• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

günaydın kızlar bugün 10.gün ve hala belirti yokk,neyse benekliboniboncum gider testi yaptırırdım vallahi ondan sonra üzüleceksem üzülür sevineceksem sevinirdim ama böle belirsiz bekleyiş çokk zorrrr:52:gidemiyorum işte burda bi tane hastane var acile gitsem yaparlarmıkii

Biz seninle aynı gün mü transfer oldukkkk ben öle hatırlamıomduuuuu
Git yaptır valla bölesi sana stres oluo daha zarar verion kendinede bebişede acildeki dr ye söle ıvf im günüm geldi die yapar neden yapmasın gidiceksen gitmeden haber verr

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

Valla arkadaşım ne desem boş hayırlısı böleymiş demekten başka elden gelmio bişiyyyyy ...umudunu kaybetme sakın unutma elbet olucaakkkkk

Ben demin hapşurdum böle bi yanma böle bi acı yok karnımın aşşağısına kasıklar ve etrafına bomba koymuşlarda patladı sanki hem korktum hem canım yandıııııı anlamsız saçma bi durum ama gerçekten hiç hoş değildi

Ben demin hapşurdum böle bi yanma böle bi acı yok karnımın aşşağısına kasıklar ve etrafına bomba koymuşlarda patladı sanki hem korktum hem canım yandıııııı anlamsız saçma bi durum ama gerçekten hiç hoş değildi[/QUOTE]

ben de geçen gün hapşırdım ve aniden çamaşırım ıslandı ilk defa akıntı geldi. oluyor maalesef

Biz seninle aynı gün mü transfer oldukkkk ben öle hatırlamıomduuuuu
Git yaptır valla bölesi sana stres oluo daha zarar verion kendinede bebişede acildeki dr ye söle ıvf im günüm geldi die yapar neden yapmasın gidiceksen gitmeden haber verr

evet cnm aynı gün transfer olduk benimkide 5.gün embriyosu haber veririm,ya yarın yapılmasındansa bugün yaptırsam daha iyi olur aslında yarın okul başlayacak en azından negatif olursa yarına kadar kendimi biraz toplasam ii olur ama eşimi ikna edemiyorum ki

evet cnm aynı gün transfer olduk benimkide 5.gün embriyosu haber veririm,ya yarın yapılmasındansa bugün yaptırsam daha iyi olur aslında yarın okul başlayacak en azından negatif olursa yarına kadar kendimi biraz toplasam ii olur ama eşimi ikna edemiyorum ki

Eşine söle normalde test günüm bugun benim mesela 5.günlere zaten 10.gün veriolaaarrrrr:34:

ben de geçen gün hapşırdım ve aniden çamaşırım ıslandı ilk defa akıntı geldi. oluyor maalesef

Ya o kadar canm yandıki inan korktuuma mı yanayım canımn acısına mı bilemedimmmm hala yeri acıo mesela hayır her zaman hapşurur öksürürüm hiç sıkıntım olmaz nbugun sanki elektirik topu oldu içimde

selam arkadaşlar salı yumurtalar toplancak benim bakalım yumoşlar ne alemde olacak döllenecek mi? benim ilk denemem de sadece 2 yumurtam vardı o yüzden hafif atlattım acaba şimdi yanımda eşimden başka birini götürsem mi sizce gerek var mı?

selam arkadaşlar salı yumurtalar toplancak benim bakalım yumoşlar ne alemde olacak döllenecek mi? benim ilk denemem de sadece 2 yumurtam vardı o yüzden hafif atlattım acaba şimdi yanımda eşimden başka birini götürsem mi sizce gerek var mı?

gerek yok eşini götür derim o sana daha çok yardmcı olur yeterde bnmde yanmda brtek esm vardı:34:

slm arkadaşlar...bugün 9. günümdü.ha 9 ha 10 gün , varsa zaten çıkar deyip test yaptırdık koca bir negatifle eve geri döndük..bizim için 3.denemede böylece sona ermiş oldu.......

canım üzülmeee allahtan hayırlısını iste var işte bir vakti beklemek zorundayız ne yapalım :14::14: allah yardımcın olsun sabrını versin inşallah kenine ıyı bak canm

Kizlar benimde dun yumurta toplamam oldu 20 yumurtsm toplandi az oncede aradilar 14 saglikliymis onunda 12 si dollennis sali yada persembe gunu dediler transfer tarihi olarak hayirlisi bakalim rabbim hepimizi sevindirsin insaallah

Back