• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

selam kızlar bende Eylül geliniyim.25 ağustosta çeyizim serilcek kısmetse..haycan artıyor..:16:

mrb kızlar :) 'eylüle ekime daha çok var' diyoduk zaman su gibi akıp geçti :) hazırlıklar hız kazandı. hatta biz bugün hem gelinlik aldık hem ev tuttuk bayaa çabuk oldu :)) sizin hazırlıklar nasıl gidiyo?

büşram imam efendi geliyor ya pazar günü çeyiz çıkarmama ve nikah kıymaya :17: :17:

Anladım arzumm unutmuşum ben onu kafam yoğun bu aralar yaa:ssz:Evli mutlu oldun yani artık he hadi hayırlı :1:olsun

Selam kızlar herkese kolaylıklar diliyorum. Benim bugün evimde temizlik var. Akşam çeyizlerim gidiyor pazarda yerleşmeye başlıyorum kısmetse.

Hayırlı olsun canım ne güzel bitmek üzere hazırlıkların:16:

ekım gelınıyımmmmm :)) benı de alın aranıza :))

Hoşgeldin canım hayırlı olsunn:8:

Merhaba kızlar bende Eylul gelınıyım bende aranızda geldım:)
oncekı yazılarınızı okudumda cok guzel seyler paylasmıssınız ve cok sıcak ve samımı bır ortamınız var...

Aramıza hoşgeldin canım sanırım seninlede adaşız bende büşra:7:

selam kızlar bende Eylül geliniyim.25 ağustosta çeyizim serilcek kısmetse..haycan artıyor..:16:

Senin hazırlıklar bitmiş desene canım hoşgedin bu arada:emir_bebek:

mrb kızlar :) 'eylüle ekime daha çok var' diyoduk zaman su gibi akıp geçti :) hazırlıklar hız kazandı. hatta biz bugün hem gelinlik aldık hem ev tuttuk bayaa çabuk oldu :)) sizin hazırlıklar nasıl gidiyo?

Hoşgeldin canımmm tarih ne zaman.:21:

Arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda:5::5::5:

Bu arada evimizi tuttuk canlarım içime sindimi sinmedimi bilmiyorum ama tuttuk artık yapıcak bir şey kalmadı:39::39:

Hoşgeldin canımmm tarih ne zaman.:21:[/QUOTE]

hoşbulduk :) 5 ekim kına 6sında düğünüm var inş :) uzun zamandr sayfayı takip ettiğimden, hiç yeni gelmişim gibi hissetmedim direkt konuya daldım o yüzden :P :D

hoşbulduk :) 5 ekim kına 6sında düğünüm var inş :) uzun zamandr sayfayı takip ettiğimden, hiç yeni gelmişim gibi hissetmedim direkt konuya daldım o yüzden :P :D[/QUOTE]

Olsun canım :) ismin ne nerelisin yaş kaç:1: Aynı gün gelin oluyoruz bu arada benimde 6 ekim ama kınam 4 ekimde:1:

Anladım arzumm unutmuşum ben onu kafam yoğun bu aralar yaa:ssz:Evli mutlu oldun yani artık he hadi hayırlı :1:olsun

Hayırlı olsun canım ne güzel bitmek üzere hazırlıkların:16:

Hoşgeldin canım hayırlı olsunn:8:

Aramıza hoşgeldin canım sanırım seninlede adaşız bende büşra:7:

Senin hazırlıklar bitmiş desene canım hoşgedin bu arada:emir_bebek:

hoşbulduk canım.bitti hazırlıklar çok şükür.kıyafetlerimi koliledim ama bazı eksıklerim var çarşıya cıkmam lazm.pazar günü çeyiz gidicek inşaallah.

arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda:5::5::5:

Bu arada evimizi tuttuk canlarım içime sindimi sinmedimi bilmiyorum ama tuttuk artık yapıcak bir şey kalmadı:39::39:

büşrammmm :16::16::16:balımmm cok ozledımm valla sızıııı yaaaa ıste fırsat buldukcaa evde gırmeye calısyommm bebegımmmmm hayrlı olsunnnn kuzucukkkk rabbım esınleee musmutluuu oturmayııı nasıpp etsınnn ınslahhhh kuzummm:21::21:
Içine nıeee sınmedıkkıı büşrammmm...

Ayrıcaaa bızdee bugunn tuttuk evvvv ıcımeee cok hemdee cokk sındııı:9::9:tam ıstedgmmm gıbı kuzmmm yaaa haftaya temızlıgeee baslıycazzz yaavstannn kıyafetlerımıdee kaldırcammm ama ıcım cok buruk ama askıma kavuscamm ıcındee mutluyum:1::1::1:

artık sinsede sinmesede olan oldu canım ama siner içini döşeyince yaaa:6:tek aklımı karıştıran önden giriş kat arkadan 2. Kat daire.giriş kat olmasını sevmemiştim de neseeeeee:3:

büşrammm benımkıdee bole kıııı :9::9: 2.kattt onden gırıslııııı

beğenen beğenmeyen-yorum yapıp zahmet eden bütün gelinciklerime selam olsun efeniimmm :42:

çok heyecanlıyım yahuuu :16: Kocam oluyor snoopy'm 2 gün sonra.. Ayyhhh..

yirimm senııı arzummmm:21::21:

Snoopy eniştecıkkk artıkk senınn kocişinn oluverdııı anzarlarr degmessnnnnn

Slmmm fıstıklarrr kımsecıklerr yok sanırımmmm bu saattteeee.fırsarrr buldukca gırmeye calısıyommmm:16::16:

Bugun evımızı tuttukkk cok sekerrr jakuzımızzzz bılemmm var:9::9:
Mınakcıkkk bı mutfagmmm var:9::9:cok cıcıkkk evvv okadar ıcımeee sındıkııııı aşkoşumlaaaa ne hayallerrr kurduuu yaaaa

haftaya temızlıgee baslıyozzz ondan sonnacımaaa cumartesı perdemı halımı alcemmmm...çok az kaldııı hem mutluyum hem ıcımmm burukkk :31::31:azcıkk kıslıklarımııı kolıledımmm bugun yavas yavass temızlkk bıtıcneee gotrcezzz

sizzlerr ne alemdesnzzz yenı arkadaslarımızzz katılmısss aramızaa hepınızzzz hosgeldnzzz kızlar.......

Büşrammm ve arzummmm sızlerıdee cok hemdee cok ozledımmmmmmmm :16::16::16:

Slmmm fıstıklarrr kımsecıklerr yok sanırımmmm bu saattteeee.fırsarrr buldukca gırmeye calısıyommmm:16::16:

Mınakcıkkk bı mutfagmmm var:9::9:cok cıcıkkk evvv okadar ıcımeee sındıkııııı aşkoşumlaaaa ne hayallerrr kurduuu yaaaa

haftaya temızlıgee baslıyozzz ondan sonnacımaaa cumartesı perdemı halımı alcemmmm...çok az kaldııı hem mutluyum hem ıcımmm burukkk :31::31:azcıkk kıslıklarımııı kolıledımmm bugun yavas yavass temızlkk bıtıcneee gotrcezzz

sizzlerr ne alemdesnzzz yenı arkadaslarımızzz katılmısss aramızaa hepınızzzz hosgeldnzzz kızlar.......

hayırlı ugurlu olsun musmutlu oturun inşallah :13:
bende artık ev istiyorum yaaa:52::52:

Bizde davetiyelerimizi dağıtıyoruz artık yavaş yavaş. birde bu hafta gelinlik ve kınalık provalarım var :) Az kaldı Kızlarr :10::10:

Arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda:5::5::5:

kuzum tarihim yaklaştı ya benim oldukça eve git gel yapıyorum sürekli kusuruma bakma nolursun.. ayrıca da evin hayırlı uğurlu olsun.. hiç tereddüde düşme eve bir kaç parça eşya aldın mı o evi öyle bir sahipleneceksin ki anlatamam.. :16: :16:

kübrayıda senide özlüyorum valla..

yirimm senııı arzummmm:21::21:

Snoopy eniştecıkkk artıkk senınn kocişinn oluverdııı anzarlarr degmessnnnnn

oldu valla boncuk :16: Allahım utandırmasın inşallah..

oohhhh Rabbim içinize sindirsin.. ağız tadıyla oturun inşallah :16: :16:

yahu bende özlüyorum çoookkkk

Bizde davetiyelerimizi dağıtıyoruz artık yavaş yavaş. birde bu hafta gelinlik ve kınalık provalarım var :) Az kaldı Kızlarr :10::10:

hadi hayırlısı :34: çok az kaldı ayrıca :9: :9:

hoşbulduk canım.bitti hazırlıklar çok şükür.kıyafetlerimi koliledim ama bazı eksıklerim var çarşıya cıkmam lazm.pazar günü çeyiz gidicek inşaallah.

