- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
arzummmmm bennn buaralarrr fazla yanlıslarr yapmaya basladımmmm kendım haledemycemı sanıp aıleme anlattm ama aılemı ona onu aıleme kotu tanıttım sımdı:44::44:
Bu hatayıı ınsalahhh bıdaha tekrarlamam kuzummm oda asabı bendee oyuzden bazen orta yolu bulamıyozzzz...bana dua edınn kuzum
taktik belli kuzuşum "kol kırılır yen içinde kalır"
yarın evini temizlemeye çamaşırını makineye atmaya annen ablan kardeşin vesaire gelmeyecekse eşinle olan sorununu çözmeye de senden başka kimsenin dili dimağı yetmeyecek.. gel şikayetini burda bizlere yabancılara et.. desarj ol ailenin sıkıntısını kocan.. kocanın sıkıntısını ailen bilmesin.. hatta iki tarafında gönlünü hoş tutmak adına birbirleri hakkında sana veryansın etseler dahi arada köprü vazifesi görmelisin çünkü yarın kocanla öpüşür koklaşır barışır unutursun ama ne ailen kocanın yaptığını ne de kocan ailenin yaptığını unutur.. asla unutmazlar.. kaydederler.. sana olur olan.. kobay fare gibi labirentte dolanır durursun öbür türlü.. ben eminim bundan sonra daha dikkatli olacağına.. daha 1,5 ay var.. ölende genç olmadığı için müziksiz falan olmaz merak etme.. ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır..