merhabalar kızlar ben de kısmetse 2013 eylül gelini olucam ama inanın bir tane çeyizlik eşyam yok daha hiç başlamadım nişanlım asker kıbrıs ta onsuz hiç bir şey yapasım gelmiyoronu ikna etmeye çalısyorum yetiştiremeyiz diye ama ikna olucagı yok bu gdişle ceyizsiz gelin olucam valla :18:
Kolay gelsin kızlaaar
bendeniz 8 EYLÜL 2012 geliniyim..şimdide 2013 annesi olmaya hazırlanıyorum
Çok stresli ama bir o kadar güzel duygular yaşıyorsunuz her bir anın tadını çıkarmaya bakın
Arkadaşlar merhaba,
bende 2013 eylül gelini olucam inş ama tarih belli değil. Düğün yapmayı düşünmüyoruz sadece nikah olsun dedik ama bursada o bile pahalı... Sizin nikah günü alma nikah salonları hakkında bir fikriniz var mı?
herkese merhaba,
bende kısmetse eylül gelini olucam. 21 eylül gibi istiyoruz. İstanbulda yer bakıyoruz. Bizimde ani bir kararla gelişti. şimdiden çoğu yer dolmuş bileDaha nişan istemede olmadı. söz nişan beraber evde nisan ayında düşünüyoruz. Sözlüm yurtdışında yaşıyor ve çalışıyor. Bu nedenle düğün işlerini annem ve kayınvalidemle beraber halletmeye çalışıyoruz. Çok zevkli işler ama bazen biran önce bitsede düzenimize kavuşsak artık diyorum. Şu an hep bir bekleme halindeyiz.
Herkese kolay gelsin. Hayatımızın en güzel günleri kızlar :)
hayırlı olsunn öncelikle..nikah işlemlerinin çok pahalı olduğunu bilmiyordum açıkçası:26:
eğer bütçenizi aşıyor ise belediyeye danışmayı düşündün mü? belki bir katkı sağlarlar..
bir de benim bildiğim özel bir yere çağırdığında masrafın daha çok arttığı..
çok teşekkür ederim. Biz biraz rahat davranıyoruz ama zaten aralık ayında eylül için evlilik kararı verdik. Sözlümde yurtdışında yaşadığından ancak gelebildiği zamanları bekliyoruz. Neyseki nisanda paskalya tatili dolayısıyla 1 hafta burda olucak. o haftada artık nişan nikah işlemlerini halledicez. Zaten şu an için benim yurtdışına gitme ihtimalim olduğundan ev yapmıyoruz ama halada tam belli değil. Eğer o dönerse ne olucak bilmiyorum. Ev bulup içini yapmak falan lazım. Benim hiç çeyizim yok :)
hah benim gibilerde varmış.
hayırlı olsun şimdidenn
nilüfer nikah dairesi yeni yapılmış hafta sonu için 4.000 TL dediler, hayır o fiyata düğün yapılır yani.. merinos nikah salonu ise hafta sonu 700 dedi. Muhtemelen orada olacak.
eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiii...
nerdesiniz yahu? hazırlıklar ne alemde?
Ben de 1 eylül istanbul geliniyim:))
Salonumuz tutuldu ama esyalara henuz baslamadık:))
bende 21 eyll geliniyim mekan hazır eşyalar hazır çeyiz hazır gelinlik tamam :) sizler ne alemdesiniz?
Kızlar selaaaaaaaam
7 eylülde dugun kısmetseee. Mekan tamam ama gelinlik bakıyorum. Aranızda balık model gelinlik bakan varmı ? denedım bayıldımm ama kullanıslı rahat olur mu acaba oturmak cok zor :) dar olacagı ıcınde yurumek oynamak zor gelır mı dıye bır dusuncee aldı benıı. kendınden arkadaslarından tecrube yada fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım.
merhaba canım, nasıl gıdıyor gelinlik hazırlıkları az cok ne alacagına karar verdın mı?Eylül Ekim gelinleri nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bizim yerde tutuldu şimdi gelinlik bakıyorum :)
selam kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım ?
merhaba tatlım :) Ekım gelınıyım bende :) beyaz eşyalar ve küçük mutfak aletlerı tamam. gelınlık modellerıne bakıyorum. mobılyaları evı tuttuktan sonra bakmayı düşünuyorum.
hayırlı olsun kuzumm :) bende ufak tefek eşyaları aldım mobilya ve beyaz eşyalar kaldı yeri tuttuk ama daha gelinlik bulamadım :/ sen beyaz eşyaları nerden aldın canm fiyatlar falan nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?