• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu

transfer öncesi yumoşların buyumesine yardmcı oluyormş bide nar yiyin rahimi kalınlaştırıyo bn bide bişe daha okudum ananas embrionun tutunmasına yardmcı oluyomş rahmı kalınlaştırıyomuş :52::52::52::52::52:yiyiiiiiiiiiiin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::49::49:göbüşler büyüsn ama narı transferden sonra yemeyn düşük yapıyomş kızlar

Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu

ben artık yesem de olur yemesem de olur :9::9::9:zaten minnak yumoşlarımı alacaklar cumartesi kısmet olursa :21::21:
evet canım yumoşlar daha çok büyüsün diye :34:

transfer öncesi yumoşların buyumesine yardmcı oluyormş bide nar yiyin rahimi kalınlaştırıyo bn bide bişe daha okudum ananas embrionun tutunmasına yardmcı oluyomş rahmı kalınlaştırıyomuş :52::52::52::52::52:yiyiiiiiiiiiiin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::49::49:göbüşler büyüsn ama narı transferden sonra yemeyn düşük yapıyomş kızlar

benim rahim baya bi kalım canım :nazar:nar yememe gerek yok galiba :21::21:ama ananası teransferden sonra yemek daha iyi önce mi :44:bide transfeden sonra kabak çekirdeği çok iyimiş her gün bi avuç :52::52:

duydun mu bacımmmm :52::52::52:

Ya bişiyi doğru yapamaz mıyım neden hep ben olmak zorundayımmmmmm alllaaahhhımmmmm:43:
Transfer sonrası hergün nar suyu içtimmmmmmmmmm:46::46: bugun iki oldu genelde her gün bir hata olurdu vee karşınızda bennnnnnnnn:42:

kızlarr bende ceviz yiyorum habire az yag alıyorum azdaha alıyım ne biliyim özlüce tutturur diye düşündüm kendimce:49:::emir_bebek::9::9:

Back
X