- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.361
arkadaşlar şu anda kan verdim. benim için dua edin.. 1 saat sonra çıkar
Yüce Rabbim yardımcın olsun senn ve nfy ninde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saat müsade edin ellerimin titremesi geçsin hemen yazıcam hepiniz çok seviyorummm
Güzelim regil oldun mu sen? Bir de dondurulmuş olankaçıncı gün embriyosu?
Haklısın tutunma kısmına doktorun direk etkisi yok ama transfin zamanı çok önemli, içeriyi hazırlamak çok çok önemli, buna doktor karar veriyor ve transfer işlemi de çok önemli... rastgele fırlatmıyor rahime, tutunması için en uygun yeri hazırlayıp oraya göndermesi gerekiyor. Kısacası transfer tüp bebekteki en önemli iş bence. O yüzden doktoruna güvenmen gerek. Hatuna ısınmış olman bu anlamda güzel...
Bir de doktoruna embriyoyu çözdürünce 5. Güne bırakması konusunda ne düşünndüğünü sorsana tatlım. Çünkü yapanlar var, çözdürdükten sonra 5 e bırakıp transfer ediyorlar. Neticede birkaç gün gelişimini gözlemlemek embriyonun kalitesiyle ilgili fikir veriyor, dolayısıyla tutunma kapasitesiyle... Ama bunun için embriyologlar ve laboratuvar çok önemli. 24 saat gözlem cihazları olmalı mesela. Hiç çıkarmadan izlemediler...
Ha bir de gebelik aşısını son olur mu? Bende etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Doktorun fikrini almakta fayda var.
Sanki Bu sefer seni çok uğraşırmayacak gibi bir his var içimde :)
Mali durumunu toprlarken bu arada bir deneme yapmak hazırla o açıdan gayet mantıklı olabilir ..
Miyom konusunda ben de bilemedim kalan öle de gebe kalıyo hoş amabş yandan içinş temisleyip bebişe hazırlanmakta ii olabilir
Hani aslında burada kesin yanlışlar kesin doğrular yok en doğrusunu kalbin sölicek biraz yat kalk düşün ampül yanar elbet şunu yapmalıyım diye aniden içine ne doğru gelirse onu yaparsın o zam n ve en doğrusu olur işte
86,36 çıktı kizlar hamileyimmm allahin izniyle insallah
arkadaşlar dua listesini bana yollayan arkadaş kimdi, mesaj atıyorum gitmiyor... ona yazdığım mesajı buraya koyuyorum.......... canım mesajımı aldın mı, gece sabah ezanından önce duayı okudum, okuduktan sonra attım. görevimi yerine getirdim. dediğin gibi yaptım. sonra uyudum, rüyamda her yer kardan bembeyazdı ve lapa lapa kar yağıyordu, tüm çocuklar sokaklarda oyun oynuyorlardı, bir anne vardı, çocukları heryeri çamur yapıyordu ve ben kadına kızdım, neden destekliyorsun biraz terbiye ver diye çünkü anne teşvik ediyordu, sonra oradan ayrıldım herkes ile beraber karda yemlenen bir sürü beyazlı kahveli güvercinleri izledim, sonra çok güzel kahverengi tavşanları izledim, bir sürüydü, çoluk çocuk herkes izliyordu karda, güzel uyandım. sence ne demek bu rüya?
saol canım allah razı olsun :dcanım tebrikler cok sevindmmmmm
arkadaşlar dua listesini bana yollayan arkadaş kimdi, mesaj atıyorum gitmiyor... ona yazdığım mesajı buraya koyuyorum.......... canım mesajımı aldın mı, gece sabah ezanından önce duayı okudum, okuduktan sonra attım. görevimi yerine getirdim. dediğin gibi yaptım. sonra uyudum, rüyamda her yer kardan bembeyazdı ve lapa lapa kar yağıyordu, tüm çocuklar sokaklarda oyun oynuyorlardı, bir anne vardı, çocukları heryeri çamur yapıyordu ve ben kadına kızdım, neden destekliyorsun biraz terbiye ver diye çünkü anne teşvik ediyordu, sonra oradan ayrıldım herkes ile beraber karda yemlenen bir sürü beyazlı kahveli güvercinleri izledim, sonra çok güzel kahverengi tavşanları izledim, bir sürüydü, çoluk çocuk herkes izliyordu karda, güzel uyandım. sence ne demek bu rüya?
dimple1905 31 sebepsiz infertilite 1.deneme Ankara Gazi Ekim
merhaba.
iki merkez arasında kaldığını söylemişin bence bahçeci fulya daha iyi. oranın ismini çok duydum hep başarı konusunda tabi kendim gitmedim. ilk tüp denemeni nerede yaptın bilmiyorum ama bende istanbul tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek yaptım bu ay. şimdi test günüm olan cumartesiyi bekliyorum. orayıda tavsiye ederim. negatif alsam dahi ikinci tercihim olacak yinede.
Bende hic belirti yok kizlar.30 eylulu bekliyorum test icin.gun yaklastikta daha bi zor geciyo zaman..
Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.
elmalıturtaaa sonuç istiyoruzzzzzzzz:26:![]()
Valla gunler gecmiyo kizlar.bi de regl olurken alnimda sivilceler cikar.simdi doldu alnim yine sivilce.canim sıkıldı.belirtim de yok zaten.umutsuzluga kapilmak istemiyorum.aksi ispatlanana kadar her kadin hamiledir:)