sznn ve ay03 hoş geldiniz tanıtsanıza kendiniziBen büşra bu arada
hosbulduk bnde aysel:)
Nerelisin canım yaş kaçHazırlıkların ne durumda gidiooo varmı eksiğin gediğin
21 yasndayım daha duzgun bı hazırlık yapmıs degılımşanlıurfalıyım
Urfada mı yaşıyorsun çok merak ediyorum ben oraları nişanlım istese balayına tura çıkardım urfa mardin antep olarak
Düğün ne zaman canım
5 ekımde ewet urfada yasıyorum.. guzel olurdu sızde balayından sonra cıkarsınız tura:)
Benimde 6 ekimAslında benimde 5 ekimdi sonrada değişiklik oldu
Az kalmış canım seninde nelerin eksik evin falan ne durumda
benımde tam tersıyıdı:)ewim war suan ıl dısındayım haftaya hazırlıklara baslıyacam bnde:)
Hayırlısı öleymiş demek ki canımHadi bakalım kolay gelsin şimdiden.Gelinliğini hallettin mi bari
aynen aynen aman allah korusun hepimiziyahu çok heyecanlıyız çatlayacağız düğüne derneğe kadar Allah korusun
benım bıldıgım resmı nıkahtan sonra ımam nıkahı oluyo.Cekirdek, hemseri ciktik :) Ben gelinligi Ankaradan aldim ama saray carsisinin ordaki gelinlikciler ne istersen dikiyorlar arkadaslarimdan bildigim.
Arzu, büsra kizlar bana dini nikah ile bilgi verir misiniz. Bir tane hoca dedi ki resmi nikahin oldukdan sonra imam nikahina filan gerek yok takma kafaya dedi. Bende unuttum gitti ...
Arzucum gelinligini gordukce ben bir heyecanlandim valla cok guzel olmus, tadini cikara cikara eglene eglene giy tatlim
Cekirdek, hemseri ciktik :) Ben gelinligi Ankaradan aldim ama saray carsisinin ordaki gelinlikciler ne istersen dikiyorlar arkadaslarimdan bildigim.
Arzu, büsra kizlar bana dini nikah ile bilgi verir misiniz. Bir tane hoca dedi ki resmi nikahin oldukdan sonra imam nikahina filan gerek yok takma kafaya dedi. Bende unuttum gitti ...
Arzucum gelinligini gordukce ben bir heyecanlandim valla cok guzel olmus, tadini cikara cikara eglene eglene giy tatlim
Benim nikah da dugunun icinde birarada olacak ve gece dugunu gec biter kesin. Evet olmadi yalvar yakar bir hoca bulacagiz dugun oncesi olsun diyeCanım bence o hoca filan değilmiş.Ne demek resmi nikah olunca dini nikaha gerek yok ne.Şuan yasalar gereği resmi nikahtan sonra dini nikah yapılıyor.Eğer resmi nikahın düğünden önce yapılcaksa düğünden önce kalan vaktinde dini nikahıda yaptır canım.Ama resmi nikah düğünde olucaksa o zor oluyor işte ya hocaya yalvar yakar düğünden bir gün önce kıydırcaksınız.Yada düğünden sonra gelicek hoca.ama kesinlikle yaptır.
Benim nikah da dugunun icinde birarada olacak ve gece dugunu gec biter kesin. Evet olmadi yalvar yakar bir hoca bulacagiz dugun oncesi olsun diye
Benimde nikah düğünde olucak canım kına ile düğün arasında benim 1 gün var o boş günde artık yaptırırz sanırım:18:
aynen öle yap canım düşün taşın öle hareket et:)
valla bu arada canım damatlığı ayakkabılarımızı kalan eksiklerimi hallettim.perdelerimi begendim.mutfak halımı beğendim öle işte
Balayınıda daha tam anlamı ile netleştirmedik ama marmara adasında mola hotel diye bir yer var odalarını çok beğendim sakin huzurlu bir yer belki orası olabilir
Sznn ve ay03 hoş geldiniz tanıtsanıza kendiniziben büşra bu arada
kübrammmmmmmmmm
bu arada görüşemiyoruz ama senin nikah kaynadı arada resimler nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?