2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kübrammmm perdeleri bizim burdan bir tülcüden aldık ya.Bende haftasonu değiştirmeye gittim ama dikmeye başlamışlardı.Çok kararsız bir dönemdeyim şu aralar.

Bugün senin tatlı bir telaşın var kuzum inş çok çok güzel olur herşeyin.
Bu arada benimde dolapları kahve krem aldıklarım hep kırmızı nese ortalıkta gözükmücek pek onlar sonuçta.Halımızı perdemizi masamızı beyaz alırız bizde uyum sağlar

Veee bizde tatil için alanyaya bakıyoruzzzzzzzzzzzAma hayla karar veremedik malum düğün masrafları çok ağır balayı için çok kısıtlı bir bütçemiz var

Kızlarrr nerelerdesiniz napıyonuzzz

Haftasonu çok yorucu geçti benim için.Yatak odası ve yemek odasını aldık hemen gösteriyorum

Ayrıca koltuk takımımıda aldık 3+3+1+1+puf olarak krem rengi koltuklar berjerler ve puf çiçekli yastıklar pembeli ama resmi yok şu anYatağımızıda aldık
Beyaz eşyalardan eksik kalanlar vardı ocak fırın davlumbaz gibi onlarda tamam .Şöle ki;

Son olarak buda portmantomuz;Kulpları daha takılı değil

Eklentiler

• $image.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 47

Şimdi baktım canım çok güzel olmuşşşş güle güle kullan ne zevkli hatunlar varmış bu topikte bizimkiiler ne olucak acabaa

güle güle kullan güzelcim..
herşey harika..

yemek odamız birbirine çok benziyor

işler bitiyor yavaş yavaş gördünmü bugünlerin geleceğinden şüpheliydin bak ne güzel paldır küldür alınıyor eşyaların

Evet arzum ya çok şükür :)
Bende baktımşimdi canımcım sandalyelerimiz masamız aynı gibi diğerlerini göremedim

Var kuzum uçak biletlerimizde dahil 1500e kadar.Yoksa istanbula yakın bir yere gitmek zorunda kalıcaz

gün içinde muhakkak bir kaç yer öneririm size de.. uçak bileti sıkıntı be kızım bu kadar geç kalınır mı aşkolsun büşüm?

gün içinde muhakkak bir kaç yer öneririm size de.. uçak bileti sıkıntı be kızım bu kadar geç kalınır mı aşkolsun büşüm?

canım hatırlıyorsan zaman dar diye istanbula yakın yerlere bakıyorduk son anda fikir değiştirdik.Aslında bir kaç otel buldum 5 gece 2 kişi 700 800 arası ama kararsız kaldım.

canım hatırlıyorsan zaman dar diye istanbula yakın yerlere bakıyorduk son anda fikir değiştirdik.Aslında bir kaç otel buldum 5 gece 2 kişi 700 800 arası ama kararsız kaldım.

bakarız dur bakalım buluruz gönlünüze göre bir yer.. tam konsept bakıyorum dimi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…