Allah kolaylık versin canım çokda az kalmış düğününe :16:

büşrammmm :16::16::16:balımmm cok ozledımm valla sızıııı yaaaa ıste fırsat buldukcaa evde gırmeye calısyommm bebegımmmmm hayrlı olsunnnn kuzucukkkk rabbım esınleee musmutluuu oturmayııı nasıpp etsınnn ınslahhhh kuzummm:21::21:
Içine nıeee sınmedıkkıı büşrammmm...

Ayrıcaaa bızdee bugunn tuttuk evvvv ıcımeee cok hemdee cokk sındııı:9::9:tam ıstedgmmm gıbı kuzmmm yaaa haftaya temızlıgeee baslıycazzz yaavstannn kıyafetlerımıdee kaldırcammm ama ıcım cok buruk ama askıma kavuscamm ıcındee mutluyum:1::1::1:

büşrammm benımkıdee bole kıııı :9::9: 2.kattt onden gırıslııııı

Sağol kuzum benim seninde hayırlı olsun :16:Canım dedm ya önden düz giriş diye istememiştim baştan arkadan 2. kat gibi alt katımızda bir daire daha var yani.Ama işte daire girişi düz giriş olunca tereddütte kalmıştım.Ama koskocaman bir mutfağı var.5 odası var 2si küçük 3 tanesi normal boyutta.Biri yatak odası biri yemek odası biride oturma odası olucak.Küçük odalardan birini çamaşır odası yapıcam çamaşır asmaya yerm yok çünkü orda tel alır asarım ütülerim falan:1::1:Diğer küçük odada arkaya bakıyor orayıda şark köşesi gibi yapmayı düşünüyoruz.Hep evimize nargile tavla alırız diyorduk balkonumuz olmayınca o küçük odayı minderlerle falan süsleyip keyif yapmak için kullanıcaz:1::1:

Bende sizi özlüyorum valla canım ya :ssz:Oh jakuziler falan ne güzel yaaa:16: ben dün perdeciyide götürdüm ölçü aldı:1:Ama evde bir sürü cam var adam diyor ne güzel keşke her ev böyle olsa :1::1:

kuzum tarihim yaklaştı ya benim oldukça eve git gel yapıyorum sürekli kusuruma bakma nolursun.. ayrıca da evin hayırlı uğurlu olsun.. hiç tereddüde düşme eve bir kaç parça eşya aldın mı o evi öyle bir sahipleneceksin ki anlatamam.. :16: :16:

kübrayıda senide özlüyorum valla..

oldu valla boncuk :16: Allahım utandırmasın inşallah..

oohhhh Rabbim içinize sindirsin.. ağız tadıyla oturun inşallah :16: :16:

yahu bende özlüyorum çoookkkk

hadi hayırlısı :34: çok az kaldı ayrıca :9: :9:

ARzumm canın sağolsun sen işlerini hallet yeter:16:Baştan sinmedi gibiydi ama girip çıktıkça ısınıyorum sanki.Evde bir sorun yok kocaman ev birde daha 1 sene önce adam evin içini sıfırlamış parkeler kapılar fayanslar sanki sıfır daire gibi.Tek derdim ön taraftan giriş gibi olmasıydı ama oda sokağa yakın değil önünde bahçe var :52:Öyle işte kuzum yaa:13:

Yalnız kızlar herkestemi var bilmiyorum masraflar arttıkça düğün yaklaştıkça para yüzünden hep sorun yaşamaya başladık bu yüzden tartışıyoruz falan.Kaynanamla biraz gerildik sanki:30:

Benim düğünüm Eylülün 15 inde evi tuttuk, ben bekar evinde kalıyordum oraya taşındım, yatakodası ve salon kurulacak halılar alınacak, eksik bir tek halı, haa ufak tefek derseniz vardır elbet:)
Kayınvalideme yakın olduğumuz için kendisi ilgileniyor evle Allah razı olsun ama artık ilgileneceği bir şey kalmadı benden evin anahtarını isteyip duruyor sonuçta benimorda artık özel eşyalarım avr, biz evlendikten sonra da bu şekilde girp çıakr mı çok üzülürüm, kavga ederim, ben çalışan bir bayanım, bana yemek yapar eve koyarım diyor ama ne alaka ki ben kendim pişirip yemedikten sonra, hem ne kadar iyilikten de olsa geline vine girilir mi öyle, kilidi değiştireceğiz büyük eşyalar geldikten sonra ve o yine anahtar isteyecek, vermemek olmaz off çıldıracağım..

Back