• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kızlarrr ev bulamıyozzz sınır olcemmm ıceeeeee offf sankı bızı gordu evlerr hayr zaten kıralarrr ucukkk normal evde bulamıyozzz yaaa nekdannn sansızzz bı gelınım bennnn :17::17:

Tam gece vardıyasındaym zaten bu haftaa eve gelıyomm mayısıyommm hıc bıseye zaman ayıramıyom:9::9:
Yarın allahın ıznyle cıkıp nısanlımlaaa detaylı ev arıycazzz zatenn gec kaldık sanırım ev ıcın evı tut temızleee esylarııı getr derkennn gun yaklasmısss olcakkkk kızlarr dua edınn emııı sızlerıı cok özledımmm :16::16:

Kızlarrr ev bulamıyozzz sınır olcemmm ıceeeeee offf sankı bızı gordu evlerr hayr zaten kıralarrr ucukkk normal evde bulamıyozzz yaaa nekdannn sansızzz bı gelınım bennnn :17::17:

Tam gece vardıyasındaym zaten bu haftaa eve gelıyomm mayısıyommm hıc bıseye zaman ayıramıyom:9::9:
Yarın allahın ıznyle cıkıp nısanlımlaaa detaylı ev arıycazzz zatenn gec kaldık sanırım ev ıcın evı tut temızleee esylarııı getr derkennn gun yaklasmısss olcakkkk kızlarr dua edınn emııı sızlerıı cok özledımmm :16::16:

Kolay gelsin arkadasim korkma sen evde bulunur, esyalarda yerlesir :)

kızlaarrr ! şu yazının altındaki düğünümüze şu kadar kaldı yazısı bende de var da ben mi görmüyorum yoksa gerçekten yok mu:( çok hoşuma gitti sizlerde görünce, düzenlememe rağmen kendimde görmüyorum neden?

Son düzenleme:
ohhh ne gusell büşüm bı ev kaldııı sanırımm...
:9::9:
Bnımde suan eksıklerım yatak odası perdemmm oda evııı bı tutsakk hemen alcammm..yatak odamı halımı halacımm alcekkk

ama evvv bulamıyozzz büşrammm yaa ıcee strese gırdımmm zatenn evlılıktendee korkmaayaa baslaıdmmm ıcemennn nişanlımıdaa bu yuzdennn uzuyorumm kıyamammm onaaa:44::44:
Hayrlısıylaaa bı atlatsakkk

Kuzum eşyaları begendik aa daha siparişi vermedik hayla bekliyoruz ev yüzünden:1: Bugünleride atlatıcaz kuzum sıkıntıda bassa içini eşini üzücek bir şey deme sakın telafisi zor olur sonra aman he :7:
kuzuckkk resımlerr varr yalnızz ben burayaa yuklemeyıı beceremıyom kııı bırı anlatsaaa paylascamdaaa:9::9:

canım albüm açmışsın ya orda eklenti ekle var orda yükleyemedin miiii:5:

Kuzum biliyon biz 1 2 aydır arıyoruz ev her yerde dert valla ya.Geçde olsa yapıcak bir şey yok kuzum koşturcaz yani artık o yüzden hiç dert etme herşey olucağına varır nasılsa:3::3:
kızlaarrr ! şu yazının altındaki düğünümüze şu kadar kaldı yazısı bende de var da ben mi görmüyorum yoksa gerçekten yok mu:( çok hoşuma gitti sizlerde görünce, düzenlememe rağmen kendimde görmüyorum neden?

Gözükmüyor canım malesef profilimden hakkımda kısmına tıkla ordan oluyor bir yerde haya yapıosun sanırım:7:

Bu konuyu ben tamami ile unutmustum :25: bir de bunu ayarlamak gerek.

kına konusunumu canım kolay iş o ya ama davetiye bastırmak için onuda ayarlamanız gerekli...

