• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

arzummmmm bennn buaralarrr fazla yanlıslarr yapmaya basladımmmm kendım haledemycemı sanıp aıleme anlattm ama aılemı ona onu aıleme kotu tanıttım sımdı:44::44:
Bu hatayıı ınsalahhh bıdaha tekrarlamam kuzummm oda asabı bendee oyuzden bazen orta yolu bulamıyozzzz...bana dua edınn kuzum:16::16:

taktik belli kuzuşum "kol kırılır yen içinde kalır"
yarın evini temizlemeye çamaşırını makineye atmaya annen ablan kardeşin vesaire gelmeyecekse eşinle olan sorununu çözmeye de senden başka kimsenin dili dimağı yetmeyecek.. gel şikayetini burda bizlere yabancılara et.. desarj ol ailenin sıkıntısını kocan.. kocanın sıkıntısını ailen bilmesin.. hatta iki tarafında gönlünü hoş tutmak adına birbirleri hakkında sana veryansın etseler dahi arada köprü vazifesi görmelisin çünkü yarın kocanla öpüşür koklaşır barışır unutursun ama ne ailen kocanın yaptığını ne de kocan ailenin yaptığını unutur.. asla unutmazlar.. kaydederler.. sana olur olan.. kobay fare gibi labirentte dolanır durursun öbür türlü.. ben eminim bundan sonra daha dikkatli olacağına.. daha 1,5 ay var.. ölende genç olmadığı için müziksiz falan olmaz merak etme.. ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır..

sagol meneksecim artik benimde takip panom var :))) Adim Ayca , Konyaliyim 28 yasindayim ve Almanyaya gelin gidiyorum ( biranda kendimi boyle tanitmak garip geldi :1:). Ailelerimiz Turkiyede yasiyor nisanlim ve ben is debebi ile yurtdisindayiz.
Hazirliklar hemen hemen tamam sayilir. tabiki de eksiklerde yok degil; gelin ve damat ayakkabisi ile dugun sekerimiz eksik :44: yani aklima gelen eksikler bunlar :)

Hoşgeldin ayça büşra bende memnun oldum çok bir şeyin kalmamış seninde stres sıkıntı yapıcak bir durum yok.Sıra beklemye gelmiş seninde:emir_bebek::emir_bebek:

büşrammmmm canım:16::16:okadar gusellll anlattın kııı ve bana cok guselll akıl verdınnn ama ben bunları dusunemedımmmm sonradanndaa cok pısman oldun:17::17:
Bıdaha asla bu hataya dusmıcemmm ınslahhhh ben orta yolu gercekten bulamuyorumm cok strese gırdımm artıkkk.saattt 11de aradı nişanlımmm ben ona msj atmstmmm dedım benı aılemle arada bırakmaa onlar aılemsee sende esmsın dıyeee sonra aradı dedıkı sen uzulmeee ama bıdahada aramızdaa ne yasarsak yasayalım aılene veya 3.şahıslara anlatmaa ben anlatmyosammm sende anlatmaa dıyeee:44::44:dedım aıleme gelmemezlk yapmıycan deılmıı dedııı tamm unut dıyee..
Dugun sanırımm uzamıyck yanı 29 eylulde olcakk ama davul caldrmazlarr

ama ınslahhhh muzıksızz olmazz hayrlısııı büşüm daha 1 ay 15 guncukkk varr demıııııı:44::44:
Bu arada cuma bı aksılk cıkmazsaa ev tutmaya gıtcezzz
Evet kuzum evet bak çok az kaldı.:46:Biraz daha dayan.Geçte olsa akıllanman iyi bir şey bir daha yapmazsın olur biter.Nasılsa nişanlında kapatmış konuyu bak:nazar::nazar::27:Bu arada düğün müzikli olur canım evden çıkarken diyorsan davul zurna olmaz diye onlar istemezse o kadarınıda dert etme dua ile çıkarsın.Güğündede kurtlarını dökersin.:):)Evi bizde daha tutmadık kuzum ya hiç bir şey yapasım yok işin tuhaf yanı daha şurda 2 3 hafta önce strese giriyordum şimdi niyeyse dert etmiyorum üstelik bir çabada harcamıyorum nie böle oldum ki:5:

snoopy ve ailesi bizdeydiler bu akşam.. çeyiz çıkarma imam nikahı kına.. konularını netleştirmek adına misafirimiz oldular :16:

sıcacık bir ortam oldu.. sevdicek ellerimi sıkı sıkı tutup "karım olacan kızıımm.. emin misin baakk?" dedi bana herkesin içinde önce utandım kızardım :17: sonrasında da Türk filmi nidasında "eveeet eveet eveeett addneeaann" dedim

herkesin kahkahalarıyla kendimize geldik :9: :9:

Enişteninde mahşallahı var arzucum hem romantik hem esprili yaşlanmazsınız siz böle tabi aşktan eriyip bitmezseniz:7:

