• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

selam kızlar bugün konkrole gittim ve cumartesi günü yumurta toplanacağını söyledi doktorum.. Kan verdim hormonlarıma bakacaklar eğer hormonlarım uygunsa ve cumartesi günü yumurta toplanırken rahmim incelenecekmiş oda uygun bulunursa transfer tarihini belirleyecekler sanırım yoksa dondurmak gerekebilir dedi.. Inş gerek kalmaz dondurma işlemine...

Bugün sanırım elmaveturta ters yaptıracaktı bi bakim geçmişe ne çıkmış..

elmaveturta tebrik ederim tatlımmmm:49::49::49: Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)))) çok sevindim. inşallah akmelektende sevindirici haberler alırızzzzzz....

01inci, hasretim sizlerde bebişler göbişlere kampanyasına katılacaktınız sanırım bugün :)))) hadi hayırlısıyla alın gelin bebişleri ve göbişlerde kalsın bebişler inşallah :)))))

her yazılanı okumak çalışırken biraz zor oluyo kızlar. tedaviye yeni başlayanlara da hadi hayırlı olsun diyim toptan, olur mu kiiiii

seviyom sizi yürekten kocaman öporummm göbektennnnn :54::54::49::49:

canım sen naptın ya, dün fakülteye gidecektin galiba... noldu nasıl geçti

evet canım gttim sağolsunlar güzel ilgilendi dr tahmn ettiğim kadar kalabalık değildi tedavşiya başlamak için bnm bi değrimin düşürülmesi gerekiomuş aslıında normalmiş ama tedavi için daha düşük olması daha iyiymiş tsh 3.34 müş ama 2.50 olması lazımmış simdi endokrinologa yönlendrdi randevu aldık 7 ekimde gideceğiz ben şimdilik kızların sevnçleri yle seviniorum üzüntülertini paylaşmaya calısıorum eşim dün test verdi.bende kan verdim.öle cnm yavaş yavaş işlio işte nabalım en azından boş durmakdan iyidir boş durunca daha cok sıkıılıorum

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

aman çok sevindim allah yüzüne baktı allahıma bınlece şükür bak birbirimizden kopmayalım olur mu :) allahım saglıkla kucagına aldırsın oyy oyy cok sevındım

kızlar konuyu takip edemez oldum.hızlı ilerliyoruz.mutlu haberler çoğalıyo.artarak devam etsin işallah.hepimize musmutlu bebişli günler olsun..

Amin ccanım. Sana Allah en uygun vakitte bir avazda kucağına almayı nasip etsin.

BEnde senin yaptıklarını duydum hep. Doktorla henüz o konuyu konuşmadık ama sanırım bende senin gibi yaparım. Benim daha yumurtalarım toplanmadı ama ananas yemeye başlasam mı sizce? Düzenli beslenmeye başladım birkaç gündür. Abur cuburları kestim en azından ve en az 5-6 öğün yyiyorum. Tedavinin 3. günü bugün daha.

İyi yapiyorsun canim ben sigara kullaniyordum igne yapmaya basladik biraktim :) o zamndan yememe icmeme dikkat ettim ananasi ye canim iyi olur yumurtalarin iyi gelişsin diye incir ye olur mu bide ben aribali polen sütü diye bir bal karisimi aldim tedavimin basindan beri sabah akşam yiyorum soru sorabilirsin ozelden yazabilirsin

aman çok sevindim allah yüzüne baktı allahıma bınlece şükür bak birbirimizden kopmayalım olur mu :) allahım saglıkla kucagına aldırsın oyy oyy cok sevındım

elmaveturta tebrik ederim tatlımmmm:49::49::49: Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)))) çok sevindim. inşallah akmelektende sevindirici haberler alırızzzzzz....

01inci, hasretim sizlerde bebişler göbişlere kampanyasına katılacaktınız sanırım bugün :)))) hadi hayırlısıyla alın gelin bebişleri ve göbişlerde kalsın bebişler inşallah :)))))

her yazılanı okumak çalışırken biraz zor oluyo kızlar. tedaviye yeni başlayanlara da hadi hayırlı olsun diyim toptan, olur mu kiiiii

seviyom sizi yürekten kocaman öporummm göbektennnnn :54::54::49::49:

Tebrik ederim cok sevindim. Burdan hamile haberi aldikca cok mutlu oluyorum bana da umut oluyor.

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti[/QUOTE

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ayyyy okadar çok mutlu oldumki anlatamam ayyyy baaaakkk ben sana içime doğuyo demiştim... çok sevindiiiiiimmmm darısı bize inşalllaahhhhhh oh oh değerinde harika maşallah 41 kere Allah nazarlardan korusun seni ve karnındaki minicikleri :16::16::16::16::16::16::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::72::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

Ay caniiim hayırlı olsun hadi cok sükür.. Allah kucağına almak nasip etsin..

Allahim cok sukur saglikla.darisi basimiza isallah

süper süper süperrrrrrr.... çok şükür çok güzel haber tebrikler canım....

