- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.981
günaydın herkese iyi sabahlar
İyi haberler alırsın ins hadi bakalım :) amaya gibi ne sonuc alırsan al senin için hayırlısı diye düşünerek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese iyi sabahlar
İyi haberler alırsın ins hadi bakalım :) amaya gibi ne sonuc alırsan al senin için hayırlısı diye düşünerek..
arkadaşlar ben bebişim için transfer öncesi salatı tefriciye baslamıstım cuma duası yapılacak ama sanırım yetişmeyyecek aranızda okumak isteyen varsa okuyabilirmi???
yetiştirmek istiyorum![]()
canım eksiğim var baya sen seni sıkıntıya sokmayacak kadar sayı ver bana onu yazayım...kaç tane istersen okurum arkadaşım Allah kabul ederse
hepsi sıkıntıdan oluyo arkadaşım ben bile pko olmasına ragmen 3 aydır düzenli oluyıdum 12 agustosta adet olup hemen tedaviye baslayacaktım güya ama düşün 15 eylüülde olup baslayabildimne güzel hepiniz tedavileri olmuş bebeklerinizi bekliyorsunuz kiminiz o güzel haberi almış bile benimde hesaplarıma göre ekim ayında ilaçlarıma başlayacaktım ama adetim hala gelmedi ilaç içtim gelmesi için hala yokhormonlarım bozulmuş stresten
![]()
beni hala merkezden aramadılar transfer günüyle ilgili çok merak ediyorum :18::18:
derinsuu sen ne yaptın canım haberin geldi mi :26:
Ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış
Blmiyorum canm simdi tekrar yaptrdm devlette 29.70 ckti normalde 100 ustu olmasi gerekiyomus benm dusuk cikti kahrettim kendimi.
canım eksiğim var baya sen seni sıkıntıya sokmayacak kadar sayı ver bana onu yazayım...
Allah razı olsun hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah cok saol canm![]()
canım 750 diye yorma kendini mademolurmu 300-500 arası bi rakam söyle onu yazayım o kadar al sen cok fazlada yüklenme kendine canım olurmusalı çarşamba perşembe toplam 750 tane okurum... ben sadece gece okuyabilirim, işten çıktıktan sonra... tüm gün evde olduğumda bende kendime günde 500-600 tane okuyabiliyordum ama sadece gece olunda.... ancak 200-250 olur günde
Canım hepimiz güleriz ins:) seni o kadar iyi anlıyorum ki elinde degil ama tavsiyem biraz kendini meşgul et bişiler yap birilerine git alisverise cik yemek yapyoksa insan kafayı yicek yok kramp yok agrı yok öttü yok bilmemne:) inanki ben transferden sonuc gunüne kadar memlekete gittim kimse de bilmiyo tabi durumumu gun geçirdim oyaladım kendimi
internetten dizi vs izliyorum canım ama eşim kafayı yicek bana bişey olacak diye gecenlerde avmye gittik orda arkamda balon patladı ben zaten herseyden korkarım bi cıglık attım eşim adamı dövecekti nerdeyse bişey oldu diye bende korktum ondan eve hapisim yaniilgelendiğin için çok saol canım moral oldun :)
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr![]()
Canım benım transfer perşembe olucak 1 adet 5. Gun olucak,
Senın de bugun olsaydı ararlardı heralde senınde 5. Gune gıder cnm haber ver mutlaka cnm ınsallah hayırlısıyla atlatırız bunuda![]()
canım 750 diye yorma kendini mademolurmu 300-500 arası bi rakam söyle onu yazayım o kadar al sen cok fazlada yüklenme kendine canım olurmu
sen söyle ben yaazayım cok alma canım bitirririm herhalde canım kimseye yüklenemem
cok saol![]()
evet canım kolay okunuyo ama istemem kendini yormanıo zaman şöyle yapalım ben bu gece bi deniyim kendimi yormadan kaç tane okuyorum :)onu 3 le çarparız sonra :)))) ki çok yorucu bi şii değil... zaten alışınca hızla gidiyo valla.... sonra sen cuma bitirmek istiyosun diye salı çarşamba perşembe dedim,