ama tabi malum hayat koşulları yüüznden de devam edebildiğim yere kadar etmek istiyorum işime. Alahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah önce göbişinizde sonra kucağınızda sevgisini başka şeye değişemeyeceğimiz bebişler olur

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama hiç yazma fırsatım olmamıştı bir buçuk yıllık evliyim izmir ege doğum evinde tedavim devam ediyor. bende pco var die başladık ama bu süreçte öğrendik ki eşimin sperm sayısı ve hareketi az testler tekrarlandı ve doktorlar artık tek şansımızın tüp bebek olduğunu söyledi. pzt günü için çağırdılar başlıcaz inşallah. benim adet düzensizliğim var bir kaç doktora göründüm kimisi pco var diyor kimisi sadece yumurtlama da problem var diyor kimisi de bi problem yok diyor anlayacağınız dr.lar da tam bi teşhis koyamadı şimdi bu süreçte yumurta takibi yapılırken sanırım tam olarak anlayabiliriz problemi. ben çalışıyorum bu yüzden merak ediyorum tüp bebek sırasında çok fazla izin almam gerekecek mi yumurta takibi transfer vs. için. stres en son ihtiyacım olan şey ve şu an bu konudan daha önemli hiçbirşey yok benim için gerekirrse işimi bile bırakabilirm ama tabi malum hayat koşulları yüüznden de devam edebildiğim yere kadar etmek istiyorum işime. Alahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah önce göbişinizde sonra kucağınızda sevgisini başka şeye değişemeyeceğimiz bebişler olur :emir_bebek:

tatlım öncelikle tedavin hayırlı olsun, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

tedavi olduğun yere göre değişiyor aslında kontrol aralıkları hastaneyi ne sıklıkla ziyaret edeceğin vs, o nedenle bu konuda en sağlıklı bilgiyi yine doktorun verecektir.

Ben istanbulda yaptırdım iğnelere başladıktan 3 gün sonra kontrole çağırdı doktor, yeni iğneler ekledi 4 gün sonra yine çağırdı yumurtalar büyümüştü toplama için gün verdi toplandı. 5 gün sonra transfer yapıldı bitti. yani toplama ve transfer dahil 4 kere gittim ben

tatlım öncelikle tedavin hayırlı olsun, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

tedavi olduğun yere göre değişiyor aslında kontrol aralıkları hastaneyi ne sıklıkla ziyaret edeceğin vs, o nedenle bu konuda en sağlıklı bilgiyi yine doktorun verecektir.

Ben istanbulda yaptırdım iğnelere başladıktan 3 gün sonra kontrole çağırdı doktor, yeni iğneler ekledi 4 gün sonra yine çağırdı yumurtalar büyümüştü toplama için gün verdi toplandı. 5 gün sonra transfer yapıldı bitti. yani toplama ve transfer dahil 4 kere gittim ben

amin canım çok sağol gerçekten o kadar hızlı mı :46: kusura bakmayın aslında çok cahilim bu konuda eşimle birden tüm bunların içine girdik aşılama vs. hiçbişey olmadı o yüzden çok yabancıyım konulara araştıra araştıra sizlerin hikayeleriyle bişeyler öğreniyorum dediğin gibi en güzel dr.dan öğrenmek amaa işte sabırsızlanıyorz hemen her aklımızdan geçeni çözüme kavuşturmak istiyoruz hele ki konu böyle bir konu olunca.. canım benim umarım senin de olumlu bir sonuç olur Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder gerçekten çok zormuş bunları yaşamak biz daha ailelerimize anlatamadık durumu ben 26 yaşındayım eşim 27 umarım yaşımız bizim için şans olur,tek umudumuz o.

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama hiç yazma fırsatım olmamıştı bir buçuk yıllık evliyim izmir ege doğum evinde tedavim devam ediyor. bende pco var die başladık ama bu süreçte öğrendik ki eşimin sperm sayısı ve hareketi az testler tekrarlandı ve doktorlar artık tek şansımızın tüp bebek olduğunu söyledi. pzt günü için çağırdılar başlıcaz inşallah. benim adet düzensizliğim var bir kaç doktora göründüm kimisi pco var diyor kimisi sadece yumurtlama da problem var diyor kimisi de bi problem yok diyor anlayacağınız dr.lar da tam bi teşhis koyamadı şimdi bu süreçte yumurta takibi yapılırken sanırım tam olarak anlayabiliriz problemi. ben çalışıyorum bu yüzden merak ediyorum tüp bebek sırasında çok fazla izin almam gerekecek mi yumurta takibi transfer vs. için. stres en son ihtiyacım olan şey ve şu an bu konudan daha önemli hiçbirşey yok benim için gerekirrse işimi bile bırakabilirm ama tabi malum hayat koşulları yüüznden de devam edebildiğim yere kadar etmek istiyorum işime. Alahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah önce göbişinizde sonra kucağınızda sevgisini başka şeye değişemeyeceğimiz bebişler olur

