2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Arkadaşlar bu konularda bilgi sahibi olan var mı acaba?

meraba test günün ne z<aman

Arkadaşlar bu konularda bilgi sahibi olan var mı acaba?

İclerinde yardımcı olabileceğim tek sorun su digerlerinden bi bilgim yok..

5. Gun embriyosu blast yani iyi kalite deniyo ama bazen embriyo 2. Veya 3. Gun zayifliyo bölünme konusunda.. Bu durumda eger embriyoyu riske atamayacaksa doktor bunu transfer ediyo yoksa olebilir.. Benim toplam 10 embriyondan 4u 3.gunde öldüler 6 si blast oldu.. Eger 10 tane değilde 3 tane olsaydı doktor riske atamazdi ölecek olanları 2. Gun transfer ederdi.. İste boyle canım.. Söyle bi durum da soz konusu bazen 5. Gun embriyosu tutmayabiliyo 2. Gun embriyosu tutabiliyor bu da Allah'ın ol demesiyle mümkün..baska bi açıklaması yok..

çok güzel haber canım ya transfer öncesi moral oldun bana inşallah elmalıturtaa dan da iyi haberler gelir bugün...
gelicek gelicek allahın izniyle bak canım ben transfer anında bile ya halık ya bari ya musavvir dedim bunlar allahın isimleri manaları allahın yoktan var ettiği cekirdege nasıl can verdiği demek test sonucuna kadar belki 1000 kez söylüyordum canım

evet onları ben de okuyorum çok faydalıymış. bir de transferden sonra avakado ve ceviz yenmeli diye duydum sen yedin mi? neler yaptın neler yapmadın :) çok heyecanlıyım da :))

Anladım. Çok teşekkür ederim. ALsında tüp bebek bile bahane Allah istedikten sonra. BEnce bunun açıklaması bu

Anladım. Çok teşekkür ederim. ALsında tüp bebek bile bahane Allah istedikten sonra. BEnce bunun açıklaması bu

Aynen canım.. Ben bunları daha sonra ögrendim transferim olurken bilmiyodum bile.. Yani doktoruna güven ve aklina cok takılan bisi olursa ona sor.. Burda da yardımcı oluruz ama her hastane her doktor degişik ben hiç yatmadım direk dusa girdim doktor sadece koltuk falan gibi agir kaldirma hayata aynen devam dedi..herkes 2 saat yatmis 3 gun beklemiş duş için namaz kılmayan bile duydum 3 gun mesela.. Bu yüzden çelişki yasayabilursin doktoruna güven :)

canım ne duası bu? istihare duası falan mı

kızlar 2 saat oldu hala sonuç çıkmadı, bir sorun mu var dedim hala çalışılıyor dendi. canım sıkılıyor

canım dua, tüm forumda bebek isteyen yada gebe olanlar için, adını yolluyorsun, sabah ezanından önce kişilerin adlarını söyleyip okunuyor. dün gece okuma sırası bendeydi.

canım sabır son aşamadasın artık dualrımız seninle

Anladım. Ama genelde duyduklarım hep tek yönde. MEsela sen yatmamışsın ya ilk defa senden duydum onu.Bide benim doktorun yaklaşımı çok hoşuma gidiyor. Transfer demiyor mesela. Bebeklerini yerleştiricez rahmine diyor. Ne bilim içimi ısıttı o öyle diyince.

Bi sorun yoktur merak etme simdi sana vakit geçmiyo hadi allah yüzünü güldürsün..herseye hazırlıklı ol tamam mı iki sonucu da alabilirsin boyle dusun..kendini herseye hazırla..ama ins iyi olacak:)

Bende isterim eğer kabul edersenisz.

Doktorunu sevmen cok önemli. Sen doktorun ne diyosa oyle davran.. Benimde ilk birlestirildiklerinde doktorum aramıştı bebeklerinin yanından geliyorum hemen büyümüşler demişti cok şaşırmıştım :) bende duymadım benim gibi anında kalkıp hayata devam eden.. Neyse cok sükür bebeklerim benimle allah sana da yaşatsın gerisi bahane..

evet onları ben de okuyorum çok faydalıymış. bir de transferden sonra avakado ve ceviz yenmeli diye duydum sen yedin mi? neler yaptın neler yapmadın :) çok heyecanlıyım da :))

bende hamile birini bulunca cevap versin diye öyle bakardım heyecandan ananası transfer öncesi yemeye başladım hala yiyorum 2 veya3 dilim doktorum tavsiye etti sonra doktor badem ve ceviz de ye dedi test gününe kadar haftada 1 kez balık ye dedi bunların hepsini yaptım canım ilk 3 gün çok kalkmadım zaten günde 4 lıtre su içiyordum mecburen 1 saate bir tuvalete kalkıyordum. annem kayınvaliden baktılar bana yemek vs onlar yaptı 3üncü gunden sonra hafif hafif ayaklandım tabi dısarı cok cıkartmadılar beni transferden sonra 2 kez dısarı cıktım son zamanlarda oda cok yorulmadım. ben şuna inandım yatalak gibi yatmadım kan dolaşımı olmazsa çocuk tutunmaz dediler 1 veya 2 saate küçük adımlarla yavas yavas 4-5 dk yürüdüm aklıma gelenler bunlar canım son 3-4 gündür daha rahat dayrandım yattım kalktım oturdum evin içinde cok dolandım tv yı oturarak izledim oyle canım merak ettıgın herseyı sor cevaplarım

Canim evet belirtileri ayni.bende zaten sadece Sivilce oluyo.2tane transfer edilmisti.isalah oldu canimbakalim artik sabirla bekliyorum

sağol canım ben de üç gün yatmayı düşünüyorum zaten 3 günden sonra kalkmak zorundayım çalışıyorum çünkü mecburen işe gitmem gerek ya da gitmesem işe bu seneki yıllık iznimden kessinler mi diyorum sonra vazgeçiyorum doğumdan sonra lazım olur diye :)) müthiş heyecanlıyım ben ilk kez transfer yaşıcam hiç bu aşamaya kadar gelememiştim şuan tüpün içinde döllenmiş yumurtalarımı düşünce gücüyle seviyorum :))) zaten deliydim bu tüp bebek beni hep delirtti sanırım :))

üzme canını canım dur dua et bol bol oluyor bazen öyle seyler hastaneden hastaneye değisiyor saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…