:)) hoşbuldum tekrardan ben okul müdürüyüm nişanlım esnaf :) 4 ekim benim memleketimde düğün ve kınamız var birlikte,5ekim nişanlımın memleketinde nikahımız var :)
benimle aynı gün nikahlanacak olan bi gelin daha varmış olleeeyy :))

Şimdiden hayırlı olsun canım.Farklı yere mi gelin gidiyorsun:26:

Sağolasın :) çalıştığım yere gelin geliyorum ailemden 1 saat uzaklıkta alışkınım yani buraya 5 yıldır buradayım zaten

mobilya beğenemiyorum beğendiğim olmuyor sanki hiçbirşey yetişmeyecekmiş gibi gelinlikçim hiç provaya falan gel demedi,eldiven siparişi vermeyi unutmuşum ,bindallı da bulamıyorum ruhum daralıyor çalışamıyorum bu hep böyle mi,herkes yaşıyor mu bunları,çok stresliyim

mobilya beğenemiyorum beğendiğim olmuyor sanki hiçbirşey yetişmeyecekmiş gibi gelinlikçim hiç provaya falan gel demedi,eldiven siparişi vermeyi unutmuşum ,bindallı da bulamıyorum ruhum daralıyor çalışamıyorum bu hep böyle mi,herkes yaşıyor mu bunları,çok stresliyim

Gelinlikçim benide daha provaya almadı hatta kınalığı bindallıyıda seçmedim daha canım sakin ol yetişir.Eldivende 1 günlük iş bir şey olmaz.Eşyada bak ben evgörden bakıyordum beğenmiyordum nişanlımla çıktım dolaşırda o sitede olan bir ürünü başka magazada gördüm çok begendim int görmekle gerçeğini görmek bir değil canım çıkın dolaşın bulursun mutlaka:10:

Sağolasın :) çalıştığım yere gelin geliyorum ailemden 1 saat uzaklıkta alışkınım yani buraya 5 yıldır buradayım zaten

İyi bari çok uzak değilmiş canım.

ben de acizane davetiye konusunda bir fikir vereyim. Reklam içerikli mesaj ! . bol seçenek , geniş yelpaze ve fiyat portföyü...

Son düzenleyen: Moderatör:
molbilyamı bellonadan almak zorundayım canım nişanlım bayi çünkü sınırlı seçenek yani sorun oradan kaynaklanıyor sanki hiçbirşey hayalimdeki gibi olmamış gibi geliyor

molbilyamı bellonadan almak zorundayım canım nişanlım bayi çünkü sınırlı seçenek yani sorun oradan kaynaklanıyor sanki hiçbirşey hayalimdeki gibi olmamış gibi geliyor

Seçeneğini kısıtlı tutmak zorunda olduğun için öle geliyordur sana canım mesela bellonada ben valerıa yatak odasını ve yemek odasını çok beğeniyorum.santana koltuk takımıda çok hoş ben olsam onları seçerdim çokda güzel olurdu:16::16::16:

Büsracim ben davetiyeye kinayi yazmayacagim. Kucuk bir kina olsun istiyorum o yuzden tek tek cagiririm diye planladim. Ammavelakin hala kina yeri yok , annem evde olmaz kucuk kacar diyor. Bakalim nasil olacak

Büsracim ben davetiyeye kinayi yazmayacagim. Kucuk bir kina olsun istiyorum o yuzden tek tek cagiririm diye planladim. Ammavelakin hala kina yeri yok , annem evde olmaz kucuk kacar diyor. Bakalim nasil olacak

o zaman kolay canım gider bir cafe ,kahve falan tutarsınız olur biter:1:

beğenen beğenmeyen-yorum yapıp zahmet eden bütün gelinciklerime selam olsun efeniimmm :42:

çok heyecanlıyım yahuuu :16: kocam oluyor snoopy'm 2 gün sonra.. ayyhhh..

Selam kızlar herkese kolaylıklar diliyorum. Benim bugün evimde temizlik var. Akşam çeyizlerim gidiyor pazarda yerleşmeye başlıyorum kısmetse.

Merhaba kızlar bende Eylul gelınıyım bende aranızda geldım:)
oncekı yazılarınızı okudumda cok guzel seyler paylasmıssınız ve cok sıcak ve samımı bır ortamınız var...

Back