herşeyin hayırlısı cnm evlendikten sonra işler kötüye gideceğine şimdi bitmesi belkide en hayırlısı olmuştur inş kolay atlatırsın allah'ım sabır versin
allah razı olsun oyle ama acısıda bana kaldııı onsuzluga nasıl alısırm artık bılmıyorum hayat durduuu yasayan ölüyum kımseyle konsmyrm dua edın
allah yardımcın olsun ama bu kadar üzme kendini lütfen
severek diyebiliyorsan hala bir çıkış yolu da olmalı... Sebebini tam bilemiyorum ama aileler dediğin sey iki genc insanın mutlulugundan öte olmamalı...
Seviyorsan sahip cık derim tabi geri donulemez bir hata yapılmamıssa...
emınecm saol dualrınızı eksık etmeyın benden aılelr yzuunden ayrldık onsuzluk ölümden farksızmıs yasayan bı ölüyüm hayallerım 7 yılım bıtıı gıtıı babamm benım yzuumden dun ıckı ıcms sabaha kadar aglamss hayatım bıtıı o bıtıı ben napacammm nasıl dyaanacamm
allah razı olsnnnn aıleme saygszlk yaptıı benı tutmadı onlarn yannda ama benımle kosntgnda sarıldı agladııı ama olmadıı babam dedı annesne bır buyukle gelın konuslsun kımse glemedııı pısmanım ama babamı artık cıyneyememm donemem çağlam dua edın senn askına cok ozenırdım okurken rabbım omur boyu daım etsn sevgnı ben cok sevıyorum cok ama oda gelmedı daha sahıp cıkamadıı
Allah hepınzden razı olsun
7 yılım ben onunla buyudummm 17 yasımda tanıdım okadar zorkı sankı ruyadaymmm
Ben onsuz naparım bılmıyorum ölümden farksz ruh gıbıyım
aıleler yuzunden ayrldık kazanamadıkkk bızz severek ayrldık herseye ukadar yaklasmskennn herseym hazrken evım yatagım gelınlgm kına kıyafetmmm herseym balaymzz ben napacagm nolur allah askınaa dualrında banada yer verın
onun aılesı umurrsmadı kımse kapımıa gelıp demedı haledelm benm babam aradı dedı gelın buyukelrle konslmm ama olmadı nısanlmla dun sarıldık ayrldık kopamadım bu nasıl bır acı goz yaslarıma hakım olamyrm dınmıyo akıyo acıyo yuregm yanıyooo babam arkamda sukur kızımın sacınn telını degsmem derken gozlerınden akan yas
Ben yuzumden agladı dun benm yuzumden ıctıı
ben hayrsz evladım belkı
1 ay once nıkahmz kıyılmstıı napacam benn- nasıl dayanacammmm hersey ondan kalan heryerde oooo
Allah hepınzden razı olsun
7 yılım ben onunla buyudummm 17 yasımda tanıdım okadar zorkı sankı ruyadaymmm
Ben onsuz naparım bılmıyorum ölümden farksz ruh gıbıyım
aıleler yuzunden ayrldık kazanamadıkkk bızz severek ayrldık herseye ukadar yaklasmskennn herseym hazrken evım yatagım gelınlgm kına kıyafetmmm herseym balaymzz ben napacagm nolur allah askınaa dualrında banada yer verın
onun aılesı umurrsmadı kımse kapımıa gelıp demedı haledelm benm babam aradı dedı gelın buyukelrle konslmm ama olmadı nısanlmla dun sarıldık ayrldık kopamadım bu nasıl bır acı goz yaslarıma hakım olamyrm dınmıyo akıyo acıyo yuregm yanıyooo babam arkamda sukur kızımın sacınn telını degsmem derken gozlerınden akan yas
Ben yuzumden agladı dun benm yuzumden ıctıı
ben hayrsz evladım belkı
1 ay once nıkahmz kıyılmstıı napacam benn- nasıl dayanacammmm hersey ondan kalan heryerde oooo
erz24 severek ayrıldık lafını kabul etmek istemiyorum ben
seven iki insan, evlenmiş iki insan, düğününe 5 gün kalan iki insan ayrılmamalı
bi çaresi olmalı.. eşin sahip çıkmıyor mu sana? sorun çıkaranları susturmuyor mu?
