nill RABBIM HEPINZDEN RAZI OLSNN AMIN BEN DUN SIZI DINLEDIM ARADI DEDIM SENI COK SEVIYORUM SENSZ OLMAZ NOLUR CIKIN GELIN BABAMLA KONSN GUCUM YOK SENSZLIGE BEN DURUSUMU BOZAMAM KIMSEDEN OZUR DILEYEMM DEDI GECE ARADI ARADI AMA OLMADI KII NİL BANA DUA EDIN YUREGM YANIYO
aynen ama oda bı adım atmadı dedı ben buyum benı ıstemeyenle ısım yok dedı sen yedı yılı btrdın aılenı secerekpersembe davamızı acıyorz
bız yapamadık ben adım attım ama olmadı o ıstemedı
hayırlısı olsun güzelim, allah büyük, sabret ve dua et. cennet ucuz değil, cehennem sebebsiz değil, bu acılar bize cennet yolunu kolaylaştırı belki.
kübra seni sadece bizim topiğe gelip, az kaldı diye yazdığın birkaç yorumdan tanıyorum.
Olayı bilmiyorum. Ne olmuş, kim ne demiş.
Ama nikahta keramet vardır sözüne inanıyorum. şu an resmi olarak nikahlı olmanız bir avantaj bence.
Ailen yanaşmıyor düğüne anladığım kadarıyla; ama kolay kolay da gencecik yaşta boşanmış bir kızları olmasını istemezler, sanmıyorum.
Duygular yatışınca, zaman araya girince her şey bundan daha güzel olacak eminim; çünkü yaşayacağınızı yaşamışsınız zaten, daha beteri olmaz sanmıyorum
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Güçlü olun, birbirinize sahip çıkın.
perşembe dava açacağınızı şimdi okudum, şimdiden sana sabır diliyorum. Ama şunu da biliyorum, bu iş makhkeme salonlarında bitmeyecek. Içimden bir ses tatlıya bağlanacak diyor ama, sabır biraz.
Sizi sor bir süreç bekliyor. Henüz resmi nikahınız 1 yılını doldurmadığı için anlaşmalı boşanma davası açamıyorsunuz. Yani biz boşanmak istiyoruz, bizi boşa hakim bey yok. Hatta belki mahkeme boşanma davanızı bile reddedebilir. Dava açmak için 1 yılı doldurmayı beklemek zorunda kalabilirsiniz.
Açacağınız dava, evliliğin temelinden sarsılmasına dayalı çekişmeli dava olacaktır. Bu tarz boşanma davalarında da, bu sebebinizi kanıtlayıcı şahitler bulmanız gerekecek.şunu da belirteyim, boşanma davalarında hakimler böyle kısa süreli evlilikleri hemen bitirmiyorlar.ve yalancı şahitlik durumunu hemen anlıyorlar, iş aile psikoloğuna falanda gidebilir.
"""anlaşmalı boşanmanın koşullarından birisi de evlilik birliğinin en az 1 (bir) yıl sürmüş olması halidir. Bu süre kamu düzenine ilişkin olup hakim tarafından resen değerlendirilir. Dolayısı ile tarafların boşanmayı karşılıklı olarak kabul etmeleri ile tazminat v.b. Konular üzerinde anlaşmaları burada önem arz etmeyecektir. """
bu aşamlar çok zorlu, hatta pek çok insan bu aşamalarda anlıyor hatalarını, düğün günü düğünü iptal olanlar, senin gibi 3 gün kalıp iptal olanlar olduğu kadar emin ol mahkeme kapısında boşanmak vazgeçip sarılarak giden çiftlerde çok.şimdi herkes sinirli, herkes asıp kesiyor.zamanla sinirler yatışacak, duygusal yönler ağır basacak, yapılan hatalar, söylenen sözler işte o zaman dang edecek.
Benim sana söyleyebileceğim tek şey, dik dur ayakta dur. şu an zor bir süreçten geçiyorsun ama şunu bil ki daha zor bir süreç seni bekliyor.
gizemmım dualrın ıcın rabbım razı olsn nısanlına sıkı sarıl okadar zorkı yasadıklarım bugun kınam olacaktı ama bız ayrz gızlı gızlı tlden grsyrz kopamıyorzcanım hakkında hayırlısı olsun sinirlerinizin eşininde sinirlerinin yatışması lazım kanunlar önünde senin kocan mecburen görüşüceksiniz bu süreç sancılı olucak
sadece zamana bırakın ben düzelceğni düşünüyorum bu yanı örnekleri yaşayıp mutlu olan belki 1 sene sonra olsada o kişiyle mutlu olan arkadaşlarım var benim kınasında ayrılan arkadaşım oldu düşün kına yakılmıştı vee o durdu bekledi 1 sene sustu sinirlerini yatıştırdı ona o anda el uzatmayan o adamın pişmanlığını büyüklüğüyle affetttiii sancılı günler geçirdi inan zordu
sadece sende böyle olma die zorla dedim ama görüyorum o çok çok kızgın biri var karşımızda sus canım sesizliğe bürün dua et istediklerin olucak tüm kalbimle dua edicem sana allahım sevenleri ayırma
sevenler şeytanının oyununa getirme sınama
gözlerim dolu dolu kendime yoruyorum kahretsin taktığım onca şey dünden beri umrumda değil daha başka sarıldım nişanlıma onu üzüp kırmalarıma ah ettim cidden beni böyle derin duygulara kaptırdın çok dua ediyorum inşallah huzura ericeksiniz
off of kübram ya içim parça parça inan çok üzülüyorum sen elinden geleni yapmışsın sakın pişmanlık duyma derdini veren allah'ım dermanınıda verir canım sabırlı ol çokta salma kendini sen sadce ona lazım değilsin ailen var arkadaşların var biz varızzz hepimize lazımsın çok zor tahmin ediyorum ama gerekirse terket o yaşadığın yeri o hatıralarla hergün üzülmektense..
benim de düğünüme 34 gün kaldı siteye bakıp duygularımı paylaşayım demiştim ama bu okuduklarım beni çok üzdü( canım rabim yardımcın olsun içim parçalandı resmen 3 gün kaldı diyorsun insanın alı almıyor ( gönlünden geçen nasılsa öyle olsun inş allah çok büyük sen dua et
kübrammm kocan senden vazgeçmiş olduğu için yapmıyor bu gururu eminim bak buna.kaynananı az çok biliyorum anlattığın kadar umursamazlığı falan sonunda iğneleyici oldu herşeye.
Bence eşinde gelmek istedi barışmak istedi ama ben burda bir dolduruş seziyorum.büyük olarak yol göstermediler o çocuğa.baba yok bir büyük yok ortada kaynanananda ortamı ayarlayamadı.tam tersi gerdikçe gerdi.
Sabret canım sabret.sakın kaçıp gitmek gibide bir hata yapma(ki biliyorum böyle bir şey yapmazsın)günlerdir aylardır burda bir olduk konuştuk dertleştik kuzum.acın canımı yakıyor benimde.sadece sakin ol bu düğün gerçekleşemicek belki bu hafta ama eşin anlıcak hatasını geçde olsa kavuşucaksınız eminim ben buna.
Yok mu babanın inadını kıracak biri ya, mesela bizim ailede halamın eşi büyük eniştem vardır, babam çekinir ondan. Kıramaz onu.Ne bileyim böyle aile büyüğü biri falan yok mu, konuşsa , anlatsa.Öfke geçtikten sonra duyulan pişmanlığın bir işe yaramadığını anlatacak biri olsa, çözülür müydü acaba bu iş.büşrammmmm canım arkadasım bız ne hale geldık busramm canım yanıyooo paramparça oldum kavusamadkk sevrek ayrldık ama gızlı gorusyrz tlfondan yarn gene gelecekler nolur dualrınızı eksık etmeyn bnden onszluk zorrr umarım sen esınle mutlu olrsun bıtanem benımmm
Yok mu babanın inadını kıracak biri ya, mesela bizim ailede halamın eşi büyük eniştem vardır, babam çekinir ondan. Kıramaz onu.Ne bileyim böyle aile büyüğü biri falan yok mu, konuşsa , anlatsa.Öfke geçtikten sonra duyulan pişmanlığın bir işe yaramadığını anlatacak biri olsa, çözülür müydü acaba bu iş.
İnşallah çekilen bunca çilenin sonu mutluluk olur.
nilimmm olmadı ama gızı gızlı gryrz tlden ama zamana bıraktm o benden asla vazgecmycenı soledı ama zaman zamanzaman suan antalyadym kuzum onun haberı yok bıkaç sorun oldu geneben pztsı davamı actım ama esım bnden vazgecmycenı hakımın karsındada ben karımı sevıyorum dıycem dedı umarım hrsey yoluna grr dualarınza ıhtyacm var okdar zorkı onsuz olmak sesını ozledım artık dıyor dayanamıyorum uyanıyrm sen yoksn ölüyorum dıyor bnde oleyım ama dayanmam lazım zaman herseyn ılacı mevlam bızıde bu sınavla ımtıhan edıyor ınsalahhh kavusrm ılerde ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN
Merhaba canim,
bende böyle bir baslik actim ama seninkini görseydim acmazdim :) bende 04.10.2013de evleniyorum Allahin izniyle.
hazirliklara hic baslamadim sadece dügün salonu tutuldu :) Sen neler yapdin?
bence yavas yavas baslamali hazirliklar ki hersey stresli ve acele olmasin..
kübracım noldu böyle bitanem ya inanamıyorum yeni haberim oldu çok uzuldumkendimi yerine koyup anlamaya çalıştım keşke şuan gerçek anlamda elimden bişey gelsede seve seve yapmak isterdim
bol bol dua edicem canım Allaha senin için
off sevenlerin arasına başkaları, bu hayatın yalanı dolanı gururu öfkesi kini girmese keşke..... herşeyi gözardı edip sadece sevgimizi yaşayabilsek ama bu gibi şeyler yakamıza yapışıyo bırakmıyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?