• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Merhaba bende eylül ayında evleneceklerdenim :) Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? benim mobilya ve perdeler dışında hemen hemen her şey tamam :)

Merhaba bende eylül ayında evleneceklerdenim :) Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? benim mobilya ve perdeler dışında hemen hemen her şey tamam :)

merhaba hoş geldin :)
hazırlıklar tamam artık.. benim çok çok az zamanım kaldığından.. sadece gün bekliyoruz artık :9: :9:

benim ev işim halloldu lakin şu an içinde oturan var bir an önce çıkmasını bekliyoruz kızlar dua edin çıksın eşyalarım da tamam bi halı perde kaldı o da işte evin boşalması lazım :( neyse olacak inşallah. Allah hepimize kolaylık versin kızlar...

Kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var :ssz::ssz::ssz::ssz:

Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.Ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.Sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.Benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.Diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.He ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.Ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin:5::5:
Bu benim istediğim;
$IMAG0494.jpg
Buda kadının diktiği;
$image[7].jpg $image[3].jpg $image[4].jpg
Bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:

Kübrammmm perdeleri bizim burdan bir tülcüden aldık ya.Bende haftasonu değiştirmeye gittim ama dikmeye başlamışlardı.Çok kararsız bir dönemdeyim şu aralar.

Bugün senin tatlı bir telaşın var kuzum inş çok çok güzel olur herşeyin.
Bu arada benimde dolapları kahve krem aldıklarım hep kırmızı :1::1: nese ortalıkta gözükmücek pek onlar sonuçta.Halımızı perdemizi masamızı beyaz alırız bizde uyum sağlar:1::1:

Veee bizde tatil için alanyaya bakıyoruzzzzzzzzzzz:1::1:Ama hayla karar veremedik malum düğün masrafları çok ağır balayı için çok kısıtlı bir bütçemiz var:17:

BÜşrammmmm:21::21::21:nasılsınnn bakım herseyyy yolunda mı kuzumm:34::34::34:

Öncelıklee o cici perdennnnı degstrmee sakınn cok ama cok gusell...
kuzummm öldüm bittiimm dun 7dee basladık sabahh aksamm 5e kadarr ancaa bıttı oda benım 4de ıste olmam gerekıyodu saolsun kv ve gorumcelerrr gerı kalan yerlerııı yaptıı...hem yorucu hem zevklıı ıslerr amaa ole bı hamladımkııı ısyerındee uyuyaa kaldımmm:9::9::9:ohh tatıl ıcındee alanyaya gıdıyonzz demekk kuzumm varyaa oralarr superrr bı gıtt bıdaha gelmek ıstemıycennn :9::9::9:ahh ahh dugun masraflarııı yuzundennnn bızdee su sıralarr sıkıntıı yasıyozz RABBIM SU GUNLERIII HAYRLIISYLAAA ATLATMAMIZI NASIPP ETSNN INSLAHH KUZUM:21::21::21:

AYRICAA ISS MEVZUN NOLDU KUZUM DEVAMMI:34:

kızlarrr nerelerdesiniz napıyonuzzz:emir_bebek:

Haftasonu çok yorucu geçti benim için.yatak odası ve yemek odasını aldık hemen gösteriyorum:1:
Eki Görüntüle 786439 Eki Görüntüle 786440
ayrıca koltuk takımımıda aldık 3+3+1+1+puf olarak krem rengi koltuklar berjerler ve puf çiçekli yastıklar pembeli ama resmi yok şu an:1:yatağımızıda aldık :1:
Beyaz eşyalardan eksik kalanlar vardı ocak fırın davlumbaz gibi onlarda tamam .şöle ki;
Eki Görüntüle 786445 Eki Görüntüle 786446 Eki Görüntüle 786447
son olarak buda portmantomuz;kulpları daha takılı değil:8:
Eki Görüntüle 786458

büşümmmm hepsıı bırbırındennn guselll rabbım esınlee agız tadıylaa oturmayıı nasıp etsın ınslahhhh balll:21::21::21:

kızlarrrrrrrrrrrrr acilen yardıma ihtiyacım var :ssz::ssz::ssz::ssz:

Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.he ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin:5::5:
Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
buda kadının diktiği;
Eki Görüntüle 787868 Eki Görüntüle 787869 Eki Görüntüle 787870
bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:

büşümmmmmm fıstıgımmmm valla 2.sıı uzerındee cok sık durmusss parıl parıll parlıyon :21::21::21:prenseslerr gıbı olmsnnn oyzudennn hıcc uzulmeee emın olkııı cok yakısmıss vee taslarr abess durmamısss ama eger ıcın rahat dıılseee dusun derımmm kuzum:34::34:

Günaydınnn günaydınnnnnn:21::21:

Yorgun bıtık bı gelınnn geldıı:9::9::9:ahhh anacım nezorr ıslermıss boleee ama bı okadardaa guselll ....

Dün kaynınıss ve gorumcecıklerımleee evımı temızlemeye gıtıkkk kızlarr mıssslerr gıbı olduuu ııcııı huuzurr doluuu:9::9:aşkitomdaa ugradıı yanımızaa yıcekk bıısılerr getrdıııı mutluluguu gozlerındennn okunuyoduu sevdıcegımınnn...

Vee kızlarrr yarın gelınlık provamm varrr sızlerleee paylascammm allah ın ıznıyleee :21::21:

Gelınlıgımmmm muthısss yaaa gorenlerr hayrann kalıyooo...
Kına kıyafetmmmm ayrı bısı prensess modellllll
ayrıcaa yarın bındallımı secıcemmmm

yogun tempo basldıı kızlarr cumadaa esyalrım gelcekkkk hepsınıı cekıpp sızlerleee paylascammm

(melodı büşra....büşrammm ve arzusummm sızlerıdee cok ozledımmm kızlarrrr

arzummm cok az kaldıı kuzumm 9 guncukkkkkkkkkkk

büşümmmm hepsıı bırbırındennn guselll rabbım esınlee agız tadıylaa oturmayıı nasıp etsın ınslahhhh balll:21::21::21:

BÜşrammmmm:21::21::21:nasılsınnn bakım herseyyy yolunda mı kuzumm:34::34::34:

Öncelıklee o cici perdennnnı degstrmee sakınn cok ama cok gusell...
kuzummm öldüm bittiimm dun 7dee basladık sabahh aksamm 5e kadarr ancaa bıttı oda benım 4de ıste olmam gerekıyodu saolsun kv ve gorumcelerrr gerı kalan yerlerııı yaptıı...hem yorucu hem zevklıı ıslerr amaa ole bı hamladımkııı ısyerındee uyuyaa kaldımmm:9::9::9:ohh tatıl ıcındee alanyaya gıdıyonzz demekk kuzumm varyaa oralarr superrr bı gıtt bıdaha gelmek ıstemıycennn :9::9::9:ahh ahh dugun masraflarııı yuzundennnn bızdee su sıralarr sıkıntıı yasıyozz RABBIM SU GUNLERIII HAYRLIISYLAAA ATLATMAMIZI NASIPP ETSNN INSLAHH KUZUM:21::21::21:

AYRICAA ISS MEVZUN NOLDU KUZUM DEVAMMI:34:

büşümmmmmm fıstıgımmmm valla 2.sıı uzerındee cok sık durmusss parıl parıll parlıyon :21::21::21:prenseslerr gıbı olmsnnn oyzudennn hıcc uzulmeee emın olkııı cok yakısmıss vee taslarr abess durmamısss ama eger ıcın rahat dıılseee dusun derımmm kuzum:34::34:

kuzum beyaz olanı diktircem tekrardan yetiştiririz sorun yok dediler.Çünkü çok gri ya etek kısmı ile arasında çok renk fark var:15:
Nese kuzumm Çok sevindim bitmiş herşeyin ne güzel evinin resimleri ne zaman gelicek çok merak ediyorum:7:
İş şuanlık devam canım ama evlendikten sonra çıkıcam kesin yani:6:
girmiyosun bu aralar pek tatlım ya tek bıraktınız beni buralarda:ssz::ssz:

Daha önce gelinliğimin siparişini vermiştim.Ama anlaştığım yerde istediğim model yoktu resim gösterdim benim için diktiler.Sorun şu benim istediğimle kadının diktiği gelinliğim üzerindeki taşlar farklı.Benim istediğim kadının demesine göre eski moda artık kullanılmayan taşlardanmış o yüzden onu isteyebileceğin hiç aklıma gelmedi diyor.Diktiği bu sene moda olan taşlardanmış.He ama istemezsen yinede dikerim tekrar dedi.Ama ben kararsız kaldım şimdi ikisinide yüklüyorum lütfen yardım edin:5::5:
Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
Buda kadının diktiği;
Bu biraz daha kabarık olucak tabiki tarlatan küçük olduğu için sönük durmuş olabilir:26:

Benim fikrim senin istedigin daha guzelmis hem neden kafasina gore yapmis ki :47: sen bilirsin ama ttalim sen zaten zevkliymissin bence kendi istedigine israr et :41:

büşracım ikiside ciciymiş.. :16:

ama gönlün hangisini çektiyse o olacak lami cimi yoookk!! :20: :20:

Bu benim istediğim;
Eki Görüntüle 787867
Buda kadının diktiği;

bnce senin sectıgın daha güzel ayrıca o daha yeni gibi gelidi bana. sen kendi istediğini yaptır..terziler ve kuaförler hep kafalarına göre yapyolar.

arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44:

arkadaşlar konuyu cok fazla okumadım sanırım bende ekım sonu gelını olucam bu hafta tam tarıh bellı olucak. ıkı ay ıcınde yapıcaz heseyımızı yetıstıgı kadar artık.neyse bı sey danışmak ıstıyorum sıze mobılya konusunda cok kararsız kaldık butcemızde kısıtlı uygun fıyata güzel mobılya almak ıstıyoruz sızler mobılyalarınızı nerden aldınız memnunmusunuz ve fıyatları nasıl ? umarım yardım edıcek bırılerı vardır.ne zormuş bu işler.:44:

Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan spotcular çarşısını tavsiye ederim mutlaka gidip bak:16:

Ikea´ya da bakabilirsiniz. Ama cok kaliteli degil ama masa, sehpa, kitaplik gibi mobilyalar icin bence fena degil. Eskiden olsa Ankara siteler derdim ama onlarda ucmuslar galiba duyduguma gore

Back