• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

içimden bir ses Birgün mutlaka bebeğine kavuşacağını söylüyor senin için dua edeceğim... ben Beşiktaş da oturuyorum yıldız da. bu eğer görüşüp dertleşmek istersen, ne zaman istersen, bana özelden mesaj at, bir kahve içelim, ben iyi bir dinleyiciyim, kafan dağılır, bazen bir yabancıya konuşmak daha kolay olur.. her zaman..

Çok teşekkür ederim. Kafamı dağıtacak kadar bilevaktim olmayacak. Çok yoğun çalışıyorum ve iş yerindekiler bu durumu bilmiyorlar. Yine onlara birşey belli etmemeye çalışmakla geçecek günler. İçlerinde hamile olanlar ya da yeni doğum yapmış olanlar var. Boş boş onların anlattıklarını dinlemeye çalışacağım. Sonuçta doğal olarak herkes ne yaşıyorsa onu paylaşmak istiyor, onları da anlıyorum ama benim gerçekten onları dinleyecek mecalim kalmadı. 3-4 senedir uğraşıyorum tek başıma. Bunun bir mükafatı olacaktır diye bu son denememde çok umutlanmıştım.

Herkese merhaba. Bugün ilk gonal f imi aldım bismillah dedim ve başladım tedaviye. Ama kafama bişi takıldı. Tedavi boyunca ilişki yasak dediler. Ben yumurta toplamadan sonra yasak diye biliyordum. Yanlış mı biliyordum acaba?
Böyle bisi hiç duymadım yani benim doktorum bu konuda kısıtlama yapmadı..
Bi de bi soru daha. Opu ve transfer günleri hastanede ne giydiniz? 2-3 saat yatacaksınız dediler de...gecelik mi yoksa eşofman mı daha iyi olur?
Opta da transferde de onlar ameliyat kıyafeti verdiler ama ben hiç yatmadım tabi hemen ayağa kalktım..
Az önce test sonucum geldi. Maalesef nasip değilmiş.

Üzüldüm canım:( bugün eşinle çıkıp gezin biraz bence ve bugun düşünme gelecegi su an kafan karışmistir umutlarin azalmistir sonra düşünürsün..allah ummadığın zamanda karşına çıkarsın

Benim için bundan sonra pek vakit zaman yok. 38 yaşındayım, rezervlerim çok az, üstüne bir de morfoloji sorunumuz var. Bu üçüncü ve son denememizdi. Akupunktur, histereskopi, önerilen ve duyduğum ne varsa yaptırdım. Olmayınca olmuyor, ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Canım, Allahtan ümit kesilmiyor. İnşallah bebeğini bir dahaki denemende kucağına alırsın. Hayırlısı vakti şimdi değilmiş sadece. Maddi imkanların elverdiği sürece elinden ne geliyorsa dene. Laboratuvar, doktor , PGD ne gerekiyorsa araştır. Naznaz ın çabalarını görüyorsun. Sen de bize umut ol...

İstanbul'dayım. Ben de erken menapoza giricem kuvvetle muhtemel. Neyse yapıcak birşey yok.[/QUO:43:
CANIMMM LÜTFEN YAPMA BUNU KENDİNE ALLAH EGER VERCEK OLDUKTAN SONRA HİÇ BİR ŞEY MANİ OLAMAZ YETERKİ OL DESİN KURBAN OLDUGUM ALLAHIM ODA BİZİ BÖYLE DENİYOR İŞTEEVET ZOR BİR SINAV AMA NE YAPALIM ELİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR BİZ GÜÇSÜZÜZ MALESEF AMA KENDİNİ YIPRATMA OLACAK OLDUKTAN SONRA BİR BAKMIŞSIN KENDİNDEN OLMUŞ YETERKİ İSTESİN O AMA BU KADAR STRES YAPMA LÜTFEN 2 DENEMEDEN SONRA ARAŞTIRMADINMI TUTMAYIŞININ NEDEDNİNİ CANIM

İkincide kesin neden söyleyemediler. Yumurtalarım birinci kaliteydi. Doktor da şaşırdığını söyledi tutmayışına. Bu defa ise henüz doktorumu görmedim ama yumurtalarım ikinci kaliteydi. Keşke kabul etmeseydim, bir ay daha kaliteli yumurta için bekleseydim.

Ekd senin için çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısını versin rabbim. Ben eminim bir gün bebeğimize kavuşacağız.

Kızlar bugün yumoşlar toplandı 7 yumurtadan 4 ü iyi durumda. Yarın bilgi verecekler.. Ne olur dua edin döllensinler benim ilk denememde döllenme olmaığı için transfer olmamıştı. şuan endişe ve korku içindeyim :52:

Canım, Allahtan ümit kesilmiyor. İnşallah bebeğini bir dahaki denemende kucağına alırsın. Hayırlısı vakti şimdi değilmiş sadece. Maddi imkanların elverdiği sürece elinden ne geliyorsa dene. Laboratuvar, doktor , PGD ne gerekiyorsa araştır. Naznaz ın çabalarını görüyorsun. Sen de bize umut ol...

Canım, benim için bir sonraki deneme diye birşey yok. Buraya kadardı.

Böyle bisi hiç duymadım yani benim doktorum bu konuda kısıtlama yapmadı..

Opta da transferde de onlar ameliyat kıyafeti verdiler ama ben hiç yatmadım tabi hemen ayağa kalktım..

Üzüldüm canım:( bugün eşinle çıkıp gezin biraz bence ve bugun düşünme gelecegi su an kafan karışmistir umutlarin azalmistir sonra düşünürsün..allah ummadığın zamanda karşına çıkarsın

Amin canım. Ancak ummadığım zamanda olursa olur artık, yani bir mucizeye ihtiyacım var.

çok teşekkür ederim. Kafamı dağıtacak kadar bilevaktim olmayacak. çok yoğun çalışıyorum ve iş yerindekiler bu durumu bilmiyorlar. Yine onlara birşey belli etmemeye çalışmakla geçecek günler. Içlerinde hamile olanlar ya da yeni doğum yapmış olanlar var. Boş boş onların anlattıklarını dinlemeye çalışacağım. Sonuçta doğal olarak herkes ne yaşıyorsa onu paylaşmak istiyor, onları da anlıyorum ama benim gerçekten onları dinleyecek mecalim kalmadı. 3-4 senedir uğraşıyorum tek başıma. Bunun bir mükafatı olacaktır diye bu son denememde çok umutlanmıştım.

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri ben de yaşadım birlikte aynı odanın içinde 3 kişiydik birer ay arayla iki arkadaşda hamile kaldı hamile kaldıkları günden itibaren onların sevinçlerini telaşlarını o kadar çok kıskandım ki kıskandığım için kendimi kınadım ben nasıl bir insanım diye! Ilk bende herkesden sakladım ailemden bile. Ama baktım bu beni kasıyo anlattım herkese şuan çevremdeki insanların bir çoğu biliyo ve bundan hiç rahatsız olmuyorum boşu boşuna kendimi kasmışım. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran kimin ne düşündüğünün hiç bir önemi yok. Ben daha öncede paylaşmıştım yine paylaşıyorum gerçekten psikolojik destek bizim için şart. Elbette bizim de kucaklarımız dolacak ben eminim canım...

çok teşekkür ederim. Kafamı dağıtacak kadar bilevaktim olmayacak. çok yoğun çalışıyorum ve iş yerindekiler bu durumu bilmiyorlar. Yine onlara birşey belli etmemeye çalışmakla geçecek günler. Içlerinde hamile olanlar ya da yeni doğum yapmış olanlar var. Boş boş onların anlattıklarını dinlemeye çalışacağım. Sonuçta doğal olarak herkes ne yaşıyorsa onu paylaşmak istiyor, onları da anlıyorum ama benim gerçekten onları dinleyecek mecalim kalmadı. 3-4 senedir uğraşıyorum tek başıma. Bunun bir mükafatı olacaktır diye bu son denememde çok umutlanmıştım.

canımm 3 aşşaga beş yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bnm gibi olsan ne yapacaktın 4 kere umudum yıkıldı seni çok ama çok iyi anlıyorum ve istemiyorum kimse yaşamasın ya bnmle aynı denk hamile kalanların bebişleri kucagında gördükçe içim eriyor ama allahda böyle deniyor bi ara herkezden kaçtım ne çocuk ne hamile görmek istemedim ama oda olmuyo hayat işte yapacak bişe yok ya bnm gibi olup onları karnında hissedip hatta dogurup mezara gönderseydinn:43::43: O hastanede herkez bebegini emzirirken kucaklarında sen koca bir boşla çıksaydın şükret şükret ve allahtan hayırlısını iste :43::43::43: Allah gönlümüze göre versin tez vakiteee inş:43::43::43:

Ekd ne diyim inan bilmiyorum:((
Cok cok ama cok uzgunum
O kadar inanmistimki hamile olduguna sana solemesemde umutlanma diye cani gonulden hissediyordum hamilesin diye
Igneyle baslayan sohbetlerimiz gebelik halimizle devam edicek diye ne edelim nasip kismet kaderden baska aciklama yok
Ama biz senin anne olucaina bu kadar inanirken sen kendinden vazegecemzsin lutfen
Neler neler oluyorda insanlar hamile kaliyor
Simdi uzul agla ama kendindrn vazgecme nolur biz hep senin icin burafayiz varsin baska kimse bilmesin her sikildiginda daraldiginda yaz biz burdayiz ve sen anne olucaksin ole yada bole sakin unutma

Amin canım. Ancak ummadığım zamanda olursa olur artık, yani bir mucizeye ihtiyacım var.