Ay hadi gözün aydın senin k kaçncı gün transferiydi kaçıncı gün test yaptın. Ay çok heyecanlı allah sonun akadar bozmasın heyecanını

canımmmm cok sevındımm Allah kucagına aldıgın gunlerı gostersın saglıkla ınsallah tebrık ederım

tebrik ederim cnm hayırlısı olsun.çok sevindim çok güzel bi haber...:)))

hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekler ve tebrikler için. ben buradan bana gelen dualar, temenniler ve pozitif enerji için hepinize, adını yazamadığım yada sonucu negatif bile olsa benim moralimin bozulmasına asla izin vermeyen tüm dostlarıma asıl ben teşekkür ederim. inşallah bebeklerim sağlıklı olsun ve benimle kalsın. Allah isteyen tüm kadınların sesine cevap versin. detaylı yazacağım, çok heyecanlıyım, ailemden önce size söyledim. eşim dışında bilen yok, zaten fazla kişiye söylemek istemiyorum. öpüyorum, yazacağım...

sağol canım ben de üç gün yatmayı düşünüyorum zaten 3 günden sonra kalkmak zorundayım çalışıyorum çünkü mecburen işe gitmem gerek ya da gitmesem işe bu seneki yıllık iznimden kessinler mi diyorum sonra vazgeçiyorum doğumdan sonra lazım olur diye :)) müthiş heyecanlıyım ben ilk kez transfer yaşıcam hiç bu aşamaya kadar gelememiştim şuan tüpün içinde döllenmiş yumurtalarımı düşünce gücüyle seviyorum :))) zaten deliydim bu tüp bebek beni hep delirtti sanırım :))

Canim işinin durumunu bilmiyorum ama eger ayakta ve yoruluyorsan 3 gun az bence bir hafta evde dinlen derim zaten sonrasi evde kafayu yiyorsun ;) canim doğum iznini neden kafana takiyorsun rapor alirsin vsvinemli olan bu aşama kendine dikkat et bebek sana sıkıca tutunsunn gerisini halledersin

İyi yapiyorsun canim ben sigara kullaniyordum igne yapmaya basladik biraktim :) o zamndan yememe icmeme dikkat ettim ananasi ye canim iyi olur yumurtalarin iyi gelişsin diye incir ye olur mu bide ben aribali polen sütü diye bir bal karisimi aldim tedavimin basindan beri sabah akşam yiyorum soru sorabilirsin ozelden yazabilirsin

Polen evde var onu yiyebilirim. İncir de kalmadı hiç:( Kuru inciri de hiç sevmem yiyemiyorum. Gidip ananas alim bari. Sabahları biraz bal biraz polen akşamları da ananas yerim.

Polen evde var onu yiyebilirim. İncir de kalmadı hiç:( Kuru inciri de hiç sevmem yiyemiyorum. Gidip ananas alim bari. Sabahları biraz bal biraz polen akşamları da ananas yerim.

Evet canim balı ihmal etme bende ananasi gece yiyorum hep nedense inciri de dogradm normalde bende hic yiyemem agzima küçük küçük atıyorum hi bide transferden sonra hergun bi avuc kabak cekirdegi yedim tutunmasina yardimci oluyormus

kızlar elim ayağım titiriyor..sonucum geldi 215,64 allahım şoktayım.sanırım hamileyim....

canımmmmmm Allaha şükürler olsun tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu :((( canım degerın cok coook guzellll Allahım sorunsuz 9 ay gecrımenı dılıyorum saglıkla kucagına versın ınsallahhhh

yarın kısmetse transferim var ve 2 tane 1. kalite embiriyo transferim olucak Allah nasip ederse, 3. gün embriyosuyla gebe kalan varmıydı bu formda yardım edin nolur ya çok panik yaptım...:53::53::53::53:

yarın kısmetse transferim var ve 2 tane 1. kalite embiriyo transferim olucak Allah nasip ederse, 3. gün embriyosuyla gebe kalan varmıydı bu formda yardım edin nolur ya çok panik yaptım...:53::53::53::53:

canımmm panık yapmaa bukadarr dur bı sakın ol tabıkıde var 3. gun emrıyosuyla hamıle kalınmaz dıye bısey yokkı sakin ol lutfen 3.gun emrıyosuyla hamıle kalan oldugu gıbı 5.gun olup tutmayanda var bunları bu sekılde duusunerek strese sokma kendını lurfen rahat ol ıcını ferah tut tuttucak olduktan sonra hersey bahane ınan buna..

evet canım takip işlemimi mehmet tayyar yaptı transferi nurattin hoca yaptı hatta transfer anında son aylarda yaptıgım en iyi transfer oldu embrıyolar cok iyi yerleşti demişti ben moral vermek için söylüyor sanmıştım az önce aradım adam benim kadar sevindi :D

çok iyi canım sevindim inan, inş problemsiz bi şekilde gebelik dönemlerini de atlatırsın, Allah yardımcın olsun.
Benim de cumartesi ya da pazar günü transfer yapılacak, 4 embriyo var şuan, bize de dua et inş.

kayseride mi yaşıyosun canım?

Back