• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tebrik ederim cnm hayırlısı olsun.allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah...çok güzel giderek hamişlerimiz artıyor..:)

Doktorunu sevmen cok önemli. Sen doktorun ne diyosa oyle davran.. Benimde ilk birlestirildiklerinde doktorum aramıştı bebeklerinin yanından geliyorum hemen büyümüşler demişti cok şaşırmıştım :) bende duymadım benim gibi anında kalkıp hayata devam eden.. Neyse cok sükür bebeklerim benimle allah sana da yaşatsın gerisi bahane..

Amin ccanım. Sana Allah en uygun vakitte bir avazda kucağına almayı nasip etsin.

bende hamile birini bulunca cevap versin diye öyle bakardım heyecandan :D ananası transfer öncesi yemeye başladım hala yiyorum 2 veya3 dilim doktorum tavsiye etti sonra doktor badem ve ceviz de ye dedi test gününe kadar haftada 1 kez balık ye dedi bunların hepsini yaptım canım :D ilk 3 gün çok kalkmadım zaten günde 4 lıtre su içiyordum mecburen 1 saate bir tuvalete kalkıyordum. annem kayınvaliden baktılar bana yemek vs onlar yaptı 3üncü gunden sonra hafif hafif ayaklandım tabi dısarı cok cıkartmadılar beni transferden sonra 2 kez dısarı cıktım son zamanlarda oda cok yorulmadım. ben şuna inandım yatalak gibi yatmadım kan dolaşımı olmazsa çocuk tutunmaz dediler 1 veya 2 saate küçük adımlarla yavas yavas 4-5 dk yürüdüm aklıma gelenler bunlar canım son 3-4 gündür daha rahat dayrandım yattım kalktım oturdum evin içinde cok dolandım tv yı oturarak izledim oyle canım merak ettıgın herseyı sor cevaplarım

BEnde senin yaptıklarını duydum hep. Doktorla henüz o konuyu konuşmadık ama sanırım bende senin gibi yaparım. Benim daha yumurtalarım toplanmadı ama ananas yemeye başlasam mı sizce? Düzenli beslenmeye başladım birkaç gündür. Abur cuburları kestim en azından ve en az 5-6 öğün yyiyorum. Tedavinin 3. günü bugün daha.

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti

canımmmm cok sevındımm Allah kucagına aldıgın gunlerı gostersın saglıkla ınsallah tebrık ederım

Ay hadi gözün aydın senin k kaçncı gün transferiydi kaçıncı gün test yaptın. Ay çok heyecanlı allah sonun akadar bozmasın heyecanını

Ay caniiim hayırlı olsun hadi cok sükür.. Allah kucağına almak nasip etsin..

Allah yüzüme baktı sonuç pozitif ve galiba 3 üz. üçüz olup olmadığını 1 hafta sonra kontrole gidince bakacak. Allah tüm isteyen kullarına versin yarabbim. heyecandan sonucu unuttum eşim almaya gitti[/QUOTE

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ayyyy okadar çok mutlu oldumki anlatamam ayyyy baaaakkk ben sana içime doğuyo demiştim... çok sevindiiiiiimmmm darısı bize inşalllaahhhhhh oh oh değerinde harika maşallah 41 kere Allah nazarlardan korusun seni ve karnındaki minicikleri :16::16::16::16::16::16::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::72::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

canım hadi sennde güldür bizi seni ayrı bi merak ediorum cünkü varikosel topiğinden tanıorum seni

bende aynı sekıldeyım eskı arkdaslıklarımız farklı canım ogunlerı cok zor atlattık daha cok kısı vardı kımse gırmıyor sanırım artık hamıle olanlar zaten topık degıstırdı :) bız kaldık burda :) ınsallah akmelek te guzel haber verıcek bızlere

bende aynı sekıldeyım eskı arkdaslıklarımız farklı canım ogunlerı cok zor atlattık daha cok kısı vardı kımse gırmıyor sanırım artık hamıle olanlar zaten topık degıstırdı :) bız kaldık burda :) ınsallah akmelek te guzel haber verıcek bızlere

evet canım çok az kaldık bazen düşünüorumda herkezi buluo o kerametler bi gün bizide bulur he:16:

Back