• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Günaydın herkese
Ben size tüp bebek tedavi ücretlerini sormak istiyorum. Ben 2 senelik evli oldugum icin tedavimi sgk karşılamıyor...
Sana da günaydın.

Ben İstanbul Cerrahi hastanesinde tedavi gördüm. İlk tedavi 3750 tl+1500 (2000) iaçlar. Memorial Şişli hastanesinde ise tüp bebek 2100 euro+ilaçlar.

Son düzenleme:
Sana da günaydın.

Ben İstanbul Cerrahi hastanesinde tedavi gördüm. İlk tedavi 3750 tl+1500 (2000) iaçlar. Memorial Şişli hastanesinde ise tüp bebek 2100 euro+ilaçlar.

Ben semiha sakir e gidiyordum orada bana 5000 i bulur dediler. Devlet Hastanesi nde oyle ozelde de ayniysa özelde mi yaptirsam diye düşünüyorum bende

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün birçok formu okudum ve eşlerin sperm sayıları 5000 , 25000,35000,30000 olanlar var. Sanırım sperm sayısının söylendiği kadar önemi yok benim eşimin 160.000 sperm sayısı çıktı bende tıbben hiçbişey yok ama maalesef sonuç 2,5 senedir negatif.
Artık bende tüp bebek düşünüyorum bahçeci Güvenç beye başladım inşallah sonuç alırız. Zor bir süreçmi yaptıran arkadaşlar
bilgi verebilir mi?

Sperm sayısının önemi olmaz olur mu hiç en az senin yumurtan kadar sayısı hareketliliği tipi şekli vs herşeyi önemli.senin eşininde çok çok az.bak yeni bir arkadaşımız yazdın 5milyon sperme olmaz hemen tüp demişler.benimde bildiğim 10milyonun altına tüp diyorlar.ha allahtan mucize olup tek spermlede hamile kalan mutlaka vardır ama inan şansın çok çok az birde yıllar geçtikçe bu olan sperm sayısıda azalacak.gücenli ve iyi ellerdesin tedavinde hayırlı ve sonu bebekli olsun inşşşşşş...

Sağ bacağım ayak bileğime kadar o kadar şiddetli ağrıdı ki şu saat oldu daha gözüme uyku girmedi. Annem ve eşim ağlamama uyandılar. Bir ara ben daha fazla tedavi istemiyorum diye duvarları yumrukladım. Canım annem havluyu ısıttı, bacağıma sardı birkaç kez. Bir de masaj yaptı. Şimdi ben uyumuyorum, o da oturuyor yanımda, yatmaya ikna edemedim. Acaba ben onun kadar müşfik bir anne olamam diye mi bir türlü evlat sahibi olamıyorum? Bu geceki ağrı ve ağrıya verdiğim tepkiyle bebeklerim hala benimleler midir çok merak ediyorum.

Siyatik sinire denk geldiyse sakat bırakır Allah muhafaza. İlk anlarda fazla birşey hissetmiyorum. Geziyorum yapıldıktan sonra, pomat sürüyorum. Soğuk uygulama yapıyırum. Ama gece 12 gibi başlıyor bütün bacak ağrımaya ki ne ağrı! Bugün işe gidemedim, zira çok uykusuzum. Öğleden sonra doktoruma gideyim diyorum. Teşekkürler canım ilgine.

İnşallah canım ya. Ben de seninle aynı yaştayım. Bu bizim son denememiz. İnşallah Allah yüzümüzü güldürür. Akşam nasıl kötüydüm anlatanam, duvarları yumruklaya yumruklaya ağladım. Şimdi de ağlıyorum. 3 tüp, 2 aşılama oldum, en ağırı bu geldi. Acaba Allah'ın vermediğini bu kadar ısrarla istiyorum diye cezalandırılıyor muyum diye de düşünüyorum.

Yav ne cezası ne iyi anne olamaması kuzum olur mu öle şey hiç aşkolsun.annelerimiz de anasının karnından anne olarak çıkmadı gebelik süreci hormonlar bebik koukusu gibi bi sürü şeyden sonra o hale geldiler.genelde herkes annesinden daha iyi anne oluo sen de süper şahane bi anne olucaksın nerden mi belli bebeğin gelsin diye çektiğin acılara bak bunlar en büyük kanıt zaten.millet yatar kalkar olur bide gider aldırsam mı diye haftalarca hesap eder onlarda anne oluo gayette ii oluolar bizden misliyle olcak bak görceksin böyle düşünce sıkıntıları yok bu birinci anlaşmamız tamam mı??:16::16::16:
İkincisi işe gitmdein ki bu çok şahane bi durummmmmm:32::32::32:
Ağladın duvar tepikledin dige bebişler seni bırakmadı bak bana yapmamam gereken ama yapmadığım var mı ?? Tam yok derrken bile bişiy sölüosunuz şununyapmayın die aaaaa bunuda yapıorım diyip hergün bişiy buluorum ahahahaaaa:52::52:
Üçüncüsü iğne yerine ilaç alalirmişin lütfen sıkıntı yapma yanlış mı olur diye doktoruna söle kessin şu iğneleri böle ağrı stresiyle bebişine yarar değil daha çok zarar oluo hemn temel prensip her zaman önce anneyi korumak ki bölece bebekte korunmuş olsun :34:
Gelmiş geçmiş olsun dün gece umuyorum herşey sonunda seni istediğine kavuşturucakkkkkkkk:16::16::16:

ya koldan daha çok acımaz mı acep?

