• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canım benim test günüm yarın. İşten geldikten sonra gidebilirim en iyi ihtimal. Yarın bu saatlerde öğrenirim sanırım. Hala adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Pozitifi görenlerde kahverengi akıntı oldu (naz ve benekli) bende yok, endişeliyim. Göğsümde bir iki mavi çizgi var ama, ne zamandır var, hep mi ordalardı bilmiyorum. Kasığımda tuhaf bir ağrı mı, sancı mı, çekme mi anlamadığım bir şey oluyor ama sık değil. Çok korkuyoruuuuuuuuummmm.

bugün ben de kahverengi akıntı oldu, dün mercimek kadar olmuştu, bugün damla başladı ve hafif regl sancısı geldi bende ped koydum pedde 1 çay kaşığı kadar kahverengi akıntı oldum Dr. a mesaj attım test günü yaklaşan kadınlarda normal, kırmızı kan gelirse haber ver dedi zaten akıntı o kadarla kaldı ve ayıptır söylemesi cırcır oldum, çok su içtiğim için vücuttaki tuzu atıyorum bu yüzden canım tuzlu şeyler istiyor, bu saatte kalktım fırında kremalı sarımsaklı patates yaptım bir tuz doldurdum inanamazsın, eşim görse asla yedirmez. ama o kadar suya bu tuz alımı hiçbir şey. cırcır da olunca elektrolit dengem bozuldu sanırım. akıntı dışında hiçbir hareket olmadı bende. o da normalmiş.

bu ara bana deseler ki devlet mesaiye ücret vercek ben burda yatsam olur mu diycem kızım yaaaa..... ücretsiz ne ki? nası bi şey o... parasız olmak mı? hadi ordannnn :D bi de bi benle olcak gibi değil ki, goncam nolcak? özel sektör amelesi olarak sabah akşam hafta içi sonu durmadan çalışıyo bu ara :))))) yazık zaten adamıma.... bi du bakalım, ben dedim ya bi çekileyim az içime, içimi dinlendireyim.... hala arada elim sigaraya gidiyo, bundan bi vazgeçiyim.... zor durduruyorum bazen kendimi. fsh 12 korkunç değil zaten canım, ben sonraki ay 19 u görünce tüp bebek merkezlerini dolaşıp, geneli zaten %30 gibi bi şansım olduğunu söyleyince birine karar verdim işte.

Konuya biraz ortadan dalis yapcam telefondan da girdigim icin tam ne yazilmis goremedim ama yazayim dedim kasim da tam 3 yillik evli olcam ama gectigimiz agustos da cikti raporumuz ozellikle erkekten kaynaklanan problemlerde 3 yillik evlilik sarti aranmiyor

babilde ölüm, İstanbul da aşk, o kitap bende de var. okuduğum en güzel kitaplardan. İskender pala yazarı. okumak isteyene tavsiye ederim

Son düzenleme:
Beni laboratuar yaktı bana dediler iki saat sonra çıkacak mail formu doldurun biz size mail atarız sonucu dediler bende tamam ded
M.sonra aradım evet sonucunuzçıktı ama ikiden sonra mail atmaya başlıoruz dörde kadar gelir dediler dedim senle benle dalga mı geçion seni o lab ratuarıda yakarım ben kaç gündür bu sonuç için ne acılar çektim bilion mu deyince doktorun ekranına gönderdim arayın onu dedi.neyse o telefon trafiği bei yedi bitirdi işte.
Doktorun söldiklerini sölüorum:sağlıklı bi gebelik olduğunun anlaşılması için iki gün sonra tekrar tahlil yapılacak
İlaçlardan estrofem günde bir e düşülecek
Ağır kaldırmak dışında günlük hayatta hiçbir kısıtlama yok
Değer ikiye katlarsa 3hafta sonra kese için ultrason
Tek bebek için değer yüksek ama iki bebek için düşükmüş geriden gelen geriden gelmeye devam edio olabilirmiş eğer iki gün sonra değer iki kattan daha yüksek olursa iki bebek olması muhtemelmiş yok sadece iki kayına çıktıysa gene iki bebek olbailirmiş ama ihtimali düşükmüş
İşte şimdilik bu kadar
Elenor nerde gitti mi hastaneye dıyan bilen var mı
Perşembe elma dan önce yarın ekd var sırada hayırlısıyla

:21::21::21: :21: Allah kucağına almayı nasip etsin, hamileler artıyor :49::49::49::49:
İsteyen herkesin kucağı tez zamanda çifter çifter dolsun inşallah:16::16::16::16:

kızlarrr cuma günü test yapacak varmı benden başka?:31: oof ne hissettigimi bilmiyorum olmadımı acaba hep geçiyor içimden inş güzel sonuç alırım:43::43:

:nazar:canım çok çok sevindim tebrikler arkadaşım :46::46:ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler veriyosunuz bizi acayip motive ediyosun :16:darsısı inşş hepimizin başına olur :64::64::64::64:

Sağol arkadaşım çok teşkkür ederim inaşlla iki gün sonra ikiye katlarda sağlıkla devam eder
Darısı hayırlısıyla tüm topiğin başınaaaaa

beni hala merkezden aramadılar transfer günüyle ilgili çok merak ediyorum :18::18:

derinsuu sen ne yaptın canım haberin geldi mi :26:

Sen arasana baktın sallamıo onlar seni binecen tepelerine bebişler söz konusu valla kusura bakmasınlar

Canım benim test günüm yarın. İşten geldikten sonra gidebilirim en iyi ihtimal. Yarın bu saatlerde öğrenirim sanırım. Hala adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Pozitifi görenlerde kahverengi akıntı oldu (naz ve benekli) bende yok, endişeliyim. Göğsümde bir iki mavi çizgi var ama, ne zamandır var, hep mi ordalardı bilmiyorum. Kasığımda tuhaf bir ağrı mı, sancı mı, çekme mi anlamadığım bir şey oluyor ama sık değil. Çok korkuyoruuuuuuuuummmm.

