2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

aynen ama oda bı adım atmadı dedı ben buyum benı ıstemeyenle ısım yok dedı sen yedı yılı btrdın aılenı secerekpersembe davamızı acıyorz

Perşembe dava açacağınızı şimdi okudum, şimdiden sana sabır diliyorum. Ama şunu da biliyorum, bu iş makhkeme salonlarında bitmeyecek. İçimden bir ses tatlıya bağlanacak diyor ama, sabır biraz.

Sizi sor bir süreç bekliyor. Henüz resmi nikahınız 1 yılını doldurmadığı için anlaşmalı boşanma davası açamıyorsunuz. Yani biz boşanmak istiyoruz, bizi boşa hakim bey yok. Hatta belki mahkeme boşanma davanızı bile reddedebilir. Dava açmak için 1 yılı doldurmayı beklemek zorunda kalabilirsiniz.
Açacağınız dava, evliliğin temelinden sarsılmasına dayalı çekişmeli dava olacaktır. Bu tarz boşanma davalarında da, bu sebebinizi kanıtlayıcı şahitler bulmanız gerekecek.Şunu da belirteyim, boşanma davalarında hakimler böyle kısa süreli evlilikleri hemen bitirmiyorlar.Ve yalancı şahitlik durumunu hemen anlıyorlar, iş aile psikoloğuna falanda gidebilir.

"""anlaşmalı boşanmanın koşullarından birisi de evlilik birliğinin en az 1 (bir) yıl sürmüş olması halidir. Bu süre kamu düzenine ilişkin olup hakim tarafından resen değerlendirilir. Dolayısı ile tarafların boşanmayı karşılıklı olarak kabul etmeleri ile tazminat v.b. konular üzerinde anlaşmaları burada önem arz etmeyecektir. """

Bu aşamlar çok zorlu, hatta pek çok insan bu aşamalarda anlıyor hatalarını, düğün günü düğünü iptal olanlar, senin gibi 3 gün kalıp iptal olanlar olduğu kadar emin ol mahkeme kapısında boşanmak vazgeçip sarılarak giden çiftlerde çok.Şimdi herkes sinirli, herkes asıp kesiyor.Zamanla sinirler yatışacak, duygusal yönler ağır basacak, yapılan hatalar, söylenen sözler işte o zaman dang edecek.

Benim sana söyleyebileceğim tek şey, dik dur ayakta dur. Şu an zor bir süreçten geçiyorsun ama şunu bil ki daha zor bir süreç seni bekliyor.

Son düzenleme:
kübra seni sadece bizim topiğe gelip, az kaldı diye yazdığın birkaç yorumdan tanıyorum.
olayı bilmiyorum. ne olmuş, kim ne demiş.
ama nikahta keramet vardır sözüne inanıyorum. şu an resmi olarak nikahlı olmanız bir avantaj bence.
ailen yanaşmıyor düğüne anladığım kadarıyla; ama kolay kolay da gencecik yaşta boşanmış bir kızları olmasını istemezler, sanmıyorum.
duygular yatışınca, zaman araya girince her şey bundan daha güzel olacak eminim; çünkü yaşayacağınızı yaşamışsınız zaten, daha beteri olmaz sanmıyorum
umarım hakkınızda hayırlısı olur. güçlü olun, birbirinize sahip çıkın.

Büşramm arzumm düğünden sonra görüşemedik bugün benim son günüm düğün iznine ayrılıyorum anca bayramdan sonra gelirim artık kendinize çok çok iyi bakın benim içinde dua edin

Kübrammm kuzumm 2 gündür seni bekledim burda belki bir haber verir diye inan aklım hep sende Tek ümidim herşeyin düzelmiş olmasından yana.Değilsede çok üzme yıpratma kendini.Dikkat et kendine canım.Ben buralarda yokum ama sen yinede özelden mesaj at bana emin ol ilk iş günümde ilk işim senden bir haber var mı diye bakmak olucak.Dikkat et kendine Allah yardımcın olsun canım arkadaşım benim.

hayırlısı olsun güzelim, allah büyük, sabret ve dua et. cennet ucuz değil, cehennem sebebsiz değil, bu acılar bize cennet yolunu kolaylaştırı belki.

çok zor onsuzlukk bız grsztk ama aılem ıstemıyo artk zor nıkahmz var ama kımse anlamıyo bız bı hata ettık dayanamıyorum

allah razı olsn bılmıyorum artık nolcak aılesı gdıp gelıyo ama olmuyo aılem ıstemıyo napcaz bılmıorum umarım mevlam hakkımdan hayrlısını nasıp eder bukadar yaklasmskennn

nil davayı açamaıdm kıyamadım esım acarsan ölürüm dedı sevenlerı ayrmasınlar bız bı hata etık cahılk etık dedı ama olmadı çarsamba yzyuze gorstk agladı sarıldık nılım bugun kınam olacaktı okadar zorkıı dayanamyrm yarn gene geleckler ama babam nuh dıyo peygamber demyıo

gizemmım dualrın ıcın rabbım razı olsn nısanlına sıkı sarıl okadar zorkı yasadıklarım bugun kınam olacaktı ama bız ayrz gızlı gızlı tlden grsyrz kopamıyorz

eminem gucum kalmadı erıdım tukendım mahvldum onszluk zor 7 yılımz uctu elmzden yarın gene gelecekler ama olmayack gene gene gene

umarm mutlu olursn canım bnm

büşrammmmm canım arkadasım bız ne hale geldık busramm canım yanıyooo paramparça oldum kavusamadkk sevrek ayrldık ama gızlı gorusyrz tlfondan yarn gene gelecekler nolur dualrınızı eksık etmeyn bnden onszluk zorrr umarım sen esınle mutlu olrsun bıtanem benımmm

Yok mu babanın inadını kıracak biri ya, mesela bizim ailede halamın eşi büyük eniştem vardır, babam çekinir ondan. Kıramaz onu.Ne bileyim böyle aile büyüğü biri falan yok mu, konuşsa , anlatsa.Öfke geçtikten sonra duyulan pişmanlığın bir işe yaramadığını anlatacak biri olsa, çözülür müydü acaba bu iş.
İnşallah çekilen bunca çilenin sonu mutluluk olur.

son durum ne merak ettim, inşallah hayırlısı olsun hakkında, aslında bende buna benzer şeyler yaşadım ama evlenecez inaşşalh bizde, bekliycez bakalım. bizimde var resmi nikahımız. biz boşanmadık, sorunlarımız oldu tabi. nişanlıyken resmi nikah yaptık. ama ayrılmadık.

nilimmm olmadı ama gızı gızlı gryrz tlden ama zamana bıraktm o benden asla vazgecmycenı soledı ama zaman zamanzaman suan antalyadym kuzum onun haberı yok bıkaç sorun oldu geneben pztsı davamı actım ama esım bnden vazgecmycenı hakımın karsındada ben karımı sevıyorum dıycem dedı umarım hrsey yoluna grr dualarınza ıhtyacm var okdar zorkı onsuz olmak sesını ozledım artık dıyor dayanamıyorum uyanıyrm sen yoksn ölüyorum dıyor bnde oleyım ama dayanmam lazım zaman herseyn ılacı mevlam bızıde bu sınavla ımtıhan edıyor ınsalahhh kavusrm ılerde ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

Hayatta hersey kısmet antalyaya onunla gelmek varken tek geldım okadar zor kı sımdı dugunumuz olsaydı 3 gunluk evlı olcaktık aılem esımle grstgumu bılmıyor yanı msj sadece oda esım bana msj atıyo ben yazmıyorum ama o cok pısman bız bırbrmızı cok sevıyorz zorla bosanma davası actım ama hakım bosamıycakkk bılıyorum oda vazgecmycem ddı zaten belkıde zaman sonra kavuscazz lutfen arkadaslar dualrınız eksık etmeynbnden zaman durdu okadar zorkıı anlatamam kımseye bunu cok zorrr.....

yaaaa gözünü seveyim bak senden vazgeçmemiş sen neden dava açtın yaaa anlamıyorum madem seviyorsun ne işin var onsuz lütfen ama lütfen mantıklı düşün gözünü kapat gözünün önüne ne geliyorsa onu yaşa azcık duygulaırna bırak kendini lütfen yaa üzülüyorum sana çok

hakimin karşısında ben dava açtım ama onu seviyorum demek mi istiyorsun çünkü ailende orada olucak napıcaksın illla çekişmeli bir davamı olucak

bak sana dedik bu süreç sancılı diye nice insanlar inat uğruna dava açıp mahkeme koridorlarından üglerek ayrılıyorlar

siz ne yaşaıdnız ki anne baba hep birşey der ama kişiler kaderlerini seçer

sen bir seçim yapmak zorundasın artık bunu kendine yap ve kendini kendi ellerinle ateşelre atma lütfen lütfen

kübracım noldu böyle bitanem ya inanamıyorum yeni haberim oldu çok uzuldum kendimi yerine koyup anlamaya çalıştım keşke şuan gerçek anlamda elimden bişey gelsede seve seve yapmak isterdim
bol bol dua edicem canım Allaha senin için
off sevenlerin arasına başkaları, bu hayatın yalanı dolanı gururu öfkesi kini girmese keşke..... herşeyi gözardı edip sadece sevgimizi yaşayabilsek ama bu gibi şeyler yakamıza yapışıyo bırakmıyo malesef

MERHABAA KIZLAR
Gelınlık alacaklara benm ugradıgım madurıyetı kımse yasamsın dıe kızılayda muhtesem gelınlık var sakın ordan dıktırmeyın cok rezıl cok ıyı arastırın gelın olunca o teleseden cok streslı oluyosun o yuzden benm gıbı cok aglamayın 50:

slm kızlar uzun bir süreden sonra kk yeniden geldim :) bende ekim geliniyim havalarda cok soğuk napıcaz bilmem :)

büşrammmm canm arkadasımmmm dualrın yeter RABBIM BUYUK ISYAN ETMIYRM BUDA BIZIM SINAVMZ BIZ GIZLI GIZLI GRSYZ ESIMDE COK KOTU HASTANELIK OLDUAMA BEN ANTALYAYA GELDIM MECBUR UZAKLASMAM LAZIMDI AMA ESIM BENI BIRAKMADI SIMDI KNSYRZ AILEMI BI SEKILDE IKNA EDICEM ILERLEYEN ZAMANLARDA UMARIM ATLATRZ KUZUMMMMONSUZLK COK ZOR COKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…