çok saol kuzum yanıtın için bizde bileklik düşünüyoruz 1 tane az mı acaba ?
Nasıl yani canım sadece bileklik mi takıcaklar tam anlamadım
az mı canm sence bilemedim bitanem sence nasıl oluyor başka tanıdıkların nasıl yapmış ?
Canım benim anladığım ailen sadece sana 1 tane bileklik takıcak o kadar. Doğru anladıysam bence az. Benim ailemin yapıcağı 3 bilezik 1 saat 1 çeyrek 1de yarım altın. Çevremdede gördüğüm genelde 2 3 bilezik ve damada saat oluyor.
hee yok kuzum yanlış anladın bana annemler falan bilezik takacak da biz onlara yani damada ne takalım diye sordum sana canm nişanda saat taktık şimdi saat taksak yine aynısı gibi olmaz diye düşündüm bileklikler var ya erkek için o olur mu diye dedim ?
Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.[/QUOTE
merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..
Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.
Merhaba, beni de aranıza alın bende inşallah 21 eylülde evleneceğim... sadece dügün yerini hallettik. kına mekanına da karar verdik inşallah pztesi sözlemeyi yapacağız. bide balayımız hazır. başka hiç birşey yok. tüm hazırlıklara temmuzda başlamayı düşünüyoruz. çeyiz namınada çok birşeyim yok... ama nedense pek rahatım nasıl olsa halledilir modundayım.
Arkadaslar merhaba öncelikle siteye bugun üye oldum..Daha çok yeniyim..
Bende 8 eylül de Üsküdar Evlendirme Dairesinde Evleniyorum..
Rabbim Herkesi Çok Çok mutlu etsın inşaallahhhh
merhaba, benimde 21 eylülde düğünüm ve bizde sadece düğün yerini kına yerini belirledik ve aynı şekilde balayını hallettik. başka hiç birşey yok şuan ortada ben şehir dışında olduğumdan ailemle irtibattayım onlar çeyiz için gerekli şeyleri alıyorlar bana foto atıp ben onaylayınca :) ama seninde dediğin gibi bendede bi rahatlık söz konusu aslında yapılacak bir sürü şey var..
vala içimi ferahlattınız
bende sehir dışında calıstıgım için hazırlıkları yaza bıraktım burdaki yazılanları görünce korkuyordum bazen
ama benm gibileri de varmış oleyy
herşeyi hallederiz inşallah zamanı gelince
benimde günüm 7 8 eylül :) yanlz ben kınada gyecegm kıyafeti kiralamayı düsünüyorum söyle kabarık prenses etek bisey olsun istyorum izmirden var mı acaba kiralayblcegimiz uygun fiyatlı bi yer
canım bende arıyorum ama zevkime göre bulamıyorum izmirdeyim bende çıkıp hiç bakamıyorum fırsat bulup ama facede falan bazı siteler görüyorum işte bi kere giyip kiralayanlar yarı yarıya satanlar falan bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?