lütfen önce kendinizi düşünün.. biz mutluyuz, kapımızı kapadığımızda kimse karışamadığında biz gayet iyi anlaşıyoruz diyebiliyo musun?
tam olarak problemleriniz ney bilmiyorum ama aileler yüzünden ayrılınmamalı..
binbir emekle bugüne gelmişsiniz, herşeyinizi hazırlamışsınız.. bu günleri beklemişsiniz
aileler birbirleriyle sorun yaşadıysa bile siz iyiyseniz, eşin sana sahip çıkacaksa, seni ezdirmeyecekse ilerde ben bu adamla mutlu olurum diyosan gurur yapmayın bitirmeyin derim ben
ama kaldı ki eşin tüm bu olaylar okurken senin yanıda değilse.. ailesini sana tercih etmişse bitmesi belki de daha hayırlıdır.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
canım ya düzelme şansı yok mu? bi yolu yokmu kaç gün kalmış hiç görüştünüz mü nişanlınla konuşun sorun ailelerse bi günlüüne katlansınlar birbirine sonra görüşmesinler isterse sorun her ne olursa olsun sizin aranızda bi sorun olmadığı sürece sizi ayırmaya hakları yok kikimsenin çok üzüldüm yaaa
Düğün zamanı olur böyle seyler canım ya.. Sen de ne kadar aşıksın belli cümlelerinden. Nikahınız da olmuş bak o senin eşin artık kanunlar önünde bir yuva kurulmuş
Yapmak zordur ama yıkmak bir saniye... Onca emeğe onca zamana kıymak neden?
Eşinin seni korumaması noktasına ben de kızdım ama düğün stresi insanı gerçekten fazlasıyla geriyor. Bazen ne yaptığımızı bilemiyoruz yeni bir hayata adım atmanın verdiği heyecan ve güzelliklerin yanında bir bilinmezliğin tedirginliğini de taşır insan.
Bunu görmeyiz hissetmeyiz genelde o günlerin büyüsünden ama en ufak şeyde çıkabilir açığa.
Sen 7 sene beraber olduğun bir adamı tanıyor olmalısın. Aşkından eminsen eğer şu saatten sonra dinleme kimseyi. Eşin hiçbir çözüm yolu sunmadı mı nasıl iptal olmasına böyle göz yumabilir. Aileler candır ciğerdir belki ama peki ya senin kalbin emeklerin ? Ya hayatının bundan sonrası?
Yaralar sarılır belki evet gün gelir ama insanın karşısına her zaman diğer yarım diyebileceği biri çıkmaz.
Haklarınızda hayırlı olan ne ise o olsun inşallah.
Öte yandan gerçekten tamamen bittiyse bunda bir hayır olduğunu düşünmeye gayret et... İnan bana hiçbir şeyi sebepsiz yaşamıyoruz. Dualarım seninle...
Ah canım ya, ne denilebilir ki..
Rabbim tez zamanda unuttursun bu acıyı.
Her şerde bir hayır vardır elbet.
erz canım bu durumu sana hiç ama hiç yakıştıramadım severek ayrılmak üstelik böyle sebeplerden bu neyin nesi millet neleri affederken böyle gitmek özellikle seviyorum derken, ya geçtim herşeyi nikahlısınız duruşmayamı layık gördün yaşadığın aşkı kolaymı bitirmek daha bir dünya acılı evreden geçiceksiniz boşanma sürecini kolaymı sandın,1 sene önce aynı durumu arkadaşım yaşadı 1 sene görüşmediler ama şu anda beraberler düşün nikah kıyıldı dğüne sayılı gün kala boşanma mahkemesinin yolları tutuldu ne oldu aiiller sepep,arkadaşım annesini kaybettiğinde kim yanındaydı bildinmi kime ağlıyordu ona
tüylerim dikken diken oluyor en hazmedemiyeceğim şey bu durum ailler, ailller yüzünden solanlar yaa kapınızı neden kapatamıyorsunuz bağırın çağırın ama yansıtmayın diyeceksin çok kolay konuşuyorsun olanlar ortada diye ne diyim çok ama çok üzüldüm
geriye dönüp baktığında gülüşmeleriniz gözyaşlaırndan üstünse dön ona canım, soğuğa yağan kara inat için ısınıyorsa bırakma, mutsuz geçen bir günde herkese somurturken bir tek o seni güldürebiliyorsa birtek onun sesi ile neşen yerine geliyorsa ona dönmelisin
dönmelisin diyorum beklemiyormudur seni yada sen onu beklemiyormusun, gurur yapıyorsunuz en nefret ettiğim şey herkese inat bir adım at büyüklük sende kalsın böyle susmayla ağlamayla yürümez, bazen gemileri yakmak lazım
siz kendi yolunuzu bulun derim kendi geminizin kaptanı olun kimseyi karıştırmayın işinize, ailler der der o öyle ister bu böyle hep bir kaide hep bir çekişme o yüzden lütfen lütfen yapabileceğin ne varsa eşinin arkasında dur
o senin nişanlın değil canım kanunlar önünde eşin öyle nikah kıymayla değil siz madem aşıksınız nikahlı değilsiniz eşssiniz o yüzden eşine sahip çık erkekler çabuk doluyor onlara yol gösteren hep kadınlardır tatlı dille yolunu göster
kim ne derse desin yuvayı dişi kuş yapar, kendi kalbini onun kalbini bitirme tüketme sahip çık canım
amın zehrammm amınunutamayacagmı bılıyorum ondan baskası olmadı olmayacakta rabbım ıcımdekı acıyı dındırsn dualarınzda bana da yer ayrın bundan baska bıseye ıhtycm yokkı artık mevlam buyuk
ben onsuz yapamam bız onunla ıkımız mutluyzz mutluyduk ama babam kestrdı bıttı dedı esylarmı topladı gelıyorr ben yasayamamm kıııerz24 severek ayrıldık lafını kabul etmek istemiyorum ben
seven iki insan, evlenmiş iki insan, düğününe 5 gün kalan iki insan ayrılmamalı
bi çaresi olmalı.. eşin sahip çıkmıyor mu sana? sorun çıkaranları susturmuyor mu?
lütfen önce kendinizi düşünün.. biz mutluyuz, kapımızı kapadığımızda kimse karışamadığında biz gayet iyi anlaşıyoruz diyebiliyo musun?
tam olarak problemleriniz ney bilmiyorum ama aileler yüzünden ayrılınmamalı..
binbir emekle bugüne gelmişsiniz, herşeyinizi hazırlamışsınız.. bu günleri beklemişsiniz
aileler birbirleriyle sorun yaşadıysa bile siz iyiyseniz, eşin sana sahip çıkacaksa, seni ezdirmeyecekse ilerde ben bu adamla mutlu olurum diyosan gurur yapmayın bitirmeyin derim ben
ama kaldı ki eşin tüm bu olaylar okurken senin yanıda değilse.. ailesini sana tercih etmişse bitmesi belki de daha hayırlıdır.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım mesaj kutun dolu sil onları
gızemmım donmek ıstedım aradılar babam kestrıp attı babam yıkılır nasıl bırakr gıderı ama onuda bırakamıyroum bbabamlar benı ablama getrdıler aılesı aksam bıdaha gelecekms ama babam dedı gelmycekler bıtıı naparım kı artık dayanamıyorum ben onsuz yasayamamm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?