Bu sölediklerinin sende olan tamamı benle aynıydı hatta bugun benim herşeyim geçti gene hiçbiiy yok günlerime döndüm sıkıntı yapma darlanma yarın herşey çok güzel olucak inşallah

bu ara bana deseler ki devlet mesaiye ücret vercek ben burda yatsam olur mu diycem kızım yaaaa..... ücretsiz ne ki? nası bi şey o... parasız olmak mı? hadi ordannnn :D bi de bi benle olcak gibi değil ki, goncam nolcak? özel sektör amelesi olarak sabah akşam hafta içi sonu durmadan çalışıyo bu ara :))))) yazık zaten adamıma.... bi du bakalım, ben dedim ya bi çekileyim az içime, içimi dinlendireyim.... hala arada elim sigaraya gidiyo, bundan bi vazgeçiyim.... zor durduruyorum bazen kendimi. fsh 12 korkunç değil zaten canım, ben sonraki ay 19 u görünce tüp bebek merkezlerini dolaşıp, geneli zaten %30 gibi bi şansım olduğunu söyleyince birine karar verdim işte.

Kuzum hemen demedimki kendini maddi manevi toparlayınca dedim mm:26:
Süresi uzun olmamakla beraber bi kafanı topla zaten adet dönemi bunun için var bence kadın kendi kendine kalsın diye adet ol hayırlısıyla ben sana ısrarı aman bırakma en azından düşünmeye devam et die ediommmmm

yani demek istiyorum ki bende de hiçbir belirti yoktu bugüne kadar olan da bugünkü ufak akıntı ki o da durdu zaten
o yüzden sıkılma herşey yolunda gidecek.

:21::21::21: :21: Allah kucağına almayı nasip etsin, hamileler artıyor :49::49::49::49:
İsteyen herkesin kucağı tez zamanda çifter çifter dolsun inşallah:16::16::16::16:

Aminnnnnnnnnnn canım inşallahhhhhhh:16:

kızlarrr cuma günü test yapacak varmı benden başka?:31: oof ne hissettigimi bilmiyorum olmadımı acaba hep geçiyor içimden inş güzel sonuç alırım:43::43:

Kötü düşünmek yasakkkkkk hıııı cısssssssss:47:
İnşallah senşn için en hayırlı olan sonucu alcaksınnnnnn :16:

kimse iğnelerin ne kadar acıttığından bahsetmiyor artık. gerçi ilk zamanlar gibi beze yapmıyor ve ağrıtmıyor, yoksa ben mi öyle düşünüyorum sadece. iğneleri hala yakan var mı

Göğüslerim karın ağrım mide bulantım herşeyim geçti ya ne bilem hala anksiyetik hal acaba bu sabah vardı şimdi yok mu şeklinde
Ben aslında gebelik takibi yapacak doktora gitmek istiyorum sıfırdan malum kendi ıvf cime gıcığım zaten o da gebelik takibi yapmıo nolurki direk istediğim bi kadın dıumcuya gitsem iki hafta sonra bence daha iyi olur :1:

Profiline git orada bebeğinin doğacağı muhtemel tarih hesapla yap ve yazınca kaydet alta çıkıo benimki gibi

Teşekküuuuuur:)

Son düzenleme:
Göğüslerim karın ağrım mide bulantım herşeyim geçti ya ne bilem hala anksiyetik hal acaba bu sabah vardı şimdi yok mu şeklinde
Ben aslında gebelik takibi yapacak doktora gitmek istiyorum sıfırdan malum kendi ıvf cime gıcığım zaten o da gebelik takibi yapmıo nolurki direk istediğim bi kadın dıumcuya gitsem iki hafta sonra bence daha iyi olur :1:

Profiline git orada bebeğinin doğacağı muhtemel tarih hesapla yap ve yazınca kaydet alta çıkıo benimki gibi

Teşekküuuuuur:)
Bende hamile kaldığından beri kendi doktorumda devam ediyorum..ivf ye sadece bilgi verdim ilk haftalar..onlar da biliyolar kime gittiğimi zaten bilgi verdim arada biz sizi arar kontrol ederiz dediler:)

[SUB][/SUB]
Sen yarın ne zaman nereye gidecen ???
Çarşamba iki katına çıkarsa idrar testi alcam fotosunu çekcem burayada koyarım:))))

Ben yarın Yeditepe'de yaptırmak istiyorum ama eşim taaaa oraya neden gidiyoruz evimizin yakınında bşn beş yüz tane hastane varken diyo :))) İdrar testi yap tabii. Ne zamanın intikamı alınacak o testlerden. Ya benekli ben çok korkuyom:(( Daha önce annemle eşim erken test yapıyorum diye kızıyordu. Bu defa he desem bu saatte götürücekler beni hastaneye. Anlamıyor bunlar benim korktuğumu. Hala bel, kasık, bşraz da karın ağrım var. Ağlamak istiyorum.

Back