2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

cnm bak sana süpriz yapmış kırmızılarrr
olsun cnm bi daha ki ay olsun sonu bebişli olsun inşlhhhh
hadi darısı bida ki ayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeşil cnm ben de tanışmak isterim ya ne güzel olur ben nurusimala ve flzask bahar la umut tüp bebekte tanıştım sonra nurusimala tatilelere bile gittik kısmetse bayramdan sonra oturmaya gidicem keşke yakın olsak ta bende seninle tanışsam olsun belli mi olur umutta karşılaşırızzzzzzzzzz

inşallah canım inşallah gelicek bebişlerimiz..

anaaammm kız tatile de mi gittiniz anammm kız tanışsak var yaa süper olur süper
benimde doğru düzgün kafa dengi arkadaşım yok zaten nursima ve senle mutalaka tanışmak isterim
umutta da inşallah karşılaşırız.

Son düzenleme:
kızlar dün histeroskopimi oldum sonunda,
çok şükür temiz çıktı,
bu ay ve agustosta normal denicez olmazsa eylülde tüp bebek tedavisine başlıcaz,
inşallah daha fazla beklemeyiz. bu arada anestezi almak çok acayip birşeymiş neyse sorunsuz atlattık çok şükür..

gözün aydın inşallah normal yolla gelir bebişin çok bekletmez seni

evet canım tatile gittik çok güzel geçmişti.bende tanışmak isterim hangi semtte oturuyorsun peki.ben beylikdüzündeyim

evet canım tatile gittik çok güzel geçmişti.bende tanışmak isterim hangi semtte oturuyorsun peki.ben beylikdüzündeyim

kız komşum sayılırsın bende avcılardayım beylikdüzüne yakın bir yerde de çalışıyorum
bu kadar yakınmışız meğersem
tanışalım arkadaş olalım vallahi çevremde doğru düzgün kafa denig kimse yokki hem bizi bizden faha iyi kim anlar kii

öylemi çok sevindim tabiki ne zaman kısmetse buluşalım inşallah güzel dostluğumuz olur.diğer topikten aşkbebek bana çok yakın oturuyor onunla devamlı görüşüyorduk.daha sonra işe başladı biraz ayrı düştük ama dediğin gibi çok güzel bir duygu en azından konuştuğumuz dil bir .inşallah en yakın zamanda tanışırız

tamam canım bayramdan sonra bende tanışmak isterim sizler ile inşallah en kısa zamanda diyelim

geçmiş olsun canım temiz çıkmasına sevindim gözün aydın...
ayrıca evet anestezi gibisi yok valla
ben bi kez burun ameliyatımda 1 kez opuda 1 kezde kürtajda anestezi almıştım

geçmiş olsun canım temiz çıkmasına sevindim gözün aydın...
ayrıca evet anestezi gibisi yok valla
ben bi kez burun ameliyatımda 1 kez opuda 1 kezde kürtajda anestezi almıştım

aynen öyle, bide uyanırken saçmalamak en kötüsü, bi sus demi yook aynı şeyleri otuz defa sormuşum annm anlattı da hala gülüyoruz:)

senın de bebeğin en kısa sürede gelir inşallah cnm allah daha fazla aratmasın yokluğunu bize

meraba cnm nerde oldun hıstereskopıyı ve ne kdr tuttu bnmde olmam lazım ama bıturlu negatıften sonra fırsat bulamadım tup ıcınde 2 ay beklemek gerekıyormus bır an once olmazsam eylule yetısemıcem offf...

inşalah canım hepimizinki bir an önce geldin inşallah

meraba cnm nerde oldun hıstereskopıyı ve ne kdr tuttu bnmde olmam lazım ama bıturlu negatıften sonra fırsat bulamadım tup ıcınde 2 ay beklemek gerekıyormus bır an once olmazsam eylule yetısemıcem offf...

kadıköy şifa da oldum cnm benım özel sağlık sigortam olduğundan sadece işlemin %15 ini ödedim 260.-TL, ama benımkı tanısal histeroskopiydi. yanı ameliyatta parça alınırsa yapışıklık açılırsa yani mudahale etmeyi gerektiren birşey olursa fiyat artıyormuş. benımkı normalde 1.700.-TL ama ben %15 ödedim cnm. daha tüp bebek hiç denemedim içim rahatladı en azından.

merhaba arkadaşlarrr
ben esra temmuz 2012 topiğindenimm.çok şükür meleğime kızıma kavuştum ben. süreçler çok zor ama burda paylaştıkça hafifliyoz biraz.hepiniz için dua ediyorum.hepiniz kavuşursunuz inşallh yavrularınıza.

benim tedavimden kalma ilaçlarım var.topiğinizde ihtiyacı olan arkadaşıma yardımcı olmak isterim. menogon ilaç kullanacak oln varsa özelden msj beklerim.inşallah uğurlu gelir ilacım.

hepinizi öpüyorum bol bebişli topik olması dileğiyle.....

Gemiş olsun. Rabbim bebeğine kovuşmana vesile eylesin. Dilerim doğal yoldan gelir bebişin.

Anestezi gerçekten qarip bir şey yaa. Saçmalamak, söylediğini unutmak bir yana, bir de vücuduna hakim olamamak çok qarip. Tüp bebekte 3 kere anestezi aldım, güzeldi, sadece uyku hali ve sarhoşmuş gibi bir kafa hissi vardı (saçmalamışım qaliba, ama onları hatırlamıyorum). Kürtaj zamanı bana bir anestezi verildi ki, uyanması çok kötüydü. Anlık zihniyyet yaşıyordum. Vücuda hakim olamıyorsun. Bir sürü serum yemiş biri olarak, çişimi altıma yapmak istiyordum, onu bile beceremiyordum :) :) :)

Canımm inşallah sağol iyi dileklerin için,
ben işin garip tarafı söylediklerimi hatırlamıyoorum gözlerimden yaşlar süzülüyordu sadece onu hatırlıyorum silmeye çalışıyorum bi yandan da çok enresan diyip duruyomuşum:)
allah bu çabalarımızı boşa çıkarmasın neleri göze aldık biz mükafatını versin inşş..

merhaba arkadaslar,
ben de buradakiler gibi kısmetse dondurulmuslarla deneyecegim.kısaca ben de anlatayım derdimi :)
2006 da evlendik eşimle.o zmanlar hiç aklımda bile yoktu bebek falan.taki 2010 a kadar.bi baktım 30 yasını geliyorum.hadi deneyelim dedim ama olmadı.sonra dr gidelim dedik.eşimin spermleri cok az ve tembeldi malesef.asılamay bile uygun degildi.tüp dediler direk.biz de acaba mı derken capa tıpa baslayalım dedik ama bizi delirttiler malum.sonra süleymaniyeye gidelim rapor için dedik.ama biz de nerde o sabır.öğretmeniz ama kredi astı bizi.neyse dedik bi de ona cekeriz kredi cektik te.
ve bir arkadasımın tavsiyesiyle istanbul tüp bebek te ozan beyle görüştük anlastık.rahim filminde 1cm lik polip cıktı.onu aldıralım 1 ay sonra dedik esimin köyüne gittik.malesef orada dah önceden varolan ıtp hastalığım vardı o tekrar etti 6 sene sonra.bir tür kan hastalıgı.pıhtının az olması kanda.hastanede yattım.az kalsın dalağımı alacaklardı.
neyse ki eski dr mu bulduk aldırmadım tedaviyle düzeldim.kortizonla.
bu yaz bari baslayalım dedik ve bismillah dedik.dr hersey cok güzel dedi 16 yumooşum vardı.6 tanesi 1. kaliteymiş.2sini 10 temmuzda transfer ettiler.ben dayanamayıp 20 temmuzda baktırdım kanda negatif.5.gün embriyosuydu.3 gün önce hastanede baktıralım dedik.yine aynı.bu sefer 3 tane buz bebkleri deneyecağim artık kısmetse aynı tarihlerde insallah.adetim oldu hemen zaten ama ağustos sonu gibi...
insallah burada hep beraber seviniriz arkadaslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…