- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.741
gözünaydın allah kucagna almayıda nasip etsin inşallah![]()
Ins canm darisi basinia bu arada senin test pzrtesimiydi kacinci gun embriyosu vede kac tane kondu canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın allah kucagna almayıda nasip etsin inşallah![]()
Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
ooo 5. Gününde nakledilecek yani... Hadi hayırlısıkızlar benim transfer iptal oldu embriylarım iyi durumdaymış 9 embriyom var yarın yada pazar olucakmış transferim bende öyle istiyodum zaten oh be içim daha çok rahat etti....hayırlısı artık....![]()
Ins canm darisi basinia bu arada senin test pzrtesimiydi kacinci gun embriyosu vede kac tane kondu canm
Kizlar keseyi nezamn gorucez bilgisi olan var mi transferim 12 eyluldeydi ne kadarlik olunca gozukur kesemiz
incir yemeyi ihmal etme canım sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim
kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan
sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
![]()
canım 5.günümü bekleyecen
kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim
sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim
![]()
ooo 5. Gününde nakledilecek yani... Hadi hayırlısı
yarın 4. gün pazar 5. gün yarın olursa erken saatte ararız dedi, olmazsa zaten pazar günü transfer...![]()
çözüldüğünde eğerki sorunsuz olursa en az 1 gün dışarda bekleyecek ve durumuna göre transfere karar verilecek, hayırlısı artık... bu defa annem ablam dahil olmak üzere ve tabi eşimin ailesi de, hiç kimse bilsin istemiyorum.... bakalımmmm meylam neyler???? neyle se güzel eyler elbet
ilk zamanlarda korkmuştum, henüz evliliğimizin ilk yılı bile dolmamışken böyle bişey bizi birbirimizden uzaklaştırırsa diye, ancak daha bi yakınlaştırdı.... eşimin tutumu, beni mümkün olduğunca şımartmak yönünde olduğundan... canım kocam bi taneeeee, çok seviyorum onuçok şanslıyım çok.... akşam diyo ki, ben gündüzleri seni çok özlüyorum; dedim hayırdır senin beni ağlatasın mı var? hani ilaçları ben kullandım ya, etkisi sana mı oldu nedir, duygusal oldun sen, ne güzel oldu dedim :))))
Umudunu kaybetme allah sabır versin ve rn yakın vakitte bebeğine kavuştursunkocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yerbelki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim
![]()
Cok iyi simdi de keseyibekle:)Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
Kizlar keseyi nezamn gorucez bilgisi olan var mi transferim 12 eyluldeydi ne kadarlik olunca gozukur kesemiz
ne güzel tebrikler inşallah pazar olur![]()
galiba öyle olucak bi yandan iyi bi andan kötü iyi olan 5. gün olması ama pazar günü benim doktor hastanede olmuyo ya deliricem ya geçen seferde başka doktor yapmıştı transferimi offffff çok sinir oluyorum bu duruma. napıcam bilmiyorum yarın hastaneye gidip konuşsammı acaba ya eğer yarın transfer olmazsa konuşmaya gidiyim en iyisi dimi
![]()
ben de tup bebek tedavisine basladim.bugun 2.gunum.rabbim herkese hayirli evlat nasip etsin.