• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bir yerde okumuştum, minik bir ahtapot gibi rahim duvarına sarılır kollarını o duvara sokar ve içine geçirip tutunur. bazen kılcal damara denk gelir ve kanamam olur. tutunma kanaması budur yazıyordu ben de aynen o şekilde hayal ediyorum

:16::16::16::16::16::16:ayyyyyy kurban olsuun annesii ona yaa allah yardımcısı olsun inşallahh:54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

sevilmedime de çok üzüldüm.içimi hüzün kapladı.tv izleyesim bile yok.eşim gelsin ,yemeğini yesin,diyeceğim kireçburnunda ki pide-bana gidelim.canım istedi.sahilde yürürüz,belki sarıyer muhallebicisine gider keşkül yerim.kendimi yemeğe vurmak istiyorum bu akşam...sen istanbul da mısın?
en iyisini yaparsın canım sıkıntıdan insan ne yapar bizim gibi yemeğe vurur kendini :9::9::9:eşim ban dedi çıkalım diye ama canım istemedi 11 de son 3 tane iğnem var onlarıda yapsam bi kurtulsam rahat etsem :30::30:
ben izmirdeyim canımmm :10:
aynen öyle canm hepımız çıktık bir umut için yola allah yıkmasın umutlarımızı
rabbim kimsenin umutlarını yıkmasın kırmasın canım:50: hep pozitif olalım :16:
benim kanım, normalde de koyu. o yüzden aspirin hep kullanıyorum

ben de dünden itibaren coraspirini kestim dr başlaya deneye kadar başlamak yok :34:

canm kuru incir ye ve asla kahve içme çok etkiliyor

ama ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum :18::18::18:hiç bilmiyodum canım neyi etkiliyodu ki :30:bazı yerlerde de yazıyo türk kahvesi çok faydalı için diye :9::9:
daha sabah içmiştim :84::84:

Son düzenleme:
ama ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum :18::18::18:hiç bilmiyodum canım neyi etkiliyodu ki :30:bazı yerlerde de yazıyo türk kahvesi çok faydalı için diye :9::9:

yumoşlarn büyümesini etkiliyo bırak artık o keyfı dogmdan sonra içersinnn:52::52: bnde duydum saglılı kantlanmş ama dogrganlı etkılıyo mesela edetlıykn kanamayı azaltıyo bnm asılama denerkn çok içtm kahveyı bılmedm yumoş buyumedı bılıyomsn içme bence

Son düzenleme:
Back
X