• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Arzumm daha yeni gördüm bu şekerlerii yaaaaaaa ama çok kıskanıyorum artık bende evimi bulup böle cicilerle süslemek istiyorumm..Allah nazarlardan saklasın canım çok güzel olmuş herşey:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim büşracımm :16:

yarında eşyalar gelmeye başlıyor tamamlandıkça paylaşmaya çalışacağım elimden geldikçe :9:

Teşekkür ederim canım, içim rahatladı biraz. çok kararsız bir insan değilim hallederim diye düşünüyorum. Bugün günlük kullanacağım yemek ve çkb takımı bakacağım. Bir de ilçede oturduğum için misafirlik takımlarımı burdan almak istemiyorum. Mobilyalarımı da beğendim internette istikbalden ama burdaki bayide ellerinde yokmuş görmeden de getirtmek istemedim. Samsuna gitmeyi düşünüyorum buraya en yakın büyükşehir orası. Gelinliğimi de ordan almıştım zaten. Samsunlu var mı aramızda acaba züccaciye için nerelere bakacağımı da bilmiyorum.

Allah kolaylık versin herşey güzel olacak :34:

eheh evet yanlış yazmışım 1000 tlden aşağı yer yok yazacağıma :1:

:1: :1:

bulursun inşallah bütçene göre bir yer :34:

Ben geldim kızlar. Temizlik yaptıramadık çünkü binamız sıfır bina olduğu için oturma raporu alınıp daha sonra elektrik, su, doğalgaz başvurusu yapılması gerekiyordu. Oturma raporumuz çarşamba günü çıktı. Pazartesi de elektrik, su, doğalgaza başvuracak nişanlım. Bayramdan sonra temizlik yapılıp çeyizlerim gidecek. Dün mobilyalarım gitti. Çilingirci çağırmış kayınvalidem kapının anahtarlarını değiştirmiş. Haftasonu beyaz eşyalarım gelecek. Temizlikte bayramdan sonraya inş. Bir de perdeleri ayarlayacağız bu haftasonu. Kornişlerim falan takılacak. Böyle işte sizler ne alemdesiniz? Evi yerleşenler fotoları bekliyoruz. Herkese kolaylık dilerim.

merhabalarrrr bayadır giremiyorum foruma :) size düğün tarihimi aldığımı söylemek sevincimi paylaşmak için yazıyorum 09-09-2013 :) bu arada mobilyalarımı da almış bulunmaktaym:)

hadi hayırlı olsun :9:

kızlar merhaba 8 eylül geliniyim bende.tanışalım biraz adım yağmur yaş 25 finans sorumlusuyum Ankaradayım .evi,düğün mekanını,davetiyeleri hallettik.dün de gelinlğime karar verdim isterseniz sonra modelini paylaşırım. önce kiralamayı düşünüyordum ama bu özel gün için bence alınmalı dedim bütçemi aşmadan...siz ne kadara gelinlik diktirdiniz öğrenebilirmiyim ..

hoşgeldin yağmur adım arzu 26 yaşındayım bende Ankaradayım 6 eylül geliniyim gelinliğimi diktirdim müsaitlik programıma göre yarın pazar veya pazartesi gelinliğimi teslim alıcam inşallah :16:

isabetli karar yani.. fiyat olarak da 2200.. ama indir kaldır 1600 verdim :9:

kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız

set aldım ama parçalarda ufak tefek oynadım :34:

evet evet eveeettt.. :16:

ayyy çok az kaldı bu nidaları duymaya duyurmaya.. alıştırma yapıyorum :9:

heyecan had safhada falan değil bildiğin boyumu aştı artık ayyyy..
şunun şurasında kalan zamanın her haftası bir hengameyle dolu birde bakmışım ki o gün gelivermiş :1: :1:

bu haftasonu mobilyalarım geliyor..
öteki haftasonu bayram..
öteki haftasonu çeyizim çıkıyor..
öteki haftasonu damatlık alınacak..
öteki haftasonu ev yerleştirme..
öteki haftanın perşembesi kınaaa cuması düğüüün :123: :123:
5 eylül- 6 eylül.. amanın yaaa panik panik panik :111: :111: :111:

şunun şurasında kalan zamanın her haftası bir hengameyle dolu birde bakmışım ki o gün gelivermiş :1: :1:

öteki haftasonu bayram..

:1::1::1::1::1:
ay ama bende heyecanlandım ki şimdi senin ifade tarzınla arzucuk:9::9:
haftalar haftaları kovalıyor insan bu şekilde kabataslak tarihleri düşününce daha bi keyifli kıpır kıpır heyecanlanıyor dimi ama..
çok az kaldı gün saymaya başlıcaz bikaç günee :16::16:
tarihlerinde netleşmiş canımcım darısı tüm gelinlere inş..

