2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

hayırlı olsun öncelikle.neden ufak tefek bir şeylerden başlamıyorsun?
bir liste yap öncelikle..zaten listeyi yapınca ister istemez bir şevk geliyor. 3-5 derken o liste öyle
bir masraflı hale geliyor ki..eğer maddi açıdan bir sorun yoksa her şey bir anda da alınabilir.fakat yok değilse
sorun olur gerçekten..en güzel zamanlarında para ödemek zorunda kalırsın.:26: sevgiyle, emekle ufak tefek de olsa almaya başlamak gere.

Kolay gelsin kızlaaar
bendeniz 8 EYLÜL 2012 geliniyim..şimdide 2013 annesi olmaya hazırlanıyorum
Çok stresli ama bir o kadar güzel duygular yaşıyorsunuz her bir anın tadını çıkarmaya bakın

hayırlı olsunn,Allah analı babalı büyütsün..
zaman ne çabuk geçiyor der gibisin değil mi..ben de bu lafı bugün bir ablamdan duydum..tadını çıkar diyor her anın..

çocuklarımızdan konuşuyorduk dün..bir den sen gibi hayal ettim kendimi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin..

Arkadaşlar merhaba,
bende 2013 eylül gelini olucam inş ama tarih belli değil. Düğün yapmayı düşünmüyoruz sadece nikah olsun dedik ama bursada o bile pahalı... Sizin nikah günü alma nikah salonları hakkında bir fikriniz var mı?

hayırlı olsunn öncelikle..nikah işlemlerinin çok pahalı olduğunu bilmiyordum açıkçası:26:
eğer bütçenizi aşıyor ise belediyeye danışmayı düşündün mü? belki bir katkı sağlarlar..

bir de benim bildiğim özel bir yere çağırdığında masrafın daha çok arttığı..

herkese merhaba,

bende kısmetse eylül gelini olucam. 21 eylül gibi istiyoruz. İstanbulda yer bakıyoruz. Bizimde ani bir kararla gelişti. şimdiden çoğu yer dolmuş bile Daha nişan istemede olmadı. söz nişan beraber evde nisan ayında düşünüyoruz. Sözlüm yurtdışında yaşıyor ve çalışıyor. Bu nedenle düğün işlerini annem ve kayınvalidemle beraber halletmeye çalışıyoruz. Çok zevkli işler ama bazen biran önce bitsede düzenimize kavuşsak artık diyorum. Şu an hep bir bekleme halindeyiz.

Herkese kolay gelsin. Hayatımızın en güzel günleri kızlar :)

hah benim gibilerde varmış.
hayırlı olsun şimdidenn

nilüfer nikah dairesi yeni yapılmış hafta sonu için 4.000 TL dediler, hayır o fiyata düğün yapılır yani.. merinos nikah salonu ise hafta sonu 700 dedi. Muhtemelen orada olacak.

hah benim gibilerde varmış.
hayırlı olsun şimdidenn
çok teşekkür ederim. Biz biraz rahat davranıyoruz ama zaten aralık ayında eylül için evlilik kararı verdik. Sözlümde yurtdışında yaşadığından ancak gelebildiği zamanları bekliyoruz. Neyseki nisanda paskalya tatili dolayısıyla 1 hafta burda olucak. o haftada artık nişan nikah işlemlerini halledicez. Zaten şu an için benim yurtdışına gitme ihtimalim olduğundan ev yapmıyoruz ama halada tam belli değil. Eğer o dönerse ne olucak bilmiyorum. Ev bulup içini yapmak falan lazım. Benim hiç çeyizim yok :)
nilüfer nikah dairesi yeni yapılmış hafta sonu için 4.000 TL dediler, hayır o fiyata düğün yapılır yani.. merinos nikah salonu ise hafta sonu 700 dedi. Muhtemelen orada olacak.

uff evlenmek çok masraflı birşey. Allah yardımcımız olsun.

eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiii...
nerdesiniz yahu? hazırlıklar ne alemde?
Ben de 1 eylül istanbul geliniyim:))
Salonumuz tutuldu ama esyalara henuz baslamadık:))

eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiii...
nerdesiniz yahu? hazırlıklar ne alemde?
Ben de 1 eylül istanbul geliniyim:))
Salonumuz tutuldu ama esyalara henuz baslamadık:))

sende beim gibi 1 eylül gelinisin demek :) bizime tek hazırlığımız düğün salonu birde balayı yeri tabi
benim mutfak eşyalarım yatak örtüsüdür bornoz takımıdır bu tarz eşyalar annemler sağolsun hazır. ama ne mobilya ne beyaz eşya ne gelinlik adına hiç bir hazırlık yok. inşallah kazasız belasız hallederiz :)

merhaba kızlar :) Ekim geliniyim ve çok heycanlıyım :) beyaz eşyalar ve küçük mutfak eşyaları hazır. yavaş yavaş her gun birşeyler düşünup eksıklıklerı tamamlayarak dugun gununu beklemek güzelll :) ilerleyen zamnlarda mekan ve mobılyalara bakacagız. hepınıze boll mutluluklar ve aşk dolu ewlıkler dılerımmm :*

merhaba canım. bende balık gelınlık modellerıne bakıyorum henuz daha denemedım sadece ınternetten modellere bakıyorum. ama hepsı bırer harıka :) ve bı bayanda çok zarıf olacagını düşünuyorum :) zorlanma konusuna gelınce diz kapaktan sonra etekte açılma oluyor rahat rahat oynarsın kuzum dert etme :) ınşlh gonlune gore gelınlık bulabılırsın

Eylül Ekim gelinleri nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bizim yerde tutuldu şimdi gelinlik bakıyorum :)
merhaba canım, nasıl gıdıyor gelinlik hazırlıkları az cok ne alacagına karar verdın mı?

selam kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım ?

merhaba tatlım :) Ekım gelınıyım bende :) beyaz eşyalar ve küçük mutfak aletlerı tamam. gelınlık modellerıne bakıyorum. mobılyaları evı tuttuktan sonra bakmayı düşünuyorum.

merhaba tatlım :) Ekım gelınıyım bende :) beyaz eşyalar ve küçük mutfak aletlerı tamam. gelınlık modellerıne bakıyorum. mobılyaları evı tuttuktan sonra bakmayı düşünuyorum.

hayırlı olsun kuzumm :) bende ufak tefek eşyaları aldım mobilya ve beyaz eşyalar kaldı yeri tuttuk ama daha gelinlik bulamadım :/ sen beyaz eşyaları nerden aldın canm fiyatlar falan nasıl ?

hayırlı olsun kuzumm :) bende ufak tefek eşyaları aldım mobilya ve beyaz eşyalar kaldı yeri tuttuk ama daha gelinlik bulamadım :/ sen beyaz eşyaları nerden aldın canm fiyatlar falan nasıl ?

sağol tatlım :) gelinilkte acele etme bence gez, dolaş, gör, dene, daha uzun bı zamn var o zamana kadar emınım ıstedıgın gıbı bı gelınlık bulursun beyaz eşyaları arçelikten aldık.şu an kampanya var tatlım. buzdolap,çamaşır,bulaşıkve fırın+ocak 4.500_tl tuttu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…