Daha az acıo bi güven yada en azından kendin dene de karar ver:34:

Ben semiha sakir e gidiyordum orada bana 5000 i bulur dediler. Devlet Hastanesi nde oyle ozelde de ayniysa özelde mi yaptirsam diye düşünüyorum bende

Özellerde az çok aynı para aradada çok uçuk farklar olmuo hemen hemen hepsi aynı.raporlu yaptırmayacksan devlette yaptırma derim tek embiryo koyuyolar yasak diye zaten dondurma işleminide çok tercih etmiolar yumyumların aşırı kaliteli değilse .
Birde özelde genelde bu işi çok uzun yapan insanlar gayet güvenilirler inan bence özlede yaptır

Amayaaaa nasılsın

sağol canım ya, benim bi sıkıntım yok, şimdi gece ben çıktıktan sonra neler yazdığınızı okuyodum. edk'ya üzüldüm çok. Rabbim inşallah en güzel hediyesiyle sevindirsin onu :)))) Emlaveturtanın yazdıklarıyla duygulandımmm, gözlerim doldu. düşündüm ve ben çok zahmetsiz atlatıyoum sanırım. pro. hap kullanıyorum ben vajinal, bir de estrofm... 8 saat arayla ikisi birlikte. birde decavit diye folikasit+vitamin desteğiymiş bi ilaç. ne ağrım ne sızım, hiç bi şeyim yok. sabah kalktığımda bal+tarçın karıştırıp yiyorum. sonra polen atıyorum ağzıma zor bela yutuyorum. sonra da koşarak işe gidiyorum. bu ara işler yoğun, destek hizmetleri bölümündeyim ben, ihale bürosu diyeyim.... ama onda bile çok kasmadan çalışıyorum stres yapmıyorum. Allah'ım sizlere dayanma gücü versin arkadaşlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Arkadaslar meraba.bisey sormak istiyorum.cumartesi dondurulmus embriyo transferim oldu.crinone kullaniyoruz ya.o biraz once benden kahve renginde geldi.bunun anlamini bilen yada yasayan var mi lutfen tardim edin

sağol canım ya, benim bi sıkıntım yok, şimdi gece ben çıktıktan sonra neler yazdığınızı okuyodum. edk'ya üzüldüm çok. Rabbim inşallah en güzel hediyesiyle sevindirsin onu :)))) Emlaveturtanın yazdıklarıyla duygulandımmm, gözlerim doldu. düşündüm ve ben çok zahmetsiz atlatıyoum sanırım. pro. hap kullanıyorum ben vajinal, bir de estrofm... 8 saat arayla ikisi birlikte. birde decavit diye folikasit+vitamin desteğiymiş bi ilaç. ne ağrım ne sızım, hiç bi şeyim yok. sabah kalktığımda bal+tarçın karıştırıp yiyorum. sonra polen atıyorum ağzıma zor bela yutuyorum. sonra da koşarak işe gidiyorum. bu ara işler yoğun, destek hizmetleri bölümündeyim ben, ihale bürosu diyeyim.... ama onda bile çok kasmadan çalışıyorum stres yapmıyorum. Allah'ım sizlere dayanma gücü versin arkadaşlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

heyecanlı mısın peki yarın test günün:52::52:

Arkadaslar meraba.bisey sormak istiyorum.cumartesi dondurulmus embriyo transferim oldu.crinone kullaniyoruz ya.o biraz once benden kahve renginde geldi.bunun anlamini bilen yada yasayan var mi lutfen tardim edin
canım üzülme endişelenme jel birikerek geri geliyo ve rengi değişiyo korkacak bişey yok benim her tedavimde geri geldi

canım 1. si lütfen sakin ol hemen herkese cevap yazılmaya calışıyor ama gözden kaçıyo kusua bakma gec cevap veriliyor..
ben 1 kez donmus tedavisi oldum şimdi ikincisine başladım..

crinone jel sonrası beyaz ilaçla birlikte geriye kahve pembe lekeler tarzında seylerin gelmesi normalmiş..
çünkü bende arada kahve süreklide pembe şekilde jel geri geliyodu..
sana tavsiyem jeli sürerken azcık dısarıya aksın onu içeri girecek kısıma sürüp öyle vajinaya sok.
hem daha kolay giriyo hemde tahriş etmiyo..
ilacı yaptıktan sonra 15-20 dk uzan sonra ev içerisinde fazla abartmadan yavas yavas yürü:34:

bilseydim emin ol yazardım, ama neden bilmediğim bi konuda yorum yapayım ki.... Sert çıkmayalım istersen
canm herkes bu dönemde gergin oluyo ya sanırım kahve leke görünce korkmuş acil cevap bekledi gözden kacırdık arada olur böyle seyler:31:

Back
X