- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #3.901
Canım benim test günüm yarın. İşten geldikten sonra gidebilirim en iyi ihtimal. Yarın bu saatlerde öğrenirim sanırım. Hala adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Pozitifi görenlerde kahverengi akıntı oldu (naz ve benekli) bende yok, endişeliyim. Göğsümde bir iki mavi çizgi var ama, ne zamandır var, hep mi ordalardı bilmiyorum. Kasığımda tuhaf bir ağrı mı, sancı mı, çekme mi anlamadığım bir şey oluyor ama sık değil. Çok korkuyoruuuuuuuuummmm.
bugün ben de kahverengi akıntı oldu, dün mercimek kadar olmuştu, bugün damla başladı ve hafif regl sancısı geldi bende ped koydum pedde 1 çay kaşığı kadar kahverengi akıntı oldum Dr. a mesaj attım test günü yaklaşan kadınlarda normal, kırmızı kan gelirse haber ver dedi zaten akıntı o kadarla kaldı ve ayıptır söylemesi cırcır oldum, çok su içtiğim için vücuttaki tuzu atıyorum bu yüzden canım tuzlu şeyler istiyor, bu saatte kalktım fırında kremalı sarımsaklı patates yaptım bir tuz doldurdum inanamazsın, eşim görse asla yedirmez. ama o kadar suya bu tuz alımı hiçbir şey. cırcır da olunca elektrolit dengem bozuldu sanırım. akıntı dışında hiçbir hareket olmadı bende. o da normalmiş.