aynen kuzum aynen hep aklım evde bilmiyorum ne olucak anneciğimi düşünmekten strese giriyorum hep
Evi tuttuk canım tül perde siparişi verdik haftasonuda mobilya siparişi vericez beğendik bakalım nasıl olucak
Kübram o perdeler benim kiPek kahve sevdiğimiz söylenemez kuzum biz çaycıyız
Aynıyız kübram sıkıldım bunaldım kayınvalidemle bir gerginliğim var benim babam ayrı sorun nişanlım arada kalıyor benim hiç bir şey istediğim gibi olmuyor.aileler evlendirince böle oluyormuş.kendimiz yapsak bu kadar olmazdı
Hoşgeldin canım büşraa bendeaynı sorun bendede var hiç bakmadım daha o şarkı türkü olaylarına bilmiorum ne olucak sonumuz böyleeee
Arzuuuuuu bayıldım evine helede salonuna çok güzelvalla senin evini görünce niyeyse evim güzel olmucakmış gibi geldi zaten perde konusunda sorun yaşıyoruzz nese kuzum çok ama çok güzel olmuş allh nazarlardan korusun sizide evinizide inş
kuzummmmmmkolayy mıı sevdıgıneee kavusmanaaa 2 haftadannn az bı zamann kladııııı heycanınnn normallll yırımm senııı...
Buaradaaa bız daha ev temzlgınee baslamdıkkk bebemmm pztsıı baslıycazz bu hafta vardıyam aksam 16:30 gece 01:00 bndee sabah 9da gıdıp temızlıycemmm gorumcemleee bılgın ıcın saol kuzummmmmm
Slmmm kızlarr
Kımsecıklerr yok sanırımmm :26::26:bugun ızınlıyımmm busracıklarrrr---arzusss nırdesınzzz bakımmm gelın azckkkk sohbett edekkk
dun evımınn anahtarını aldıkkk bıde askumaaa yedegını cıkarttıkk koccamannn bıtanee kapımızaa nazar boncuguu aldıkkkkaşkoşşşş tuttrduuuu alalımm dıyeee anahtarlık aldıkkkkkk ayy okadann degısıkk bı duygukıııı aılemdennn ayrlcamm dıyee cok uzuluyodmmm ama evımızı tuttuktann sonraaa azcıkkk daha kabullendım benımsedımm dddmmmm 7 yıldırrr buanııı beklıyozzz suannn evcıgımeee gıtmekk ıstıyom falannn
Allahın ıznylee pazartesııı evımınnn temızlıgınee baslıcemmm haftayadaa esyalarımızzz yerlescekkkk vee ogreneblrsemm sızlerleee evımııı paylassmakkk ıstyrmmmm kızlar.......
oyy arzusummm dusunmennn bıle yerrr balım
Evet aynen yazdığın gibi heyecandan panikten ne yapacağımı bilemez haldeyim artık
Yakında olsan koşa koşa gelirdim yardıma..
O ilk heyecanlar sürüklüyor insanı fenaaa
Bizde ilk nazar ayeti almıştık anahtarı teslim alır almaz eve aldığın ilk parçanın uğuruna inananlardanım
Fotoğrafları da keyifle bekliyorum ayrıca.. şimdi evine ufak tefek yerleş bu seferde evimi özledim mi ne diyeceksin aha da buraya da yazıyorum canım
hallederiz
Bizde kıyafet yerleştirme bavul hazırlama tatil için hazırlık yapma derdindeyiz
Her şey bitti o eksik kaldı ahahahahaha
Herşeyin bittiğini evini seyrettiğini bir düşünsene kübüşüümm
kuzummm herseynnzzz hallolduu sukurrr sımdıı balayınızzz ıcınnn cııclerınızııı hazrlayın tabıkı
Oyyy varyaa zatenn o anı dusundukcee ıcım bı tuhafff oluyoo arzumm
Ayrıcaa bndee aksama dogruu cıkıppp mutfagım ıcın bı kaç bısı alcemmmm
mutfağın için renkleri birbirine yakın seç sonra farketmeden çok hoş kombinler yapmış oluyorsun
tatil tatiil diye kendimizden geçiyoruz artık.. öyle böyle değil inanılmaz yorgunuz
e bide balayı yanii ister istemez
kuzum sımdııı mutfak dolaplarımmm kremmm kahvee tonlarındaa yalnızz bendeee kırmızııı aldımm genldee herseyımıı bırazz zıtt durcakk sanırımmm:44::44:
kuzumm dugun stresııı ayrı yoruyoo ınsanı ama bakkk 2 haftadannn azzz kaldııııkıı
balayınızdaa ınsalahhh cok gusell gecerr kuzummmm
kaç gunluk tatıl yapıcanzzz bakemmm
6 gün yapcaz inşallah allahtan bir elem keder çıkmazsaEvet çok az kaldıııııı
hayır krem kahve kırmızı ne var bunda kuzum daha ne? çok güzel olur hemde.. Sen kırmızıda devam et
bizdee 10 gunlugneee antalyaaa sahıllerınee akıcazzz kuzum
ınsalhhh kuzummm hem bennn banyo ve lavabo bunlardaa kırmızzııııııı
ohhh yarasın
ayarladınız mı otelinizi? ne tarafa bakiim? bizde alanyada olacağız ayyhhh
Bende tek bizböyleyiz saniyordum her kücük seyde tansiyon cikiyor nedensedügün stressidir diye diye gecistirip gidiyoruz kusuruma bakmazsiniz insallah ama ben birsey sorcam Nasil korunmayi düsünüyorsunuz benim malesef edet düzensizligim var hap kulanim diyorum ama daha hasta olmadim o kadar stress yetmiyor o cok takiliyor kafama simdiden yardimlariniz icin tskler
tatlım aynı durum bende de vardı..
ben hem doğum kontrol özelliği olan hemde düzenleyici niteliğe sahip bir ilaca başladım DOKTOR kontrolünde.. muhakkak doktora görünmelisin.. ve acele et birazcık çünkü 1 ay kala ilaca başlamak korunma sağlamıyor.. doktora görün o daha net bilgi verecektir..
Ay evet cok gec kaldimBu hafta gidicem insallah gerci forumdakiler kilo tüylenme vs diyorlar sende oldumu öyle bir sorun ?
bünyeden bünyeye değişiklik gösterdiğini söylemişti doktorum bana.. öyle ki düzenleyiciyi 3 ay aldım sonrasında 2 aydır da doğum kontrol+düzenleyici etkisi olan ilacı alıyorum.. ne tüylenme ne kilo.. hiç birşey yok.. doktoruna söyle en yan etkisiz ilacı yazın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?