6 eylül-7 eylül şeklinde panik panik de bendenn :1::1:

Mekseline çok teşekkür ederim canım. İnşallah seninde gönlüne göre olacak yeter ki sen yüreğini ferah tut.

Bu arada benimde ilk düğün tarihim 09.09.2013'tü sonra 14.09.2013'e aldık. Hayırlısı olsun Jindacım.

Yağmur arkadaşım hoşgeldin aramıza. Ben gelinliğimi hazır beğendim ama üzerime göre sıfırdan değiştirilerek dikiliyor. 3 buçuk civarı tuttu. Bu arada iyi düşünmüşsün bir kere yaşayacağın bir olay ve durumu olanın kiralamamasından yanayım.

çok teşekkr ederim cnm bnm:) benim tarihtede çok gitgeller oldu ama kısmet 9 unaymıs hayrlsyla bi olsunda :)

merhabalar hayırlı ugurlu olsun ne güzel yavas yavas sekillenmeye baslamıstır herşey... bende 7 eylül geliniyim sen evlenene kadar 2günlükcük evli olucam:)

teşekkr ederim canmm:) sennde hayrlı ugurlu olsun şimdiden :) ard arda düğünlermiz inşallah çokta güzel geçer:)

kızlar merhaba 8 eylül geliniyim bende.tanışalım biraz adım yağmur yaş 25 finans sorumlusuyum Ankaradayım .evi,düğün mekanını,davetiyeleri hallettik.dün de gelinlğime karar verdim isterseniz sonra modelini paylaşırım. önce kiralamayı düşünüyordum ama bu özel gün için bence alınmalı dedim bütçemi aşmadan...siz ne kadara gelinlik diktirdiniz öğrenebilirmiyim ..

Hoşgeldin yağmur büşra bende.Bir çok şeyi tamamlamışsın azda kalmış düğüne ne güzel.Gelinliğininde modelini bekliyoruz bu arada.Ben diktirdim canım alanlar sonra hep satmaya çalışıyor birde kiracı olucaz diye cesaret edemedim almaya ama bana özel dikiliyor ilk ben giycem yani 900'e hallettik bizde gerçi düğün salonu ile anlaşmalı olduğu için uyguna geldi:emir_bebek:

amin Büşim benim teşekkür ederim inşallah bakalım biter bitmez eklerim bende:1:
evet bu cıkmadan gösterdiğimdi..hatta bunu da denedim bu da çok güzel bi gelinlikmiş üzerimde güzel durdu uzunca da bi kuyrugu var askısı da çok şık duruyodu biraz agırdı ama modeli güzeldi sonra annemin arkadasına gittik bu modelin biraz degısıgını denedım onu daha cok begenınce kararımı bu şekilde vermiş oldum hayırlısı olsun...
sen nasılsın bakalım ev işinde istemediğim bişeye razı gelicem filan demişsin noldu kuzucuk ya :26::26::26:

Canım dedim sana üzerine giyince bu diceksin diye gönlüne göre bulmuşsun ne güzel:9:
Canım ev bulamıyoruz son bir umudum vardı oda olmadı.Kaynanamların karşısında boş daire vardı istemiyordum ama başka çarem kalmadı sanırım artık:ssz:

kızlar geçmişi okumadığım için bilmiyorum sizler çeyiz seti mi aldınız, çkb,yemek tencere takımı için. Yoksa ayrı ayrı mı aldınız

Ben çeyiz seti almıştım canım ama sanki daha pahalıya geldi iyicene araştır bence almadan:emir_bebek:

öteki haftasonu bayram..

Arzummm ne güzel ya her haftan dolu heycan dorukta çok heycanlı ya:46:

Canım dedim sana üzerine giyince bu diceksin diye gönlüne göre bulmuşsun ne güzel:9:
Canım ev bulamıyoruz son bir umudum vardı oda olmadı.Kaynanamların karşısında boş daire vardı istemiyordum ama başka çarem kalmadı sanırım artık:ssz:
aynen öyle oldu canımm:)
anladım büşim olumsuz şeyler düşünme sende güzel olumlu yönlerinden bakmaya çalış.. kötü düşünmeye başlarsak devamı gelmez inan güzel düşüncez güzel olcak inş.. yani yakınlıktan dolayı mı istemiyorsun bu arada :26:

çok teşekkür ederim büşracımm :16:

yarında eşyalar gelmeye başlıyor tamamlandıkça paylaşmaya çalışacağım elimden geldikçe :9:

Allah kolaylık versin herşey güzel olacak :34:

