• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

öle arzum cok komıktı yaaa:1::1:amın kuzum amın rabbım utandrmasınn hıc bırımızı

inşallah canım benim :9: :9:
evin ve gelinliğin fotoğraflarını bayramdan sonra paylaşırım hem görmüş olursunuz hemde fikir edinmiş olursunuz.. :16:

Kizlar ben geldimmmm :1:

Gelinligimi aldim evimizi tutduk allahin izniyle dügüne son 60 gün cok mutlu ve heycanliyim:17:

Sizler nasilsiniz neler yaptinizzz :26::1:

benimde nikahın 27 ekimde ve ben kına gecesi için yer bulamıyorum :( başakşehirde yada fatih taraflarında kına gecesi yapan,yapacak olan sevgili kızceler fikirlerinizi alabilirsem çok sevineceğim. öperim :)

büşrammmm bızde daha evı tutmadıkkk bayramdan sonraaa ev arycazzz tokileri dusunuyodukk ama merkeze uzak dıye karar degstıkk bakalmmm kuzm:1::1:

sızdeee tutarsnzzz kuuzmmmm canını sıkmaaa

Valla canım tuttuk gibi bir şey ama bizimki dün bir ev görmüş onada bakmak istiyor.Mutfak perdemi ve yolluğumuda begendim kalan eksiklerimi tamamladım gelin ayakkabımı ve damatlığıda aldık baya işleri bitirdik yani kuzum biz.

Kızlarrr ben geldımmmm hepınızı cok özledımmm arzusummm büşrammmm:16::16:

Arzummm az aldıı ıceee nasıl gıdıyo:10::10:

Büşram kuzummmm sen neler yapıyosnnn gremıyorm ıkızım geldı onunla vakıt gecrmeye çalısıyorum:1::1:

Dün nıkahmzz kıyıldıı kızlar cok tuhaftı nıkah memuru bana sordu benn tabı hayırrlısıyla evet dedımm:1::1:

Daha faruk a sormadan faruk bagrrakk evett dedııı herkesı aldı bı gulme:1::1:eve geldıımmm nasıl agladımm ya hem mutlu hem huzun doluydummm hala alısamadımmm ama evlımıyım dıyeeee

Canım valla hep aklıma geldin nikahı ne oldu yapıldımı diye:16::16:Allah utandırmasın güzelim yeni soyadında hayırlı olsun:1:Canım tatilde bende giremedim malum int yok bizde:1:

bu topik çok fena ihmal ediliyor :17:

hani nerde benim güzel gelinciklerim?? hazırlıklara mı daldınız ne yaptınız? ben tamamım artık.. sadece haftaya pazar günü çeyizimin çıkmasını ve imam nikahımızın kıyılmasını bekleyecek ardından da düğün şafağını sayacağım.. :16:

gönlünüze göre olsun herşey arkadaşlar.. he olur da yarın giremezsem Hepinize Hayırlı Bayramlar.. bir sonraki bayram sabahına sevdiceklerle uyanma arzusuyla :17: :17:
Arzumm ağzından bal damlıyor kurban bayramında kocişlerle olucaz:16::16:
Oh ne güzel canım ya bitmiş herşey nikah ne zamandı.

inşallah canım benim :9: :9:
evin ve gelinliğin fotoğraflarını bayramdan sonra paylaşırım hem görmüş olursunuz hemde fikir edinmiş olursunuz.. :16:

Arzum bekliyoruz fotoğraflarııı:emir_bebek:

Arzumm ağzından bal damlıyor kurban bayramında kocişlerle olucaz:16::16:
Oh ne güzel canım ya bitmiş herşey nikah ne zamandı.

Arzum bekliyoruz fotoğraflarııı:emir_bebek:

:16:

büşraamm heyecan duvarı falan aştı artık tutamıyorum kendimi :9: :9:

birşeyler kolaylanmış gibi gördüm sende de maşallah :nazar:
pazar günü snoopy şahitler ve imamefendiyle ufak bir seminerimiz var 3 kere aldım-kabul ettim ile sonlanan :17:
hmm heyecan mı? heyecan ne ki ne kiiiii :1: :1: :1: panik panik panik..

:16:

büşraamm heyecan duvarı falan aştı artık tutamıyorum kendimi :9: :9:

birşeyler kolaylanmış gibi gördüm sende de maşallah :nazar:
pazar günü snoopy şahitler ve imamefendiyle ufak bir seminerimiz var 3 kere aldım-kabul ettim ile sonlanan :17:
hmm heyecan mı? heyecan ne ki ne kiiiii :1: :1: :1: panik panik panik..

Valla az çok canım artık koşturma başlasın bendede yeter:):):):))
Mehiri unutma arzum yükle gitsin :):):)::) şaka bir yana çok güzel duygular ya.Heycan bir yana mutluluk bir yana çok tuhaf ama bir o kadarda güzel :16:

Günaydın kızlarrr uzun zamandırr gıremıyorummm nasılsınnn büşracımmmm arzucummm...ve dıgerr 2013 eylul gelınlerı..

Kızlarrr sıze derdımııı anlatmak ıstıyorum umarım sıkılmadan dınler ve bana bır akıl verırsınzzz:17::17::17::17:napcagımı sasırdımmmm

bayram sabahı nişanlım bıze geldıııı malum ıkızımmmm antalyadan geldıgı ıcın zamanımı onunla gecrmk ıstedım:31::31:
Nişanlım dedıkı hadı gel bızımkılerın elını opmeye gıdelım:10::10:bnde dedımkı bugun ızın gunum kardesımle gecrmek ıstırom zamanımı yarın ıs cıkısı gıdelım dedım tamm dedııı..

Neyse kızlar ıkıncı gunu gıttık yalnız kayınv.evde yoktu nişanlıma dedım annene dersınn geldıgımııı tamm dedıı..
Oysa benım kv.1.gunu gıtmedım dıye bozulmusss bana:53::53:
Ogun bu konu yuzunden nişanlımla tartstık mevzu buyudu ve ben ablama anlattım ablmda nısanlımı aradııı herseyı soledııı bazı olylar olmstuuu falannn :14::14:nişanlım dedıkı karı koca arasına neden gırıyolarr aslında suc bndeydıı ablama anlattımmm ama cok kotu olmstummmm konu nerdennn nereye geldı dıye..
Nişanlım benı ıkızımın esınden kıskanmaya basladııı neden bukadar samımısın kımse benım babamın oglu deıl falan dıye...:14::14::14:çok agladımmm gece aradıı barsıtık falan ama kurallar koyduuu bana dedıkı sen aılene gıdersın aılen bıze gelırrr ama ben babandan baska hıc kımseyle mecbur kalmadıgm surece gorusmem dıye..

Ve kızlarr dundeee nısanlımınnn annanesı vefat ettııı:43::43:babam annem ve ben tazıyeye gıtık ablamdaa bas saglıgı msj attı cvp atmadı ablama bnde dedımkııı ndn cvp atmadın dedıkı benım artıkk onlarla ısım yokkkk:43::43:kızlarr napcamm kafayı yedımmm belkı dugun ertelene blırrr bırdee bu sorunlarrr lutfeennn bana akıl vernnnn

Günaydın kızlarrr uzun zamandırr gıremıyorummm nasılsınnn büşracımmmm arzucummm...ve dıgerr 2013 eylul gelınlerı..

Kızlarrr sıze derdımııı anlatmak ıstıyorum umarım sıkılmadan dınler ve bana bır akıl verırsınzzz:17::17::17::17:napcagımı sasırdımmmm

bayram sabahı nişanlım bıze geldıııı malum ıkızımmmm antalyadan geldıgı ıcın zamanımı onunla gecrmk ıstedım:31::31:
Nişanlım dedıkı hadı gel bızımkılerın elını opmeye gıdelım:10::10:bnde dedımkı bugun ızın gunum kardesımle gecrmek ıstırom zamanımı yarın ıs cıkısı gıdelım dedım tamm dedııı..

Neyse kızlar ıkıncı gunu gıttık yalnız kayınv.evde yoktu nişanlıma dedım annene dersınn geldıgımııı tamm dedıı..
Ogun bu konu yuzunden nişanlımla tartstık mevzu buyudu ve ben ablama anlattım ablmda nısanlımı aradııı herseyı soledııı bazı olylar olmstuuu falannn :14::14:nişanlım dedıkı karı koca arasına neden gırıyolarr aslında suc bndeydıı ablama anlattımmm ama cok kotu olmstummmm konu nerdennn nereye geldı dıye..
Nişanlım benı ıkızımın esınden kıskanmaya basladııı neden bukadar samımısın kımse benım babamın oglu deıl falan dıye...:14::14::14:çok agladımmm gece aradıı barsıtık falan ama kurallar koyduuu bana dedıkı sen aılene gıdersın aılen bıze gelırrr ama ben babandan baska hıc kımseyle mecbur kalmadıgm surece gorusmem dıye..