Bence kendine biraz izin ver.. Dinlen rahatla sakinles..

ama ne istiyosan oyle yap sonra.. Hiç bise için pişman olmaya değmez sonunda hiç bebegin olmayacağını düşünsen bile bu yola bas koymak istiyosan bas koy ve devam et bunun olmazi yok sperm ve yumurta oldugu surece sansin var demektir..ve tabi maddi gücün..tabiki bu konuda eşini de yanına al bunu ondan rica et yalnız olmak en kötüsü..

yok bebek istemiyorum eşinle boyle de mutluyuz diyosan o zaman vazgeç hayatını bu sekilde devam ettir.. Buna bisi diyemem..

Ama biraz duşun ve ne istediğini bul..

Ekd senin için çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısını versin rabbim. Ben eminim bir gün bebeğimize kavuşacağız.

Kızlar bugün yumoşlar toplandı 7 yumurtadan 4 ü iyi durumda. Yarın bilgi verecekler.. Ne olur dua edin döllensinler benim ilk denememde döllenme olmaığı için transfer olmamıştı. şuan endişe ve korku içindeyim :52:

Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş.canım.
benim de bugün toplandı 6 yumurta var ve embriyogen yaptırdı doktor. bakalım hayırlısı

çok ama çok üzüldüm valla diyecek kelime bulamıyorum....Allahım nasip etsin inşallah sana, neden bidaha diye bişey yok diyosun onu anlamadım ben canım :((((((

Çünkü 38 yaşındayım, rezervlerim az ve iş yerinden çok fazla izin alamam. Bir de tabii eşimi dördüncü denemeye ikna edemem. Daha fazla dayanacak, aynı şeyleri yaşayacak kadar da güçlü değilim.

Ekd ne diyim inan bilmiyorum:((
Cok cok ama cok uzgunum
O kadar inanmistimki hamile olduguna sana solemesemde umutlanma diye cani gonulden hissediyordum hamilesin diye
Igneyle baslayan sohbetlerimiz gebelik halimizle devam edicek diye ne edelim nasip kismet kaderden baska aciklama yok
Ama biz senin anne olucaina bu kadar inanirken sen kendinden vazegecemzsin lutfen
Neler neler oluyorda insanlar hamile kaliyor
Simdi uzul agla ama kendindrn vazgecme nolur biz hep senin icin burafayiz varsin baska kimse bilmesin her sikildiginda daraldiginda yaz biz burdayiz ve sen anne olucaksin ole yada bole sakin unutma

Ben de bu defa çok inanmıştım. Ama tabii ikinci kalite ikinci gün embriyosuydu ikisi de. Son şansımı kötü kullandım. Transferi reddedip yeniden yumurta için uğraşmalıydım. Neyse olan oldu artık.

çünkü 38 yaşındayım, rezervlerim az ve iş yerinden çok fazla izin alamam. Bir de tabii eşimi dördüncü denemeye ikna edemem. Daha fazla dayanacak, aynı şeyleri yaşayacak kadar da güçlü değilim.

şuann öyle düşünüyorsun acın taze ve eşin neden yanında olmuyor yaa anlamadm insanlar 10 kez denıyo 11.de doguruyo showda bir program vardı izledim kadının dogumunu ve agladım allah hakkımızda hayırlısını versin inş tez vakitte biraz dinlen ve herşeyini araştir öyle basla tekrar gerekirse işide bırak ben müdürlügü bıraktım çocuklarım için onlarda bni bıraktı gitii:43::43::43:

hayırlı olsun inşalahh bebişlerin 5 gün dayanır sonrada hoopp göbüşe:1:
vet

inşallah ya Rabbim hepimizin embiriyolarına güç kuvvet versin inşallah ve bebek hayallerimiz gerçek olsun 1 tane çocuğum olsun başka hiç bişey istemem Rabbbiiiiiim yardım et yardımına muhtacız hepimize merhamet et Allahım yalvarıyoruuuum....

canımm 3 aşşaga beş yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bnm gibi olsan ne yapacaktın 4 kere umudum yıkıldı seni çok ama çok iyi anlıyorum ve istemiyorum kimse yaşamasın ya bnmle aynı denk hamile kalanların bebişleri kucagında gördükçe içim eriyor ama allahda böyle deniyor bi ara herkezden kaçtım ne çocuk ne hamile görmek istemedim ama oda olmuyo hayat işte yapacak bişe yok ya bnm gibi olup onları karnında hissedip hatta dogurup mezara gönderseydinn:43::43: O hastanede herkez bebegini emzirirken kucaklarında sen koca bir boşla çıksaydın şükret şükret ve allahtan hayırlısını iste :43::43::43: Allah gönlümüze göre versin tez vakiteee inş:43::43::43:

Sen de çok yıpranmışsın. Kolay şeyler değil yaşadıkların. İnşallah Allah yüzünü güldürür bu defa.

Back