- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
arkadaşlar merhaba ankarada tasarım gelin ayakkabısı yapan yer var mıdır acaba bana acil cevap verebilir misiniz sıkıntıdayım
hiç bulamadım inan bende istanbuldan yaptırtmak zorunda kaldım hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba ankarada tasarım gelin ayakkabısı yapan yer var mıdır acaba bana acil cevap verebilir misiniz sıkıntıdayım
hiç bulamadım inan bende istanbuldan yaptırtmak zorunda kaldım hatta
Ankara yaratıcılıkta ve tasarım işlerde sıfır of offf
Merhaba bende eylül ayında evleneceklerdenim :) Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? benim mobilya ve perdeler dışında hemen hemen her şey tamam :)
Kübrammmm perdeleri bizim burdan bir tülcüden aldık ya.Bende haftasonu değiştirmeye gittim ama dikmeye başlamışlardı.Çok kararsız bir dönemdeyim şu aralar.
Bugün senin tatlı bir telaşın var kuzum inş çok çok güzel olur herşeyin.
Bu arada benimde dolapları kahve krem aldıklarım hep kırmızı nese ortalıkta gözükmücek pek onlar sonuçta.Halımızı perdemizi masamızı beyaz alırız bizde uyum sağlar
Veee bizde tatil için alanyaya bakıyoruzzzzzzzzzzzAma hayla karar veremedik malum düğün masrafları çok ağır balayı için çok kısıtlı bir bütçemiz var
kızlarrr nerelerdesiniz napıyonuzzz
Haftasonu çok yorucu geçti benim için.yatak odası ve yemek odasını aldık hemen gösteriyorum
Eki Görüntüle 786439 Eki Görüntüle 786440
ayrıca koltuk takımımıda aldık 3+3+1+1+puf olarak krem rengi koltuklar berjerler ve puf çiçekli yastıklar pembeli ama resmi yok şu anyatağımızıda aldık
Beyaz eşyalardan eksik kalanlar vardı ocak fırın davlumbaz gibi onlarda tamam .şöle ki;
Eki Görüntüle 786445 Eki Görüntüle 786446 Eki Görüntüle 786447
son olarak buda portmantomuz;kulpları daha takılı değil
Eki Görüntüle 786458
kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var
Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.he ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin
Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
buda kadının diktiği;
Eki Görüntüle 787868 Eki Görüntüle 787869 Eki Görüntüle 787870
bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:
büşümmmm hepsıı bırbırındennn guselll rabbım esınlee agız tadıylaa oturmayıı nasıp etsın ınslahhhh balll
BÜşrammmmmnasılsınnn bakım herseyyy yolunda mı kuzumm
Öncelıklee o cici perdennnnı degstrmee sakınn cok ama cok gusell...
kuzummm öldüm bittiimm dun 7dee basladık sabahh aksamm 5e kadarr ancaa bıttı oda benım 4de ıste olmam gerekıyodu saolsun kv ve gorumcelerrr gerı kalan yerlerııı yaptıı...hem yorucu hem zevklıı ıslerr amaa ole bı hamladımkııı ısyerındee uyuyaa kaldımmmohh tatıl ıcındee alanyaya gıdıyonzz demekk kuzumm varyaa oralarr superrr bı gıtt bıdaha gelmek ıstemıycennn ahh ahh dugun masraflarııı yuzundennnn bızdee su sıralarr sıkıntıı yasıyozz RABBIM SU GUNLERIII HAYRLIISYLAAA ATLATMAMIZI NASIPP ETSNN INSLAHH KUZUM
AYRICAA ISS MEVZUN NOLDU KUZUM DEVAMMI
büşümmmmmm fıstıgımmmm valla 2.sıı uzerındee cok sık durmusss parıl parıll parlıyon prenseslerr gıbı olmsnnn oyzudennn hıcc uzulmeee emın olkııı cok yakısmıss vee taslarr abess durmamısss ama eger ıcın rahat dıılseee dusun derımmm kuzum
Kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var
Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.Ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.Sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.Benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.Diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.He ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.Ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin
Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
Buda kadının diktiği;
Bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:
Benim fikrim senin istedigin daha guzelmis hem neden kafasina gore yapmis ki sen bilirsin ama ttalim sen zaten zevkliymissin bence kendi istedigine israr et
Kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var
Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.Ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.Sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.Benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.Diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.He ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.Ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin
Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
Buda kadının diktiği;
Bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:
arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44:
arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44: