• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Bu arada nerde gelinliğinnnnnnnnnnnnnnn:8::8:

ara da için rahatlasın.. bütünün fotoğrafı yok :5:

annem gelemedi teslim almaya bende giydirmeye yardımcı olan bayandan rica ettim gelinliğimi çeker misiniz diye ancak bunu çekebilmiş sağolsun..

ama çok güzel olmuş :16: :16:

ara da için rahatlasın.. bütünün fotoğrafı yok :5:

annem gelemedi teslim almaya bende giydirmeye yardımcı olan bayandan rica ettim gelinliğimi çeker misiniz diye ancak bunu çekebilmiş sağolsun..

ama çok güzel olmuş :16: :16:

fotoğrafı ekledim sanıyorum bende :9: :9:

burda işte.. :16: $CIMG1668.jpg

Canımm çok güzel gözüküyor zaten bu ara seninki gibi kol kısımlarına bayılıyorum çok kibar ve hoş:16::16::16::16:

fıstığım nişan elbisem straplezdi bu sefer hem hoşuma giden hemde diğerinden değişik olan bir kesim giymek istedim çizdim götürdüm yapılabilir mi dedim sağolsunlar hiç ikiletmediler aynısını diktiler :16:

bu nişanlılığımdı işte aynı bel çizgisini yakaladılar örneğin..

$DSC_6121-crop.jpg Eki Görüntüle 778521

fıstığım nişan elbisem straplezdi bu sefer hem hoşuma giden hemde diğerinden değişik olan bir kesim giymek istedim çizdim götürdüm yapılabilir mi dedim sağolsunlar hiç ikiletmediler aynısını diktiler :16:

bu nişanlılığımdı işte aynı bel çizgisini yakaladılar örneğin..

Eki Görüntüle 778520 Eki Görüntüle 778521

Resimdeki senmisin arzumm Mahşallah sanaaa:nazar::nazar:Sen mi çizdin bu modeli canım ne beceriklisin sen:8::8:

Çok yakışmış sana tatlımmm.Ay şimdi dikkat ettimde 23 gün kalmış ya ne güzelllll:16::16:

çok teşekkürler büşram gözünün güzelliği o :16:

valla elim ayağım tutmuyor artık.. pazar günü öğlen imam nikahımız kıyılacak sonrasında da çeyizim çıkacak.. evime götürülecek..
iyice heyecan saracak dört bir yanımı.. ayyyyyyyy :17:

çok teşekkürler büşram gözünün güzelliği o :16:

valla elim ayağım tutmuyor artık.. pazar günü öğlen imam nikahımız kıyılacak sonrasında da çeyizim çıkacak.. evime götürülecek..
iyice heyecan saracak dört bir yanımı.. ayyyyyyyy :17:

Canım resmi nikah oldumu sizin :28:

Ama biz sorduk kıymam dedi imam. düğün günü kıyarım anca dedi bende nasıl yapıcaz bunu diodum kendi kendimeee

evet yasakmış kıymıyorlarmış ama ben durumu açıkladım anlayışlı oldu.. şimdi düğün saat 19.30da başlıyor 23.00 de bitecek fotoğraf vedalaşma cart curt saat 12.. 12de kapınızı mı çalayım ertesi sabah 7.30da uçucaz balayına.. ne ara kıyılacak içim rahat etmez nolur hocam hem çeyiz de duayla çıksın istiyorum gelmişken nikahı da şeyedelim dedim iyi dedi o da :9: :9:

evet yasakmış kıymıyorlarmış ama ben durumu açıkladım anlayışlı oldu.. şimdi düğün saat 19.30da başlıyor 23.00 de bitecek fotoğraf vedalaşma cart curt saat 12.. 12de kapınızı mı çalayım ertesi sabah 7.30da uçucaz balayına.. ne ara kıyılacak içim rahat etmez nolur hocam hem çeyiz de duayla çıksın istiyorum gelmişken nikahı da şeyedelim dedim iyi dedi o da :9: :9:

Gidip bende mi yalvarsam ne yapsam:1::1:

Back