Ve kızlarr dundeee nısanlımınnn annanesı vefat ettııı:43::43:babam annem ve ben tazıyeye gıtık ablamdaa bas saglıgı msj attı cvp atmadı ablama bnde dedımkııı ndn cvp atmadın dedıkı benım artıkk onlarla ısım yokkkk:43::43:kızlarr napcamm kafayı yedımmm belkı dugun ertelene blırrr bırdee bu sorunlarrr lutfeennn bana akıl vernnnn

canım yaa valla taki bunları okuyana kadar iyiydim çok üzüldüm şimdiii:5:

En başta ben olsam ilk gün giymeyi tercih ederdim canım he çok durmazdım ama gönül almak bu ve vazifemiz bir yandanda keşke gitseydin ilk gün.Mesela bende ilk gün gidemedim sabahtan. akşam 4 5 gibi gittik evde yoklardı.2. gün ben dedm nişanlıma size gelicem ayıp oldu diye ona kalsa gerek yoktu. İlk gün geldin evde dursalarmış dedi bana ama ben yapmam gerekeni biliyordum gitmem gerekiyordu gittim.

Bunu ablana anlatmış olabilirsin ama ablanın nişanlına mesaj atması yanlış olmuş niye aranıza giriyor ki.Benden sana tavsiye kübram her ne olursa olsun derdini kötü gününü anlatma ailene çok büyük sorun olmadıkça çünkü araya girip küçük bir olayı bile büyütmeyi başarıyorlar.Ve asla kötüde olsa kötüleme nişanlını bırak sizin aranızda kalsın herşey.Siz kötüde olsanız millet sizi güllük gülistanlık sansın.

Bu kıskançlık konusu her erkekte var canım bakma sende mesafeli davran biraz daha.Eşin açısından düşün senin aileni ne kadar tanıyabilir ikizinin kocasıda olsa eşin için yabancı o.Doğru kimse babasının oğlu değil. Benimkide öle akrabamda olsa mesafeli olmamı söyler yoksa sorun çıkar.Bırak benim ailemi ben seni kendi ailemden bile kimseye teslim edip bir yere gitmem gerekse gidemem der.Erkekler böyle bunu dert etme ipler sende bu konuda orta yolu bul canım.

Nişanlının kızma durumuna gelince zamanla sakinleşir.O sakinleşmesede sen yavaş yavaş ayarlarsın ortamı dert etme bunları.

Ama düğünün ertelemek nerden çıktı kuzum ya...

Valla az çok canım artık koşturma başlasın bendede yeter:):):):))
Mehiri unutma arzum yükle gitsin :):):)::) şaka bir yana çok güzel duygular ya.Heycan bir yana mutluluk bir yana çok tuhaf ama bir o kadarda güzel :16:

kesinlikle her duyguyu aynı anda yaşatıyor :16:

Allahım yardımcımız olsun..

ah be kübram beee.. yani yanlışlar silsilesi peşpeşe..
sen çok akıllı bir kızsın nasıl bu hatalara düşebildin?
iki kişinin arasına giren 3. şahıs her zaman dış kapının dış mandalıdır ablanda olsa kardeşinde olsa hiç farketmez.. anlatabilirsin evet ama müdahale etmesine izin veremezsin.. eşin de biraz fevri çıkışmış ama bildiğim kadarıyla sana karşıda keskin duruşu vardı ama yelkenler fora oldu bir süre sonra..
ablan ve ailen içinde çok üzüldüğünü yıprandığını hissettir ama düğünden önce bu işi muhakkak çöz.. düğünden sonra zor olur çünkü.. :34:

Merhaba Kizlar ,

Uzun suredir arada sizi okuyorum ama bir turlu yazamadim. Beni de araniza alir misiniz ? Benim dugunumde kismetse 27 eylül de cok heyecanliyim az kaldi :)

Bir de sorum var kizlar , su yazilarinizin altindaki askimle dugunumuze XX gun kaldi yazisini nasil yapiyorsunuz??????:26::26::26:

Bir de sorum var kizlar , su yazilarinizin altindaki askimle dugunumuze XX gun kaldi yazisini nasil yapiyorsunuz??????:26::26::26:

Hoşgeldin engel.Tanıtsana kendini nerelisin yaş kaç nereye gelin gidiosun isim ne hazırlıklar ne durumda:9:

Onun içinde profilim yazan yere gir sağ üstte orda hakkımda seçeneği var ona tıkla aşağı doğru inerken şunları görüceksin;
Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz.
Hitap şeklinizDeğeri Düzenle

Özel gün türüDeğeri Düzenle

Özel gün tarihiDeğeri Düzenle

GörselDeğeri Düzenle

bunları doldurduğun zaman tamamdır.:1:

Hoşgeldin engel.Tanıtsana kendini nerelisin yaş kaç nereye gelin gidiosun isim ne hazırlıklar ne durumda:9:

Onun içinde profilim yazan yere gir sağ üstte orda hakkımda seçeneği var ona tıkla aşağı doğru inerken şunları görüceksin;
Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz.
Hitap şeklinizDeğeri Düzenle

Özel gün türüDeğeri Düzenle

Özel gün tarihiDeğeri Düzenle

GörselDeğeri Düzenle

bunları doldurduğun zaman tamamdır.:1:

sagol meneksecim artik benimde takip panom var :))) Adim Ayca , Konyaliyim 28 yasindayim ve Almanyaya gelin gidiyorum ( biranda kendimi boyle tanitmak garip geldi :1:). Ailelerimiz Turkiyede yasiyor nisanlim ve ben is debebi ile yurtdisindayiz.
Hazirliklar hemen hemen tamam sayilir. tabiki de eksiklerde yok degil; gelin ve damat ayakkabisi ile dugun sekerimiz eksik :44: yani aklima gelen eksikler bunlar :)

bizde bu konulardan aylarca tartıştık nişanlımla hatta benim kardeşimde yeni evlendi ve nişanlım evine bile göndermedi beni çok katıydı bu konuda ama geçenlerde hiç beklemediğim bi güzellik yaptı :)) sonunda yumuşadı, anladı her zaman yüz yüze bakacağı insanlar sonuçta. her çiftin başına gelebilecek şeyler bunlar sen hiç canını sıkma hepsi zamanla hallolur. benim nişanlım ki çok katı biridir bu konularda, dediğim dediktir o bile yumuşadıysa ben bunları yazarken sizin çoktan halletmiş olma ihtimaliniz yüksektir :)))

canım yaa valla taki bunları okuyana kadar iyiydim çok üzüldüm şimdiii:5:

En başta ben olsam ilk gün giymeyi tercih ederdim canım he çok durmazdım ama gönül almak bu ve vazifemiz bir yandanda keşke gitseydin ilk gün.mesela bende ilk gün gidemedim sabahtan. Akşam 4 5 gibi gittik evde yoklardı.2. Gün ben dedm nişanlıma size gelicem ayıp oldu diye ona kalsa gerek yoktu. Ilk gün geldin evde dursalarmış dedi bana ama ben yapmam gerekeni biliyordum gitmem gerekiyordu gittim.

Bunu ablana anlatmış olabilirsin ama ablanın nişanlına mesaj atması yanlış olmuş niye aranıza giriyor ki.benden sana tavsiye kübram her ne olursa olsun derdini kötü gününü anlatma ailene çok büyük sorun olmadıkça çünkü araya girip küçük bir olayı bile büyütmeyi başarıyorlar.ve asla kötüde olsa kötüleme nişanlını bırak sizin aranızda kalsın herşey.siz kötüde olsanız millet sizi güllük gülistanlık sansın.

Bu kıskançlık konusu her erkekte var canım bakma sende mesafeli davran biraz daha.eşin açısından düşün senin aileni ne kadar tanıyabilir ikizinin kocasıda olsa eşin için yabancı o.doğru kimse babasının oğlu değil. Benimkide öle akrabamda olsa mesafeli olmamı söyler yoksa sorun çıkar.bırak benim ailemi ben seni kendi ailemden bile kimseye teslim edip bir yere gitmem gerekse gidemem der.erkekler böyle bunu dert etme ipler sende bu konuda orta yolu bul canım.

Nişanlının kızma durumuna gelince zamanla sakinleşir.o sakinleşmesede sen yavaş yavaş ayarlarsın ortamı dert etme bunları.

Ama düğünün ertelemek nerden çıktı kuzum ya...

büşrammmmm canım:16::16:okadar gusellll anlattın kııı ve bana cok guselll akıl verdınnn ama ben bunları dusunemedımmmm sonradanndaa cok pısman oldun:17::17:
Bıdaha asla bu hataya dusmıcemmm ınslahhhh ben orta yolu gercekten bulamuyorumm cok strese gırdımm artıkkk.saattt 11de aradı nişanlımmm ben ona msj atmstmmm dedım benı aılemle arada bırakmaa onlar aılemsee sende esmsın dıyeee sonra aradı dedıkı sen uzulmeee ama bıdahada aramızdaa ne yasarsak yasayalım aılene veya 3.şahıslara anlatmaa ben anlatmyosammm sende anlatmaa dıyeee:44::44:dedım aıleme gelmemezlk yapmıycan deılmıı dedııı tamm unut dıyee..
Dugun sanırımm uzamıyck yanı 29 eylulde olcakk ama davul caldrmazlarr

ama ınslahhhh muzıksızz olmazz hayrlısııı büşüm daha 1 ay 15 guncukkk varr demıııııı:44::44:

Bu arada cuma bı aksılk cıkmazsaa ev tutmaya gıtcezzz

ah be kübram beee.. Yani yanlışlar silsilesi peşpeşe..
Sen çok akıllı bir kızsın nasıl bu hatalara düşebildin?
Iki kişinin arasına giren 3. şahıs her zaman dış kapının dış mandalıdır ablanda olsa kardeşinde olsa hiç farketmez.. Anlatabilirsin evet ama müdahale etmesine izin veremezsin.. Eşin de biraz fevri çıkışmış ama bildiğim kadarıyla sana karşıda keskin duruşu vardı ama yelkenler fora oldu bir süre sonra..
Ablan ve ailen içinde çok üzüldüğünü yıprandığını hissettir ama düğünden önce bu işi muhakkak çöz.. Düğünden sonra zor olur çünkü.. :34:

arzummmmm bennn buaralarrr fazla yanlıslarr yapmaya basladımmmm kendım haledemycemı sanıp aıleme anlattm ama aılemı ona onu aıleme kotu tanıttım sımdı:44::44:
Bu hatayıı ınsalahhh bıdaha tekrarlamam kuzummm oda asabı bendee oyuzden bazen orta yolu bulamıyozzzz...bana dua edınn kuzum:16::16:

bizde bu konulardan aylarca tartıştık nişanlımla hatta benim kardeşimde yeni evlendi ve nişanlım evine bile göndermedi beni çok katıydı bu konuda ama geçenlerde hiç beklemediğim bi güzellik yaptı :)) sonunda yumuşadı, anladı her zaman yüz yüze bakacağı insanlar sonuçta. Her çiftin başına gelebilecek şeyler bunlar sen hiç canını sıkma hepsi zamanla hallolur. Benim nişanlım ki çok katı biridir bu konularda, dediğim dediktir o bile yumuşadıysa ben bunları yazarken sizin çoktan halletmiş olma ihtimaliniz yüksektir :)))

kuzummm yorumun ıcın cok ama cokkk saıll senın durumunada uzuldum ama cok sukur halletmsnzz canım benım:16::16:benımkıdee ole ıstee ama sukur halettıkkk kırmadıı benı cok streslıyımmmmm dugun yaklasıyooo derken :44::44:ananesııde vefatt ettı bakalım hakkımdan hayrlısı

kızlar,kısa süre önce evlenen biri olarak,naçizane bazı tavsiyelerde bulunacağım.
1-Gelinliğinizi seçmek ve diktirmek içi acele edinki son zamanda sıkışıp stres yapmayın.Gelinlikçileri gazına gelip hiç tarzınız olmayan bir gelinlik diktirmeyin.B u konuda Kadıköy de Nurbanu Modaevini tavsiye ederim.Sahibi üniversite mezunu,moda eğitimi almış çok kültürlü bir bayan.Mutlaka size yakışanı tavsiye ediyor,memnun ederek gönderiyor.Fiyatları da son derece makul.
2-Saçınızı ya da türbanıızı mutlaka tanıdık bir kuaföre yaptırın.hatta paraya kıyın bir kaç gün önce prova saç yaptırın.yoksa yıllarca fotoğraflarınıza baktıkça o kuaförü bulup,yolmak hissinden kendinizi alıkoyamazsınız.
3-Fotoğraf pozlarınızı fotoğrafçının insiyatifine bırakıp da çoluk çocuğunuzun dalga geçeceği abidik gubidik pozlar vermeyin.düğününüzden önce oturup kendiniz tasarlayın.Mutlaka not alın.
4-Düğünden öceki gün gerekirse uyku hapı alın ve erken uyuyun.yoksaaaa.......altın torbasına gerek yok.göz altlarınız yeter.:54:

snoopy ve ailesi bizdeydiler bu akşam.. çeyiz çıkarma imam nikahı kına.. konularını netleştirmek adına misafirimiz oldular :16:

sıcacık bir ortam oldu.. sevdicek ellerimi sıkı sıkı tutup "karım olacan kızıımm.. emin misin baakk?" dedi bana herkesin içinde önce utandım kızardım :17: sonrasında da Türk filmi nidasında "eveeet eveet eveeett addneeaann" dedim

herkesin kahkahalarıyla kendimize geldik :9: :9:

Back