- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.841
canm kuru incir ye ve asla kahve içme çok etkiliyor
Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm kuru incir ye ve asla kahve içme çok etkiliyor
Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu
ben artık yesem de olur yemesem de olurzaten minnak yumoşlarımı alacaklar cumartesi kısmet olursa
evet canım yumoşlar daha çok büyüsün diye![]()
transfer öncesi yumoşların buyumesine yardmcı oluyormş bide nar yiyin rahimi kalınlaştırıyo bn bide bişe daha okudum ananas embrionun tutunmasına yardmcı oluyomş rahmı kalınlaştırıyomuşyiyiiiiiiiiiiin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
göbüşler büyüsn ama narı transferden sonra yemeyn düşük yapıyomş kızlar
benim rahim baya bi kalım canımnar yememe gerek yok galiba
ama ananası teransferden sonra yemek daha iyi önce mi :44:bide transfeden sonra kabak çekirdeği çok iyimiş her gün bi avuç
duydun mu bacımmmm![]()
çatlatma ignen yarın mı kaç yumoşn var transferden sonra nar ye yadaa suyunu iç ve bol su iç tmmamı
benim rahim baya bi kalım canımnar yememe gerek yok galiba
ama ananası teransferden sonra yemek daha iyi önce mi :44:bide transfeden sonra kabak çekirdeği çok iyimiş her gün bi avuç
duydun mu bacımmmm![]()
aaaa bende onu duymadım valla o neye yarıyomşananası sonrasında ye o zamn cnm kalınmış zaten
transfer öncesi yumoşların buyumesine yardmcı oluyormş bide nar yiyin rahimi kalınlaştırıyo bn bide bişe daha okudum ananas embrionun tutunmasına yardmcı oluyomş rahmı kalınlaştırıyomuşyiyiiiiiiiiiiin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
göbüşler büyüsn ama narı transferden sonra yemeyn düşük yapıyomş kızlar
allah emeklerımızı boşa çıkarmasn sonu güzel olsun inşallah
kızlarrrr kuru inci ne alakayaa o yumoş yapıyor vs kahve düşügü neden oluyormuş ama fazlası netten okudum![]()
o da bebiklerin tutunmalarına yarıyomuş canımmen son canım rahim kalınlığım 9.9mm
![]()
türk kahvesi günde 3 ten fazla içilince zararlıymış canım![]()
benm gecen perşembe 10.30 du gırerkn bakmadı tekrar bılmıyom ama kabak çekırdgne baslıyommmbebişime yardm olsn inşallah
![]()
bende transfer olana kadar nar suyu transferden sonra ananas dıye bılıyorum arkdaslar :)