• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canm su içmekte önemli ama karından usg bakıp karar veriyo dr
yumurtalıkların ilaçlarla asırı uyarılması sonucu tepki vermesine ohss deniliyo netten bi arastır istersen cok fazla sıkıntın varsada mutlaka dr unla görüş arkadşım:31:
çünkü ben cok sıkıntı yasadım bu durumdan
Çok teşekkür ederim :) Transfer den önce mi görüşmem lazım

Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...[/QUOTE/]
sözün bittiği yer Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin Rabbim sana ve eşine gani gani sabır versin.bu dünyada kavuşamadığın evlatlarını ahirette nasip etsin cânim ;(

Çok teşekkür ederim :) Transfer den önce mi görüşmem lazım

Transferden once bi ön kontrol yapılması gerekir yumurtaliklarin hala küçülüp normale gelmediyse iki adet döngüsü sonrası bebekler transfer edilir.. Benim de oyle oldu canım..

bu sabah kekik çayına başladım. içine de bir çay kaşığı organik bal attım. kekik çayı düşük olmasını önler, doğal Progesteron içerir. benim evde dağ kekiği vardı. bir tatlı kaşığı kekiğin üzerine kaynar su döküp 5 dakika bekletin. sonra için, tadı güzel. bebişlerim daha sıkı tutunsun diye içiyorum. bu arada amayaa dan haber var mı

Transferden once bi ön kontrol yapılması gerekir yumurtaliklarin hala küçülüp normale gelmediyse iki adet döngüsü sonrası bebekler transfer edilir.. Benim de oyle oldu canım..
Doktorumu arayacağım inş. Netten baktım çok fazla şişik diyor benimki çok fazla değil.ayyy çok fazla telaş ettim
bu sabah kekik çayına başladım. içine de bir çay kaşığı organik bal attım. kekik çayı düşük olmasını önler, doğal Progesteron içerir. benim evde dağ kekiği vardı. bir tatlı kaşığı kekiğin üzerine kaynar su döküp 5 dakika bekletin. sonra için, tadı güzel. bebişlerim daha sıkı tutunsun diye içiyorum. bu arada amayaa dan haber var mı
Transferden önce mi içiliyor arkadaşım bu bitki çayı

canım ilaçlara baktınmı nasıl saklanması gerekiyormuş aklıma takıldın dün:44:

Doktorumu arayacağım inş. Netten baktım çok fazla şişik diyor benimki çok fazla değil.ayyy çok fazla telaş ettim

Senin farkettiginde siskikle bi alakası yok canım benim karnım dümdüz olmuştu artık doktor yumurtaliklara baktı neredeyse rahim kadarlar hala dedi.. Küçülmeden koyarsak su toplarlar dedi.. Zaten rutin kontrol sana da yapmaları gerekir telaş etme..doktor transfer oncesi muayene ederken sorarsın yumurtaliklarim normale dönmüş mu diye:) okadar

Yok canim 4 dr belli olacak öyle die bilioyorum varmi sende bi deisiklik :)

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Ne yaprağınız kurusun ne gülünÜZ solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!:16::16:

AMİİİİİİİİİİN hepimize hayırlı cumalar :16::16::16::16:

öyle ama sen içme yani zarar az da verse kötü diilmi bn o zamn 1 de içtm 3 de ne oldu işlem iptal:34:

Hicbirseyi abartmadikca ben zarari olduguna inanmiyorum. Doldurup doldurup kahve icersen bariz zararli. Herseyin karari bence. Tamamen onu yiyecegim bunu yemeyecegim yaklasimi bence insanlari daha cok stres yapiyor. Evet kahve ve caydan uzak durmali ama gunde 1 kahve ve acik cay'dan birsey olacagimi dusunmuyorum. Bende ozel dietler yapiyor, sut yok, et yok, glutensiz yiyordum. Doktor yok oyle birsey dedi. Keyfine bak abartmadan normal diyetine devam.

Hicbirseyi abartmadikca ben zarari olduguna inanmiyorum. Doldurup doldurup kahve icersen bariz zararli. Herseyin karari bence. Tamamen onu yiyecegim bunu yemeyecegim yaklasimi bence insanlari daha cok stres yapiyor. Evet kahve ve caydan uzak durmali ama gunde 1 kahve ve acik cay'dan birsey olacagimi dusunmuyorum. Bende ozel dietler yapiyor, sut yok, et yok, glutensiz yiyordum. Doktor yok oyle birsey dedi. Keyfine bak abartmadan normal diyetine devam.

herşeyin fazlası zarar canım :34:

yarın için çok heyecanlıyım :52::52::52::52:bi an önce olsa bitse hayırlısıyla :52::52::52:

kalbim pır pır benim de, inşşallah her şey yolunda gider cnm,
hemen bilgi veriyorlarmış ne kadarı döllendi kaç yumyum alındi diye. ii haberlerimiz olsun inşallah cnm:34:

kalbim pır pır benim de, inşşallah her şey yolunda gider cnm,
hemen bilgi veriyorlarmış ne kadarı döllendi kaç yumyum alındi diye. ii haberlerimiz olsun inşallah cnm:34:

aynen canım bi an önce sabah olsun istiyorum :16::16:inş hayırlı haberlerimiz olur :16:bi yandan da çok ta kendimi kaptırmak istemiyorum her türlü sonuca şimdiden alıştırıyorum kendimi bu zaman kadar sayısız kez negatif gördüm :14:
bende pko da var :18:inş herşey yolunda gider

arkadaşlar bi sorum olucak yumurtalar toplanmadan önce E2 ve p4 testini siz ne zaman yaptırdınız yani yumurtalar toplanacağı günmü yoksa 1 yada 2 gün öncemi lütfen yardımcı olurmusunuuuuuzzz :32::32::32:

aynen canım bi an önce sabah olsun istiyorum :16::16:inş hayırlı haberlerimiz olur :16:bi yandan da çok ta kendimi kaptırmak istemiyorum her türlü sonuca şimdiden alıştırıyorum kendimi bu zaman kadar sayısız kez negatif gördüm :14:
bende pko da var :18:inş herşey yolunda gider

bende hep olmadı tüp bebek yaparım diye kendımı avutur dururdum.. :5:
oyuzden olmazsa,bu hayal kırıklığı bir başka olur bende ama yıkmaz canım.
daha genciz yine deneriz elimizden geleni yaparız, Allah sağlık versin de..:34:

Back
X