• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Cnm senin doktorun insiyatif kullaniyor demekki, benimki yasalardan bahsetti. Aslinda cok da israrci olmadik biz ama bilemiyorum. Seninde yasin gencmis biz 1 sene korunmadik kendilimden 1 kere gebe kaldim ama ikincci kan testimde degerim dustu olmadi yani.. Cok da fazla bklemek istemedik acikcasi artik. Hakkimizda hayirlisi cnm..

valla canım dr tam net konuşmadı yani tarnsfer günü netlik kazanacak :31:hayırlısı neyse o olsun canım rabbim nasıl yazdıysa :26:benim de canım bi gebeliğim oldu ama dış gebelikmiş acık ameliyatla alındı :14:

Esim cok istiyodu doktor 1 olursa nasıl 2 olursa nasıl diye anlattı..
26 yaşındayım bende..
Doktorum bana imza attırdı o sekilde koydular..yoksa yasak yani 2 tüp bebek denemiş ve negatif sonuclanmis olması gerek..

benim ilk aslinda ama bende daha once denedim olmadı diye imza verdim o şekil yani :)

Sunu da bilmek lazım 2 tane koyulanlarin %50 tutuyo bu %50 nin %35 ı tek gebelik , %15 i ikiz gebelikle sonuclaniyo canım.. Yani hepsi ikiz olmuyo..
Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktora ;) bu tutmazsa eger bnde israrci olurum heralde, baldan tatli olur onlar allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm

Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...

:( hayırlısı diyerek tedaviye başladık ya tatlım, nasipten ötesi yok. elbette üzüleceksin ama yılmak yok... seni yeniden aramızda göreceğiz inşallah.... bak burda bi çok kez deneyen arkadaşlar var....

Anladim cnm, ikiz gebelik teke gore biraz daha riskliymis ya o yuzden israr etmedim.bnimde esim cok istiyo o teklif etti zaten doktora ;) bu tutmazsa eger bnde israrci olurum heralde, baldan tatli olur onlar allah kucagina almayi nasip etsin insallah cnm

Amiiiin..Evet tabi riskli..uzun yola çıkamıyorum mesela 12. Haftam bitene kadar bakalım beni sonra neler bekliyo.. Zaten gebelik şansını artırma adına 2 tane konuluyo genelde ikiz istendiği için degil.. Ama biz ikiz istedik allah da nasip etti ins kucağıma da alırım..

Esim cok istiyodu doktor 1 olursa nasıl 2 olursa nasıl diye anlattı..
26 yaşındayım bende..
Doktorum bana imza attırdı o sekilde koydular..yoksa yasak yani 2 tüp bebek denemiş ve negatif sonuclanmis olması gerek..

benim ilk aslinda ama bende daha once denedim olmadı diye imza verdim o şekil yani :)

Sunu da bilmek lazım 2 tane koyulanlarin %50 tutuyo bu %50 nin %35 ı tek gebelik , %15 i ikiz gebelikle sonuclaniyo canım.. Yani hepsi ikiz olmuyo..

Arkadaslar test sonucum negatif.olmadi meleklerim benimle degillermis.neyse Allah bu derdi dusmanimin bile basina vermesin.cok cok kotu bir duyguymus.herkese iyiaksamlar...

Cnm cok uzgunsundur simdi ama umudunu kaybetme sakin. Seninde meleklerin olucak ve tum bu yasadiklarimizi bi kalemde unutturacaklar bize.

Çok üzüldüm tatlım ya :( ama sabır... Allah'ım vereceği zamanı biliyordur. Elbette çok üzüleceksin ama pes etme nolur. Kısa sürede toparlanırsın inşallah :( sana sabırlar diliyorum arkadaşım...

Amiiiin..Evet tabi riskli..uzun yola çıkamıyorum mesela 12. Haftam bitene kadar bakalım beni sonra neler bekliyo.. Zaten gebelik şansını artırma adına 2 tane konuluyo genelde ikiz istendiği için degil.. Ama biz ikiz istedik allah da nasip etti ins kucağıma da alırım..

İkiside sana sikica tutunur birakmazlar ins cnm.
Allahim bize de nasip eder ins

ben burdayım canım ama tekrarlıyorum, ben mübarek cuma günü test yaptırcaktım bi değişiklik yok ve bugün cuma değil :)))) bi karışıklık oldu herhalde. ama yarın size haber vericem...

benim aklımda bugün kalmış canım yaa... bekliyoruz yarın inşallah güzel haberlerini alırız... bize de moral olursun :)) sana şans öpücüğü yolluyorum :54:

inş hiç bir sorun yaşamazsın canım allahım yardımcınız olsun :16:meleklerini sağlıkla size nasip etsin inş :16:

benim aklımda bugün kalmış canım yaa... bekliyoruz yarın inşallah güzel haberlerini alırız... bize de moral olursun :)) sana şans öpücüğü yolluyorum :54:

hayırlısı tatlım ne gelirse başımın üstünde yeri var.... amaaaaa ben size her şekilde moral olurum :54: bende seni öpüyorum tatlım. bu topiğe bayıldım. bi yere gitmicem her iki durumda da.....

şimdi ben yazacaktim canım ikimizde aynı şeyi düşünüyomuşuz :38:

benim de çook canım sıkılıyo :95::95:

sevilmedime de çok üzüldüm.içimi hüzün kapladı.tv izleyesim bile yok.eşim gelsin ,yemeğini yesin,diyeceğim kireçburnunda ki pide-bana gidelim.canım istedi.sahilde yürürüz,belki sarıyer muhallebicisine gider keşkül yerim.kendimi yemeğe vurmak istiyorum bu akşam...sen istanbul da mısın?

Back
X