- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.561
Ya biriniz de cevap yazsaniz ölürmüydünüz
kahverengi lekede sorun yok. tehlikeli olabilecek olan kırmızı lekeler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biriniz de cevap yazsaniz ölürmüydünüz
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün birçok formu okudum ve eşlerin sperm sayıları 5000 , 25000,35000,30000 olanlar var. Sanırım sperm sayısının söylendiği kadar önemi yok benim eşimin 160.000 sperm sayısı çıktı bende tıbben hiçbişey yok ama maalesef sonuç 2,5 senedir negatif.
Artık bende tüp bebek düşünüyorum bahçeci Güvenç beye başladım inşallah sonuç alırız. Zor bir süreçmi yaptıran arkadaşlar
bilgi verebilir mi?
Günaydın herkese
Ben size tüp bebek tedavi ücretlerini sormak istiyorum. Ben 2 senelik evli oldugum icin tedavimi sgk karşılamıyor...
[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]73-juju[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]sperm sayısı azlığı[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]ankara tıp fakültesi[/TD]
[TD]eylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zeriscim ister 7 olsun ister 2 ister 10 her tedavi birbirinden farklı o yüzden herşeyi unutmak olabilyor..Kusura bakmayin.ozur dilerim.aslinda bu benim 7.denemem.ama her seferinde ilk tedavi gibi unutuyorum.balik hafizali oldum.olmamadindan korkuyorum.ayni yollardan gecmekten yoruldum hele bekleme suresi.olmazsa isin yoksa bi daha yaptir.maddi manevi tukendim
Arkadaslar meraba.bisey sormak istiyorum.cumartesi dondurulmus embriyo transferim oldu.crinone kullaniyoruz ya.o biraz once benden kahve renginde geldi.bunun anlamini bilen yada yasayan var mi lutfen tardim edin
jujuuu iğneler dolapta bekleyecek diye biliyorum bana öyle dediler prospektüsüne bak veya dr una sor..
benim ilk denemem inş ilk ve son olur muradıma ererim... tedaviye salı günü başladım ben iğnelerimi iki gündür kendim yapıyorum ve oda sıcaklığında muhafaza ediyorum(umarım yanlış yapmıyorumdur) cumartesi kontrole gideceğim yani 5. gününde birde 8. gününde gideceğim sanırım ozaman mı toplanıyor sonrasında bir daha mı gitmem gerekecek hiiiiççç bilmiyorum ...
inş senin bebek sahibi olmak için emek veren herkesinde rubbim dualarını kabul eder
bende ankada tüp bebek merkezinde 4000 tl tüp bebek için 1500 civarı ilaçlara 750 tl dondurma işlemi olursa şayet ve 350 tl de ilk muayene ve tahlil için verdimJinemed 4500 tl. tüp bebek, 1500 tl. ilaca. eğer embriyo dondurma olursa 250 $ ,yılda 1 kez 100 $ saklama ücreti, 1000 $ da tranfer ücreti. aşılama 1000 Tl. ben yaptırmadım ama sordum. ben Tüp bebek yaptırdım. cumartesi transfer oldum. ayın 26 sı test günüm. evet, hiç belirtim yok.
Kusura bakmayin.ozur dilerim.aslinda bu benim 7.denemem.ama her seferinde ilk tedavi gibi unutuyorum.balik hafizali oldum.olmamadindan korkuyorum.ayni yollardan gecmekten yoruldum hele bekleme suresi.olmazsa isin yoksa bi daha yaptir.maddi manevi tukendim
jujuuu iğneler dolapta bekleyecek diye biliyorum bana öyle dediler prospektüsüne bak veya dr una sor..
adı ne iğnelerinin:44:
adı ne iğnelerinin:44:
ilaçların dolaptaki ön kapakta olmalı,ışık almamalı ve asla donmamalı. ama havalar serinliyor. sen genede sor.
canım bak elmaveturtada benm dediğim gibi dedi
bana dolapta muhafaza et demediler.. zaten merkezden aldım ilaçları onlarda dolaptan çıkarmadılar .. bak şimdi içime kurt düştü..