Son düzenleme:
snoopy ve ailesi bizdeydiler bu akşam.. çeyiz çıkarma imam nikahı kına.. Konularını netleştirmek adına misafirimiz oldular :16:

Sıcacık bir ortam oldu.. Sevdicek ellerimi sıkı sıkı tutup "karım olacan kızıımm.. Emin misin baakk?" dedi bana herkesin içinde önce utandım kızardım :17: Sonrasında da türk filmi nidasında "eveeet eveet eveeett addneeaann" dedim

herkesin kahkahalarıyla kendimize geldik :9: :9:

oyy arzummmm enısteye bak yaaa hep mutlu olun ınslahhh canım benmmm:9::9:

Düğüne cok az kalmısss kuzum yaaa umarımmm sorunsuzzz bı sekıldee atlatrsnnnn ve bızıdee bıldılendrrsnnnn:1::1:

taktik belli kuzuşum "kol kırılır yen içinde kalır"
yarın evini temizlemeye çamaşırını makineye atmaya annen ablan kardeşin vesaire gelmeyecekse eşinle olan sorununu çözmeye de senden başka kimsenin dili dimağı yetmeyecek.. Gel şikayetini burda bizlere yabancılara et.. Desarj ol ailenin sıkıntısını kocan.. Kocanın sıkıntısını ailen bilmesin.. Hatta iki tarafında gönlünü hoş tutmak adına birbirleri hakkında sana veryansın etseler dahi arada köprü vazifesi görmelisin çünkü yarın kocanla öpüşür koklaşır barışır unutursun ama ne ailen kocanın yaptığını ne de kocan ailenin yaptığını unutur.. Asla unutmazlar.. Kaydederler.. Sana olur olan.. Kobay fare gibi labirentte dolanır durursun öbür türlü.. Ben eminim bundan sonra daha dikkatli olacağına.. Daha 1,5 ay var.. ölende genç olmadığı için müziksiz falan olmaz merak etme.. ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır..

arzucummm aynen ole sımdı aılemm nısanlımı sucluyo hemen laff sokuyolarrr falann:44::4:buda benı uzuyo ama ben yaptmmm ve cokta pısman oldum bıdaha asla 4 duvar arasındakı sorunlarımı kımseye anlatmıycamm dedıgın gıbı buraya gelıp sızlerlee paylascammm ıyıkı varsnzz kuzum:16::16:

hoşgeldin ayça büşra bende memnun oldum çok bir şeyin kalmamış seninde stres sıkıntı yapıcak bir durum yok.sıra beklemye gelmiş seninde:emir_bebek::emir_bebek:

Evet kuzum evet bak çok az kaldı.:46:biraz daha dayan.geçte olsa akıllanman iyi bir şey bir daha yapmazsın olur biter.nasılsa nişanlında kapatmış konuyu bak:nazar::nazar::27:bu arada düğün müzikli olur canım evden çıkarken diyorsan davul zurna olmaz diye onlar istemezse o kadarınıda dert etme dua ile çıkarsın.güğündede kurtlarını dökersin.:):)evi bizde daha tutmadık kuzum ya hiç bir şey yapasım yok işin tuhaf yanı daha şurda 2 3 hafta önce strese giriyordum şimdi niyeyse dert etmiyorum üstelik bir çabada harcamıyorum nie böle oldum ki:5:

Enişteninde mahşallahı var arzucum hem romantik hem esprili yaşlanmazsınız siz böle tabi aşktan eriyip bitmezseniz:7:

evet büşümm ole yapcammm azcık daha dısımı sıkcammm ve olumlu dusuncemmmm,acıkcasııı bende yasları oldugu ıcın evden davulla cıkmak ıstemıyorum onlara saygıszlık yapmak ıstemem oyuzden dualarla cıkarımmm dedıgınnn gıbı dugundedee doktururummm:9::9:
Buarada umarım ıkımızdee evv bulurzzz ıcımızee sınennn kuzummm zaman daralıyo ev tut badana yap temızle falan derkennn bıde bakmszz dugun gunu gelmss rabbım hepımızın yardımcısı olsunnnnn:16::16:

Sen naptn balayı ıcın yer ayarlıyabldnz mı

Günaydin kizlar :) Zaman bana hic gecmiyormus gibi geliyor ama baksaniza allatki yazi da hep geriye sayiyor hemencecil gecsin istiyorummmm

Hoşgeldin ayça büşra bende memnun oldum çok bir şeyin kalmamış seninde stres sıkıntı yapıcak bir durum yok.Sıra beklemye gelmiş seninde:emir_bebek::emir_bebek:

Evet kuzum evet bak çok az kaldı.:46:Biraz daha dayan.Geçte olsa akıllanman iyi bir şey bir daha yapmazsın olur biter.Nasılsa nişanlında kapatmış konuyu bak:nazar::nazar::27:Bu arada düğün müzikli olur canım evden çıkarken diyorsan davul zurna olmaz diye onlar istemezse o kadarınıda dert etme dua ile çıkarsın.Güğündede kurtlarını dökersin.:):)Evi bizde daha tutmadık kuzum ya hiç bir şey yapasım yok işin tuhaf yanı daha şurda 2 3 hafta önce strese giriyordum şimdi niyeyse dert etmiyorum üstelik bir çabada harcamıyorum nie böle oldum ki:5:

oyy arzummmm enısteye bak yaaa hep mutlu olun ınslahhh canım benmmm:9::9:

Düğüne cok az kalmısss kuzum yaaa umarımmm sorunsuzzz bı sekıldee atlatrsnnnn ve bızıdee bıldılendrrsnnnn:1::1:

sormayın kızlar tencere kapak style bu aralar sevindirik :9: :9:

arzucummm aynen ole sımdı aılemm nısanlımı sucluyo hemen laff sokuyolarrr falann:44::4:buda benı uzuyo ama ben yaptmmm ve cokta pısman oldum bıdaha asla 4 duvar arasındakı sorunlarımı kımseye anlatmıycamm dedıgın gıbı buraya gelıp sızlerlee paylascammm ıyıkı varsnzz kuzum:16::16:

herşey yoluna girer endişelenme kübüşüm :34:

Merhaba,ben de geldim sizleri takip etmeye çalışıyorum ben de :) ortak heyecan :)

hoşgeldin sznn hayırlı olsun heyecanımız :16:

Günaydin kizlar :) Zaman bana hic gecmiyormus gibi geliyor ama baksaniza allatki yazi da hep geriye sayiyor hemencecil gecsin istiyorummmm

günaydın engel.. geçiyor hemde paldır küldür geçiyor da bize öyle geliyor :34:

evet büşümm ole yapcammm azcık daha dısımı sıkcammm ve olumlu dusuncemmmm,acıkcasııı bende yasları oldugu ıcın evden davulla cıkmak ıstemıyorum onlara saygıszlık yapmak ıstemem oyuzden dualarla cıkarımmm dedıgınnn gıbı dugundedee doktururummm:9::9:
Buarada umarım ıkımızdee evv bulurzzz ıcımızee sınennn kuzummm zaman daralıyo ev tut badana yap temızle falan derkennn bıde bakmszz dugun gunu gelmss rabbım hepımızın yardımcısı olsunnnnn:16::16:
Sen naptn balayı ıcın yer ayarlıyabldnz mı

Aynen öle yap canım düşün taşın öle hareket et:)

valla bu arada canım damatlığı ayakkabılarımızı kalan eksiklerimi hallettim.perdelerimi begendim.Mutfak halımı beğendim öle işte:1:
Balayınıda daha tam anlamı ile netleştirmedik ama marmara adasında mola hotel diye bir yer var odalarını çok beğendim sakin huzurlu bir yer belki orası olabilir:1:

Merhaba,ben de geldim sizleri takip etmeye çalışıyorum ben de :) ortak heyecan :)

meraba kızlar bnde 05.10.2013 gelınıyım:):34:

sznn ve ay03 hoş geldiniz tanıtsanıza kendinizi:1:Ben büşra bu arada:8:

büşraa bak bi bana? sizinde nikah salonda kıyılacaktı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Evet canım düğün salonunda olucaktıı:16:Hayırdır:emir_bebek:

nikah memuru kuzenimin arkadaşını dolandırmış da bende sana diyecektim aman diyeyim nikah memuru para isterse vermeyin biz ücreti evlendirme dairesine ödedik deyin yazık garibim hem 300 lira evlendirme dairesinde ödemişler bir 300 de memur isteyince düzen böyle heralde diye vermişler e makbuz da olmayınca ellerinde şimdi hiç birşey iddia edemiyorlarmış :34: :34:

işe bakar mısın? herkes çakal olmuş yaaa

nikah memuru kuzenimin arkadaşını dolandırmış da bende sana diyecektim aman diyeyim nikah memuru para isterse vermeyin biz ücreti evlendirme dairesine ödedik deyin yazık garibim hem 300 lira evlendirme dairesinde ödemişler bir 300 de memur isteyince düzen böyle heralde diye vermişler e makbuz da olmayınca ellerinde şimdi hiç birşey iddia edemiyorlarmış :34: :34:

işe bakar mısın? herkes çakal olmuş yaaa

Canım biz gittik başvuru yaptık bize sadece bir kart yazdı verdi o kadar.Ödeme nasıl nereye yapılıyor dedik salonda alıcaz dedi.Nasıl yani şimdi ne yapmam lazım benm

Canım biz gittik başvuru yaptık bize sadece bir kart yazdı verdi o kadar.Ödeme nasıl nereye yapılıyor dedik salonda alıcaz dedi.Nasıl yani şimdi ne yapmam lazım benm

tamam işte kuzum bir yerde veriliyor normalde bizimkiler iki kere ödemiş olmuşlar.. iki kere ödemeyin diye uyarıyorum seni de.. :34:

Back