2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yeni tedavinde meleğine kavuşursun çok zorluklar yaşamışsın günahlarına kefaret olur inşallah.canım sizde genetik sorun falanmı vardı embriyolar sorunlu çıktı:44::44::44:benim eşimde genetik sorun var zaten 9 senedir mücadele ediyorduk eşimde sperm hiç yoktu ameliyatla bulundu çok şükür ama benim 11 yumurtamdan 10tanesi döllendi 3.güne 6 tanesi geldi bendeki miyom dolayısıyla tedavim iptal oldu ve embriyolar donduruldu.daha sonra tedavime başladım ebriyolar çözündü fakat 5. güne sadece 1 tane embriyo kaldı onuda transfer ettiler fakat meleğim tutunmak üzereyken düştü.şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyoruz doktoruma eşim pgt yapalım diye tavsiyede bulunmuş oda gerek yok demiş.neye göre gerek yok dedi anlamadım ama benim eşimde sorun olduğu halde gerek yok demesi aklımı karıştırdı .neyse hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim inşallah hepimize yeni tedavilerimizde meleğimizi nasip etsin amin

kimler gelmiş kimlerrrr
cnm hoşgeldin sayfamızaaaaaaaaaaa
inş burda ki herkesler eylülden itibaren halaylar çekip oyunlar oynayacakkkk
cnm sizin sorun neydi ben seni ilk defa görüyorum dainşlh aynı anda başlamak nasip olur bize kızzzzzzz ne güzel olur dimi

hoşbulduk canımcım evet ben geldim kanbersiz düğün olur mu şekerim
inşallah canım Rabbim nasip eder hepimize hamiş olmayı
canım bizim sorun yokkibiz korunuyorduk işte şimdi korunmayı bıraktık arık bebek istiyoruz desem de inanma
inşallah canım bence öyle olacak aynı anda halayımız çekilecek Allah'ın izniyle sen ne yaptın canım iltihap için ilacını kullanıyormusun

gel güzelim gel nasılsa senin bebişlerin isimleri bile hazır hatırladın sen onu
inşlh hepimiz halaylar çekeriz burdaaaaa
iltihab için fitil ve hap kullanıyorum bakalım cuma günü test vericem inşlh temiz çıkarda raporumu artık teslim ederim heyete ya uffff....senin testlerin 2 si temiz çıkmış şükür öbür ikisi de inş aynı çıkar cnm bu sefer tedaviye gönül rahatlığıyla başlarsın.
cnm inşlh bayramdan sonra sana gelicem bugün eşime dedim tamm gideriz en kısa zamanda dedi

Son düzenleme:

Sanada çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bizde genetik sorun varmı bilmiyorum, çünki test yaptırmadık. Bazen sorun olmasa bile embriolarda genetik sorun ola biliyor. 3 kere kaliteli embrio transferine rağmen hiç tutunma olmayınca doktor pgt ile yapalım dedi. İyiki de yapmışız.

Senin eşinde nasıl bir genetik sorun var ki, doktor pgt-ye gerek yok demiş?

evet hatırladıminşallah canım Rabbim büyük bizde hayalini kurduğumuz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
inşallah canım ,işe yaramıştır ilaçların biran evvel hallet işlerini sonra dinleniceksin zaten bebişin göbişindeyken
evet canım benim 2 testin sonucu iyi çıktı inşallah diğerleride temiz çıkar Rabbim önümüzdeki tüm engelleri kaldırsın inşallah
tamam canım muhakkak bekliyorum dün bana iftara aşkbebekler geldi çok güzel bir duyguydu düşünsene topikten tanıdığımız bir arkadaşımız bize en yakın akrabamızdan bile daha yakın oluyor çektiğimiz sıkıntılar bir olunca çok güzel paylaşımlarımızda oluyor.
inşallah en yakın zamanda sizide ağırlama şerefine nail olurum keşke iftara gelseniz çok memnun olurum

inş işe yara cnm ilaçlar bana da
inşlh bende geleyim o transfer zamanına
ayy ne güzel aşkbebk gelmiş evet cnm bazen sanki akrabayız gbi oluyo bizlere
ahh bende isterdim inan ki iftara seneinle olmayı am aolsun bayramdan sonra geleyim geleyim de o bana yeter zaten bizden sonra sıra size gelir sizde bize gelirsinizzzzzzz

inşallah canım ben inanıyorum ben arkadaşım bebişi için hemen iyileşecek inşallah
geleceksin tabikide rabbim büyük arkadaşım inşallah hayalini kurduğumuz bebişler seneye bu zamanlar kucağımızda olacak .tamam canım siz gelinde ne zaman gelirseniz kabulüm ama sabahtan geleceksiniz ona göre
inşallah canım bebişini kutlamaya gelirim artık
cemrem bu arada topik açtım misafirim ol istersen

inşlh o güzel günler sırayla hepimizin peşinden gelirrrrrrrrr
kız ne topiği bakim nerde ne adına niçin niye açtın sebebp oyyy ne çok soru sordum yaaaaaaa linkini ver kız gireyim tebrik edeyim

canım inşallah hepimiz öyle olalım hepimiz getirelim bebişleri...
benim duygusal dallanmalarım oluyor böyle gelip geçici yani yoksa güçlüyümdür canım aldırmayın siz bana...

canlar ben dün adet oldum hemde 26. günde ...belkide 2 seneden beri ilk kez böyle oldu..
nasipse bu adetle tedaviye başlayacaktık ancak benimkiler erken gelince transfer günü bayrama denk geliyor..
o yüzden benim tedavi diğer aya kaldı..
olsun napalım geç olsunda güç olmasın

cnm poliplerden birinin kökü kalmıs bende riske atmak istemedim 1 ay sonra tekrar oldum histereskopi

canım hayırlısı olsun dediğin gbi gec olsun güç olmasın kendiliğinden adet olmanada sevndm

sümeyye hoşgeldin topiğimize öncelikle başın sağolsun diyorum içim yana yana okudum hikayeni
ama maşallah iradeli bir insansın inşallah bu tedavinde evladına tekrardan kavuşursun ve kucağınada almak nasip olur
aslında ben senin hikayeni sümüklüböceğin hikayesinden de okumuştum o zamanda çok üzülmüştüm.
inşallah tekrardan kavuşursun canı gönülden dua ediyorum.Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın.

kızlar benide aranıza katın bende ağustos 20 gibi başlıyom tedaviye
2.denemem olcak inş.sperm sayısı az yaş 32
Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…