ilaçların adını hatırlamıyorum yanımda değil eve gittiğimde bakabilirim ancak..
bana dolapta muhafaza et demediler.. zaten merkezden aldım ilaçları onlarda dolaptan çıkarmadılar .. bak şimdi içime kurt düştü..
ilaçların adını hatırlamıyorum yanımda değil eve gittiğimde bakabilirim ancak..
canım bak elmaveturtada benm dediğim gibi dedi
bence sen bi bak derim ben
ismini hatırlasan netten bakardık
ben puregon kullandım dolapta muhafaza ettim
:))) motivasyon kaynağım benimmmm:)) teşekkür ederim, etmez miyim, ederim tabi....
Tatlım yazılanları okudum ama benim doktorum sabah ilaçlarınızı ve jelinizi kullanıp gelin demişti. Fulya bahçeci de oldum. Transferim öğleden sonra 3 teydi ve jelim sabah akşam dı. Abah kullandım yine. Hem verdikleri ilaç kullanım kağıdında yazıyordu transfer sabahı alın ilaçlarınızı diye hem de hemşirem arayıp hatırlattı.
Sen muhtemelen uyuyorsun şimdi ama umarım sabah görürsün iletimi ve arayıp doktoruna sorma fırsatın olur. Gerçi transferin kaçta bilmiyorum, sabah erkense alma da diyebilirler, en doğrusu kendi doktoruna sorman...
Hadi bakalım git emanetini al ve dön hayırlı hayırlı. Yarından itibaren tel değilsin artık, iki kişisin:)
Sağ bacağım ayak bileğime kadar o kadar şiddetli ağrıdı ki şu saat oldu daha gözüme uyku girmedi. Annem ve eşim ağlamama uyandılar. Bir ara ben daha fazla tedavi istemiyorum diye duvarları yumrukladım. Canım annem havluyu ısıttı, bacağıma sardı birkaç kez. Bir de masaj yaptı. Şimdi ben uyumuyorum, o da oturuyor yanımda, yatmaya ikna edemedim. Acaba ben onun kadar müşfik bir anne olamam diye mi bir türlü evlat sahibi olamıyorum? Bu geceki ağrı ve ağrıya verdiğim tepkiyle bebeklerim hala benimleler midir çok merak ediyorum.
içini ferah tut oda sıcaklıgıya belki bişi olmaz ama sor yine dr a benceeve gider gitmez ilk iş ona bakacağım da iki gündür dışarıda umarım bir sıkıntı olmamıştır...![]()
canım hadi hayırlısıyla al gel bebişiniaşkım benm teşekkürler aradılar 4 tane beişim çözülmüş 1.30 da transferim var bebişimi alacam ama o 3taneyi atacaklarmı yaaa çok moralim bozuldu keşke 2 + 2 dondursalardı hemşiremi aradım jeli alma dedi transferden sonra alacakmışım bende sabah akşam kullanıyorm ama çoookk duygusalım bu gün yaa korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok heyecanlıyım![]()
benim eşimin 30.000 çıktı sperm sayısı ama çalışma şartları pek iç açıcı olmadığından git gide azalıyor.. 30-40 derece sıcaklığı maruz kalıyor hergün hatta zaman zaman koruyucu giysilerle daha fazla sıcağa maruz kalabiliyor haliyle sperm sayısınıda kalitesini de etkiliyor bu durum...
benim ilk denemem inş ilk ve son olur muradıma ererim... tedaviye salı günü başladım ben iğnelerimi iki gündür kendim yapıyorum ve oda sıcaklığında muhafaza ediyorum(umarım yanlış yapmıyorumdur) cumartesi kontrole gideceğim yani 5. gününde birde 8. gününde gideceğim sanırım ozaman mı toplanıyor sonrasında bir daha mı gitmem gerekecek hiiiiççç bilmiyorum ...
inş senin bebek sahibi olmak için emek veren herkesinde rubbim dualarını kabul eder