:1: :1:

bulursun inşallah bütçene göre bir yer :34:

hadi hayırlı olsun :9:

hoşgeldin yağmur adım arzu 26 yaşındayım bende Ankaradayım 6 eylül geliniyim gelinliğimi diktirdim müsaitlik programıma göre yarın pazar veya pazartesi gelinliğimi teslim alıcam inşallah :16:

isabetli karar yani.. fiyat olarak da 2200.. ama indir kaldır 1600 verdim :9:

set aldım ama parçalarda ufak tefek oynadım :34:
ardemir canm çk teşekkrler:)

:1::1::1::1::1:
ay ama bende heyecanlandım ki şimdi senin ifade tarzınla arzucuk:9::9:
haftalar haftaları kovalıyor insan bu şekilde kabataslak tarihleri düşününce daha bi keyifli kıpır kıpır heyecanlanıyor dimi ama..
çok az kaldı gün saymaya başlıcaz bikaç günee :16::16:
tarihlerinde netleşmiş canımcım darısı tüm gelinlere inş..

6 eylül-7 eylül şeklinde panik panik de bendenn :1::1:

ayyhh sabah olur mu dersin? heyecanlıyım bildiğin sabaha kadar nasıl dayanırım bilinmez :1: :1:

Hoşgeldin yağmur büşra bende.Bir çok şeyi tamamlamışsın azda kalmış düğüne ne güzel.Gelinliğininde modelini bekliyoruz bu arada.Ben diktirdim canım alanlar sonra hep satmaya çalışıyor birde kiracı olucaz diye cesaret edemedim almaya ama bana özel dikiliyor ilk ben giycem yani 900'e hallettik bizde gerçi düğün salonu ile anlaşmalı olduğu için uyguna geldi:emir_bebek:

Ben çeyiz seti almıştım canım ama sanki daha pahalıya geldi iyicene araştır bence almadan:emir_bebek:

Arzummm ne güzel ya her haftan dolu heycan dorukta çok heycanlı ya:46:

oyhhh elim ayağım birbirine giriyor artık ufaktan :111: :111:

ardemir canm çk teşekkrler:)

rica ederiimm :16:

Bizimm herşeyimiizz tamam çok şüküürrr :38: Şimdi tekk derdimiizz balayıı çok kararsızım kızlar biraz fikir istiyorum. Kıbrıs, dubai, maldivler vs.. :15::16:

Kübramm çok heycanlı ya 3 4 gün sonra soyadın değişicek ne güzellll:1::1:
Ohh cicileride almışsın bu bayram ses çıkmadı bizimkilerden eskidik mi artık acaba o yüzden mi bayram cicileri yok:2::1:
kesinlikler paylaşmalısın canım çok merak ediyorum.Ev işini ne yaptın bu arada tuttunuz mu.Biz hayla bomboş kaldık :9:
Bu arada ne dengesiz insanlar var ya onlar yüzünden gitti int ne güzel dedikodu ediyoduk şurda azcık:1::1::1:

Büşramm adına çok sevindim kaç gündür gelinliğini bekliyordum bende gitmeden gösterdiğin model değil mi bu çok hoş bence güle güle giy inş:1:

Hoşgeldin canım oh ne güzel evinde hazır çok tatlı bir telaş vardır şimdi sende ahh ahh sıkıldım boş beklemekten:8:

büşrammmm :16::16:heycanım dorukta 2 gun sonra aşkımın SOYADINI ALIYORUMMM...:1::1:alırlar sanada cıcıelrrr merak etmem bebemm..ev ısını hala tutamadıkkk eylul bırde tutcaklarmssss..bızde sızın gıbıyzzz kuzum benımm.bende sızlerlee sohbet etmeyı ozledımmm ama malsff bı salak yuzundennnn kımse gıremıyo dırek tutanakkk:17::17:

Ayyy çok az kaldı bu nidaları duymaya duyurmaya.. Alıştırma yapıyorum :9:

Heyecan had safhada falan değil bildiğin boyumu aştı artık ayyyy..

Bu haftasonu mobilyalarım geliyor..
öteki haftasonu bayram..
5 eylül- 6 eylül.. Amanın yaaa panik panik panik :111: :111: :111:

arzuşş kuzum napıyonnnn:16::16:
Dugun safagın bıtıvermsss bayramdan sonraa kosustrmalarrr hızlancakkk ve sonraaa hooppp bıde bakmsızzz arzusumuzz evlenmıss:1::1:

merhaba tatlı gelincikler uzun süredir yazamıyorum koşturmacalar başladı yavaş yavaş şekillenmeler başladı herkese nasip olsun inşallah hep aklımda topik bi yazamadım diyip dururken nasip bugüneymiş :)

