2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

büşrammmmmmmmmnasılsnnnn
kızzz okadar dalgınımkııı karstrmsss ayrıcaaa o perdelerıııı nedrenn aldınnn bakemmm bayıldımdaaa acepp bndemı alsammmm
Ayrıcaa kuzummm azcıkkk daha sabrett dugun stresıı hepımızzz farklı sorunlarr yasıyozzz ama sukurkıı bak nısanlın senı tutuyoo bebegım benımmm

Slmmm kızlarr

Kımsecıklerr yok sanırımmm :26::26:bugun ızınlıyımmm busracıklarrrr---arzusss nırdesınzzz bakımmm gelın azckkkk sohbett edekkk

dun evımınn anahtarını aldıkkk bıde askumaaa yedegını cıkarttıkk koccamannn bıtanee kapımızaa nazar boncuguu aldıkkkkaşkoşşşş tuttrduuuu alalımm dıyeee anahtarlık aldıkkkkkk ayy okadann degısıkk bı duygukıııı aılemdennn ayrlcamm dıyee cok uzuluyodmmm ama evımızı tuttuktann sonraaa azcıkkk daha kabullendım benımsedımm dddmmmm 7 yıldırrr buanııı beklıyozzz suannn evcıgımeee gıtmekk ıstıyom falannn

Allahın ıznylee pazartesııı evımınnn temızlıgınee baslıcemmm haftayadaa esyalarımızzz yerlescekkkk vee ogreneblrsemm sızlerleee evımııı paylassmakkk ıstyrmmmm kızlar.......

evet aynen yazdığın gibi heyecandan panikten ne yapacağımı bilemez haldeyim artık

yakında olsan koşa koşa gelirdim yardıma..

o ilk heyecanlar sürüklüyor insanı fenaaa

bizde ilk nazar ayeti almıştık anahtarı teslim alır almaz eve aldığın ilk parçanın uğuruna inananlardanım

fotoğrafları da keyifle bekliyorum ayrıca.. şimdi evine ufak tefek yerleş bu seferde evimi özledim mi ne diyeceksin aha da buraya da yazıyorum canım

oyy arzusummm dusunmennn bıle yerrr balım
Rabbım evımızde yuvamızdaa agız tadıylaaa oturmayı nasıp etsınn ınslahhhh kuzummmm
fotolarııı yuklucemmm ınsalahh amaaa senınn yardımınlaaa cunku hala cozemedımmm bennn beceremıyom Ogun bıkaçç resmımızzıı koyımmm dedımmm ama yapamadımm arzusssss

hallederiz
bizde kıyafet yerleştirme bavul hazırlama tatil için hazırlık yapma derdindeyiz

her şey bitti o eksik kaldı ahahahahaha

herşeyin bittiğini evini seyrettiğini bir düşünsene kübüşüümm

kuzummm herseynnzzz hallolduu sukurrr sımdıı balayınızzz ıcınnn cııclerınızııı hazrlayın tabıkı

Oyyy varyaa zatenn o anı dusundukcee ıcım bı tuhafff oluyoo arzumm

Ayrıcaa bndee aksama dogruu cıkıppp mutfagım ıcın bı kaç bısı alcemmmm

mutfağın için renkleri birbirine yakın seç sonra farketmeden çok hoş kombinler yapmış oluyorsun
tatil tatiil diye kendimizden geçiyoruz artık.. öyle böyle değil inanılmaz yorgunuz
e bide balayı yanii ister istemez

kuzum sımdııı mutfak dolaplarımmm kremmm kahvee tonlarındaa yalnızz bendeee kırmızııı aldımm genldee herseyımıı bırazz zıtt durcakk sanırımmm:44::44:

kuzumm dugun stresııı ayrı yoruyoo ınsanı ama bakkk 2 haftadannn azzz kaldııııkıı

balayınızdaa ınsalahhh cok gusell gecerr kuzummmm
kaç gunluk tatıl yapıcanzzz bakemmm

6 gün yapcaz inşallah Allahtan bir elem keder çıkmazsa evet çok az kaldıııııı

hayır krem kahve kırmızı ne var bunda kuzum daha ne? çok güzel olur hemde.. sen kırmızıda devam et

6 gün yapcaz inşallah allahtan bir elem keder çıkmazsa Evet çok az kaldıııııı

hayır krem kahve kırmızı ne var bunda kuzum daha ne? çok güzel olur hemde.. Sen kırmızıda devam et

bizdee 10 gunlugneee antalyaaa sahıllerınee akıcazzz kuzum

ınsalhhh kuzummm hem bennn banyo ve lavabo bunlardaa kırmızzııııııı

bizdee 10 gunlugneee antalyaaa sahıllerınee akıcazzz kuzum

ınsalhhh kuzummm hem bennn banyo ve lavabo bunlardaa kırmızzııııııı

ohhh yarasın

ayarladınız mı otelinizi? ne tarafa bakiim? bizde alanyada olacağız ayyhhh

ohhh yarasın

ayarladınız mı otelinizi? ne tarafa bakiim? bizde alanyada olacağız ayyhhh

kuzummm benım ikiziminnn esııı bızee kemer tarafından otel ayarlıycakkk kendısı oteldee çalısıyo ama bakalım

alanyaaa muthıss bıyerr kuzummmmmm

kızlarr bizde çok gerginiz nişalımlaa sürekli kavga ediyorzz ayrlma noktaısna geliyoruzz (( hatta bugun bitiyodu neredeyseee :18: cok stresliyiz şu düğün olaylarından dolayıı

Bende tek bizböyleyiz saniyordum her kücük seyde tansiyon cikiyor nedense dügün stressidir diye diye gecistirip gidiyoruz kusuruma bakmazsiniz insallah ama ben birsey sorcam Nasil korunmayi düsünüyorsunuz benim malesef edet düzensizligim var hap kulanim diyorum ama daha hasta olmadim o kadar stress yetmiyor o cok takiliyor kafama simdiden yardimlariniz icin tskler

tatlım aynı durum bende de vardı..

ben hem doğum kontrol özelliği olan hemde düzenleyici niteliğe sahip bir ilaca başladım DOKTOR kontrolünde.. muhakkak doktora görünmelisin.. ve acele et birazcık çünkü 1 ay kala ilaca başlamak korunma sağlamıyor.. doktora görün o daha net bilgi verecektir..

Ay evet cok gec kaldim Bu hafta gidicem insallah gerci forumdakiler kilo tüylenme vs diyorlar sende oldumu öyle bir sorun ?

Ay evet cok gec kaldim Bu hafta gidicem insallah gerci forumdakiler kilo tüylenme vs diyorlar sende oldumu öyle bir sorun ?

bünyeden bünyeye değişiklik gösterdiğini söylemişti doktorum bana.. öyle ki düzenleyiciyi 3 ay aldım sonrasında 2 aydır da doğum kontrol+düzenleyici etkisi olan ilacı alıyorum.. ne tüylenme ne kilo.. hiç birşey yok.. doktoruna söyle en yan etkisiz ilacı yazın diye..

Tamam öyle yaparim cok tsk ederim canim bu arada evin hayirli olsun

Darisi bizim basimiza amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…