selammmmmmmm bende 15 eylülde evleniyorum,çoğu şeyim tamam :) salon tutuldu,beyaz eşyalar alındı,mobilyalar seçildi alması kaldı :) kına elbisem dikliyor şuanda arkadından gelinliğe başlanılacak nişan elbisemde dahil hepsini annem yapıyorrrrrr :) nişan elbisem süperdi sıra diğerlerinde :) balayı otelimizi dün aldık ödemesini yaptık :) nişanımda genç kızlara çok süpriz yapmıştım kınadada biçok şey yapmayı plalıyorum şimdilik herşey yolunda sessiz ve sakince devam ediyor umarım hepimiz için herşey güsel olur :)
mrblar :) kiraya cikcak olanlar dügünden kac gün önce kiraliyorsunuz evi ?
biz hiç balayı konuşmadık. bakjalım nolucakEYLÜL gelinleri balayını yurt dışında düşünenler nereye gideceksiniz acaba bende yurt dışı düşünüyorum da çok uçuk rakamlar(
ben 1 hafta içinde hazır gelinlik satan yerli yabancı ünlü firmaları gezdim. zaten gezince hepsi aynı geliyor. Birtek bazılarında arada kumaş kalitesi farkı var ama çokta anlaşılmıyorda bir yandan. Yalnız fiyatlar çok saçma sapan farklılık gösterebiliyor. ortalama 3.000 TL'yaçok güzel gelinlikler var.Merhabalar, bende 22 Eylül geliniyim kısmetse :)
Sizler gelinlik için neler yaptınız? Diktirecek olanlar ne zaman sipariş verecek? Benim hiç fikrim yok :)
MrbBenimde nişanlımın evi var fakat ailesiyle aynı apt. Cok yakın olunca gelmedi gitmedi ugramadı die ilerde sorun istemediğinden bizde evi olduğu halde kiraya çıkacağız. Eylül 27-28 tam kesin olmamakla birlikte dügün tarihimiz biz haziran 2.haftası arastırmalaara başlayıp temmuzdada evi tutacagız.Cunku mobilyaları secmek,onların gelmesi uzun sürebilir son günlerde birde bustresleri istemiyoruz.
biz hiç balayı konuşmadık. bakjalım nolucak
ben 1 hafta içinde hazır gelinlik satan yerli yabancı ünlü firmaları gezdim. zaten gezince hepsi aynı geliyor. Birtek bazılarında arada kumaş kalitesi farkı var ama çokta anlaşılmıyorda bir yandan. Yalnız fiyatlar çok saçma sapan farklılık gösterebiliyor. ortalama 3.000 TL'yaçok güzel gelinlikler var.
ben yurtdışına taşınıyorum. 1 ay önce yapmayı planlıyoruz. Ama burdaki gibi çok özenmicez açıkçası. orda bulunduğumuz süre içinde idareten bişi diye düşündük.
1 ay öncesinden ya da daha sakin bir yerleştirme için imkan varsa 2 ay öncesinden tutalabilir gibi
imkanim olmadigi icin 1 ay öncesinden tutcaz galiba :/
selam hanımlarrhenüz ne isteme var ne söz ne bişiy..biz ama 2013 eylül demişiz bir kere..
Allah nasip kısmet ederse..
herkesin gönlünce olur inşallah, tüm hazırlıkları güzel geçer, dilediği gibi düğünler yaşayıp çok özel anlar nasip eder Allah..
bende eylül gelini olacağımmm inşallahh :)) :65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?