- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büşram imam efendi geliyor ya pazar günü çeyiz çıkarmama ve nikah kıymaya
Selam kızlar herkese kolaylıklar diliyorum. Benim bugün evimde temizlik var. Akşam çeyizlerim gidiyor pazarda yerleşmeye başlıyorum kısmetse.
ekım gelınıyımmmmm :)) benı de alın aranıza :))
Merhaba kızlar bende Eylul gelınıyım bende aranızda geldım:)
oncekı yazılarınızı okudumda cok guzel seyler paylasmıssınız ve cok sıcak ve samımı bır ortamınız var...
selam kızlar bende Eylül geliniyim.25 ağustosta çeyizim serilcek kısmetse..haycan artıyor..
mrb kızlar :) 'eylüle ekime daha çok var' diyoduk zaman su gibi akıp geçti :) hazırlıklar hız kazandı. hatta biz bugün hem gelinlik aldık hem ev tuttuk bayaa çabuk oldu :)) sizin hazırlıklar nasıl gidiyo?
Hoşgeldin canımmm tarih ne zaman.
Arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda
Bu arada evimizi tuttuk canlarım içime sindimi sinmedimi bilmiyorum ama tuttuk artık yapıcak bir şey kalmadı
Hayirli olsun evin :) Icine sinsin ama artik bak tutmussunuz
Anladım arzumm unutmuşum ben onu kafam yoğun bu aralar yaaEvli mutlu oldun yani artık he hadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım ne güzel bitmek üzere hazırlıkların
Hoşgeldin canım hayırlı olsunn
Aramıza hoşgeldin canım sanırım seninlede adaşız bende büşra
Senin hazırlıklar bitmiş desene canım hoşgedin bu arada
Hoşgeldin canımmm tarih ne zaman.
arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda
Bu arada evimizi tuttuk canlarım içime sindimi sinmedimi bilmiyorum ama tuttuk artık yapıcak bir şey kalmadı
artık sinsede sinmesede olan oldu canım ama siner içini döşeyince yaaatek aklımı karıştıran önden giriş kat arkadan 2. Kat daire.giriş kat olmasını sevmemiştim de neseeeeee
beğenen beğenmeyen-yorum yapıp zahmet eden bütün gelinciklerime selam olsun efeniimmm
çok heyecanlıyım yahuuu Kocam oluyor snoopy'm 2 gün sonra.. Ayyhhh..
hayırlı ugurlu olsun musmutlu oturun inşallah :13:Slmmm fıstıklarrr kımsecıklerr yok sanırımmmm bu saattteeee.fırsarrr buldukca gırmeye calısıyommmm
Bugun evımızı tuttukkk cok sekerrr jakuzımızzzz bılemmm var
Mınakcıkkk bı mutfagmmm varcok cıcıkkk evvv okadar ıcımeee sındıkııııı aşkoşumlaaaa ne hayallerrr kurduuu yaaaa
haftaya temızlıgee baslıyozzz ondan sonnacımaaa cumartesı perdemı halımı alcemmmm...çok az kaldııı hem mutluyum hem ıcımmm burukkk azcıkk kıslıklarımııı kolıledımmm bugun yavas yavass temızlkk bıtıcneee gotrcezzz
sizzlerr ne alemdesnzzz yenı arkadaslarımızzz katılmısss aramızaa hepınızzzz hosgeldnzzz kızlar.......
Büşrammm ve arzummmm sızlerıdee cok hemdee cok ozledımmmmmmmm
Arzumm kübrammm nerelerdesiniz tek bıraktınız beni burda
yirimm senııı arzummmm
Snoopy eniştecıkkk artıkk senınn kocişinn oluverdııı anzarlarr degmessnnnnn
Slmmm fıstıklarrr kımsecıklerr yok sanırımmmm bu saattteeee.fırsarrr buldukca gırmeye calısıyommmm
Mınakcıkkk bı mutfagmmm varcok cıcıkkk evvv okadar ıcımeee sındıkııııı aşkoşumlaaaa ne hayallerrr kurduuu yaaaa
haftaya temızlıgee baslıyozzz ondan sonnacımaaa cumartesı perdemı halımı alcemmmm...çok az kaldııı hem mutluyum hem ıcımmm burukkk azcıkk kıslıklarımııı kolıledımmm bugun yavas yavass temızlkk bıtıcneee gotrcezzz
sizzlerr ne alemdesnzzz yenı arkadaslarımızzz katılmısss aramızaa hepınızzzz hosgeldnzzz kızlar.......
Bizde davetiyelerimizi dağıtıyoruz artık yavaş yavaş. birde bu hafta gelinlik ve kınalık provalarım var :) Az kaldı Kızlarr
hoşbulduk canım.bitti hazırlıklar çok şükür.kıyafetlerimi koliledim ama bazı eksıklerim var çarşıya cıkmam lazm.pazar günü çeyiz gidicek inşaallah.
büşrammmm balımmm cok ozledımm valla sızıııı yaaaa ıste fırsat buldukcaa evde gırmeye calısyommm bebegımmmmm hayrlı olsunnnn kuzucukkkk rabbım esınleee musmutluuu oturmayııı nasıpp etsınnn ınslahhhh kuzummm
Içine nıeee sınmedıkkıı büşrammmm...
Ayrıcaaa bızdee bugunn tuttuk evvvv ıcımeee cok hemdee cokk sındıııtam ıstedgmmm gıbı kuzmmm yaaa haftaya temızlıgeee baslıycazzz yaavstannn kıyafetlerımıdee kaldırcammm ama ıcım cok buruk ama askıma kavuscamm ıcındee mutluyum
büşrammm benımkıdee bole kıııı 2.kattt onden gırıslııııı
Slmmm fıstıklarrr kımsecıklerr yok sanırımmmm bu saattteeee.fırsarrr buldukca gırmeye calısıyommmm
kuzum tarihim yaklaştı ya benim oldukça eve git gel yapıyorum sürekli kusuruma bakma nolursun.. ayrıca da evin hayırlı uğurlu olsun.. hiç tereddüde düşme eve bir kaç parça eşya aldın mı o evi öyle bir sahipleneceksin ki anlatamam..
kübrayıda senide özlüyorum valla..
oldu valla boncuk Allahım utandırmasın inşallah..
oohhhh Rabbim içinize sindirsin.. ağız tadıyla oturun inşallah
yahu bende özlüyorum çoookkkk
hadi hayırlısı çok az kaldı ayrıca