• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Çünkü 38 yaşındayım, rezervlerim az ve iş yerinden çok fazla izin alamam. Bir de tabii eşimi dördüncü denemeye ikna edemem. Daha fazla dayanacak, aynı şeyleri yaşayacak kadar da güçlü değilim.

canım vazgeçme çabalamaktan zaten şimdi değilsede bir yıl sonra yaparsın benim komşumda 45 yaşındaydı yıllar önceki dondurulmuş embriyolarla hamile kaldı.. Yeterki rabbim imkan versin senin için özellikle dua edicem yarın kuran okuyucam İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER lütfen vazgeçme lütfen...

İnsallah aynı gun sonuclarımızı aldıımızda hepimiz sevınırız kızlar artık gun sayıcaz cok az kaldı, bayramda cıfte bayram yasamak istıyoorummmmmm:49::49::49:

evet bitanem ya artık bizlerde çifte bayramlar yaşıyalım :52::52::52:allahım inşş o günleri de yaşamayı nasip eder :16::16:
bende acayip heyecanlıyımm :62::62:

Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.

canım ya gerçekten sözün bittiği yer inan çok üzüldüm kısmet değilmiş zamanı şimdi değilmiş :31:pes etme arkadaşım biliyorum mücadele etmek çok zor ama yola devam canım :34:

Bence kendine biraz izin ver.. Dinlen rahatla sakinles..

ama ne istiyosan oyle yap sonra.. Hiç bise için pişman olmaya değmez sonunda hiç bebegin olmayacağını düşünsen bile bu yola bas koymak istiyosan bas koy ve devam et bunun olmazi yok sperm ve yumurta oldugu surece sansin var demektir..ve tabi maddi gücün..tabiki bu konuda eşini de yanına al bunu ondan rica et yalnız olmak en kötüsü..

yok bebek istemiyorum eşinle boyle de mutluyuz diyosan o zaman vazgeç hayatını bu sekilde devam ettir.. Buna bisi diyemem..

Ama biraz duşun ve ne istediğini bul..

Canm cok uzuldum herseyin hayrlisi Allah sabir versin seni anlayabiliyrum. Rabbim buyuk bol bol dua etcem senin icin ins kendiliginden olur belli mi olur Allah buyuk ol derse oluverir.

ben bir dönem klinikte çalışmıştım 15 yıl olmuştur, bir kadın vardı, tüp bebek tedavisi için geliyordu, ben psikiyatri servisinde görevliydim . bu kadın tam 12 yıl bebek için uğraşmıştı ve sonunda bir kızı olmuştu. kızı 7 yaşındayken anneannesinin yanına tatile yollamış, ertesi günde kocasıyla beraber kızının yanına gidecekmiş ve o gece 17 ağustos depremi olmuş, kızı ve annesi oracıkta ölmüşler, senelerce uğruna çırpındığı kızını 7 yaşındayken kaybetmişti. bizim klinikte hem psikolojik destek alıyordu hemde eşiyle 42 yaşından sonra tekrar evlat sahibi olmaya çalışıyordu. Ve ne oldu biliyor musunuz, Allah yüzüne baktı, 5 aylık tedavi sonucu, kadın hamile kaldı ve doğurdu. Allah o çocuğu kadıncağıza nasip etti ve ben buna şahit oldum işte. ne olacak şu hayatta asla bilemeyiz gerçekten, herkes nasibini alır, ne bir eksik etmesin ne bir fazla......

Son düzenleme:
benimde geçen yıl 20 yumurtam toplanmıştı ama 3 tane embriyo oluşmuştu blast tı 3 üde 1. kaliteydiler 1 tanesini transfer etmiştiler malesef negatif diğerleride dondurmuştuk onlarla deneyecektik malesef tam transfer günü gelince çözündüklerinde canlı diyildiler olmadı yani önemli olan Allahın nasip etmesi..kötü düşünüp vazgeçme çabalamaktan nolur...

canım bnmde aynı gün belırtı yok takma belirti melirti salla kaçıncı denemen

Kendimi fazla dinlemek istemiyorum zaten.2. Tup denemem.3yil once dogal yolla ikizlere hamileydim.ama 10 haftalik sonlandirildi.o zaman de belirtim yoktu bakalim hayirlisi senin icin de sultan.30unda iyi haberlerle geliriz isallahh

canım göğüslerinin öyle hassas olması normal benimde öyle ilaçlardan dolayı çok acıyoooo:34::34::16::16:
bunu duyduğum iyi oldu bende mi terslik var diyordum ...

şekerleeeeeerrr naber opum bugün yapıldı bugün 15 yumurta toplandı yarın arayacaklar lütfen banada dua edin...:66::66::66::66::66::66::66::66:

bu arada crınone jeli ben buz dolabında saklamamıştım sordum doktora öyle bi şart yokmuş zaten bilginiz olsun tatlişkolar....

inş sağlıklı 15 yumurtadır bende de sayı şuan 8 bakalım durumları ne cumartesi anlıcam ...

hatunlar bende perşembe gidiyorum inş transfere bir aksilik çıkmazsa dr 1 tane koyuyormuş benimde ikinci olmaz diyolar nasip olsunda tek çift farketmez birbirimizi unutmayalım dualarımızda kızlar ALLAH yardımcımız olsun bol şans:49::49::49::16::16::16:5. gün embrriyosunun tutunma şansı daha yüksekmiş öyle duydum hayırlısı....

hayırlısı ile gerçekleşir inş transferin darısı bana beklemek çok zor daha yumurtam bile toplanmadı üstelik..

Herkese merhaba. Bugün ilk gonal f imi aldım bismillah dedim ve başladım tedaviye. Ama kafama bişi takıldı. Tedavi boyunca ilişki yasak dediler. Ben yumurta toplamadan sonra yasak diye biliyordum. Yanlış mı biliyordum acaba?

ya bana iğnelerin 5. gününden itibaren ilişki yasak diyordu biz dördüncü günü son kez şey .........:17: yanlışmı yaptık ki acep...:17:

ben bol bir eşofman giydim ama sana Ameliyathaneye giderken arkası açık giysi veriyorlar ve dönünce hiç ayağa kalkmadan ve kesinlikle kendini kasmadan sedyeden yatağa kayıyorsun, ben hiç karın kaslarımı kullanmadım hemşire beni yatağa kaydırdı hiçbir şekilde bacaklarımı sarkıtmadım kalmadım. çeksinler işleri ne, ilk yarım saatte tutunmaya başlıyor bebek. ben 3 saat yattım eşim yemek söyledi yedirdi asla katı bişi yeme, akabinde kabız oluyorsun bol su içmeye çalış

yumurta toplamaya giderken ve yumurta toplandıktan sonraki sürecide anlatırmısın sana zahmet .. benimde ilk deneme olacağından bilgisizim bu konuda

kızlar test sonucunuzu almadan boşuna kendinizi yıpratmayın... hamilelik belirtileri herkeste aynı olmaz kimi tamamını yaşar kiminde belli bile olmaz

yumurta toplamaya giderken ve yumurta toplandıktan sonraki sürecide anlatırmısın sana zahmet .. benimde ilk deneme olacağından bilgisizim bu konuda [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

CANIM ANESTEZİ ALIYORSUN ZATEN BİLMİYORSUN ÇIKINCA BİRAZ SANCI OLUYOR HATTA AZ KANAMADA AGRI KESİCİ VERİYORLAR ANTİBİYOTİK VE DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İLAÇLAR İGNELER HOOPP 5 GÜN SONRA BEBİŞİN SENLE İNŞALLAH
:16:

CANIM ANESTEZİ ALIYORSUN ZATEN BİLMİYORSUN ÇIKINCA BİRAZ SANCI OLUYOR HATTA AZ KANAMADA AGRI KESİCİ VERİYORLAR ANTİBİYOTİK VE DÜŞÜK ÖNLEYİCİ İLAÇLAR İGNELER HOOPP 5 GÜN SONRA BEBİŞİN SENLE İNŞALLAH
:16:

ameliyat giysisi mi giyiyoruz ... kaç sat uyuyoruz uyandıktan sonra kaç saat orda kalıyoruz vs vs vs vs
:44:

Son düzenleme:

ameliyat giysisi mi giyiyoruz ... Kaç sat uyuyoruz uyandıktan sonra kaç saat orda kalıyoruz vs vs vs vs

evet ameliyat önlügü giyiyoruz içeriye giriyorsun doktor gelince uyutuluyosun çıkmadan uyandırılıp çıkartılıyosun ameliyathaneden bnm öyle oldu yarım saat sürmüş bnmki 1 saat te öyle yattım çıktım ama eve gelincede yattım sen gidiş gelişmi yapacaksın mecburen belkı2 saat yatırırlar sonra bir sancı aynıı dogum:14: Ama 2 saat sonra azalıyo ben aglamıştım sancıdan ama agrı kesiciyi yiyince kesildi sesm korkma yani

yumurta toplamaya giderken ve yumurta toplandıktan sonraki sürecide anlatırmısın sana zahmet .. benimde ilk deneme olacağından bilgisizim bu konuda [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

valla yumurta topladıktan sonra sana transfer gününe kadar olan ilaçlarını veriyorlar. sakın saatlerini geçirme. tam ve aynı zamanda yap. bu opu dan çıktıktan sonra yumurtalıklar şu toplamasın ve aşırı şişmesin diye benim Dr. bol su iç demişti. ilk 2- 3 gece biraz ağrın oluyor, en çok hangi taraftan toplanmışsa o taraf daha çok ağrıyor
en azından ben de öyle oldu .bu aşamada protein ağırlıklı beslen, karbonhidrat fazla tüketme, hem su tutar hemde artık bebeğe hazırlık yap. protein, su, sebze meyve, bol ceviz ananas yemeye başladım, çünkü transfer olduktan sonra başlamak değil önceden başlamak daha iyidir dendi bana. tutunma olayı daha iyi oluyor. transfer den sonra da ben hala deli gibi su içiyorum, embriyo için çok önemli. neyse sonra 3. gün yada 5. günde embriyo transfer ediliyor, beslenme dediğim şekilde devam. kabız olma, ben 1 gün oldum sonra ceviz incir kilo ile yedim. taze taze. sonra bekleme başlıyor. hala bekliyorum, yazdıklarımı okursun. geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım

ameliyat giysisi mi giyiyoruz ... kaç sat uyuyoruz uyandıktan sonra kaç saat orda kalıyoruz vs vs vs vs
toplarken anestezi alıyorsun yoksa dayanamazsın bitince ağrı kesici etkisi geçince ağrıyor ben ağrı kesici almayı reddettim. ,sonra normal hayat. transfer sonrası ben 3 saat yattım evde de tuvalete kalktım 2.günden sonra hep ayaktayım. hareket iyidir rahime kan gider dolaşım devam eder.

Son düzenleme:
BİZİM de eşimde sperm yetrsizliği vardı.
1. denememiz olmadı maalesef, 2. denemeyi dondurulmuş embriyolarla yapılcak inşallahhhh..
.bugün adetimin 2. günüydü ve doktora gittik, günde 3 "Estrofem" le başladık.
5 Ekim de de tekrar muayeneye gideceğiz...
Heyecanlı bekleyiş beklediii, Rabbim isteyen herkese tez ve hayırlı zamanda güzel haberler almayı nasip etsinnn inşallaaahhhh ;)

Back