- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
tamam işte kuzum bir yerde veriliyor normalde bizimkiler iki kere ödemiş olmuşlar.. iki kere ödemeyin diye uyarıyorum seni de..
Şimdi biz parayı nikah salonunda memura ödicez sorun olmucak dimi.Ya sonra ben almadım derse dekont vericekmi ki bize
gitmez zaten parayı almadan büşram
yapışkan paragözler
Bu arada nerde gelinliğinnnnnnnnnnnnnnn
Bayildim gelinlige cok guzel olmus mutluluklar :) sizleri gordukce bende heyecanlaniyorum ama benim daha 1 aydan daha uzun var
Canımm çok güzel gözüküyor zaten bu ara seninki gibi kol kısımlarına bayılıyorum çok kibar ve hoş
fıstığım nişan elbisem straplezdi bu sefer hem hoşuma giden hemde diğerinden değişik olan bir kesim giymek istedim çizdim götürdüm yapılabilir mi dedim sağolsunlar hiç ikiletmediler aynısını diktiler
bu nişanlılığımdı işte aynı bel çizgisini yakaladılar örneğin..
Eki Görüntüle 778520 Eki Görüntüle 778521
Bayildim gelinlige cok guzel olmus mutluluklar :) sizleri gordukce bende heyecanlaniyorum ama benim daha 1 aydan daha uzun var
Çok yakışmış sana tatlımmm.Ay şimdi dikkat ettimde 23 gün kalmış ya ne güzelllll
çok teşekkürler büşram gözünün güzelliği o
valla elim ayağım tutmuyor artık.. pazar günü öğlen imam nikahımız kıyılacak sonrasında da çeyizim çıkacak.. evime götürülecek..
iyice heyecan saracak dört bir yanımı.. ayyyyyyyy
Canım resmi nikah oldumu sizin
cıkkk.. düğünde olacak kuzucum..
Ama biz sorduk kıymam dedi imam. düğün günü kıyarım anca dedi bende nasıl yapıcaz bunu diodum kendi kendimeee
evet yasakmış kıymıyorlarmış ama ben durumu açıkladım anlayışlı oldu.. şimdi düğün saat 19.30da başlıyor 23.00 de bitecek fotoğraf vedalaşma cart curt saat 12.. 12de kapınızı mı çalayım ertesi sabah 7.30da uçucaz balayına.. ne ara kıyılacak içim rahat etmez nolur hocam hem çeyiz de duayla çıksın istiyorum gelmişken nikahı da şeyedelim dedim iyi dedi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?