bugün düğün alışverişindeydik kızlar gelinlik dikimine başlanılcak begendıgım modelın aynısı uzerıme dıkılcek yanı..gelinliğimin modelini resimle eklicektim fakat telefonuma virüs girmiş atamadım ama şöyle tarif etmk istiyorum biter bitmezde paylaşmayı çok istiyorum sizle...
Eki Görüntüle 769934
bu tarzda ağ gelinlik tarzında olucak..üst tarafı daha v kesim gelicek gerçekten bu tür bi kesimçok tatlı incecik gösterdi vücudumu fikir olması açısından.. Ve kabarıklıgı da daha duzgun sekılde inicek
üzerime giydiğim zaman gerçektende işte bu dedim değişik bi duyguymuş insann içine geliyor kısmet oldugu zaman derlerdi böyleymiş demek:16:
Arkada tatlı bi pudra fiyonk tercih edicem gelin çiçeği olarakda bunu almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 769935
ayakkabımıda topuklu ayakkabı çok begenmeme ragmen gıyemeyecegımı dusundugum ıcın dolgu topuk tercih ettim giydigimde cok tatlı ve feci rahat oldu hiç baska bir ayakkabı denemek istemedim ve ilk girdiğimiz dükkandan onu aldım şu ayakkabıya benziyor her yeri pudra renkli olucak..
Eki Görüntüle 769939
nikah elbisesi olarakda krem renkli sade bir elbise aldım başımada önceden aldıgım nikah şapkam vardı hep hayalimdeydi bunun aynısı;
Eki Görüntüle 769945
veee bugün çook tatlı ve heyecanlı bi gündü şükürler olsun ki...
Aşkuşla bayrama kadar görüşemicektik demiştim ama bana sürpriz yaptıııı..:31::31:
Geceden yarın sana bizimkilerle bi hediye göndericem çok istediğin bişey görünce kıpır kıpır olucaksın diye bana oyun yapıyor deli çocuk:17::17:
Sabah kv ve kp eve girdiler beni de tekrar arabaya gönderdiler hediyeyi unuttuk gidip al gel diye arabaya dogru gıdıyorum birden arkadan biri sarılıp gözlerimi kapattı ve onu gördüm bana aşkla bakan iki gözü... Ey aşkk :17: çoook sevindirik oldum özlemimden saga sola catıp duruyordum son günlerde çok hoşuma gitti bu aşk beni öyle güzel hayata döndürüyor ki :16::16:

Işte böyle tatlı gelincikler gelinlik olayınıda bu şekilde hayal ediyodum şükürler olsun gerçekleşiyor gerçektende güzel olucagını düşünüyorum allah rast getirsin hepimizin işini...
Hepsinin tamamlanmış ve üzerimdeki halini hepinizin kendinizde merak ettiği gibi bende merak etmeye başladım artık günleri daha bi heyecanla sayıyorum:1::1:

Umarım herkesin gerçeği, dilediği hayallerinden de güzel olur:16:

büşracıkkk:16::16:nasılsınnn ayy bunlar ne guselll bolee kuzummm cok begendımmmm..

Bak canını sıkıyodunn ama nısanlınn sana en gusel bayram hedıyesını vermss:1::1:az kaldı kuzummm azcık daha sabrettt sonra bırlıktee musmutlu bı hayat yasıycannzzz ınsalahhhh.....

Kızlarr hepınızın kandılı kutlu olsunnn rabbım bu gece yapcagımız dualarımızı kabul etsınnn...

yüreğimizden ilahi aşkın eksik olmayacağı nice kandiller Rabbim tekrarına erdirsin gelinciklerim :16:

arzuşş kuzum napıyonnnn:16::16:
Dugun safagın bıtıvermsss bayramdan sonraa kosustrmalarrr hızlancakkk ve sonraaa hooppp bıde bakmsızzz arzusumuzz evlenmıss:1::1:

vallahi anlamadım nasıl geçti habersiz o telaşlı günleriiimm diye nida tutturacağım çok yakında :9: :9:

hanımlar oturma grubum
oturma odasına aldığım kanepelerim
bazam ve yatağım
mutfak masam ve sandalyelerim
halılarım geldiiii :16: :16: ayyhhh siz bin beter heyecanını yaşayın yaaa :1: :1: :1:

vallahi anlamadım nasıl geçti habersiz o telaşlı günleriiimm diye nida tutturacağım çok yakında :9: :9:

hanımlar oturma grubum
oturma odasına aldığım kanepelerim
bazam ve yatağım
mutfak masam ve sandalyelerim
halılarım geldiiii :16: :16: ayyhhh siz bin beter heyecanını yaşayın yaaa :1: :1: :1:

hayırlı uğurlu olsun canm güle güle kullannnn inşşşşşşaaaaaaaaaaaaalllah:))

Back