en rahat ben miyim neyim

ben ne düşünüyorum; valla bugün bi tomar şey yaptım zaten; ancak hala ve hala şu 3 yıl evlilik şartını atlatabiliyormuyum net bi cevap alamadım yetkili yerlerden...
sonraaa bu benim fsh 12 olduğunda bi bayanla tanışmıştım burda, kendisinin fsh ı 29 olmuş, doktorlar tüp bebek bile zor demişler, ama hatun kişi tüp bebek yaptırmamış. regl günü başlayarak 1 çay kaşığı hayıt tohumunu kaynayan suya atarak 5 dk kaynatıp çay yapmış bir bardak ve bir bardak adaçayı içmiş hergün. sonra bal-polen-çörekotu ve tarçınla bir macun hazırlamış her gün bir çay kaşığı yemiş onu. 3-4 günde bir de aslan pençesi-civan perçemi-çoban çantası karışımı bir çay yapmış, ondan içmiş. hamile kalmadan önceki ay fsh ı 14 e düşmüş ve doğal yolla gebe kalmış. bir önceki ayda klomen kullanmış. gittim saydığı tüm otları aldım geldim....
daha regl olmadım zaten. bi regl olayım gideyim şu fsh ı bi daha ölçtüreyim. sonra bu ay şu otları bi içiyim, ölmem herhalde.... ama varya bildiğin ot ya bunlar; kurumuş ot :26: bal polen çörekotu tarçın tamam da(yapıyodum zaten), valla bi yandan da bi bakıyom hiç içilebilir gibi de gelmiyo. haaaa bi de nası unuturum, pek hatırlamak istemiyorum ama günde 4-5 tane incir, yumurta kalitesi için çok faydalıymış. klomen kullanırsam bu diğerlerini kullanmamak daha iyi olurmuş. böyle uzun uzadıya anlatmıştı sağolsun.
ama beni doktorlar o kadar korkutmuştu ki benim bunlar tamamen aklımdan çıkmıştı. sonra birden hatırladım ve kitaplarımı karıştırdım, mutlaka birinin arasına koymuşumdur diye (yazdıklarının çıktısını almıştım) ve en sevdiğim "babilde ölüm istanbulda aşk" kitabından çıktı

sanırım içicem ben bu otları, şifa Allahtan diyerek.... hem bayramı falan atlatırım arada, sonra da miyomu aldırır, ve yoluma duruma göre devam ederim. temmuzda gebe kalmak isteyenler topiğinden kaç kişi bilmem kaçıncı ayında, ben halaaa ot diyorum, çöp diyorum, tüp diyorum.... inan ki bilmiyorum artık. biraz düşünmesem diyorum... yani yatsam kalksam hooop hepsi bi rüya, karnım burnumda uyansam diyorum....
amanınnnnn sakın yanlış anlamayın ben diğer topikteki arkadaşlarında her birinizinde pozitif haberleriyle daha bi enerji doluyorum iyi hissediyorum içimde en ufak bi haset olmuyo, yani bazen etrafında hamile görmek zor gelir ya, bana gelmiyo; bazı hamilelere de şey gelir, "aman gözü kalmasın nazarı değmesin" diye düşünürler, ufacık bi negatif gözle bakmam olmaz, nası diyim öyle işte, anlarsınız siz... hepinizin zaman zaman gelmişliği vardır belki başınıza.
iyi bi arkadaşımın bi gün facei açtığımda kızının dünyaya geldiği haberini görüp aradım, onlarda çocuk istiyorlardı ama olmuyodu, yaz başı tüp bebek denemeye karar vermişler ama yaz gelmeden eşi hamile kalmış ve eylülde kızları dünyaya geldi. bana dedi ki; benden 7 yaş büyük, eşim bana dünyanın en güzel hediyesini verdi baba olmak mükemmel bir duyguymuş başka hiç bir şeye benzemiyo, eşine bir an evvel bu duyguyu tatdır. "öyle olmalı" diyebildim sadece. "nası isterim bi bilsen" diyemedim....
nası sıktım seni dimi? amannnn melankolik oldum ben galiba biraz. çok telefon görüşmesi yaptım, bursadaki tüm tüp bebek merkezlerini aradım. sgk anlaşmalı olan yok. fakülteye ulaşmaya çalıştım ama teli açan yok. sonra fakültenin doktorunu buldum faceden mesaj attım cevap yok. ankaraya yazdım demiştim zaten.
galiba biraz uzaklaşmak lazım bana. işlerimde yoğun zaten, ama netten bi yandan sizlere de bakıyorum, merak ne güzel şey güzel şey merak diyerekten :)