- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.581
günaydın kızlar

keyifler nasılll:26::26::26::26::26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içini ferah tut oda sıcaklıgıya belki bişi olmaz ama sor yine dr a bence
canım hadi hayırlısıyla al gel bebişini
benmde 3 dondurulmuşum var 2 si transfer olacak keske sanada 2 yapsalardı yapmıyolarmı yoksa senin acından engelmi var canım
içini ferah tut oda sıcaklıgıya belki bişi olmaz ama sor yine dr a bence
canım hadi hayırlısıyla al gel bebişini
benmde 3 dondurulmuşum var 2 si transfer olacak keske sanada 2 yapsalardı yapmıyolarmı yoksa senin acından engelmi var canım
günaydın kızlarkeyifler nasılll:26::26::26::26::26:
amiin canım dolapta muhafaza edilecek ilaçları eczaneler buz aküleriyle veriyor zaten cronel jelin varmı o dolapta saklanıyor çatlatma ignesi ovitrelle varsa o da buz dolabı kapagında bilgin olsun cnm
banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm![]()
bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben
bana 35 yaşın altında olduğum için tek yerleştireceklerini söylemişti diğer konuştuğum merkez.. öyle olunca buna sormadım bile .. yasal olarak 35 altına tek 35 üstüne çift yerleştiriyorlarmış sanırım
aşkım benm teşekkürler aradılar 4 tane beişim çözülmüş 1.30 da transferim var bebişimi alacam ama o 3taneyi atacaklarmı yaaa çok moralim bozuldu keşke 2 + 2 dondursalardı hemşiremi aradım jeli alma dedi transferden sonra alacakmışım bende sabah akşam kullanıyorm ama çoookk duygusalım bu gün yaa korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok heyecanlıyım![]()
dondurmayı düşünmedin mi???banada tek yapacaklar 3 ü çöpe gidecek yavrucuklarımm![]()
inşallah hayırlı haberler de verirsin test gününden sonraduygu patlaması yaşıyorum tatlım 1:30 da transferim var bebişimi almaya gidiyorum
dondurmayı düşünmedin mi???
inşallah hayırlı haberler de verirsin test gününden sonra
bazı merkezler çift yapabiliyolar o yüzden dedim ben![]()
maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor
yok ben daha çatlatma tedavisine geçmedim bunlar yumurtaları olgunlaştırmak yada çoğaltman için artık neyse adetin ikinci günü başladım bu iğnelere 4 günlük verdiler zaten 5. gün kontrole gideceğim ozaman devamını verecekler sanırım
maalesef çözünmüş ama işe yarar olmayan embriyolar çöpe atılıyor çünkü çürümüş oluyor
canım tekarr dondurulmuyo malesefteşekkür ederim inşallah ama donmuş çözüldü benm geri dondurulmaz ki yani herhalde
kuzum normalde dediğin gibi yasalara göre 35 altı tek üstü çift ama bazı dr lar sansı arttırmak için 2 tanede koyabiliyolar bu birazda onların bu kurala uymamalarıyla alakalı
inisiyatife mi bağlı oluyor şimdi .. ben hiç konuşmadım bu merkezle ozaman bi yoklayayım ağızlarını...
?
anladım gonal f mi kullanıyosun canm
evet canım benm 3 tane çözüldü 2 si canavar gibi biri yasıyo ama diğerleri gbi hemen coğalmıyo demişti ve atmıslardıyaşıyorsada mı atıyorlar
duygu patlaması yaşıyorum tatlım 1:30 da transferim var bebişimi almaya gidiyorum
Jinemed 4500 tl. tüp bebek, 1500 tl. ilaca. eğer embriyo dondurma olursa 250 $ ,yılda 1 kez 100 $ saklama ücreti, 1000 $ da tranfer ücreti. aşılama 1000 Tl. ben yaptırmadım ama sordum. ben Tüp bebek yaptırdım. cumartesi transfer oldum. ayın 26 sı test günüm. evet, hiç belirtim yok.
merkezden aradılar ve 4 çok geç, sabah erken gelin dediler. hatta 9 dediler.... olmaz dedim 12 de anlaştık![]()
canım hadi bize halay cektir burada dualarımız seninle