• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

içini ferah tut oda sıcaklıgıya belki bişi olmaz ama sor yine dr a bence

canım hadi hayırlısıyla al gel bebişini
benmde 3 dondurulmuşum var 2 si transfer olacak keske sanada 2 yapsalardı yapmıyolarmı yoksa senin acından engelmi var canım

banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm:14::14: evetyaaa

Son düzenleme:
içini ferah tut oda sıcaklıgıya belki bişi olmaz ama sor yine dr a bence

canım hadi hayırlısıyla al gel bebişini
benmde 3 dondurulmuşum var 2 si transfer olacak keske sanada 2 yapsalardı yapmıyolarmı yoksa senin acından engelmi var canım

bana 35 yaşın altında olduğum için tek yerleştireceklerini söylemişti diğer konuştuğum merkez.. öyle olunca buna sormadım bile .. yasal olarak 35 altına tek 35 üstüne çift yerleştiriyorlarmış sanırım

amiin canım dolapta muhafaza edilecek ilaçları eczaneler buz aküleriyle veriyor zaten cronel jelin varmı o dolapta saklanıyor çatlatma ignesi ovitrelle varsa o da buz dolabı kapagında bilgin olsun cnm

yok ben daha çatlatma tedavisine geçmedim bunlar yumurtaları olgunlaştırmak yada çoğaltman için artık neyse adetin ikinci günü başladım bu iğnelere 4 günlük verdiler zaten 5. gün kontrole gideceğim ozaman devamını verecekler sanırım

banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm:14::14:

bana 35 yaşın altında olduğum için tek yerleştireceklerini söylemişti diğer konuştuğum merkez.. öyle olunca buna sormadım bile .. yasal olarak 35 altına tek 35 üstüne çift yerleştiriyorlarmış sanırım
bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben :31:

aşkım benm teşekkürler aradılar 4 tane beişim çözülmüş 1.30 da transferim var bebişimi alacam ama o 3taneyi atacaklarmı yaaa çok moralim bozuldu keşke 2 + 2 dondursalardı hemşiremi aradım jeli alma dedi transferden sonra alacakmışım bende sabah akşam kullanıyorm ama çoookk duygusalım bu gün yaa korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok heyecanlıyım :43::43::14::14:

maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor

bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben :31:

inisiyatife mi bağlı oluyor şimdi .. ben hiç konuşmadım bu merkezle ozaman bi yoklayayım ağızlarını...

maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor

yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyor acaba??

teşekkür ederim inşallah ama donmuş çözüldü benm geri dondurulmaz ki yani herhalde
canım tekarr dondurulmuyo malesef:31:

inisiyatife mi bağlı oluyor şimdi .. ben hiç konuşmadım bu merkezle ozaman bi yoklayayım ağızlarını...
?
kuzum normalde dediğin gibi yasalara göre 35 altı tek üstü çift ama bazı dr lar sansı arttırmak için 2 tanede koyabiliyolar bu birazda onların bu kurala uymamalarıyla alakalı

duygu patlaması yaşıyorum tatlım 1:30 da transferim var bebişimi almaya gidiyorum

ohh maşallah misler gibi git al bebeğini GÖBÜÜNE SARIL YAT UYU ONUNLA KONUŞ 12 GÜN BOYUNCA ŞIMART ONU ONA KENDİSİNİ NE KADAR BEKLEDİĞİNİ ÖZLEDİĞİNİ ANLAT göşüne kök salsın inşşşşş 12 GÜNDEN SONRAAA GÖBÜŞÜNDE BÜYÜSÜN BÜYÜSÜN KUCAĞINI DOLDURSUN

Jinemed 4500 tl. tüp bebek, 1500 tl. ilaca. eğer embriyo dondurma olursa 250 $ ,yılda 1 kez 100 $ saklama ücreti, 1000 $ da tranfer ücreti. aşılama 1000 Tl. ben yaptırmadım ama sordum. ben Tüp bebek yaptırdım. cumartesi transfer oldum. ayın 26 sı test günüm. evet, hiç belirtim yok.

İnşallah dualarin kabul olur da alırsın bebegini kucağına...

merkezden aradılar ve 4 çok geç, sabah erken gelin dediler. hatta 9 dediler.... olmaz dedim 12 de anlaştık :D

Back
X