- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #4.381
Seni okurken bir an ben mi yazdım da unuttum yazdığımı diye düşündüm. Benimde iğnedeki 2. günüm bugün. Sadece bende hiç gebelik oluşmadı. BEnde Transferde bacaklar açıkke nasıl çişimi tutucam diye düşünüyorum ve burayı okurken bir yığın soru biriktiğini gördüm kafamda.
1. Embriyo reddini önleyen ilaçlar varmış ve bunu her yer vermiormuş galiba.
2. gebelik aşısını herkese mi yapıyorlar?
3. embriyogeni herkese kullanmıyorlar mı?
4. 5. gün transferi daha iyi sonuç veriyorsa neden bazen 3 bazen 2. günlerde transfer yapılıyor?
5. transfer günü parfüm hatta şampuan bile kullanmamak gerekiyormuş doğru mu?
6. hatta oje bile yasakmış?
Off Çok mu sordum???
herkese hayırlı sabahlar Rabbim gününüzü bereketli kılsin inşallah. ekd ye çok üzüldüm sabah gördüm mesajı boğazıma yumru oturdu diyecek birşey yok. Rabbim en hayırlısıni nasip etsin hayırlısini nasip ettiği şeyi yüreğine razı etsin. insaallah Rabbim hiç beklemediğin anda evladini kucağına verir.
Allah hayırlı etsin merice bende euro Fertil de yaptırdım doktorunuz kimdi?benimde transferin 3. günü bugün. 5. gün transferi 9.gün mu çıkıyor yoksa 12. gün mü?
Arkadaşlar bu konularda bilgi sahibi olan var mı acaba?
gelicek gelicek allahın izniyle bak canım ben transfer anında bile ya halık ya bari ya musavvir dedim bunlar allahın isimleri manaları allahın yoktan var ettiği cekirdege nasıl can verdiği demek test sonucuna kadar belki 1000 kez söylüyordum canımçok güzel haber canım ya transfer öncesi moral oldun bana inşallah elmalıturtaa dan da iyi haberler gelir bugün...
gelicek gelicek allahın izniyle bak canım ben transfer anında bile ya halık ya bari ya musavvir dedim bunlar allahın isimleri manaları allahın yoktan var ettiği cekirdege nasıl can verdiği demek test sonucuna kadar belki 1000 kez söylüyordum canım
İclerinde yardımcı olabileceğim tek sorun su digerlerinden bi bilgim yok..
5. Gun embriyosu blast yani iyi kalite deniyo ama bazen embriyo 2. Veya 3. Gun zayifliyo bölünme konusunda.. Bu durumda eger embriyoyu riske atamayacaksa doktor bunu transfer ediyo yoksa olebilir.. Benim toplam 10 embriyondan 4u 3.gunde öldüler 6 si blast oldu.. Eger 10 tane değilde 3 tane olsaydı doktor riske atamazdi ölecek olanları 2. Gun transfer ederdi.. İste boyle canım.. Söyle bi durum da soz konusu bazen 5. Gun embriyosu tutmayabiliyo 2. Gun embriyosu tutabiliyor bu da Allah'ın ol demesiyle mümkün..baska bi açıklaması yok..
Anladım. Çok teşekkür ederim. ALsında tüp bebek bile bahane Allah istedikten sonra. BEnce bunun açıklaması bu
canım ne duası bu? istihare duası falan mı
arkadaşlar kocası varikosel olup veya morfolojisi 0 olup bu ay hamile kalan varmı ????? Lütfen cevapppppp
kızlar 2 saat oldu hala sonuç çıkmadı, bir sorun mu var dedim hala çalışılıyor dendi. canım sıkılıyor
canım dua, tüm forumda bebek isteyen yada gebe olanlar için, adını yolluyorsun, sabah ezanından önce kişilerin adlarını söyleyip okunuyor. dün gece okuma sırası bendeydi.
Aynen canım.. Ben bunları daha sonra ögrendim transferim olurken bilmiyodum bile.. Yani doktoruna güven ve aklina cok takılan bisi olursa ona sor.. Burda da yardımcı oluruz ama her hastane her doktor degişik ben hiç yatmadım direk dusa girdim doktor sadece koltuk falan gibi agir kaldirma hayata aynen devam dedi..herkes 2 saat yatmis 3 gun beklemiş duş için namaz kılmayan bile duydum 3 gun mesela.. Bu yüzden çelişki yasayabilursin doktoruna güven :)
kızlar 2 saat oldu hala sonuç çıkmadı, bir sorun mu var dedim hala çalışılıyor dendi. canım sıkılıyor
canım dua, tüm forumda bebek isteyen yada gebe olanlar için, adını yolluyorsun, sabah ezanından önce kişilerin adlarını söyleyip okunuyor. dün gece okuma sırası bendeydi.
Anladım. Ama genelde duyduklarım hep tek yönde. MEsela sen yatmamışsın ya ilk defa senden duydum onu.Bide benim doktorun yaklaşımı çok hoşuma gidiyor. Transfer demiyor mesela. Bebeklerini yerleştiricez rahmine diyor. Ne bilim içimi ısıttı o öyle diyince.
hala uyuyor musunuzzz
evet onları ben de okuyorum çok faydalıymış. bir de transferden sonra avakado ve ceviz yenmeli diye duydum sen yedin mi? neler yaptın neler yapmadın :) çok heyecanlıyım da :))
Canim evet belirtileri ayni.bende zaten sadece Sivilce oluyo.2tane transfer edilmisti.isalah oldu canimbakalim artik sabirla bekliyorumslm cnm belırtılere takılma cnım hamılelık belırtısı ıle adet belırtısı bılıyosun aynı hıc belırtı yasamayıp hamıle olan cok var ıcını ferah tut bu sefer oldu dıye dusunuyorum ben ıkı tane transfer edılmıstı demı canım sana yanlıs hatırlmıyorsam
bende hamile birini bulunca cevap versin diye öyle bakardım heyecandan :d ananası transfer öncesi yemeye başladım hala yiyorum 2 veya3 dilim doktorum tavsiye etti sonra doktor badem ve ceviz de ye dedi test gününe kadar haftada 1 kez balık ye dedi bunların hepsini yaptım canım :d ilk 3 gün çok kalkmadım zaten günde 4 lıtre su içiyordum mecburen 1 saate bir tuvalete kalkıyordum. Annem kayınvaliden baktılar bana yemek vs onlar yaptı 3üncü gunden sonra hafif hafif ayaklandım tabi dısarı cok cıkartmadılar beni transferden sonra 2 kez dısarı cıktım son zamanlarda oda cok yorulmadım. Ben şuna inandım yatalak gibi yatmadım kan dolaşımı olmazsa çocuk tutunmaz dediler 1 veya 2 saate küçük adımlarla yavas yavas 4-5 dk yürüdüm aklıma gelenler bunlar canım son 3-4 gündür daha rahat dayrandım yattım kalktım oturdum evin içinde cok dolandım tv yı oturarak izledim oyle canım merak ettıgın herseyı sor cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?