- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Arzumm daha yeni gördüm bu şekerlerii yaaaaaaa ama çok kıskanıyorum artık bende evimi bulup böle cicilerle süslemek istiyorumm..Allah nazarlardan saklasın canım çok güzel olmuş herşey
çok teşekkür ederim büşracımm
yarında eşyalar gelmeye başlıyor tamamlandıkça paylaşmaya çalışacağım elimden geldikçe
Teşekkür ederim canım, içim rahatladı biraz. çok kararsız bir insan değilim hallederim diye düşünüyorum. Bugün günlük kullanacağım yemek ve çkb takımı bakacağım. Bir de ilçede oturduğum için misafirlik takımlarımı burdan almak istemiyorum. Mobilyalarımı da beğendim internette istikbalden ama burdaki bayide ellerinde yokmuş görmeden de getirtmek istemedim. Samsuna gitmeyi düşünüyorum buraya en yakın büyükşehir orası. Gelinliğimi de ordan almıştım zaten. Samsunlu var mı aramızda acaba züccaciye için nerelere bakacağımı da bilmiyorum.
Allah kolaylık versin herşey güzel olacak
eheh evet yanlış yazmışım 1000 tlden aşağı yer yok yazacağıma
bulursun inşallah bütçene göre bir yer
Ben geldim kızlar. Temizlik yaptıramadık çünkü binamız sıfır bina olduğu için oturma raporu alınıp daha sonra elektrik, su, doğalgaz başvurusu yapılması gerekiyordu. Oturma raporumuz çarşamba günü çıktı. Pazartesi de elektrik, su, doğalgaza başvuracak nişanlım. Bayramdan sonra temizlik yapılıp çeyizlerim gidecek. Dün mobilyalarım gitti. Çilingirci çağırmış kayınvalidem kapının anahtarlarını değiştirmiş. Haftasonu beyaz eşyalarım gelecek. Temizlikte bayramdan sonraya inş. Bir de perdeleri ayarlayacağız bu haftasonu. Kornişlerim falan takılacak. Böyle işte sizler ne alemdesiniz? Evi yerleşenler fotoları bekliyoruz. Herkese kolaylık dilerim.
merhabalarrrr bayadır giremiyorum foruma :) size düğün tarihimi aldığımı söylemek sevincimi paylaşmak için yazıyorum 09-09-2013 :) bu arada mobilyalarımı da almış bulunmaktaym:)
hadi hayırlı olsun
kızlar merhaba 8 eylül geliniyim bende.tanışalım biraz adım yağmur yaş 25 finans sorumlusuyum Ankaradayım .evi,düğün mekanını,davetiyeleri hallettik.dün de gelinlğime karar verdim isterseniz sonra modelini paylaşırım. önce kiralamayı düşünüyordum ama bu özel gün için bence alınmalı dedim bütçemi aşmadan...siz ne kadara gelinlik diktirdiniz öğrenebilirmiyim ..
hoşgeldin yağmur adım arzu 26 yaşındayım bende Ankaradayım 6 eylül geliniyim gelinliğimi diktirdim müsaitlik programıma göre yarın pazar veya pazartesi gelinliğimi teslim alıcam inşallah
isabetli karar yani.. fiyat olarak da 2200.. ama indir kaldır 1600 verdim
kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız
set aldım ama parçalarda ufak tefek oynadım