- 8 Ocak 2008
- 348
- 67
- 323
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #4.101
Bende hic belirti yok kizlar.30 eylulu bekliyorum test icin.gun yaklastikta daha bi zor geciyo zaman..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de çok yıpranmışsın. Kolay şeyler değil yaşadıkların. Inşallah allah yüzünü güldürür bu defa.
Çünkü 38 yaşındayım, rezervlerim az ve iş yerinden çok fazla izin alamam. Bir de tabii eşimi dördüncü denemeye ikna edemem. Daha fazla dayanacak, aynı şeyleri yaşayacak kadar da güçlü değilim.
İnsallah aynı gun sonuclarımızı aldıımızda hepimiz sevınırız kızlar artık gun sayıcaz cok az kaldı, bayramda cıfte bayram yasamak istıyoorummmmmm![]()
bende hic belirti yok kizlar.30 eylulu bekliyorum test icin.gun yaklastikta daha bi zor geciyo zaman..
Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.
Bence kendine biraz izin ver.. Dinlen rahatla sakinles..
ama ne istiyosan oyle yap sonra.. Hiç bise için pişman olmaya değmez sonunda hiç bebegin olmayacağını düşünsen bile bu yola bas koymak istiyosan bas koy ve devam et bunun olmazi yok sperm ve yumurta oldugu surece sansin var demektir..ve tabi maddi gücün..tabiki bu konuda eşini de yanına al bunu ondan rica et yalnız olmak en kötüsü..
yok bebek istemiyorum eşinle boyle de mutluyuz diyosan o zaman vazgeç hayatını bu sekilde devam ettir.. Buna bisi diyemem..
Ama biraz duşun ve ne istediğini bul..
canım bnmde aynı gün belırtı yok takma belirti melirti salla kaçıncı denemen
bunu duyduğum iyi oldu bende mi terslik var diyordum ...canım göğüslerinin öyle hassas olması normal benimde öyle ilaçlardan dolayı çok acıyoooo![]()
şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...
bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....
hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....
Herkese merhaba. Bugün ilk gonal f imi aldım bismillah dedim ve başladım tedaviye. Ama kafama bişi takıldı. Tedavi boyunca ilişki yasak dediler. Ben yumurta toplamadan sonra yasak diye biliyordum. Yanlış mı biliyordum acaba?
ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış
CANIM ANESTEZİ ALIYORSUN ZATEN BİLMİYORSUN ÇIKINCA BİRAZ SANCI OLUYOR HATTA AZ KANAMADA AGRI KESİCİ VERİYORLAR ANTİBİYOTİK VE DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İLAÇLAR İGNELER HOOPP 5 GÜN SONRA BEBİŞİN SENLE İNŞALLAH
![]()
ameliyat giysisi mi giyiyoruz ... Kaç sat uyuyoruz uyandıktan sonra kaç saat orda kalıyoruz vs vs vs vs :44:
toplarken anestezi alıyorsun yoksa dayanamazsın bitince ağrı kesici etkisi geçince ağrıyor ben ağrı kesici almayı reddettim. ,sonra normal hayat. transfer sonrası ben 3 saat yattım evde de tuvalete kalktım 2.günden sonra hep ayaktayım. hareket iyidir rahime kan gider dolaşım devam eder.
ameliyat giysisi mi giyiyoruz ... kaç sat uyuyoruz uyandıktan sonra kaç saat orda kalıyoruz vs vs vs vs :44: