2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yer:43: belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim:43: kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan:43: sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:

burdaki pozitiflere ne kadar seviniyosak negatiflerede okadar üzülüyoruz,inşallah Rabbim evlat nasip eder hepimiz bir bilinmezin içindeyiz Rabbim bol bol sabırversin inşallah...biliyorum insan her yönden tükenmiş hissediyo hatta küçük bebekleri görünce ne kadar üzülüyorum benim yok diye eve gelip ağlıyorum falan bazı kadınlar çocuklarını şapur şupur öpüyo karşımda kıskandırmak için falan çok zor bi durum ama bu bizim sınavımız olmasada gittiği yere kadar gidicek vazgeçmek yok güçlü ol lütfen...olucak elbet bigün Allahın izniyle...

kocaman bir negatif aldım kızlar okadar agladımki yaş kalmadı gözümde 7.tüp maceramda böylece sona erdi sözün bittigi yer:43: belki bu duyguyu tatmasam bukadar üzülmezdim:43: kaybettiklerimemi yanıyım yoksa negatiflerimemi daya yüregim dayan:43: sadece cennettekiler yavrularıma kavuşacak olmam içime su serpiyor tek dilegim kendi canımdan olmasıydıı olurmu ilme ama tükendim:43:

çok çok zor bir durum ama yine de umudunu kaybetme canım

Aydınlık sabahı düşün.
Ve durgun karanlık geceyi…
Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.
Öteki dünya senin için (hayatının) bu bölümünden
daha iyi olacak!
Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana (kalbinden geçeni) bağışlayacak
ve seni hoşnud kılacak.
DUHÂ SURESİ

ooo 5. Gününde nakledilecek yani... Hadi hayırlısı

galiba öyle olucak bi yandan iyi bi andan kötü iyi olan 5. gün olması ama pazar günü benim doktor hastanede olmuyo ya deliricem ya geçen seferde başka doktor yapmıştı transferimi offffff çok sinir oluyorum bu duruma. napıcam bilmiyorum yarın hastaneye gidip konuşsammı acaba ya eğer yarın transfer olmazsa konuşmaya gidiyim en iyisi dimi

çözüldüğünde eğerki sorunsuz olursa en az 1 gün dışarda bekleyecek ve durumuna göre transfere karar verilecek, hayırlısı artık... bu defa annem ablam dahil olmak üzere ve tabi eşimin ailesi de, hiç kimse bilsin istemiyorum.... bakalımmmm meylam neyler???? neyle se güzel eyler elbet :34::34::34:

ilk zamanlarda korkmuştum, henüz evliliğimizin ilk yılı bile dolmamışken böyle bişey bizi birbirimizden uzaklaştırırsa diye, ancak daha bi yakınlaştırdı.... eşimin tutumu, beni mümkün olduğunca şımartmak yönünde olduğundan... canım kocam bi taneeeee, çok seviyorum onu :16::16::16: çok şanslıyım çok.... akşam diyo ki, ben gündüzleri seni çok özlüyorum; dedim hayırdır senin beni ağlatasın mı var? hani ilaçları ben kullandım ya, etkisi sana mı oldu nedir, duygusal oldun sen, ne güzel oldu dedim :))))

Tatlım doktoruna iyice konuş, 1 gün de dursun dışarda hatta 2 gün de. Embriyo dışarıda kalabiliyorsa tutunma ihtimaliyle ilgili fikir veriyor. Yoksa atıyorlar içimize, sorumluluğu da atıyorlar üstlerinden, tutmadı napalım diyorlar. Önemli olan tutunma ihtimali yüksek olanı seçmek. 5. Güne gitmezse hiç canını sıkma çünkü boşuna 12 gün evde test sonucu beklememiş olacaksın, nasılsa tutunmayacaktır o. Yeniden başlarsın. Kaliteli embriyoyu seçmeden transfer ettirme nolur, boşuna umudumuzu kırıyorlar öyle, gücümüz tükeniyor. Önce 5. Gün embriyosu bul ve sonra da genetik test iste... Çok önemli bunlar...

Hadi bakalım bol şans:) birlikte kutlayacağız sonucu :)

Umudunu kaybetme allah sabır versin ve rn yakın vakitte bebeğine kavuştursun
Kizlar deger 237 cikti cok sukur ( ilki 85 idi)
Cok iyi simdi de keseyibekle:)
Kizlar keseyi nezamn gorucez bilgisi olan var mi transferim 12 eyluldeydi ne kadarlik olunca gozukur kesemiz

1. Tahlilden 10 gun sonra kese
Keseden 2 hafta sonra kalp atışı canım..

galiba öyle olucak bi yandan iyi bi andan kötü iyi olan 5. gün olması ama pazar günü benim doktor hastanede olmuyo ya deliricem ya geçen seferde başka doktor yapmıştı transferimi offffff çok sinir oluyorum bu duruma. napıcam bilmiyorum yarın hastaneye gidip konuşsammı acaba ya eğer yarın transfer olmazsa konuşmaya gidiyim en iyisi dimi

Canım haberleriniiiiii bekliordummm latif bey ne dediiiii transferrr olmadınmı bugün???* ama bugündü transferinnnn???? çok merak ettimmmmm??? pazar günü olursa nedennnn doktor orda olmuyormuuuuu gerçektennnnn????????

rabbim sabrını versin güzelim üzülmemek elde değil

Back