- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.901
Canim degerler gayet guzel zaten olmasi gerekenin ustunde en dusuk olmasi gerekenleride vsr odda insallah cok beklemeden gelir bebisinizMerhaba ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan eşimin sonuçları aşağıda anlayan varsa yorumlayabilir mi?
Meteryal Alınış Yeri Hastane
Cinsel Perhiz Süresi 5 gün 2 - 7
Miktar 3 mL >=2
Görünüm Opak Homojen,gri-opak
Viskozite Normal Normal
Likefaksiyon Süresi 15 dk <60
PH 7,5 6,4-8,0
Aglütinasyon Negatif Negatif
Fruktoz 190 mg/dL 120 - 450
Spermatozoid Sayısı 160 milyon/mL >20
Kruger Strict Kriterlerine Göre Morfoloji *
Normal Yapılı 6 > %4
Baş Anomalisi 78
Boyun Anomalisi 12
Kuyruk Anomalisi 4
Motilite (Hareketlilik) *
+4 ileri-hızlı hareketli 62 % > % 25
+3 Yavas hareketli 7 %
+ 2 yerinde hareketli 12 %
+1 Hareketsiz 19 %
+ 4 ve 3 toplamı 69 % > % 50
1. Saat hareketlilik total 81 % > %75
2. Saat hareketlilik total 73 % >%50
Mikroskopi *
Lökosit 0-1
Eritrosit
teşekkürler..
total de 63 mil evet cnm hızımız düşük artık bunları kullandıktan sonra 1 ay kullansında çinko desteğinede başlayacağim
her şey yaradan dan
bide ben kaan aydodun sitesine bu değerleri mail olarak gönderdiğimde değerler iyi normal yoldan çocuğuz olabilir yazmış anlamadım bu doktoru bu doktora giden yada mail atan cvp alan var mı
Insallah cnm benim esimin takviyelerle cikti degerleri gerci hala daha yok bebek onun duzeldi benim pco tavan yapti kaan aydosun ogrencisi var emriyolog ben surekli onunla konusuyorum tanisiyoruzda zaten kaan aydosa bizim sonuclari kendisi gondermistiben mail atmadim cnm hic ama mail atip konustugu ve tedavi ettigi kisiler oldugunu biliyorum
anladım canım pko yu inşallah en yakın zamanda yenersin hızınızda takviye ile arttı inşallah bizimde artar
Gogusumun arasina doğru ve boynumla sirt kısmım isilik mi sivilce mi desem bi ilginç benim gibi bisey yasiyan varmi ? Ay acaba kac gundur banyo yapamadım ondan mi dicem bugün banyomu da yaptm)
Sicaktan olmustur cnm bepanthen krem varsa sur istersen benjm asiri sicaklarda olur yazin surekli bebk pudrasi surerim gogus arama cok buyuk olmamasina ragmen goguslerim sicak cok kotu yapio terle birlikte
Yok tatlim bizim buralar buz gibievde kapi pencere kapali uzun kollu oturuyoruz ilaclardan mi diye suphelendim ama dedigin gibi bepanthen sureyim saol tatlim
herkesee ıyı aksamlarrr kızlar bugun doktorumun yazıdıgı ıgnelerı aldım ve tırstım(( onlar nasıl oyle ya herbırınden 4 er 5 er tane yazmıs masalllah elı bol bızım doktorun daha erken olmasına ragmen raporum yuzunden recetemı erken yazdı doktor buzdolabında sakla ıgnelerı dedı 8 ekıme kadar ama ben o ıgnelerden bı halt anlamadım bukadar salak olabılcegımı bılmıyordum gonal f menopur cetrotide ve ovıtrelle verdıgı ıgneler menopurdan 4 kutu cetrotıden 5 kutu yazms menopurun her kutusunda 5 ıgne var (gonal f de her kutuda bır tane ama ıcınde 3-4 tane ınsulın ıgnesı var
Ben transfetin 2. gününden bu yana her sabah duş alıyorum. Ilık olmak şartıyla transferin ertesi günü bile alabilirsiniz diyorlar.
bired erkek inferitelitesinde ımsı tekniği çok başarılıymı bn bu sefer doktordan bunu yapmasını isteyeceğim ilk mikruoydu gerçi her şey yaradan dan bakalım şu 3 ay içinde rabbim belki melerğimi gönderir
Âmin inşallah canım sana da hayırlı cumalArYAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
Ne yaprağınız kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!
saol canım cuma saatinde hayırlı haberler bekliyoruz sendende:))))))) cumanız mübarek ola canlar.
Canım doktor bana da progestan hapı verdi ama içmiyorum alttan koyuyorum.inş bana da iğne vermez benim canım biraz tatlıda burayı okuyorum ve muhabbetiniz harika kızlar :) benimde dün haberim geldi 5tane yumurta dökülenmiş :) pzt günü de transfer var çok heyecanlıyım Rabbim bizleri bu heyecandan mahrum etmesin. Zekeriya as I'n duâsını okumayı tavsiye ederim Salih evlat için. Enbiya 89-90 Meryem 4-6 al-i İmran 38-39 bu ayetler peygamber duaları. Rabbim bizleri evlatsız,evlat kokusundan mahrum bırakmasın inştablette ağızdan alınmıyormuşbir bildiği vardır tabi doktorların her hastaya farklıdır belki banada iğne verecek bilemiyorum da, sordum işte meraktan biz tableti tercih ediyoruz dedi, oh dedim şimdilik :)
hayırlı cumalar canımEttiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.
:))))))) cumanız mübarek ola canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?