2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

oda tüp bebek canım evlendim 2 bucuk yıl tedavi gördüm olmadı sonra tüp denedk ilk denememde tuttu şükürler olsun şimdi 2 yaşında...ve 1 yıldır korunmadık 1 tane daha istedik peş peşe olsun diye zaten bende poliksitik var olmayacağı belli dondurulmuşlarımzda varken yeniden başladık bakalım.

rabbim hayırlısını versin güzelim

günaydın şekerler.... işler yoğun olduğundan pek takip edemiyorum, inci ve hasretim transferlerini olacaklardı sanırım.... hayırlısı olsun arkadaşlar, bebişler göbişlerde artık; tüm hamile haklarına yaklaşık iki hafta boyunca tamamen sahip olduğunuzu unutmayın, inşallah Rabbim 9 ay aynı haklara sahip olmanızı nasip eder :)))))))

şekerim dün gittim muayenemi oldum, bi sıvı verdiler alttan ve miyomun yeri, rahme baskı yapıp yapmadığını böyle baktılar. baskı yapmıyormuş... ultrasonda görüp de takıldığım gibi değil dedi, almak seni sadece daha fazla yorar şu an bi zararı yok dedi, hatta almak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş çünkü bulunduğu yer, alırken rahim zarına zarar verebilirmiş.... bunu eşim dışında kimse bilmiyor şekerler bayramdan önceki hafta transferim olacak inşallah :)))) ilaçlarıma başladım bugün, dolayısıyla alınmayacak... estrofom almaya başladım, 5 ekimde muayene var, herşey yolunda giderse bayram öncesi ice bende olcak....

Sağolasin kuzum hayırlısıyle aldim bebisimi :) senin icin de rabbim inş bu sefer nasip eder bitanem ilaçlarına da baslamissin hayirlisi olsun bitanem :))

kızlar hepinize çok teşekür ederim.hepinizi ayrı ayrı alıntılamayı beceremediğim için burdan sesleniyorum:)kızlar bizim 3. gün embriyosuydu.tek kondu yaş dolayısıyla..çok bir belirtim olmadı.sadece arada ince ince kasık ağrısı yaşadım.yani çok bir belirti aramayın olmuyor gerçekten..ben özellikle bişey yemedim.normal beslendim.sadece çok fazla hareket etmedim.şimdilik bir problemim yok inşallahta olmaz.allahım herkesin evladını korusun...

Akmelek canımm co tebrik ediyorum canım rabbim bebisini sana bağışlasin allahım sonunu da guzel eylesin :)

canım bebişleri aldık geldik çok şükür sonu hayırlı olur inş en zoruda yatmak oldu benim için ya yat yat nereye kadar.benim kaç tanesinin dondurulacağını bugün öğrenicem hayırlısı diyelim inş pozitifi görelim hepimiz :49::49::49:

Evet canim cok sukur aldik bebisleri ins bizleri hiiiiic bırakmazlar kuzum:))
Tek istediğimiz o canim pozitifi gormekkk

ınsallah guzel sonuclar aliriz.... ınternetten arastirdim 6. 7. Gunde idrar testi pozitive cikan var!!! Bazilarinin da kan testine kadar negative!! Her kadin farkli tabi ama insanin morali bozuluyor ister istemez.

Senin de mi 3. Gun embriyosu? ılk denemen mi??

bnm 5.gün embriosu 2. Donmuş denemm ilki tuttu ama kaybettm 5.5 aylık :50:

ne haber ne yaptın ne durumdasın ?

ne yapim canım dün saat 11 de çatlatma iğnemi göbekten yaptım yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarımı vercem gelcem bakalım transfer ne zaman olacak bilmiyoru... Heyecanlıyım ...

Sende dün baya stres yapmışsın hayırdır son durum ne nasıl oldun

Sizin hangi hastaneee boleee illa 3tane transferrrr diyen?????????????????????
memorial canım, ben hatta dondurmayı düşünüyodum doktor öyle diyince acaba bi risk gördü düye düşündüm. ilk görüşmemde 1 transfer yapıyoruz bazen 2 olabiliyo bazen de az yumurta olursa 3 olabiliyo demişti. benim yumurta 6 tanydi.4 embriyo varmış, bugün 4 te transfere gittiğimde tekrar görüşecem bakalım.

bana da çok dua edin kızlaaarr...

meraba test günün ne z<aman

5 ekim inşallah.. fazla bir gün kalmadı...

Allah rahmet eylesin canım.Allah geride kalanlara ömür,sabır ve sağlık versin.

amin inşallah.. Rabbim orda utandırmasın...

başın saolsun allah sabrınızı qrttırsın kalanlarınıza ömür versin inşallah kendine çok dikkat et

sağolasın Allah razı olsun... edıyorum ama uzulmemek elde değil :5:

başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin... kanserden bende amcamı kaybetmiştim 5 yıl önce acı içinde öldü... Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallahhh...

amin inşallah canım sağolasın.. evet kanser mahvediyor 20 kılo ya kadar düşmüştü amcam.. ve ölüm rahmet oluyor...
Rabbim orda utandırmasın mekanlarını cennet eylesin Rasulullah sav e komşu etsin tüm geçmişlerimizi...

ne yapim canım dün saat 11 de çatlatma iğnemi göbekten yaptım yarın sabah hayırlısı ile yumurtalarımı vercem gelcem bakalım transfer ne zaman olacak bilmiyoru... Heyecanlıyım ...

Sende dün baya stres yapmışsın hayırdır son durum ne nasıl oldun
evet canım yaa çok korktumm :53::53: şimdi iyiym ama şimdide jel kahve rengi geliyo

Back