canım ben opu ve transfer dahil 6 kez gittim.yumurtaların durumuna göre değişiyo kontrol günün.benim de senin gibi sorunum.bi ay kontrolümde pco var sende diyo.öbür ay aynı doktor, bu ay gelsen bana hiçbir sorun yok yumurtluyosun derim diyo.yumurtlama hariç pko.nun başka hiçbir belirtisi yok ama bande.3 yıl önce doğal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama 10 haftalık sonlandı.o zaman eşimde sorun yoktu.şuanda bişey yok ama anca tüple olabileceğini,işimi şansa bırakmamak gerektiğini söylüyolar.ben 31,eşim 32.2.denememiz.hakkımızda hayırlısı

memorial canım, ben hatta dondurmayı düşünüyodum doktor öyle diyince acaba bi risk gördü düye düşündüm. ilk görüşmemde 1 transfer yapıyoruz bazen 2 olabiliyo bazen de az yumurta olursa 3 olabiliyo demişti. benim yumurta 6 tanydi.4 embriyo varmış, bugün 4 te transfere gittiğimde tekrar görüşecem bakalım.

bana da çok dua edin kızlaaarr...

anladım cnm ben medicalparka gidiorum ama sadece kesinlikle 1tane transfer yapabildiklerini sölediler kanun böleymiş,,, hayırlısı olsun hepimizin adına sanada bolllllll şansssssssssssssssssss canımmmmmm güzellllllllllllllllll haberler beklioruzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım çok sağol gerçekten o kadar hızlı mı :46: kusura bakmayın aslında çok cahilim bu konuda eşimle birden tüm bunların içine girdik aşılama vs. hiçbişey olmadı o yüzden çok yabancıyım konulara araştıra araştıra sizlerin hikayeleriyle bişeyler öğreniyorum dediğin gibi en güzel dr.dan öğrenmek amaa işte sabırsızlanıyorz hemen her aklımızdan geçeni çözüme kavuşturmak istiyoruz hele ki konu böyle bir konu olunca.. canım benim umarım senin de olumlu bir sonuç olur Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder gerçekten çok zormuş bunları yaşamak biz daha ailelerimize anlatamadık durumu ben 26 yaşındayım eşim 27 umarım yaşımız bizim için şans olur,tek umudumuz o.

hayırlı uğurlu olsun canım benim..... benim yumurta rezerv problemim var, 32 yaşındayım. ilk denemem de ben 12 kez kontrole gittim. yaklaşık 2 ay sürdü zaman olarak. yani o merkeze ve doktoruna, senin durumuna göre değişiyor. yumurtalarım oluştu ancak büyürken inatçı çıktılar haftada 2, bazen 3 kez gittim. Rabbim yar ve yardımcın olsun şekerimmmm

kızlar hepinize çok teşekür ederim.hepinizi ayrı ayrı alıntılamayı beceremediğim için burdan sesleniyorum:)kızlar bizim 3. gün embriyosuydu.tek kondu yaş dolayısıyla..çok bir belirtim olmadı.sadece arada ince ince kasık ağrısı yaşadım.yani çok bir belirti aramayın olmuyor gerçekten..ben özellikle bişey yemedim.normal beslendim.sadece çok fazla hareket etmedim.şimdilik bir problemim yok inşallahta olmaz.allahım herkesin evladını korusun...

Akmelekkkkk tebrikkkkkk ederimmmmm cnmmmm allahhhh hayırlısıyla kucağına almayı nasippppp etsinnnnnn:34::34: Bizimde ilk denememiz olucak ve sizinle aynı problem sperm azlığı ve sperm hareketsizliği, ama bizde varikoselde var, acaba sizde varikosel varmıydı??? bide morfolojiniz kaçtııııı????? Bana yazarsannnnn çokkkkk sevinirimmmmmmmmm

canım ben opu ve transfer dahil 6 kez gittim.yumurtaların durumuna göre değişiyo kontrol günün.benim de senin gibi sorunum.bi ay kontrolümde pco var sende diyo.öbür ay aynı doktor, bu ay gelsen bana hiçbir sorun yok yumurtluyosun derim diyo.yumurtlama hariç pko.nun başka hiçbir belirtisi yok ama bande.3 yıl önce doğal yolla ikizlere hamile kalmıştım ama 10 haftalık sonlandı.o zaman eşimde sorun yoktu.şuanda bişey yok ama anca tüple olabileceğini,işimi şansa bırakmamak gerektiğini söylüyolar.ben 31,eşim 32.2.denememiz.hakkımızda hayırlısı

canım benim aynen bende de adet düzensizliği var ve işte bazı aylar yumurtlama problemi mesela bu ay 57 gün oldu adet olmadım dr.a gittim bi ilaç verdi gelmesi için bgn sabah kullanmaya başladım gitmişken sordum dosyamızı vermiştik sıra ne zaman gelir diye baktı dosyalara ve sıra gelmiş dedi öyle tükenmiş bir haldeydim ki bu haber bile beni kendime getirmeye yetti hep Allah hakkımızda iyisini bilir hayırlsı neyse onu nasip etsin diyoruz ama bu istek aklımızı hep kemiriyor. Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize vardır elbet bir saati.

hayırlı uğurlu olsun canım benim..... benim yumurta rezerv problemim var, 32 yaşındayım. ilk denemem de ben 12 kez kontrole gittim. yaklaşık 2 ay sürdü zaman olarak. yani o merkeze ve doktoruna, senin durumuna göre değişiyor. yumurtalarım oluştu ancak büyürken inatçı çıktılar haftada 2, bazen 3 kez gittim. Rabbim yar ve yardımcın olsun şekerimmmm

sağol canım benim hepimizin umudunu kucağımıza versin inşallah hepinize teşekkür ederim , sizinle konuştukça yalnız olmadığımı hissettim bana öyle iyi geldiniz ki çok sağolun keşke yazmak için bu kadar beklemeseymişim

cnm allahım inşallah sizlerede verir en kısa zamanda.evet varikosel topiğindeniz sen ben gogi. varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürü vitaminler neler yapmadık neler.ama nasip böyleymiş..allahım hayırlısını versin yeterki.

Demek varikosel ameliyatı olmanıza rağmen bebişiniz olmadıııı,,, bizdede çift taraflı varikosel var,, ama doktorlar ameliyatın bir faydası yok vakit kaybı dediler bizde hemen tüp bebeğe başvurdukkk,,, morfolojimiz 0 sizin ameliyattan sonra kaç olduuu?????? hangi hastanede yaptırdınız tüp bebeğinizi???? bana detaylı yazarsan akmelekkkkk çokkkkkk mutlu oluruuuummm cevap bekliorumömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43:

Anaaaaaaaaam ne güzellllll ya çok sevindim haberin güzelliğine bak hem miyom ii yerde hemde ice göbüşeeeeee:52::52::52:
İce çözündğkten sınra dışarda tutacakmıymış direk göbüşe mii??
Ay çok heyecan yaptımmmmmmmm:32::32::32:
Ne güzel ne güzel başlıoz gün saymaya desene:9::9::9:

çözüldüğünde eğerki sorunsuz olursa en az 1 gün dışarda bekleyecek ve durumuna göre transfere karar verilecek, hayırlısı artık... bu defa annem ablam dahil olmak üzere ve tabi eşimin ailesi de, hiç kimse bilsin istemiyorum.... bakalımmmm meylam neyler???? neyle se güzel eyler elbet :34::34::34:

ilk zamanlarda korkmuştum, henüz evliliğimizin ilk yılı bile dolmamışken böyle bişey bizi birbirimizden uzaklaştırırsa diye, ancak daha bi yakınlaştırdı.... eşimin tutumu, beni mümkün olduğunca şımartmak yönünde olduğundan... canım kocam bi taneeeee, çok seviyorum onu :16::16::16: çok şanslıyım çok.... akşam diyo ki, ben gündüzleri seni çok özlüyorum; dedim hayırdır senin beni ağlatasın mı var? hani ilaçları ben kullandım ya, etkisi sana mı oldu nedir, duygusal oldun sen, ne güzel oldu dedim :))))

bizimkindede varikosel başlangıcı vardı ameliyat olduk 3 yıl önce ama doktor çok fazla bel bağlamayın kmeliyat olunsa çocuğunuz olur demiyorum bazen spers sayısına hiç etki etmeyebiliyor dedi

cumartesi yumurta verecek bi ben mi varım yaniii... Yanlızmıyım yaniii

Son düzenleme:
Back