- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.821
sumeyye benmde domuş doktor ondanmı vermedi igneyi jel kullanıyorum
benimkiler donmuş değil. o yüzden bilmiyorum. benim ilk denemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sumeyye benmde domuş doktor ondanmı vermedi igneyi jel kullanıyorum
bir yerde okumuştum, minik bir ahtapot gibi rahim duvarına sarılır kollarını o duvara sokar ve içine geçirip tutunur. bazen kılcal damara denk gelir ve kanamam olur. tutunma kanaması budur yazıyordu ben de aynen o şekilde hayal ediyorum
bn öbüründe kulladm ignen düşük önleyici aspirn kan sıvılaştırıcı
benim kanım, normalde de koyu. o yüzden aspirin hep kullanıyorum
bn öbüründe kulladm ignen düşük önleyici aspirn kan sıvılaştırıcı
ayyyyyy kurban olsuun annesii ona yaa allah yardımcısı olsun inşallahh
![]()
çok şükür de aspirinle yırtıyonben hem aspirn hem igne clexan
yaaaa
yaaaa
en iyisini yaparsın canım sıkıntıdan insan ne yapar bizim gibi yemeğe vurur kendinisevilmedime de çok üzüldüm.içimi hüzün kapladı.tv izleyesim bile yok.eşim gelsin ,yemeğini yesin,diyeceğim kireçburnunda ki pide-bana gidelim.canım istedi.sahilde yürürüz,belki sarıyer muhallebicisine gider keşkül yerim.kendimi yemeğe vurmak istiyorum bu akşam...sen istanbul da mısın?
rabbim kimsenin umutlarını yıkmasın kırmasın canımaynen öyle canm hepımız çıktık bir umut için yola allah yıkmasın umutlarımızı
benim kanım, normalde de koyu. o yüzden aspirin hep kullanıyorum
günde 3 litre su içiyorum, 15 yaşımdan beri her sabah kalkar kalkmaz koca bir bardak su içerim. yoksa halim yaman.
bişi soracağım, Kafkas kökenli misin? ben Kafkas kökenliyim. hematolog ırkın etkili olduğunu söyledi.
sağ kasığım da hafif ara ara sancım varyumoşlarım büyüyolar galiba
![]()
yaaaa
bende aynıyım suyla baglantısı varmı ki
evet, kan, su içince açılıyor
yok canım yaaa degilim
![]()
canm kuru incir ye ve asla kahve içme çok etkiliyor
ama ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum :18::18::18:hiç bilmiyodum canım neyi etkiliyodu kibazı yerlerde de yazıyo türk kahvesi çok faydalı için diye
![]()
Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...
yumoşlarn büyümesini etkiliyo bırak artık o keyfı dogmdan sonra içersinnn![]()