bayildim gelinlige cok guzel olmus mutluluklar :) sizleri gordukce bende heyecanlaniyorum ama benim daha 1 aydan daha uzun var
arzummmm
Gelınlgınnn superr olmusss bu senmsnnn cok yakısmısss kusummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayildim gelinlige cok guzel olmus mutluluklar :) sizleri gordukce bende heyecanlaniyorum ama benim daha 1 aydan daha uzun var
Kızlarrr ev bulamıyozzz sınır olcemmm ıceeeeee offf sankı bızı gordu evlerr hayr zaten kıralarrr ucukkk normal evde bulamıyozzz yaaa nekdannn sansızzz bı gelınım bennnn
Tam gece vardıyasındaym zaten bu haftaa eve gelıyomm mayısıyommm hıc bıseye zaman ayıramıyom
Yarın allahın ıznyle cıkıp nısanlımlaaa detaylı ev arıycazzz zatenn gec kaldık sanırım ev ıcın evı tut temızleee esylarııı getr derkennn gun yaklasmısss olcakkkk kızlarr dua edınn emııı sızlerıı cok özledımmm
ohhh ne gusell büşüm bı ev kaldııı sanırımm...
Bnımde suan eksıklerım yatak odası perdemmm oda evııı bı tutsakk hemen alcammm..yatak odamı halımı halacımm alcekkk
ama evvv bulamıyozzz büşrammm yaa ıcee strese gırdımmm zatenn evlılıktendee korkmaayaa baslaıdmmm ıcemennn nişanlımıdaa bu yuzdennn uzuyorumm kıyamammm onaaa:44::44:
Hayrlısıylaaa bı atlatsakkk
kuzuckkk resımlerr varr yalnızz ben burayaa yuklemeyıı beceremıyom kııı bırı anlatsaaa paylascamdaaa
Kızlarrr ev bulamıyozzz sınır olcemmm ıceeeeee offf sankı bızı gordu evlerr hayr zaten kıralarrr ucukkk normal evde bulamıyozzz yaaa nekdannn sansızzz bı gelınım bennnn
Tam gece vardıyasındaym zaten bu haftaa eve gelıyomm mayısıyommm hıc bıseye zaman ayıramıyom
Yarın allahın ıznyle cıkıp nısanlımlaaa detaylı ev arıycazzz zatenn gec kaldık sanırım ev ıcın evı tut temızleee esylarııı getr derkennn gun yaklasmısss olcakkkk kızlarr dua edınn emııı sızlerıı cok özledımmm
kızlaarrr ! şu yazının altındaki düğünümüze şu kadar kaldı yazısı bende de var da ben mi görmüyorum yoksa gerçekten yok mu çok hoşuma gitti sizlerde görünce, düzenlememe rağmen kendimde görmüyorum neden?
Bu konuyu ben tamami ile unutmustum bir de bunu ayarlamak gerek.
:)) hoşbuldum tekrardan ben okul müdürüyüm nişanlım esnaf :) 4 ekim benim memleketimde düğün ve kınamız var birlikte,5ekim nişanlımın memleketinde nikahımız var :)
benimle aynı gün nikahlanacak olan bi gelin daha varmış olleeeyy :))
mobilya beğenemiyorum beğendiğim olmuyor sanki hiçbirşey yetişmeyecekmiş gibi gelinlikçim hiç provaya falan gel demedi,eldiven siparişi vermeyi unutmuşum ,bindallı da bulamıyorum ruhum daralıyor çalışamıyorum bu hep böyle mi,herkes yaşıyor mu bunları,çok stresliyim
Sağolasın :) çalıştığım yere gelin geliyorum ailemden 1 saat uzaklıkta alışkınım yani buraya 5 yıldır buradayım zaten
molbilyamı bellonadan almak zorundayım canım nişanlım bayi çünkü sınırlı seçenek yani sorun oradan kaynaklanıyor sanki hiçbirşey hayalimdeki gibi olmamış gibi geliyor
Büsracim ben davetiyeye kinayi yazmayacagim. Kucuk bir kina olsun istiyorum o yuzden tek tek cagiririm diye planladim. Ammavelakin hala kina yeri yok , annem evde olmaz kucuk kacar diyor. Bakalim nasil olacak
beğenen beğenmeyen-yorum yapıp zahmet eden bütün gelinciklerime selam olsun efeniimmm
çok heyecanlıyım yahuuu kocam oluyor snoopy'm 2 gün sonra.. ayyhhh..
2 gün derken arzummm:26::26: